kada mu padne u dvoriste. Nista im nije sveto.
Covjek je sav svoj imetak stekao baveci se poljoprivredom, je l' moze casnije?
Gorice u paklu i Kormakova i cijela odlazeca administracija.
Inzko: Situacija u BiH je zabrinjavajuća
sep 11, 2018
– Na kraju krajeva, Špirić je već bio u Americi, ne mora više ni da ide – dodao je Dodik.
archi_a wrote:– Na kraju krajeva, Špirić je već bio u Americi, ne mora više ni da ide – dodao je Dodik.
Nek ga sisa živalj, Špirke je vidEo Amerike, šta jeeeeee?!?
K'o papagaja ga naučili tu rečenicu i šta god da se desi on isto.archi_a wrote:Inzko: Situacija u BiH je zabrinjavajuća
sep 11, 2018
Evo i ovog, sviju mi!
dobro je, nije on izrazio zabrinutostvatrogasac wrote:K'o papagaja ga naučili tu rečenicu i šta god da se desi on isto.archi_a wrote:Inzko: Situacija u BiH je zabrinjavajuća
sep 11, 2018
Evo i ovog, sviju mi!
Maraschino wrote: Kazu, Vaskovic budala
Odlazeci inspektori, izvorna dokumentacija...Imajući u vidu da inspektori tim nije razmatrao izvornu knjigovodstvenu dokumentaciju...

”Republici Srpskoj ne trebaju političke avanture, već snažna ekonomska, privredna, biološka i moralna obnova. Dok se vlast SNSD, DNS i SP hvali napretkom, ne spominje se činjenica da je broj Srba u Republici Srpskoj spao na oko 900. 000”, kaže srpski član u Predsjedništvu BiH Mladen Ivanić.
jazzer wrote:Krenula predizborna kampanja i na Klixu. Na nekoj temi pricaju o nekakvom
Guardianovom kraju. Ej, zamislite, kraju. Kao, vrli pitac neki pita raju kakav ce biti kraj Milorada Dodika?
Tema prijavljena moderatoru![]()
kraj-milorada-dodika-p14948859.html#p14948859

..isto tako dežurnom tužiocu i nadležnim policijskim agencijama.jazzer wrote:Krenula predizborna kampanja i na Klixu. Na nekoj temi pricaju o nekakvom
Guardianovom kraju. Ej, zamislite, kraju. Kao, vrli pitac neki pita raju kakav ce biti kraj Milorada Dodika?
SaraFina wrote:Hare, osupnuta sam! Agdičari najavljuju kraj preCjedniku! Prijavi ih moderaciji, RTRS-u, MUP-u, SIPI!
Mislio sam da rijec ''takozvana'' nece nikada i nicim biti zamijenjena ali sam se grdno prevario.Pitar sa Kariba wrote:Maraschino wrote: Kazu, Vaskovic budalaOdlazeci inspektori, izvorna dokumentacija...Imajući u vidu da inspektori tim nije razmatrao izvornu knjigovodstvenu dokumentaciju...
archi_a wrote:Možel ko platit Obradu da ne lobira više, izgibosmo!!!!

STAAAAAAAAAA.....???????jazzer wrote:Krenula predizborna kampanja i na Klixu. Na nekoj temi pricaju o nekakvom