koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
channel10
#6551 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@Zivojinovicu, isprobaj Sauvage Cologne pa javi sta.mislis...
https://www.dior.com/en_gb/products/bea ... ge-cologne
https://www.dior.com/en_gb/products/bea ... ge-cologne
- stachu
#6552 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Za ovih vrucina se ubio...

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6553 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima li i jedna parfumerija u Sarajevu, Jil sander sander for men u ponudi???
-
Juliuscezar
#6554 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ne znam to, nego je li stigao Iceberg ?konektovan wrote:Ima li i jedna parfumerija u Sarajevu, Jil sander sander for men u ponudi???
- konektovan
#6555 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Odustao od iceberga ,kontam sebi nesto drugo, nesto vec provjereno. Nightflight, cool water, hugo boss hugo, nikos sculpture, i ovaj sander ako ga uspijem pomirisati gdje ...bhnapoleon1 wrote:ne znam to, nego je li stigao Iceberg ?konektovan wrote:Ima li i jedna parfumerija u Sarajevu, Jil sander sander for men u ponudi???
-
Juliuscezar
#6556 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nikos Sculpture, ovdje je hvaljen. Ja sam probao ga par puta u CMu, miris kao miris je dobar ali koliko sam uspio primjetit postojanost na meni je nikakva. To može biti možda do moje kože.konektovan wrote:Odustao od iceberga ,kontam sebi nesto drugo, nesto vec provjereno. Nightflight, cool water, hugo boss hugo, nikos sculpture, i ovaj sander ako ga uspijem pomirisati gdje ...bhnapoleon1 wrote:ne znam to, nego je li stigao Iceberg ?konektovan wrote:Ima li i jedna parfumerija u Sarajevu, Jil sander sander for men u ponudi???
- konektovan
#6557 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nije mu postojanost sampionska, ali meni je sasvim ok.
-
channel10
#6558 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@THEC, kada si narucio ARMAF, jel ti stigla na kucnu adresu obavijest sa carine da im dostavis racun na mail?
- konektovan
#6559 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nacuo sam da je u dm-u BBI centar, neko snizenje zbog reotvaranja radnje, i da se moze kupiti 2 parfema po cijeni jednog, tj. ovaj drugi je gratis u tester verziji po izboru. Do sutra traje to snizenje. Vidio sam da je neki lik postavio na fcb stranici, paco rabane black xs 100 ml i bvlgari man extreme tester i sve to za 80 KM...
-
THEC
#6560 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jeste, s tim sto ti imas opciju ili da im posaljes na mail screenshot sa paypala(ili preko cega vec placas) ili da to isprintas i odneses im licnochannel10 wrote:@THEC, kada si narucio ARMAF, jel ti stigla na kucnu adresu obavijest sa carine da im dostavis racun na mail?
-
channel10
#6561 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Poslao sam im screenshot putem maila, ali je problem sto je danas petak i vjerovatno im je zavrseno radno vrijeme, a ne znam da li rade vikendom. Kako god, ima da se nacekam dok dodjem do parfema (sigurno 7 dana).THEC wrote:jeste, s tim sto ti imas opciju ili da im posaljes na mail screenshot sa paypala(ili preko cega vec placas) ili da to isprintas i odneses im licnochannel10 wrote:@THEC, kada si narucio ARMAF, jel ti stigla na kucnu adresu obavijest sa carine da im dostavis racun na mail?
-
THEC
#6562 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kupio sam Nikos, platio ga 40,75 KM, beton cijenakonektovan wrote:Nacuo sam da je u dm-u BBI centar, neko snizenje zbog reotvaranja radnje, i da se moze kupiti 2 parfema po cijeni jednog, tj. ovaj drugi je gratis u tester verziji po izboru. Do sutra traje to snizenje. Vidio sam da je neki lik postavio na fcb stranici, paco rabane black xs 100 ml i bvlgari man extreme tester i sve to za 80 KM...
i kad sam kod Versacea, pored Dylan Blue za ljeta je i Pour Homme odlican, barem tako mirise a po ocjenama na Fragrantici rekao bih da mu ni postojanost nije losa no opet dok ne bih isprobao par puta na sebi ne mogu znati, ali kako god ako ocjenjujemo sam miris Versace definitivno za ljeta ima dobru ponudu, uz ova dva i Eau Fraiche je dobar, no svakako imam Nikos, Amaru i Cool Water, pa Versace nek ceka na red dogodine
@channel10 ne bi trebalo dugo da cekas, prosli put sam im ja ovako mozda u utorak poslao mail a postar donio u petak, eh sad jedino sto kazes da li subotom rade, a ako ne onda u ponedjeljak ide u postu, u utorak cisto sumnjam da ce ti stici, tako da mislim da prije srijede ne trebas ocekivati (vidjeh na drugoj temi kazes da si iz Zenice, e to je onda potpuno druga prica, tu vec ne bih znao koliko ce im trebati)
- konektovan
#6563 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
@THEC
Evo kopiran tekst sa fcb u vezi BBI dm-a
U DM-u u BBI vam je snizenje 15% na sve (povodom renoviranja), a ima kombinacija parfema jedan kupis, drugi gratis (ja muza pocastila, dva parfema jedan 60ml drugi 100ml - 80KM ).
