English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- just principe
#6551 Re: English Premier League
o cemu mi ovdje pricamo ??
Ibrahimovic --- ove sezone u tal. ligi je zabio 15 golova od toga 6 iz penala i treci je strijelac iza Di Natalea i Cavanija..Od toga je jedan od najprgavijih napadaca i igraca opcenito i trenutno je pod suspenzijom zbog saketanja i ostalih prljavstinja
Robin V.Persie --- je ove sezone u Premiershipu zabio 24 gola, od cega samo 1 iz penala.Ponavljam samo jedan..Van Persie ne asistira ??? Sa danasnjim mecom ima 9 asistencija
____
Ovo su argumenti ko je bolji ove sezone i samim time ko je opcenito danas bolji napadac..Gdje su vasi argumenti da opovrgnu moje ??
Ibrahimovic --- ove sezone u tal. ligi je zabio 15 golova od toga 6 iz penala i treci je strijelac iza Di Natalea i Cavanija..Od toga je jedan od najprgavijih napadaca i igraca opcenito i trenutno je pod suspenzijom zbog saketanja i ostalih prljavstinja
Robin V.Persie --- je ove sezone u Premiershipu zabio 24 gola, od cega samo 1 iz penala.Ponavljam samo jedan..Van Persie ne asistira ??? Sa danasnjim mecom ima 9 asistencija
____
Ovo su argumenti ko je bolji ove sezone i samim time ko je opcenito danas bolji napadac..Gdje su vasi argumenti da opovrgnu moje ??
- horion_bosona
#6552 Re: English Premier League
bingov buraz wrote:Pretece meultima_palabra wrote:@horion, evo ga i asistira
kad Walcott da dva gola znas, da je na pomolu katastrofa...
-
Chuckie
#6553 Re: English Premier League
just principe wrote:o cemu mi ovdje pricamo ??
____
- ultima_palabra
#6554 Re: English Premier League
Walcott je potrošen totalno, treba ubaciti Ox-a ili Gervinha jer je Tottenham zreo za još jedan ili dva.
- just principe
#6555 Re: English Premier League
izjednacise zuti protiv Uniteda

- Manic Psycho
#6556 Re: English Premier League
norwich
da hoce izdrzati do kraja
da hoce izdrzati do kraja
- Gandalf
#6557 Re: English Premier League
hajde Norviče 
-
Chuckie
#6559 Re: English Premier League
Ox maestro in > Theo maestro out. 
- horion_bosona
#6560 Re: English Premier League
evo ga kanarinci izjednacise...
nedavni duel Milana i Arsenala je pokazao, gdje jedan a gdje drugi... Ibra je samo 2 godine stariji od RVP, a ono sto je postigao u karijeri je neuporedivo... Ibra je zadnjih par godina konstanta, ovaj eksplodirao ove sezone (ranija povreda ovo-ono, znam), uostalom vidjecemo sta ce se dalje desavati, ukoliko napusti Arsenal...
edit.
jesam danas baksuz 1:2
nedavni duel Milana i Arsenala je pokazao, gdje jedan a gdje drugi... Ibra je samo 2 godine stariji od RVP, a ono sto je postigao u karijeri je neuporedivo... Ibra je zadnjih par godina konstanta, ovaj eksplodirao ove sezone (ranija povreda ovo-ono, znam), uostalom vidjecemo sta ce se dalje desavati, ukoliko napusti Arsenal...
edit.
- skafiskafsnjak
#6561 Re: English Premier League
malo su izdrzaliChuckie wrote:To kanarinci !
- skafiskafsnjak
#6562 Re: English Premier League
ahahahahahahahah

- cyprus
#6563 Re: English Premier League
Skols i Gigs
, meščini ovaj Manchester United nidokle ne bi doguro bez ove dvojice 
-
bosanska senzacija
#6564 Re: English Premier League
Argumenti su ti neozbiljni i plitki.just principe wrote:o cemu mi ovdje pricamo ??
____
Po tvojoj logici onda je i Cavani bolji igrač od Zlatana jer je ove sezone uspio da zabije više pogodaka?! Tako onda možemo zaključiti da je i jedan Didier Drogba slabiji igrač od nekog Yakubua ili Flečera jer je ove sezone zabio manje golova od njih. Tvoji argumenti i logika vode u slijepu ulicu i na ovaj način nećeš ništa dokazati. Forma je promjenjiva a kvalitet stalan i zbog toga će RVP morati još mnogo pure pojesti da bi se mogao porediti sa jednim Zlatanom.
-
Chuckie
#6565 Re: English Premier League
Zlatan da je valjao, nebi ga se Barsa otarasila ko zadnje siroče. 
- Edin H.
#6566 Re: English Premier League
Zlatan je zreo za psihijatrije
, neozbiljna su ova poredjenja.
Stoke vodi 1 - 0, Asmir na golu
Stoke vodi 1 - 0, Asmir na golu
- KPNCTNJAH
#6567 Re: English Premier League
Pa njima ni Eto onda nije valjao, Ronaldo, Figo itd...Chuckie wrote:Zlatan da je valjao, nebi ga se Barsa otarasila ko zadnje siroče.
- bingov buraz
#6568 Re: English Premier League
Iz koje god ekipe je otisao svanulo im jeChuckie wrote:Zlatan da je valjao, nebi ga se Barsa otarasila ko zadnje siroče.

