Predivan je! Izgleda isto pantera, zaista divna maca.Chuckie wrote:Moj tigar u lovu. Kad je ovako ljut ne smiješ mu prići na 5 metara.![]()
Slike vaših kućnih ljubimaca
Moderator: anex
- Perdita_Durango
#6551 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
- Perdita_Durango
#6552 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca

Evo moje besticijice, koja se sakrila ispod prekrivaca a ja sam ju 10ak minuta trazila, ne obracajuci paznju na prekrivac. Da nije izvirila ovako ko blesava bih ju trazila ... pa, jos uvijek
- ely05
-
febo_acm
#6555 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Da nije rođena 11.02 pošto imamo već dvoje na forumu iz Sarajeva koji imaju po 9 mjeseci 
- dalmatinka
#6557 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Evo mene ponovo. Da vam se požalim što mi se dogodilo.
Dobio sam po sebi od nekog veeelikog mačka kad sam pobjegao vani. Kad sam se vratio kući moja gazdarica je zabrinuto gledala u moj rep koji me jaaako bolio, kad ga je takla zarežao sam na nju. Onda je ona mene strpala u nekakav mali kavez i odvela me kod nekog nepoznatog čovjeka koji me cijelog ispipao, rekao da sam dobio ugriz, da mi rep nije slomljen, obrijao mi dio repa ( kako ću se sad ovakav od sramote pojaviti vani
) dva puta me bocnuo, a od tada moja gazdarica dva puta dnevno meni gura u usta nešto bljak ružičasto.
I kao da to nije bilo dosta, htio sam skočiti na prozor, pa sam to napravio preko peći. Moja gazdarica se prestravila kad je čula moj urlik,rekla je nešto u stilu da nikad nije vidjela neinteligentnijeg mačka. Ne znam što joj to znači, ali mene jako bole moje nogice. Pozdrav od Yode!

I kao da to nije bilo dosta, htio sam skočiti na prozor, pa sam to napravio preko peći. Moja gazdarica se prestravila kad je čula moj urlik,rekla je nešto u stilu da nikad nije vidjela neinteligentnijeg mačka. Ne znam što joj to znači, ali mene jako bole moje nogice. Pozdrav od Yode!

- VenomousV
#6558 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
srce lijeeeepo, blesavo
(izvinite, ja samo previse volim macke
)
(izvinite, ja samo previse volim macke
-
CapitalCity
#6559 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Nije jedini koji je skocio na peć i moj Miki isto je uradiodalmatinka wrote:Evo mene ponovo. Da vam se požalim što mi se dogodilo.Dobio sam po sebi od nekog veeelikog mačka kad sam pobjegao vani. Kad sam se vratio kući moja gazdarica je zabrinuto gledala u moj rep koji me jaaako bolio, kad ga je takla zarežao sam na nju. Onda je ona mene strpala u nekakav mali kavez i odvela me kod nekog nepoznatog čovjeka koji me cijelog ispipao, rekao da sam dobio ugriz, da mi rep nije slomljen, obrijao mi dio repa ( kako ću se sad ovakav od sramote pojaviti vani
) dva puta me bocnuo, a od tada moja gazdarica dva puta dnevno meni gura u usta nešto bljak ružičasto.
![]()
I kao da to nije bilo dosta, htio sam skočiti na prozor, pa sam to napravio preko peći. Moja gazdarica se prestravila kad je čula moj urlik,rekla je nešto u stilu da nikad nije vidjela neinteligentnijeg mačka. Ne znam što joj to znači, ali mene jako bole moje nogice. Pozdrav od Yode!![]()
I
- gladna sam
#6560 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Macetinaaaaaaaa

Amazonka27 wrote:Evo i moje pufne![]()
Mozes li ti ovako "LLLLLLLLAAAAAAAAAAAA"
Chuckie wrote:Moj tigar u lovu. Kad je ovako ljut ne smiješ mu prići na 5 metara.![]()
Perdita_Durango wrote:
Evo moje besticijice, koja se sakrila ispod prekrivaca a ja sam ju 10ak minuta trazila, ne obracajuci paznju na prekrivac. Da nije izvirila ovako ko blesava bih ju trazila ... pa, jos uvijek
Yodo smoto jedandalmatinka wrote:Evo mene ponovo. Da vam se požalim što mi se dogodilo.Dobio sam po sebi od nekog veeelikog mačka kad sam pobjegao vani. Kad sam se vratio kući moja gazdarica je zabrinuto gledala u moj rep koji me jaaako bolio, kad ga je takla zarežao sam na nju. Onda je ona mene strpala u nekakav mali kavez i odvela me kod nekog nepoznatog čovjeka koji me cijelog ispipao, rekao da sam dobio ugriz, da mi rep nije slomljen, obrijao mi dio repa ( kako ću se sad ovakav od sramote pojaviti vani
![]()
I kao da to nije bilo dosta, htio sam skočiti na prozor, pa sam to napravio preko peći. Moja gazdarica se prestravila kad je čula moj urlik,rekla je nešto u stilu da nikad nije vidjela neinteligentnijeg mačka. Ne znam što joj to znači, ali mene jako bole moje nogice. Pozdrav od Yode!![]()
- Perdita_Durango
#6561 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Yoda je med medeni, ne znam koja mi je ljepsa maca od ovih postanih. Imam malu verzijicu Yode, barem po boji i po ponasanju, jedan mali zuti bandit.
- dalmatinka
#6562 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
To sam mu ime dala jer je bio najružniji mačić na svijetu u trenutku kad sam ga pokupila sa ulice. Mršavo, prljavo, uhato i nosato stvorenje. Na kraju je završio kao ružno pače koje se pretvorilo u labuda. Sad je predivan.Perdita_Durango wrote:Yoda je med medeni, ne znam koja mi je ljepsa maca od ovih postanih. Imam malu verzijicu Yode, barem po boji i po ponasanju, jedan mali zuti bandit.
-
pakica_
#6563 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
evo nas opet sa nasom goscom.. malom, mrsavom, prelijepom curicom
mozda nekome zvuci bolesno i stajaznam, ali danas sam joj obecala da joj vise nikad nista nece faliti
dok joj ne nadjem nekoga ko ce je paziti kao ja, ne dam je! koliko god to trazenje bude trajalo 

