BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zateznistub

#6551 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Quaresma wrote:jel se kome desava kad upali tv, ne moze prve 1-2 minute saltati kanale :evil:
Kod mene je slucaj da ponekad jednostavno kao da nema veze između daljinskog i stb-a. Naime, sta god da pritisnem na daljinskom nista se ne mijenja iako diode na stb-u mijenjaju boju sto znaci da prima signal sa daljinskog. Tada moram resetovati stb i neko vrijeme svve radi bez problema.
cappy_tempo

#6552 Re: BHTelecom All About

Post by cappy_tempo »

zateznistub poredjenje je nidje veze. ako cemo tako onda nek svaki kanal koji prenosi bilo koju tekmu pocne naplacivati. usli su u ovaj projekat,te sponzor savezu te jedini mi guramo domaci sport te bla bla bla pa sad preko noci udarise da 2KM placas. jebo 2KM zbog svog kluba ali jedno pricaju drugo rade i haman svaka njihova nova usluga je ovako prosla,a jos sam gledao sloboda-sarajevo i od 90min meni je 50min svako malo trzala slikala ili zaledi pa krene,a ja pretrnem jel bio gol,akcija,karton ili sta vec. nisam preko streama gledao nego na portalu bhtelecoma
zateznistub

#6553 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

video wrote:
zateznistub wrote: Ako ti je za gledanje utakmice u ugođaju toplog doma puno dati 2 KM i izvaliti se i gledati tim za koji navijas, odna idi kupi kartu i na stadion. I oni su đubrad sto naplacuju ulaz na stadion. Jel de?
Ma djes ti, ko bubreg u loju uhljebljeni, nisam te prepoznao !!!

Placam ja to i to masno, kad se sabere koliko nam naplacuju Full paket i kolika nam je brzina interneta te kad se to poredi sa drugim operaterima, ispade da cu utakmicu gledati kao da sam u lozi stadiona AFH i to odmah pored gos.Rizvanovica :run:
O čemi ti to, je li pametni?

Drugo, ako smatras da ima bolje i jeftinije i kvalitetnije, ti razguli. Niko te za vrat ne drzi.
video

#6554 Re: BHTelecom All About

Post by video »

zateznistub wrote: O čemi ti to, je li pametni?

Drugo, ako smatras da ima bolje i jeftinije i kvalitetnije, ti razguli. Niko te za vrat ne drzi.
Ma jakako, samo arogantno, to se uvjek ochekuje od BH Telekom-aca !!!
Argumente na sunce sine, najlakshe je tako, ako ti se ne svidja razguli !!!
Jaki ste nema dalje, svaka vam chast, kraljevi ste :run: :run:
miki.ba

#6555 Re: BHTelecom All About

Post by miki.ba »

Nema sanse da ce od mene dobiti 2 KM.
Prije dva dana gledam tekmu MC-Sporting i bas kad se zakuhalo 80 min meni padne kompletan sis. moja tv, int, tel.
Jbo sam im mamu kao nikad do sad.
video

#6556 Re: BHTelecom All About

Post by video »

miki.ba wrote:Nema sanse da ce od mene dobiti 2 KM.
Prije dva dana gledam tekmu MC-Sporting i bas kad se zakuhalo 80 min meni padne kompletan sis. moja tv, int, tel.
Jbo sam im mamu kao nikad do sad.
Ma nemoj miki tako, ustvari ako ti se ne svidja imaju drugi operateri pa ti vidi :lol: :lol: :lol:
zateznistub

#6557 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

video wrote:
zateznistub wrote: O čemi ti to, je li pametni?

Ma jakako, samo arogantno, to se uvjek ochekuje od BH Telekom-aca !!!
Argumente na sunce sine, najlakshe je tako, ako ti se ne svidja razguli !!!
Jaki ste nema dalje, svaka vam chast, kraljevi ste :run: :run:
Postoji li neki drugi provajder koji emituje utakmice nase lige? Bilo besplatno bilo da se posebno naplacuje?
Halcyon

#6558 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

video wrote:Ma nemoj miki tako, ustvari ako ti se ne svidja imaju drugi operateri pa ti vidi :lol: :lol: :lol:
I, šta je ovdje nejasno? Pa jebo te danima kukate na usluge Telekoma, danima pljuvačina, nerviranje, razmišljanje o tome jel Telekom pripao SDA ili SDP stranci. Čovječe kad sam toliko nezadovoljan uslugom nekog operatera ja ga mijenjam, nit se nerviram nit vrijeme provodim na forumu ubjeđujući se s drugima.
cappy_tempo