- cyprus
#6569 Re: English Premier League
Ja ne znam čemu ova preglupa rasprava... Stvarno mi nije jasno kako neko može tvrditi da je Ibrahimović TRENUTNO bolji fudbaler od Van Persija?
Čovjek je zabio znatno više golova u osjetno jačoj ligi i praktično sam drži svoj klub... I da, naravno da je TRENUTNO Van Persi najbolji napadač na svijetu.
Da neko žensko kaže suprotno shvatio bih... Ali kada muško koje navodno prati fudbal to tvrdi, zaista ne shvatam
Da neko žensko kaže suprotno shvatio bih... Ali kada muško koje navodno prati fudbal to tvrdi, zaista ne shvatam
-
missko
#6570 Re: English Premier League
Da se umijesam i ustvrdim , jedan na jedan Zlaja bi razvalio Persija u svim mogucim segmentima igre, onaj ne bi znao jel doso il poso. Van Persi je meni super igrac al timski a Zlaja je pravi centarfor kome ne treba ni Mesi ni Kaka niti kojekakvi dodavaci.
- ultima_palabra
#6571 Re: English Premier League
Naravno... Ibra je vjerovatno bio najbolji onih par sezona u Interu, ovo poslije toga je lagani put u penziju. Čak mislim da on malo koči Milan jer je sva igra fokusira na njega, a sinoć su pokazali da mogu sasvim dobro i bez njega se nositi sa jakim ekipama.cyprus wrote:Ja ne znam čemu ova preglupa rasprava... Stvarno mi nije jasno kako neko može tvrditi da je Ibrahimović trenutno bolji fudbaler od Van Persija?![]()
Čovjek je zabio znatno više golova u osjetno jačoj ligi i praktično sam drži svoj klub...
I da, naravno da je trenutno Van Persi najbolji napadač na svijetu.
- just principe
#6572 Re: English Premier League
a jel ozbiljan argument kad bih te podsjetio da je V.Persie trenutno najtrazeniji napadac na svijetu..Vidim neko je kao argument postavio gol Ibre iz koljena sa 35 metara.Jel to jak argument..bosanska senzacija wrote: Argumenti su ti neozbiljni i plitki.
Po tvojoj logici onda je i Cavani bolji igrač od Zlatana jer je ove sezone uspio da zabije više pogodaka?! Tako onda možemo zaključiti da je i jedan Didier Drogba slabiji igrač od nekog Yakubua ili Flečera jer je ove sezone zabio manje golova od njih. Tvoji argumenti i logika vode u slijepu ulicu i na ovaj način nećeš ništa dokazati. Forma je promjenjiva a kvalitet stalan i zbog toga će RVP morati još mnogo pure pojesti da bi se mogao porediti sa jednim Zlatanom.
Ibra je vise postigao u karijeri slazem se, ali gledajuci formu on je danas neuporedivo na strani holandjana, a i prethodnih sezona bi mozda bio da nije bilo povreda.I tada je bio jedan od najboljih ali povrede mu nisu dale da napreduje. Arsenal je pored Chelsea i Intera u najvecoj rezultatskoj i igrackoj krizi ali to opet Van Persiju ne smeta da bude ubjedljivo prvi strijelac u ovakoj ekipi..Dok s druge strane Ibra igra u klubu koji se nazalost i ove sezone bori za scudeto.. I to nam nesto pokazuje. I da Ibra vazda polovicu golova zabije iz penala
..I to za Cavanija, pa nije daleko od ovog dvojca..Cak bi rekao da je u njihovom rangu, jos kad se doda da jedan od najtrazenijih onda ne bih se salio
-
bosanska senzacija
#6573 Re: English Premier League
TRENUTNO je Andy Cerol bolji igrač od Fernanda Toresa i TRENUTNO se na ovom topicu odvija nevjerovatno glupa rasprava. Kad već pretjerujemo onda slobodno možemo reći da je TRNUTNO i Emir Obuća bolji igrač od Maradone jer ovaj drugi više nije u stanju da trči. Naravno, stvar je u pitanju TRENUTKA, i po toj logici se može reći da je TRENUTNO RVP bolji igrač od Zlatana a ja od Pelea.
Vodite se nevjerovatno glupom logikom i za ove koji ne gledaju Milan i Zlatana ove sezone moram reći da je daleko od istine kako Zlatan ide "prema penziji" što će vam potvrditi i svaki navijač Milana.
Vodite se nevjerovatno glupom logikom i za ove koji ne gledaju Milan i Zlatana ove sezone moram reći da je daleko od istine kako Zlatan ide "prema penziji" što će vam potvrditi i svaki navijač Milana.
Last edited by bosanska senzacija on 26/02/2012 17:05, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#6574 Re: English Premier League
Ima li kakvih argumenata majstore, osim što već drugi put forumaše nazivaš glupim?
- just principe
#6575 Re: English Premier League
Pitanje trenutka je vaznije od proslosti. Sasvim sigurno da se gleda sadasnji trenutak nego onaj iz 2004-05..Po tome bi i dan danas Raul igrao u prvoj za Real i dan danas bi Ronaldinho razvaljivao u Barci, ali ne razvaljuje jer je dosao trenutak da je Van Persie danas, ponavljam danas bolji napadac od navedenog dvojca i samim time je trazeniji i kvalitetnijibosanska senzacija wrote:TRENUTNO je Andy Cerol bolji igrač od Fernanda Toresa i TRENUTNO se na ovom topicu odvija nevjerovatno glupa rasprava. Kad već pretjerujemo onda slobodno možemo slobodno reći da je TRNUTNO i Emir Obuća bolji igrač od Maradone jer ovaj drugi više nije u stanju da trči. Naravno, stvar je u pitanju TRENUTKA, i po toj logici se može reći da je TRENUTNO RVP bolji igrač od Zlatana a ja od Pelea.