MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6551 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma planski je to sve 
-
cassius
#6552 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma nece preci milion. Nemojte se zavaravat, dobice pare koje bi eventualno zaradili borbom na ufc. otprilike
-
nema me tamo
#6553 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
cassius wrote:ma nece preci milion. Nemojte se zavaravat, dobice pare koje bi eventualno zaradili borbom na ufc. otprilike
Ma pitanje je jedno veliko da li ce se Chiesa pojavit na sudu za par mjeseci i ostali i ko " pičke " stajati ondje i gledalti da li ce dobiti pare..
Ja ne vjerujem..
Digla se glupa hajka s medijima kako to obicno bude u realnosti ništa se desilo nije.
-
nema me tamo
#6554 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Al Iaquinta vs Khabib za pojas...
-
nema me tamo
#6555 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
https://www.youtube.com/watch?v=za0qXbofvc0
auuu kakav embedded
Inace gora je moja povreda od juce kad sam se posjekao nožem po prstu nego Chiesina e ne vjerujem da je otkazana..
Debilni doktori
Al' kao sto rekoh juce mogao je on da se bori nego glavni problem je bio što je zavrsio par sati u bolnici to vrijeme je trebao skidati kilazu.. i zato je otkazana
auuu kakav embedded
Inace gora je moja povreda od juce kad sam se posjekao nožem po prstu nego Chiesina e ne vjerujem da je otkazana..
Debilni doktori
Al' kao sto rekoh juce mogao je on da se bori nego glavni problem je bio što je zavrsio par sati u bolnici to vrijeme je trebao skidati kilazu.. i zato je otkazana
-
cassius
#6556 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma ja nije strasno toliko.
eto vidi se i na videu ray borg onaj s cvikama, nista mu nije. Odjendom ima u oku nesto
jos cvike ima 

eto vidi se i na videu ray borg onaj s cvikama, nista mu nije. Odjendom ima u oku nesto
Max Holloway pulled by NY Commission based off looks, not medical condition
- muhafuca
#6557 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jesu ovo dobro ustimali na kraju Embeded videa
Conor se majmunise a Khabib sa UFC pojasom se smjeska i gleda ga iz coska

Conor se majmunise a Khabib sa UFC pojasom se smjeska i gleda ga iz coska

- Sodom1
#6558 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zabit ce onog malog nalupati ,lipo mi zao
, ali jedva cekam
- Sodom1
#6559 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dosta se toga desava iza kulisa , situacija se promjeni iz minuta u minut
-
nema me tamo
#6560 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dagestanac protiv bochniaka
Fantasticno!
Fantasticno!
-
nema me tamo
#6561 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mislio sam da ce me iznervirati odluka sudija u korist Joanne
Joanna je cini se ocigledno imala više udaraca samo značajni udarci su malo je reci na strani Namajunas jer joj je uništila lice dok ovoj prakticno nista na licu nema..
Na kraju svi u korist Namajunas što i jeste realnost.
Joanna je cini se ocigledno imala više udaraca samo značajni udarci su malo je reci na strani Namajunas jer joj je uništila lice dok ovoj prakticno nista na licu nema..
-
Dead Man Walking
#6562 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Prva runda business as usual. 
Prve dvije standard, onda dvije na nogama.
Na kraju mozda i malo razocarenje da nije zavrsio ranije, ali nije Al nimalo naivan, odbranio je nekoliko rusenja.
Titula je tu, sad tek idu pravi showovi.
Prve dvije standard, onda dvije na nogama.
Titula je tu, sad tek idu pravi showovi.
Last edited by Dead Man Walking on 08/04/2018 07:22, edited 1 time in total.
-
nema me tamo
#6563 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dominacija sveukupno, al' pokazuje da koliko je dobar na podu toliko je loš na nogama Khabib..
Conor i Ferguson su drugi svijet za njega što se toga tice, al' to treba dokazat u oktagonu!
Conor i Ferguson su drugi svijet za njega što se toga tice, al' to treba dokazat u oktagonu!