mozda nekome zvuci bolesno i stajaznam, ali danas sam joj obecala da joj vise nikad nista nece faliti

-
anjaistkrank
#6564 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
aj pakice, srce me zaboli od ove slike... pa gdje je ona bila da je ovako izmucena???
-
febo_acm
#6565 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Ako Bog da za mjesec, dva ima da bude ko nova. Koliko je stara?
- Perdita_Durango
#6566 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Duse drage. Ja ih se bojim i zao mi je radi toga, ali strah je bas paralizirajuci za mene, a suze mi idu kad ih vidim napustene.pakica_ wrote:evo nas opet sa nasom goscom.. malom, mrsavom, prelijepom curicom![]()
mozda nekome zvuci bolesno i stajaznam, ali danas sam joj obecala da joj vise nikad nista nece falitidok joj ne nadjem nekoga ko ce je paziti kao ja, ne dam je! koliko god to trazenje bude trajalo
- Perdita_Durango
#6567 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Malo je reci predivan. Moja mala verzija je mali bucko sa nekim smijesnim repicem i malom glavicom, jos nema ima i zovemo ga 'zuti bandit'. Cini mi se da ce i ostati Banditdalmatinka wrote:To sam mu ime dala jer je bio najružniji mačić na svijetu u trenutku kad sam ga pokupila sa ulice. Mršavo, prljavo, uhato i nosato stvorenje. Na kraju je završio kao ružno pače koje se pretvorilo u labuda. Sad je predivan.Perdita_Durango wrote:Yoda je med medeni, ne znam koja mi je ljepsa maca od ovih postanih. Imam malu verzijicu Yode, barem po boji i po ponasanju, jedan mali zuti bandit.
-
pakica_
#6568 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
kod vlasnika, ne na ulici, sto je najcrnje.. sreca pa ju je makar proslijedio dalje.. makar joj duh nije klonuo, a ovdje ima ljubavi vise nego sto ce igdje imatianjaistkrank wrote:aj pakice, srce me zaboli od ove slike... pa gdje je ona bila da je ovako izmucena???
akobogdaZhìxin wrote:Ako Bog da za mjesec, dva ima da bude ko nova. Koliko je stara?
- BadCopy
#6569 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Drzat macke u kuci,haj sto smrdi al dlake kad se razlete fuj
-
febo_acm
#6570 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
BadCopy wrote:Drzat macke u kuci,haj sto smrdi al dlake kad se razlete fuj
Niste ovo znali?
-
pakica_
#6571 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
no no trolovima davati paznju, no noZhìxin wrote:
Niste ovo znali?
drzite fige, mozda vec sutra uspijem usreciti ovo malo strkljavo bice..
-
febo_acm
#6572 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
Moram malo, neka misle da su bitni
Držim joj fige
Držim joj fige
-
anjaistkrank
#6573 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
pa kad ce se igrati sa Zo ako ode sutra??
drzim i ja fige i nadam se da ce brzo da se ubuci i da bude najsretniji cuko
- sorcerer
#6574 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
bice ona ko nova ,samo treba vremena ....i ovaj moj je bio u katastrofa stanju kad je nadjen pa je sad ko novpakica_ wrote:kod vlasnika, ne na ulici, sto je najcrnje.. sreca pa ju je makar proslijedio dalje.. makar joj duh nije klonuo, a ovdje ima ljubavi vise nego sto ce igdje imatianjaistkrank wrote:aj pakice, srce me zaboli od ove slike... pa gdje je ona bila da je ovako izmucena???suncica moja..
akobogdaZhìxin wrote:Ako Bog da za mjesec, dva ima da bude ko nova. Koliko je stara?jede k'o luda, okica moja malena
stara je godinu i 5 mjeseci

-
pakica_
#6575 Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
ne ode nigdje josanjaistkrank wrote:pa kad ce se igrati sa Zo ako ode sutra??![]()