Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nivelacija wrote: ↑26/01/2021 12:05
morel se sa hdzom
Jesil vidio papir?
ovo je ko sa kukom i suncem, kad se uhvate jedne floskule, ko cuko papucice nema pustanja
ne vrijedi se naknadat, samo inhalacija il drito u venu i jebaji ga. ko prezivi pricace
jebote tuzlak na celu kantona, sdpovac, kad je to zadnji put bilo i da li je ikad bilo? i opet moji sugradjani nezadovoljani, dje to ima?valjda navikli na ovo dosad
Ulicom klizim city roll
Mit mir mi amor
lagano klizim mahalom...
Klizim po mahali klizim klizim po mahali
sumirprimus wrote: ↑26/01/2021 08:17
jasno je ko dan da se ovde radi o skidanju sda sa vlasti, zato ovoiliko i turbulencija. nije do vlasti koliko do pozicija i novca. na koji su navikli svih ovih godina. otud i bocni udari u vidu sd.a i df.a koji sluze kao sateliti.
mozemo mi pricat sta hocemo, i ovde je vidljivo najvise galame sda abonenti, sa pridodatim bocnim udarima.
no kako se pipa bude zavrtala, kmecanje ce se pojacavati.
ako je nama svima dobro svih ovih godina a nije, jebi nas onda profesore.nista ne mijenjaj.
zna se ciji je hdz partner sve ove godine pa se ovoliko nije drecalo. samo udarit u stvarnu vlast, a da su uzdrmani govori i da se opet prijeti 2014om...
Možda zato što za te stranke glasaju ljudi koji su više probosanski nastrojeni ? Siguran sam da je oduševljenje osjetno kod svakog građanina tk zbog uvođenja hdza u vlast.
I ne, nije ovde poenta izbacivanja sda, jebo sda i trebaju odmorit, nego uvođenje stranke franje tuđmana u vlast, a ne mora se
joj ovo kad cujem probosanski hoce nesto da mi bude, dlake sijede instant same od sebe, osip po kozi jetra zakazuje, reset sistema.
prvo koje probosanske, sda i slicni su bosnjacke stranke i to ne kriju. zalazu se za bosnjacku nacionalnu zajednicu, probosanske stranke se zalazu za bosansku naciju , a etnicka pripadnost je nesto drugo .
tu se ne slazemo jelde.
mozda mislis probosanskohercegovacke stranke? a koja to nije?
i oktad to sda i koalicioni partneri nisu u vlasti sa hdz.om na visim nivoima? a ne druze momire necemo se tako igrati, pricaj istinu.mojne laganja, haram je
Pa samo i jedino su Bošnjaci kičma ove države. A to što se ti osipaš je do tog ko si i šta si. Siguran sam da se osipaju i neki drugi.
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 12:56
Pa nismo mi idioti. Pitanje je zbog čega ste dali HDZu, ne da li ste. Ja za razliku od drugih forumaša govorim i da je ministar finansija u KS hdzovac
Klix portal također učestvuje u ovim lažima. To ništa nije novo, kad god zagusti SDA-u tu je klix da ih izvlači, samo je još pitanje za koliko tačno to rade.
Istinu govorim wrote: ↑26/01/2021 12:56
Pa nismo mi idioti. Pitanje je zbog čega ste dali HDZu, ne da li ste. Ja za razliku od drugih forumaša govorim i da je ministar finansija u KS hdzovac
Klix portal također učestvuje u ovim lažima. To ništa nije novo, kad god zagusti SDA-u tu je klix da ih izvlači, samo je još pitanje za koliko tačno to rade.
Sekretar HDZ, istaknuti član godinama, na listama bio, izlazi neto po dogovoru o formiranju vlade.
Vi birate HDZ jer želite, o tome nema rasprave. Razumijem, jača je federalna sisa
sumirprimus wrote: ↑26/01/2021 13:35
zaboravili smo drugovi i drugarice juce na rodjendan velike legende narodnooslobodilacke borbe, legendarnog komandanta save!
Samo ne dajte da vam ti gore zajebu šta jer neće samo Tuzlu zajebat, već sve nas komplet.
sumirprimus wrote: ↑26/01/2021 13:49
bio kuko, sad je hdz, samo da ne lete s vlasti, al klize stolice, plaho je sklisko
samo bahato, nek ide sve dovraga kake veze
Ma nema veze, ionako su svi isti
Šta guzica ostade bez fotelje u ovo mjesec-dva, a tek se čeka ZDK, lu'lo
Pa samo i jedino su Bošnjaci kičma ove države. A to što se ti osipaš je do tog ko si i šta si. Siguran sam da se osipaju i neki drugi.
cuj ko sam i sta sam bosanac, sta cu bit, a ne juce vako sutra nako
"Sjećam se da sam jednom rekao Bosanac, otac mi je objasnio da je bosanac, bosanski poni, a čovjek je Bošnjak što je velika razlika.“ Adil-beg Zulfikarpašić