zaobidjite vas ce posao biti odbacen i izadjem fino ne vrijedi reko rizikovati radi pola dolara
a ove kole fakat ne zanju sta hoce vodio se onim starim na kojem sam izletio sad je ono positive neutral
i izletim i na ovim
Moderator: anex
Obično prebace lovu vrlo brzo, mozda za minut. Kad si pokusao prebaciti, koliko vremena je proslo?tigronius wrote:Pozdrav drustvo
Prebacio sam novce sa neobux-a na paypal,medzutim nije mi odmah izvrsena transakcija.
Koliko treba cekati,bojim se da sta nisam zeznuo.
ma ko kad ne citam to sto pise, zaletio se da ugrabim i eto.. treba biti pazljiviji, sad ne znam dal da im pisem ..glitch wrote:pa sto se zaletiste na taj study i ja sam ga otvorio bio drugi put i prva lsika jabuke neke ispod pise ako ste radili vec jednom prethodnih dana
zaobidjite vas ce posao biti odbacen i izadjem fino ne vrijedi reko rizikovati radi pola dolara
a ove kole fakat ne zanju sta hoce vodio se onim starim na kojem sam izletio sad je ono positive neutral
i izletim i na ovim
Ima nekih desetak minuta a nista jos,mislio sam da to ide automatski,nista pricekacu jos malo pa cemo vidjeti.Hvalamikrozadatak wrote:Obično prebace lovu vrlo brzo, mozda za minut. Kad si pokusao prebaciti, koliko vremena je proslo?tigronius wrote:Pozdrav drustvo
Prebacio sam novce sa neobux-a na paypal,medzutim nije mi odmah izvrsena transakcija.
pa i ide automatski za par sekundi do min prebacitigronius wrote:Ima nekih desetak minuta a nista jos,mislio sam da to ide automatski,nista pricekacu jos malo pa cemo vidjeti.Hvalamikrozadatak wrote:Obično prebace lovu vrlo brzo, mozda za minut. Kad si pokusao prebaciti, koliko vremena je proslo?tigronius wrote:Pozdrav drustvo
ja uradih tri nisam cekao,bas trebaSophie'sWorld wrote:Ima li novi id za vina, mene je dopalo samo 19
Cekate li min za Stanford?
nije to si ovjerio za slanje novca moras i za primanje ides na joj zaboravio sam request money mislim tab i tu moras potvrditi tu karticu da ti na nju lijeze novactigronius wrote:Kako mslis ovjerio,jeli mislis na pin koji sam dobio od njih,ako je to u pitanju to sam uradio.
Ma ja nesto cekam, cim otvorim forum neko dobio flagja uradih tri nisam cekao,bas treba
gdje si slala ticket? na cf ili na neo?zakasnila wrote:Ma kontam drugi ID, drugi krug! Poslala sam im poruku, mada sumnjam da će imati nekog efekta! Bezveze im samo što su nam odmah dali admin flag i kako oni to sad uopšte misle rangirati (mislim flagove) ili svi odmah dobiju admin flag?

Evo Lejle, registrovala se napokonrelativno84 wrote:![]()
![]()
![]()
LejlaP ostaje misterija
napiso sam ti da je ona jedina NO .. mozda nisi vidioglitch wrote:proso sam hvala svima![]()
samo kaze da je slika 2 NO!
MarkWT @MarkWT7
Follow
Montanan's call bullsnort on @Crowdpac CEO Mailergate denial. Bonica = Crowd
he correct answer is No. This tweet / post talks about Mailergate, NOT about the 2014 Montana supreme court election
Sorry, i ja rekoh YES, al meni je proslo na yes :/ hajd dobro jeglitch wrote:mislio sam da je ovo dole no no ispod yes yesAhmetShabo wrote: napiso sam ti da je ona jedina NO .. mozda nisi vidio![]()
nema veze sad ide