Ja koliko god mislio da je ovo ipak pogresan potez Nurkica na njegovoj sam strani. Pogresan u smislu da je samo trebao doci sa tim nalazima u Sarajevu i biti ovdje i objasniti im sve. I to je to. Ali mlad je i sigurno je pod ogromnim pritiskom. Dati su milioni za njega, a ovamo ga ovi nasi handre po nekakvim b divizijama.
Ono sto ne shvatam kako jedan savez koji se smatra profesionalnim, moze dopustiti prepucavanje preko medija. Po ko zna koji put.
Ja ni u kojoj situaciji nikada ne mogu biti na strani na kojoj se nalazi jedna spodoba Konakovic, ljiga kakvu je tesko pronaci. To citav grad zna.
Savez koji nema para da sebi kako treba organizuje pripreme (mada gledajuci sponzore nikad nisu bili jaci Elektroprivreda, BH Telecom, BEKTO...), boga pitaj kakvog doktora ima. I boga pitaj kad bi Juka i dobio gotove nalaze, te je pitanje da li bi ih uopste i dobio.
Stavite se u njegovu poziciju, povrijedjeni ste, niko vas ne benda ni 2%. Pa covjek je jos prosle sedmice govorio da ga zeza koljeno?! Vjerovatno su mu Kona i Harun to pregledali, ma nije ti nista ba, dobro je to stavi oblogu. I onda imate opciju da vas pregleda neki vrhunski doktor vani, ili da vas pregleda bog zna ko na kosevu. Sta cete vi odabrati.
Uostalom, mene samo zanima gdje je logika. Dodje covjek i IGRA JEBENU B DIVIZIJU, a onda ga nakon 7 dana optuzujes da NECE DA IGRA ZA SENIORE?!? Samo bih volio da mi to objasne ovi iz saveza.