#6559 Re: BHTelecom All About

Post by cappy_tempo »

ne prenosi ni bhtelecom nego BHT. prvi dio sezone su vrtili 2-3 tekme za vikend na bht-u,a sad bht vrti jednu,a moja tv drugu ili vise kako budu dijelili. haj da se ne pravimo ludi, savez klepio pare od telekoma i pustili ih da prenose i slicno. da bht ne prenosi malo sutra bi na mojoj tv bilo utakmica i bezobrazno je malo ovo sto ce poceti naplacivati. umjesto da guraju premijer ligu i usput da pokusaju navuci nove korisnike oni ce ih sad samo odbijati i docekat ce da im sadasnji korisnici psuju sve redom. ako vec propagiraju domace onda daj besplatno,pucaj reklame,navlaci raju ali hajd telekom je uvijek naopak bio pa nista cudno i ovo sto ce naplacivati. a sad ako ce naplacivati zasto ja onda na HS ne mogu gledati tekmu preko portala? fino platim preko telefonskog racuna ili mobitela i vozdra . skacu sami sebi u usta sa ovim glupim potezima
neki

#6560 Re: BHTelecom All About

Post by neki »

Ne mogu da vjerujem da ima ovakvih mazohista koji su potpuno nezadovoljni uslugom a i dalje je placaju 70inesto maraka svaki mjesec pored tolike konkurencije. Mazohisti ili budale, ne znam kako bi ih nazvao
video

#6561 Re: BHTelecom All About

Post by video »

Halcyon wrote:
video wrote:Ma nemoj miki tako, ustvari ako ti se ne svidja imaju drugi operateri pa ti vidi :lol: :lol: :lol:
I, šta je ovdje nejasno? Pa jebo te danima kukate na usluge Telekoma, danima pljuvačina, nerviranje, razmišljanje o tome jel Telekom pripao SDA ili SDP stranci. Čovječe kad sam toliko nezadovoljan uslugom nekog operatera ja ga mijenjam, nit se nerviram nit vrijeme provodim na forumu ubjeđujući se s drugima.
Jes aha, djes ti prije raskidao ugovore :lol:
Koliko se ono placa ako preplatnik raskine ugovor na svoju odgovornost prije vremena :shock:
Jel ono bijeshe preplate za tri mjeseca onog paketa na koji si ugovorom vezan, dakle 55KM+PDV pa puta 3 shto izadje negdje oko 200KM :shock: :shock:
Dodushe, shta je to za vas BH Telecom-ce, sitnica, nekih pishljivih 200KM :run: :run:
video

#6562 Re: BHTelecom All About

Post by video »

neki wrote:Ne mogu da vjerujem da ima ovakvih mazohista koji su potpuno nezadovoljni uslugom a i dalje je placaju 70inesto maraka svaki mjesec pored tolike konkurencije. Mazohisti ili budale, ne znam kako bi ih nazvao
Za tebe isto vazi ovaj gore post :run:
video

#6563 Re: BHTelecom All About

Post by video »

I ...........
" Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju propadoše"

Ne opra vas niko ziv, mozete se vaditi do sutra :skoljka: :skoljka:
Halcyon

#6564 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

video wrote:Dodushe, shta je to za vas BH Telecom-ce, sitnica, nekih pishljivih 200KM :run: :run:
Znaš kako se ono kaže, ima se, može se. I to sve tvojim novcem. 8-)
video

#6565 Re: BHTelecom All About

Post by video »

Halcyon wrote:
Znaš kako se ono kaže, ima se, može se. I to sve tvojim novcem. 8-)
Ma tako brate, isreno, a ne pravdati ono shto se pravdat' ne moze :-)

Btw,

I ja konja za trku imam, tako da "što dobiješ na mostu, izgubiš na ćupriji" ;-) ;-)
Last edited by video on 17/03/2012 12:54, edited 1 time in total.
Halcyon

#6566 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Čovječe uopšte se ne pravdam (nit bih se tebi pravdao i da imam razlog). Također, ne pravdam Telekom (ovi prijenosi za 2 KM su fakat smiješni, pogotovo imajući u vidu šta im konkurenti rade). Al jebo ga ti vi se srkletite godinama na te usluge, a imate izbora koliko hoćeš.

