Eto to sam ja čuo!-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Eto to sam ja čuo!-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.

Nosimo samo teret i stigmu zbog napadacke neucinkovitosti-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.
Pa ovo ako je tačno ima da grizu teren.-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.
Prvi traži fol novi klub negdje u Njemačkoj (možda se vratio) a drugi se morao vratiti zbog vize, istekla mu i tako to.sole2mio wrote:STa je sa Travancicem i onim nigerom Germain Kouadio ???
Pa sta ce biti sa njim ? Zar nije potpisao na 3 godine ?Logovan wrote:Prvi traži fol novi klub negdje u Njemačkoj (možda se vratio) a drugi se morao vratiti zbog vize, istekla mu i tako to.sole2mio wrote:STa je sa Travancicem i onim nigerom Germain Kouadio ???
Pa potez ima smisla, ono sto bi dobili za prolaz Norvezana ce pokriti premije, i jos ostane kajmakKPNCTNJAH wrote:Cuj 2 milje premijepa kad skontas da su nas bivsi igraci prozivali po medijima za slicne iznose... a vidi nas sad
jos samo rezultat da dodje, a doci ce ako Bog da
Ne znam, nisam baš najbolje upućen.sole2mio wrote:Pa sta ce biti sa njim ? Zar nije potpisao na 3 godine ?Logovan wrote:Prvi traži fol novi klub negdje u Njemačkoj (možda se vratio) a drugi se morao vratiti zbog vize, istekla mu i tako to.sole2mio wrote:STa je sa Travancicem i onim nigerom Germain Kouadio ???
KPNCTNJAH wrote:Cuj 2 milje premijepa kad skontas da su nas bivsi igraci prozivali po medijima za slicne iznose... a vidi nas sad

Obecali im jer kontaju nece trebati isplatitiKPNCTNJAH wrote:Cuj 2 milje premijepa kad skontas da su nas bivsi igraci prozivali po medijima za slicne iznose... a vidi nas sad
Tacnoart vandeley wrote:Nosimo samo teret i stigmu zbog napadacke neucinkovitosti-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo., abda samo da ih rano nacnemo, poigrali bismo se sa njima
Koliko je momaka otišlo ako nije tajna?Sa_u_srcu wrote:Ja bih samo da pozdravim nase momke koji su kombijima otisli gore...trenutno su u luci u Danskoj i treba da se ukrcaju na trajekt za Norvesku...
svaka cast momcima koji su krenuli na put od 5400 kilometara...