Arapi su 50/50.Toffee karamela wrote:Zapravo ovo meni sve miriše na ujedinjenu frontu Rusi/Kinezi/Arapi vs. USA a tek onda neka nam je bog na pomoći
I gdje ćeš Srbe uz Ruse zaboraviti?
Arapi su 50/50.Toffee karamela wrote:Zapravo ovo meni sve miriše na ujedinjenu frontu Rusi/Kinezi/Arapi vs. USA a tek onda neka nam je bog na pomoći
Ih da, a dže je i onAcid25 wrote:Arapi su 50/50.Toffee karamela wrote:Zapravo ovo meni sve miriše na ujedinjenu frontu Rusi/Kinezi/Arapi vs. USA a tek onda neka nam je bog na pomoći
I gdje ćeš Srbe uz Ruse zaboraviti?

Toffee karamela wrote:Ih da, a dže je i on
Pa pa USA fino smo se družili 200 godina

Dakle da bi to sve svatio, ne smije biti nacionalih granica i nacionalih interesa jer je ulimativni cilj globalizma ukloniti iste? Odlicno.seln wrote: Ma ja. U otvorenom svijetu mozes shvatiti da nisi najljepsi, najpametniji, najbolji, great, huge, fantastic...
Zato najbolje ne riskirati.
Naravno, To samo ti mozes.seln wrote: Ne mozes ti to shvatiti.
Acid25 wrote:

Ako se družio sa Antom, nas će prve.Toffee karamela wrote:Za nas se ne bojim, pa prvi rođak mu je donedavno studiro u Mostaru, progovorit će valjda koju lijepu riječ za nas
Primjetis li ti bar malo kontradikciju u ovome?insomnia78 wrote:Kad Bosnjo stane pricati o otvorenom drustvu [emoji23][emoji23][emoji23]
U zemlji gdje je omiljena zabava prica o tome odakle je ko sljego i dje se ko rodiJo.
insomnia78 wrote:
Pa i ja sam Bosnjo.seln wrote:Primjetis li ti bar malo kontradikciju u ovome?insomnia78 wrote:Kad Bosnjo stane pricati o otvorenom drustvu [emoji23][emoji23][emoji23]
U zemlji gdje je omiljena zabava prica o tome odakle je ko sljego i dje se ko rodiJo.
Predbacujes Bosnjama ono sto upravo i sam demonstriras.
Da, ali i obicno poznavanje gramatike pomaze.fazer wrote:Dakle da bi to sve svatio, ne smije biti nacionalih granica i nacionalih interesa jer je ulimativni cilj globalizma ukloniti iste? Odlicno.seln wrote: Ma ja. U otvorenom svijetu mozes shvatiti da nisi najljepsi, najpametniji, najbolji, great, huge, fantastic...
I ja sam. I poznajem sve slabosti istih. Ali se ipak cuvam generalizacije.insomnia78 wrote:Pa i ja sam Bosnjo.seln wrote:Primjetis li ti bar malo kontradikciju u ovome?insomnia78 wrote:Kad Bosnjo stane pricati o otvorenom drustvu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja i? Svijet nije pravedan, nije nikad bio a mescini da nikad nece ni biti. Jbg jaci tlaci. Ova politika koju "lijeve" partije vode je potpuno pogresna i neostvariva i narod to kaznjava na izborima. "Dobar" a ne jeban ne mozes biti ni u rodjenoj kuci a kamo li u drzaviseln wrote:I ja sam. I poznajem sve slabosti istih. Ali se ipak cuvam generalizacije.insomnia78 wrote:Pa i ja sam Bosnjo.seln wrote: Primjetis li ti bar malo kontradikciju u ovome?
Inace, kako Arapi dodjose u Francusku?
nisi odgovorio, ali ok to je tvoj nacin izbjegavanja rasprave.seln wrote:Da, ali i obicno poznavanje gramatike pomaze.fazer wrote:Dakle da bi to sve svatio, ne smije biti nacionalih granica i nacionalih interesa jer je ulimativni cilj globalizma ukloniti iste? Odlicno.seln wrote: Ma ja. U otvorenom svijetu mozes shvatiti da nisi najljepsi, najpametniji, najbolji, great, huge, fantastic...
fasizam je jako kompleksan drustveni fenomen,a prisutan je decenijama u raznim drustvima , zahvaljujuci kapitalizmu,korporacijama i sl.,tj. fasizma nije iskljucivo politicika idelogoijaBanksy wrote:
- Fašizam nam kuca na vrata, a problem je da su vrata otvorena. Otvorili su ih neoliberali lijevog centra. Sad je vrijeme priznati da nam nema izlaza, i nema povratka natrag. Bolje je biti realan i gledati stvari bez zavaravanja i iluzija. To je novi oblik fašizma, koji radije nazivam “trampizam”, a puni smisao te riječi je nadmašiti, nadigrati, potući, uništiti, nasrnuti, poniziti. Ponižavanje je ključna točka postmodernog fašizma koji već dominira nad slobodom, kulturom, pravdom i razumom.
http://www.jutarnji.hr/kultura/knjizevn ... i/5566819/
Ima i treća opcija. Da mutiramo u superheroje od posljedica radijacijedale cooper wrote:Samo se nadam ako bude nuklearnog rata da će roknuti negdje u blizini i da ću stradati od prvog udara.
Mrzio bih da se patim i umirem od posljedica radijacije.
Odgovorio sam... ali moras nauciti citati.fazer wrote:nisi odgovorio, ali ok to je tvoj nacin izbjegavanja rasprave.seln wrote:Da, ali i obicno poznavanje gramatike pomaze.fazer wrote:
Dakle da bi to sve svatio, ne smije biti nacionalih granica i nacionalih interesa jer je ulimativni cilj globalizma ukloniti iste? Odlicno.
A little gift...seln wrote:Da

Nah, I would probably just die.Toffee karamela wrote:Ima i treća opcija. Da mutiramo u superheroje od posljedica radijacijedale cooper wrote:Samo se nadam ako bude nuklearnog rata da će roknuti negdje u blizini i da ću stradati od prvog udara.
Mrzio bih da se patim i umirem od posljedica radijacije.
![]()
Ne svi naravno, samo odabrani
Vec sam napisao u jednom postu, to zavisi od toga s koje strane oruzja se nalazis.insomnia78 wrote: Ja i? Svijet nije pravedan, nije nikad bio a mescini da nikad nece ni biti.
Zanimljiva ideja, samo jebena kad si ti slabiji. Npr. ako dodje neko jaci od tebe, uzme ti stan i zenu, a tebe izbaci ili eventualno prikolje... nikom nista. Peh, jebi ga.Jbg jaci tlaci.
Odgovoricu ti citatom Vaclava Havela:Ova politika koju "lijeve" partije vode je potpuno pogresna i neostvariva i narod to kaznjava na izborima.
A ipak, svijet opstaje samo zahvaljujuci dobrima."Dobar" a ne jeban ne mozes biti ni u rodjenoj kuci a kamo li u drzavi