Šta bih ja u Tuzli treb'o matere ti? Jedini konkurent Telekomu smiješna kablovska TX TV, da plačem? Nerviram se? Psujem sve redom, pišem postove? Cc...
video

#6567 Re: BHTelecom All About

Post by video »

Halcyon wrote:Čovječe uopšte se ne pravdam (nit bih se tebi pravdao i da imam razlog). Također, ne pravdam Telekom (ovi prijenosi za 2 KM su fakat smiješni, pogotovo imajući u vidu šta im konkurenti rade). Al jebo ga ti vi se srkletite godinama na te usluge, a imate izbora koliko hoćeš.

Šta bih ja u Tuzli treb'o matere ti? Jedini konkurent Telekomu smiješna kablovska TX TV, da plačem? Nerviram se? Psujem sve redom, pišem postove? Cc...
Prvi (jel' me to persirash :D shala mala) ne zalim se godinama, da ima alternativa ima, al za prelazak su vec gore navedeni razlozi.
Drugo je da sam realan chovjek i ono shto valja ja hvalim a ono shto ne naravno da sam protiv toga. Naci cesh sijaset postova gdje sam hvalio projekat MojaTV, onda kad su zasluzili da ih se hvali ;-) ;-)
Trece je da ispade po tebi da se moramo poklopiti i da svaki potez, nekoga ko je stupio sa tobom u ugovorni odnos, primiti sa odobravanjem - e to je vec, kako rece nash uvazeni gore exponirani kolega, mazohizam :-) :-)
Takav smo mi narod, samo shuti i trpi, tipa ono ma samo nek ne puca :run: :run:
Ako sam neshto platio (i to masno placamo) hocu da onda dobijem i kvalitetnu uslugu !!!
Evo sad na napravimo anketu i da vidimo koliko se raje zalilo za bilo koji uslugu MojaTV (a imali su opravdanih razloga za to) dobiti ces porazavajucu rezultat :run: MALO, PREMALO :run:
Da nas bar petina (od oko 50 000 pretplatnika MojaTV) uzmemo slushalicu u ruke i da na broj 1422-4 i iznesemo protivljenje na na ovakvu uslugu, dobro bi razmislili kakve poteze ce napraviti !!!
ala7

#6568 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Nemoj da bi ko gledao tj. platio za 90min 2KM..

Pa nije Eurosport. Nisu u stanju da smanje cijenu mojaTV net full i premi paketa sa 2Mbit/s internetom a mogu sve nastimati VoD za utakmicu premijer lige BiH, napominjem opet to je 90min bez dodatnog sportskog sadrazaja , popisani stream sa utakmice..

!!! NECU VAM NIKAD PLATITI 2KM ZA POPISANIH 90min IAKO SAM SE BIO NAMERACIO DA PRATIM NASU LIGU,A NE STRANE U TE TERMINE !!!
neo7

#6569 Re: BHTelecom All About

Post by neo7 »

4 sedmicna prenosa u trajanju od 90 minuta=6 sati programa po cijeni od 8KM! :shock:

Ko voli nek izvoli :) Onda nam ni arene ne trebaju besplatno, o sport klubu da ne pricam!!! Kao da prenose nesto eksluzivno a ne nasu PL...
Halcyon

#6570 Re: BHTelecom All About

Post by Halcyon »

Ma liga nam je vrh, ako ikako može da bude 5 KM po tekmi, malo je ovo za naš profesionalni fudbal. :run:
Janjicar

#6571 Re: BHTelecom All About

Post by Janjicar »

Ako prikljucis moja TV da li si onda duzan da placas i onu obicnu pretplatu (onih 7,15KM) ?
irac300

#6572 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Janjicar wrote:Ako prikljucis moja TV da li si onda duzan da placas i onu obicnu pretplatu (onih 7,15KM) ?
Da. Jer pretplata se plaća na osnovu posjedovanja TV ili radio prijemnika.
neo7

#6573 Re: BHTelecom All About

Post by neo7 »

Janjicar wrote:Ako prikljucis moja TV da li si onda duzan da placas i onu obicnu pretplatu (onih 7,15KM) ?
Za telefon ? Nisi, te takse kao ni bilo koje druge nema. Sto se tice RTV takse nju i dalje moras placati, naravno sa posebnom uplatnicom jer nije navedena na racunu.
Janjicar

#6574 Re: BHTelecom All About

Post by Janjicar »

irac300 wrote:
Da. Jer pretplata se plaća na osnovu posjedovanja TV ili radio prijemnika.
Ok onda je moja TV glupost :S
najjeftini paket 29 KM +7 KM ....
afannedim

#6575 Re: BHTelecom All About

Post by afannedim »

bez to +7, meni buraz ima paket MOJATV PHONE i plaća 29KM
Locked