parappa wrote:sherbett wrote:Jao vidje gaaa.. ja mislim da i preko displaya on oplodi
Pripazi se onda... Ili se približi displayu
Kolega je potpuno u pravu,a evo ti i tačne specifikacije.Na 1m udaljenosti od monirora dok gledaš Guardiana sigurna si da nećeš zanijeti,a
ukoliko se približiš monitoru na bliže od 50cm,onda ništa drugo ne preostaje osim da ti se čestita sretno majčinstvo!
Zašto nadležni ostaju nijemi na ove pokušaje atentata na Guardiana?

Kamenom na velikana kojem je svako nasilje potpuno strano,legendu
koja u meditacijama provodi većinu vremena?

Guardian će na nasilje reagovati samo ukoliko je narod ugrožen kao onomad kada je
probijao koridor u Posavini ili kada je sa neba skidao NATO letjelice koje su atakovale na aerodrom u Mahovljanima pri čemu je i sam
Guardian nekoliko puta bio ranjen.Hvala dragom Allahu,lakše rane su bile u pitanju.
Ovaj Stanivuković je poznati saboter i plaćenik Sarajeva,pokušava stalno da opstruiše i zaustavi investicione cikluse,i niko ništa!?
Ima više video snimaka gdje dotični na tek izgrađenim magistralnim putevima otkida komade asfalta i uništava narodnu imovinu kako bi
navodno dokazao da je put loše urađen,a ne snima sebe kako prije kidanja macolom buba po asfaltu i uništava ga.Opasan terorista!
P.S.Sutra helikopter....