Sirija

Locked
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6551 Re: Sirija

Post by arman1 »

_majevica_ wrote:Ko zna sta se sve nece izroditi.... :roll:

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/izrae ... /131010008
I Izrael i Saudijska Arabija su historijski poznati kao veliki američki saveznici, ali bi njihov savez uveliko mogao otežati utjecaj Washingtona na regiju. Upravo sva ova pitanja navode na sumnju da se stvara nova sila na Bliskom istoku, savez između Izraela i Saudijske Arabije.
2 najveća azijska neprijatelja Islama. Tužno.
salik79

#6552 Re: Sirija

Post by salik79 »

The 51st State wrote:saa jednako jna i cetnici, i oni su isto ovako ljudske stitove pravili. a vi geopoliticari koji granap ne mozete voditi imate pozdrav od zdravka mamica.
Dok tvoji idoli i vijesnici "demokracije" postupaju "po zakonu" (by Brankovic) i sve to lijepo dokumentuju:

http://worldobserveronline.com/2013/06/ ... ta-emerge/

...a, da ne spominjemo demokratsko zaprasivanje Faludze.
The 51st State

#6553 Re: Sirija

Post by The 51st State »

pa ovi sto siluju su omogucili vladavinu ovih koji podrzavaju asada i njegove zlocinacke falange, iran i usa, dva tajna saveznika ispod zita.
hape

#6554 Re: AW: Sirija

Post by hape »

salik79 wrote: US Armija, za koju tvrde da je svjetska super sila, nije bila u stanju "opeljusati" par afganistanskih vehabija u puno duzem vremenskom roku. Sta cemo sad?
Jesi li ti ozbiljan ili se zajebavas??? Uporediti afganistanski teren i sirijski je u najmanju ruku smijesno.

Pravite super-sile i od jednih i drugih, a nema losijih boraca na svijetu od Arapa.
salik79

#6555 Re: Sirija

Post by salik79 »

arman1 wrote:

I Izrael i Saudijska Arabija su historijski poznati kao veliki američki saveznici, ali bi njihov savez uveliko mogao otežati utjecaj Washingtona na regiju. Upravo sva ova pitanja navode na sumnju da se stvara nova sila na Bliskom istoku, savez između Izraela i Saudijske Arabije.
Jos tuznije je sto su ovi potonji kolijevku Islama (i monoteizma) pretvorili u svoju privatnu prciju, strpavsi sva svoja nedjela pod plast Islama.
salik79

#6556 Re: AW: Sirija

Post by salik79 »

hape_hapica wrote:
salik79 wrote: US Armija, za koju tvrde da je svjetska super sila, nije bila u stanju "opeljusati" par afganistanskih vehabija u puno duzem vremenskom roku. Sta cemo sad?
Jesi li ti ozbiljan ili se zajebavas??? Uporediti afganistanski teren i sirijski je u najmanju ruku smijesno.

Pravite super-sile i od jednih i drugih, a nema losijih boraca na svijetu od Arapa.
Uporediti sirijsku vojsku i us-vojsku je, u najmanju ruku, smijesno.
Borci Hizbullaha su Arapi, pa ti nalupase IDF-ovce.
salik79

#6557 Re: Sirija

Post by salik79 »

The 51st State wrote:pa ovi sto siluju su omogucili vladavinu ovih koji podrzavaju asada i njegove zlocinacke falange, iran i usa, dva tajna saveznika ispod zita.
Elaboriraj i potkrijepi bilo kakvim dokazima.
The 51st State

#6558 Re: Sirija

Post by The 51st State »

salik79 wrote:
The 51st State wrote:pa ovi sto siluju su omogucili vladavinu ovih koji podrzavaju asada i njegove zlocinacke falange, iran i usa, dva tajna saveznika ispod zita.
prvo ti elaboriraj zasto lazne video uratke postavljas.
salik79

#6559 Re: Sirija

Post by salik79 »