-
Dead Man Walking
#6564 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Stoji, samo sto bi protiv njih bio totalno drugaciji pristup i sve na parteru. Iaquinta je hrvac i to je presudilo da ranije ne bude zavrsen.
-
nema me tamo
#6565 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dead Man Walking wrote:Stoji, samo sto bi protiv njih bio totalno drugaciji pristup i sve na parteru. Iaquinta je hrvac i to je presudilo da ranije ne bude zavrsen.
Slipav je bio brate Al zbog toga ga nije mogao safatat kasnije
Da to svakako da bi bio drugaciji pristup i nema šanse da bi bio na nogama..
Ne znam jesi li primjetio, al' on se dogovorio sa starim da ce prve dvije runde pratiti njegov plan a kasnije je gurao svoje jer je htio pokazati da se može šibati.
A pokazao je sve što bi Conor iskoristio posebno onu bradu koju drži Khabib u vazduhu da mu se otkine.
Budi uvjeren isto da je Al bolji od Conora 5 puta na podu žutog bi završio 5 puta u onom periodu..
A ima i Conor dobru distancu drama to zaboravljaju svi daleko je on od toga da se može lagano oboriti samo što je Khabib druga životinja kad krene..
Zato ako krene glupavo otkinuce mu glavu nogama Conor.
Mislim da se nece boriti protiv GSP-a Khabib naredni je Ferguson ili Conor ja bi rekao Conor jer su tu pare strašne.
-
Dead Man Walking
#6566 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma treca i cetvrta su mu bile ko jab trening.
A i Al skonto bolje da prima jabove nego da ide na zamlju pa je samo to branio, a Khabib u trecoj cini mi se samo jedno rusenje i pokusao. Mislim da je ove runde odradio cisto da svi pomisle kako ima slabosti i da se moze protiv njega. Mislim, Conor bi nakon prve bio zavrsen, Tony vjerovatno nakon druge jer kakav god ukupno Iaquinta bio, na zemlji je bolji od obojice.
-
nema me tamo
#6567 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma conoru je dovoljno 30 sekundi da ga završi
-
cassius
#6568 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Khabib je samo takva zvijer. Pojest ce Conora.
- MaD_ProfessoR
#6569 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nije bio nijednom u opasnosti, unatoč tom dizanju brade u nekoliko navrata pri povlačenju.
3. i 4. runda su bile kao lagani stand up sparing.
Pokazao je da može hladno odraditi 10 rundi, a ne 5.
Pokazao je da se smije upustit u stand up, nije elitni udarač, ali ipak dovoljno precizan i brz da si može priuštiti koju rundu i toga.
Pokazao je da ga nije stah nikoga, nema kalkulacija što se tiče protivnika.
sumnjam da će irac biti sljedeći, jer je khabib već ranije najavio da će ako uzme titulu, morati žuti da stane u red, kako i priliči.
3. i 4. runda su bile kao lagani stand up sparing.
Pokazao je da može hladno odraditi 10 rundi, a ne 5.
Pokazao je da se smije upustit u stand up, nije elitni udarač, ali ipak dovoljno precizan i brz da si može priuštiti koju rundu i toga.
Pokazao je da ga nije stah nikoga, nema kalkulacija što se tiče protivnika.
sumnjam da će irac biti sljedeći, jer je khabib već ranije najavio da će ako uzme titulu, morati žuti da stane u red, kako i priliči.
- Sodom1
#6570 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
I ti to gledaonema me tamo wrote:Mislio sam da ce me iznervirati odluka sudija u korist Joanne
- Sodom1
#6571 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zabit standardno dobar , Kajlonja iznenadjujuce dobar smanjivao je distancu koliko je god mogao.Zabit rutinski , mada mi prizeljkujemo uvjek atraktivne zavrsnice.
Habib odlican kroz kakve je sve situacije u zadnjih par dana pa i nedjelja prosao , Iaqinta ni kriv ni duzan upao u mec za titulu ,a Habib gradi situaciju godinama.