Od zenskih kombinacija ima Si+Euphoria 105KM minus 15%, Chloe edp + Beauty, ima dosta Elizabeth Arden...
Valjda je ovaj Bvlgari Man Extreme pun, nije zapakovan, tester verzija, meni je fenomenalan, a po recenzijama bih rekla da ni XS nije za odbacit za hladnijih dana.
Eto ako koga zanima.
U DM-u u BBI vam je snizenje 15% na sve (povodom renoviranja), a ima kombinacija parfema jedan kupis, drugi gratis (ja muza pocastila, dva parfema jedan 60ml drugi 100ml - 80KM ).
Od zenskih kombinacija ima Si+Euphoria 105KM minus 15%, Chloe edp + Beauty, ima dosta Elizabeth Arden...
Valjda je ovaj Bvlgari Man Extreme pun, nije zapakovan, tester verzija, meni je fenomenalan, a po recenzijama bih rekla da ni XS nije za odbacit za hladnijih dana.
Eto ako koga zanima.
-
THEC
#6564 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
vidjeh i ja to al sta cu sad, ako neko ode neka pita jel se moze uzeti bilo koji tester uz kupovinu nekog parfema ili imaju posebnu ponudu, primjera da uz taj XS ide i taj Bvlgarikonektovan wrote:@THEC
Eto ako koga zanima.
nego jedna zanimljivost, na ovom Nikosu sa strane pise ono uvoznik zemlja porijekla, godina proizvodnje i pise da je proizveden 11. 2017. a na ovim nekim stranicama provjeravah batch code i pise da je proizveden 1.12.2014. godine, pa neko ovdje laze
-
njonjica
#6565 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Uzela Noa za ljeto, divan....bas sam zadovoljna <3
- konektovan
#6566 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ms ja ne vjerujrm onim stranicama za provjeru batch coda.THEC wrote:vidjeh i ja to al sta cu sad, ako neko ode neka pita jel se moze uzeti bilo koji tester uz kupovinu nekog parfema ili imaju posebnu ponudu, primjera da uz taj XS ide i taj Bvlgarikonektovan wrote:@THEC
Eto ako koga zanima.
nego jedna zanimljivost, na ovom Nikosu sa strane pise ono uvoznik zemlja porijekla, godina proizvodnje i pise da je proizveden 11. 2017. a na ovim nekim stranicama provjeravah batch code i pise da je proizveden 1.12.2014. godine, pa neko ovdje laze
-
nexus90
#6567 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sto je temperatura veca, on bolji. Ja sam bas zadovoljanhousetent wrote:Sta mislite o D&G light Blue eau intense pour homme juce sam ga kupio.
-
housetent
#6568 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koliko se razlikuje sauvage edt od edp,imam edt i da li vrijedi da uzmem i edp,a cujem i da je very cool spray dobar
-
channel10
#6569 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dok ne probas oba, dzaba ce ti iko ista govoriti. Imas na netu njihovu uporedbu, ali sta znas opet dok ne probas...
- Rugafet
#6570 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Channel je li stigao Armaf?
-
channel10
#6571 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nije jos. Stigao je u nasu postu i danas bi trebao dobiti onaj zuti papiric i tek od sutra mogu podici. A sutra necu moci, jer necu biti u gradu 
- black
#6572 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
potrefim se taj dan u BBI vidim guzvara i izadjem a da sam skonto taj popust vrijedilo bi se guratiTHEC wrote:vidjeh i ja to al sta cu sad, ako neko ode neka pita jel se moze uzeti bilo koji tester uz kupovinu nekog parfema ili imaju posebnu ponudu, primjera da uz taj XS ide i taj Bvlgarikonektovan wrote:@THEC
Eto ako koga zanima.
vidim da se svako malo pomene sauvage, nisam nesto upratio koliko verzija ima al znam da sam probao prije par godina i nije mi se svidio, mirise mi isto pips za muhe
nedavno mi rodjak iz njemacke ostavi naku njihovu kopiju Fordovog Fucking Fabulous, malo mi neobican al ne znam kako org. mirise, ugl nije nimalo losa postojanost za kopiju
-
channel10
#6573 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Pokusajte sa sauvage edc. Ubio se za ljeta..
- konektovan
#6574 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Izasla zara vibrant leather eau de cologne i vibrant leather oud edp, ali nisu mi nesto.
-
channel10
#6575 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima li ih u scc?konektovan wrote:Izasla zara vibrant leather eau de cologne i vibrant leather oud edp, ali nisu mi nesto.
Prije sat vremena sam podigao parfeme i mogu vam reci da sauvage edc i bvlgari amara jedu ovaj armaf cdni za dorucak
Neko je spominjao da se u prvi mah osjeti limun, a ja ga ne prepoznah
Kad bi me neko pitao na koji mi parfem lici, rekao bih original zara vibrant leather samo jaci od njega ( recimo duplo