The 51st State wrote:
salik79 wrote:
prvo ti elaboriraj zasto lazne video uratke postavljas.
KOJE LAZNE VIDEO URATKE?!
The 51st State

#6560 Re: Sirija

Post by The 51st State »

ovaj o silovanju.
Herr Flick

#6561 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
_majevica_

#6562 Re: Sirija

Post by _majevica_ »

salik79 wrote:
arman1 wrote:

Jos tuznije je sto su ovi potonji kolijevku Islama (i monoteizma) pretvorili u svoju privatnu prciju, strpavsi sva svoja nedjela pod plast Islama.
Vehabije su preuzele kontrolu u SA jos prije mislim oko 200 godina...sad pokusavaju isto odraditi i u zemljama gdje
ima muslimana i islama...http://www.slobodnaevropa.org/specials/ ... _u_bih.htm
salik79

#6563 Re: Sirija

Post by salik79 »

The 51st State wrote:

ovaj o silovanju.
Ja ga niti odgledao nisam, ali sam zato postavio i link ispod. Slobodno klikni, pogledaj, pa mi reci da li je to laz. Na cemu baziras svoju tvrdnju?!

Division gang raped a 14 year old Iraqi girl and murdered her and her family —including a 5 year old child. An additional soldier was involved in the cover-up.

One of the killers, Steven Green, was found guilty on May 07, 2009 in the US District Court of Paducah and is now awaiting sentencing.

The leaked Public Affairs Guidance put the 101st media team into a “passive posture” — withholding information where possible. It conceals presence of both child victims, and describes the rape victim, who had just turned 14, as “a young woman”.

The US Army’s Criminal Investigation Division did not begin its investigation until three and a half months after the crime, news reports at that time commented.
The 51st State

#6564 Re: Sirija

Post by The 51st State »

http://en.wikipedia.org/wiki/Redacted_(film)

samo sto se nisi osvrnuo da je to taj film nego kao uporedio amerikance sa zlocinackom falangom rezima u damasku, a kad bi kasapinove institucije upola sankcionisale ponasanje vojnika kao amerikanci svojih , narod se ne bi ni digao na revoluciju.
uglavnom, saa jednaka cetnicima, barem kada je odnos prema civilima u pitanju.
Herr Flick

#6565 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Challenger__

#6566 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Image
"Dare Amaryika, ayy Mustafa al-Zebaal ibn Khessee, aim asskissing jew to haylp da Ikhte Souriya farm day dicktraitor Bashar al-Assad. Way nate moore sareen ghas to freeze da souriyan papal. Way comb in pace. Allah wu Akbar!"

Syrian Perspective

:lol: :lol: :lol:
udrch

#6567 Re: Sirija

Post by udrch »

Kikibombona wrote:
Challenger__ wrote:Hajd ne lupaj Kiki, živ bio:
Ne znam koji kurac imas takav nastup prema ucesnicima teme koji ti nisu po volji?

Stvarno si cudan lik.
nemoj tako Kiki, u srce si ga ubo :lol: ..vjerujem da nije do sabaha zaspao, on je mislio da ti sa guštom čitaš njegove teorije belosvetske zavere..
hape

#6568 Re: AW: Sirija

Post by hape »

salik79 wrote: Uporediti sirijsku vojsku i us-vojsku je, u najmanju ruku, smijesno.
Borci Hizbullaha su Arapi, pa ti nalupase IDF-ovce.
Sljedeci put malo bolje procitaj sta se pise prije nego ista napises. Ja sam i govorio da je sirijska vojska smijesna, a Cheli je tvrdio da je to super-sila.