Da nije hrvac Habib bi ga davno zavrsio , dobro se je izvukao u par kriticnih situacija.
Habib je odlucio da isproba svoju stojku , nije lose bilo , mada mu to u biti nije trebalo , ali i u tom segmentu je zadao daleko vise udaraca , cini mi se oko 130 a protvnik oko 30-40.
Sta da kazem , rutinski sve , kao nekad GSP
Habib odlican kroz kakve je sve situacije u zadnjih par dana pa i nedjelja prosao , Iaqinta ni kriv ni duzan upao u mec za titulu ,a Habib gradi situaciju godinama.
Da nije hrvac Habib bi ga davno zavrsio , dobro se je izvukao u par kriticnih situacija.
Habib je odlucio da isproba svoju stojku , nije lose bilo , mada mu to u biti nije trebalo , ali i u tom segmentu je zadao daleko vise udaraca , cini mi se oko 130 a protvnik oko 30-40.
Sta da kazem , rutinski sve , kao nekad GSP
-
enisss
#6572 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovi sto misle da Conor ima neke sanse protiv Khabib izgleda da su zaboravili kako ga je midget Mendez bacao po oktagonu. Khabib je nekih 25 lbs teži od Mendeza i ima hrvanje duplo bolje. Pregledate ponovo borbu Mendeza i Conora i vidjecete o čemu pričam.
-
Dead Man Walking
#6573 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nelose stivo —> https://www.mmafighting.com/2018/4/8/17 ... rmagomedov
Conor ima sanse jedino ako je u stanju neki ludi knockout u prvih 30 sekundi plasirati, inace ide na parter i biva molesitran do kraja. Meni je sega kako se ljudi navuku na Roganove komentare (ima o tome i u ovom tekstu sto sam postavio). Jbte, Khabib ima 26:0, znaci od 26 ljudi niko ga nije uspio uzdrmati, a bilo je tu dobrih udaraca od RDA, MJ, Barbosa, itd. Pa i Iaquinta zna baciti bombe, ali nije, cak i kad je imao Khabiba na izvolte. Zasto? Pa zato sto zna da cim zamahne ide na ledja i cao djaci. Jedini koji ima neke sanse je Tony zato sto je odlican u borbi na parteru s ledja. Medjutim, Khabib obicno jase protivniku na ledjima tako da je i to upitno.
Conor ima sanse jedino ako je u stanju neki ludi knockout u prvih 30 sekundi plasirati, inace ide na parter i biva molesitran do kraja. Meni je sega kako se ljudi navuku na Roganove komentare (ima o tome i u ovom tekstu sto sam postavio). Jbte, Khabib ima 26:0, znaci od 26 ljudi niko ga nije uspio uzdrmati, a bilo je tu dobrih udaraca od RDA, MJ, Barbosa, itd. Pa i Iaquinta zna baciti bombe, ali nije, cak i kad je imao Khabiba na izvolte. Zasto? Pa zato sto zna da cim zamahne ide na ledja i cao djaci. Jedini koji ima neke sanse je Tony zato sto je odlican u borbi na parteru s ledja. Medjutim, Khabib obicno jase protivniku na ledjima tako da je i to upitno.
- Sodom1
#6574 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
EDIT
malo sam se zanio , Iaqinta samo 23 udarca sa distance (ucinilo mi se da je toga bilo vise)
Habib 115
Ostala statistika Iaqinte nije bitna , pardon nema je
,rusenja nula , udarca u klincu dva udarci u parteru nula
malo sam se zanio , Iaqinta samo 23 udarca sa distance (ucinilo mi se da je toga bilo vise)
Habib 115
Ostala statistika Iaqinte nije bitna , pardon nema je
-
nema me tamo
#6575 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa da 23 od toga mozda njih par da ih je " osjetio "..
Mrtva dominacija, a opet s druge strane da je Conor bio na njegovom mjestu poslao bi ga na spavanje nekoliko puta.
Mrtva dominacija, a opet s druge strane da je Conor bio na njegovom mjestu poslao bi ga na spavanje nekoliko puta.