A to da je Hizbullajh nalupala IDF necu komentarisati. Dovoljno je pogledati broj mrtvih na obje strane pa covjek odmah skonta ko je koga nalupao. Da je Hizbullah iznenadio IDF, jeste. Da su se dobro drzali, jesu. Da su nalupali IDF, nisu. Niti ce ikad.
udrch

#6569 Re: AW: Sirija

Post by udrch »

hape_hapica wrote:
udrch wrote:
izvor: balkanskiemirat.hr
E cuj balkanski emirat. :-D ovo je bas neutralan izvor,svaka cast na postu. Imam osjecaj da se ovdje vodi utrka ko ce debilnije izvore postaviti. Cestitam udrch, prestigao si advance i vodis ubjedljivo. :-D
ja ipak mislim da si se ti provalio..a to si mogao saznati vrlo jednostavno, samo da si pokušao otvoriti pomenutu stranicu..u stvarnosti tu je pisalo advance.hr, a ja sam kao i čitav onaj post samo izmjenio redoslijed Chelijevog lupetanja..umjesto njegovih slika postavljao druge, umjesto njegovih pristrasnih izvora postavljao izmišljene..
Challenger__

#6570 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Hapice, počeo si da malo lagiš, ali hajde, nisi jedini. Idi se vrati i pročitaj šta piše.
Last edited by Challenger__ on 10/10/2013 11:14, edited 1 time in total.
celava_dlaka

#6571 Re: Sirija

Post by celava_dlaka »

salik79 wrote:
The 51st State wrote:saa jednako jna i cetnici, i oni su isto ovako ljudske stitove pravili. a vi geopoliticari koji granap ne mozete voditi imate pozdrav od zdravka mamica.
Dok tvoji idoli i vijesnici "demokracije" postupaju "po zakonu" (by Brankovic) i sve to lijepo dokumentuju:

http://worldobserveronline.com/2013/06/ ... ta-emerge/

...a, da ne spominjemo demokratsko zaprasivanje Faludze.
I svi ovi koji su radili ova zlodjela su kaznjeni
udrch

#6572 Re: Sirija

Post by udrch »

The 51st State wrote:

ko podrzava ove gnjide i kukavice, moze se sam takvim smatrati.
pizduni četnički..izgleda da su zamjenili instruktore, pa umjesto Rusa sada ih naše komšije obučavaju..
ovo je isprobana taktika..
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6573 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

udrch wrote:
The 51st State wrote:

ko podrzava ove gnjide i kukavice, moze se sam takvim smatrati.
pizduni četnički..izgleda da su zamjenili instruktore, pa umjesto Rusa sada ih naše komšije obučavaju..
ovo je isprobana taktika..
i šta kažu ovi stručnjaci za bombardiranje i granatiranje civilnih objekata od strane aSSadove slavne SSA

kriju se teroristi u njima pa hajmo ih sravnit

едит .... замало заборавих
маске су пале
ђокер и матрикс
Last edited by japin_mutapi on 10/10/2013 12:22, edited 1 time in total.
hape

#6574 Re: AW: Sirija

Post by hape »

Challenger__ wrote:Hapice, počeo si da malo lagiš, ali hajde, nisi jedini. Idi se vrati i pročitaj šta piše.
Challenger__ wrote:Haskić Senad piše da iz pepela Sirija polako izrasta u super-silu Bliskog istoka. Uopšte ne mislim da pretjeruje. Ovo je samo početak "povratka otpisanih".
Sta sam slagao majke ti? Fino si napisao da Sirija postaje super-sila. Osim teorija o trecem svjetskom ratu ne nudis mnogo sto ide u prilog Assadu. Ale hele nejse, imam pametnija posla za razliku od tebe. Vozdra.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6575 Re: AW: Sirija

Post by japin_mutapi »

hape_hapica wrote:
Challenger__ wrote:Haskić Senad piše da iz pepela Sirija polako izrasta u super-silu Bliskog istoka. Uopšte ne mislim da pretjeruje. Ovo je samo početak "povratka otpisanih".
Sta sam slagao majke ti? Fino si napisao da Sirija postaje super-sila. Osim teorija o trecem svjetskom ratu ne nudis mnogo sto ide u prilog Assadu. Ale hele nejse, imam pametnija posla za razliku od tebe. Vozdra.
jedino može biti sila po broju ubijenih građana svoje zemlje i broju razorenih gradova i uništenih sela
Locked