Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Ommadawn

#65376 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

mO k3 wrote:Nadjeno Tijelo Dzenana Juzbasica u rijeci Vrbas ... Lukacevi vojnici rade posao koji im je glavni baja naredio .... OVdje nije Mile glavni baja neko lukac
Moj nekadašnji komšija :( :(
Eh pa drago dijete da si makar dan svog života doživio lijepo... :(
bingov buraz

#65377 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Od Smaje i Majde sin,dijete kojem je život baš podijelio loše karte.
Ommadawn

#65378 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

bingov buraz wrote:Od Smaje i Majde sin,dijete kojem je život baš podijelio loše karte.
To je to. Jebote šta sam se scena nagledao na parkingu. Pa jednom se posvađali, sjedi ona, plače na trotoaru, Smajo prilazi, grli je, plače i on - a sunce prži li prži. Dijete na pola puta sjedi u kolicima i plače, tad imao godinu dana, plače, a komšije sa balkona se deru “Daj sklonite makar to dijete” Dođe Hatidža, mati Majdina, uze dijete... Joj jest se ta žena napatila.
A Smajo imao dobru sestru ;) ;)
mayab

#65379 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

GandalfSivi wrote:Uf dobro je, ziv je PreCjenik.
Precjedniče, kako ovo sve izdržavaš i stižeš :?: :idea: :idea: :idea:
bingov buraz

#65380 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

Ommadawn wrote:
bingov buraz wrote:Od Smaje i Majde sin,dijete kojem je život baš podijelio loše karte.
To je to. Jebote šta sam se scena nagledao na parkingu. Pa jednom se posvađali, sjedi ona, plače na trotoaru, Smajo prilazi, grli je, plače i on - a sunce prži li prži. Dijete na pola puta sjedi u kolicima i plače, tad imao godinu dana, plače, a komšije sa balkona se deru “Daj sklonite makar to dijete” Dođe Hatidža, mati Majdina, uze dijete... Joj jest se ta žena napatila.
A Smajo imao dobru sestru ;) ;)
Zaboravio sam joj ime,plavka razvedena živjela kod žutog nebodera blizu Naprijedovog,znam familiju čitavu,burazeri Beko i Ismet njoj sam zaboravio ime.Ćerka joj moja generacija vidio je prije par godina.
problemnatravunu

#65381 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

mayab wrote:
GandalfSivi wrote:Uf dobro je, ziv je PreCjenik.
Precjedniče, kako ovo sve izdržavaš i stižeš :?: :idea: :idea: :idea:
Додик сутра на представљању новог хеликоптера
Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствоваће сутра свечаном представљању новог хеликоптера Хеликоптерског сервиса Републике Српске у Залужанима код Бањалуке.
Свечано представљање новог хеликоптера биће одржано у 10.00 часова, најављено је из кабинета предсједника Републике Српске.

Предсједник Српске разговараће сутра у 11.30 часова са тенисером Јанком Типсаревићем у Палати Републике. :okac:

Taj čovek je gromada, neimar, mislilac, prvak sveta, sex mašina.... :mrgreen:

Muke su to , precedniče...

Image
glockov kolac

#65382 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

Nek on ne leti sutra tim helikopterom... Vidis da je udarilo sa svih strana na Guardiana
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65383 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

parappa wrote:
sherbett wrote:Jao vidje gaaa.. ja mislim da i preko displaya on oplodi
Pripazi se onda... Ili se približi displayu
Kolega je potpuno u pravu,a evo ti i tačne specifikacije.Na 1m udaljenosti od monirora dok gledaš Guardiana sigurna si da nećeš zanijeti,a
ukoliko se približiš monitoru na bliže od 50cm,onda ništa drugo ne preostaje osim da ti se čestita sretno majčinstvo! :mrgreen:

Zašto nadležni ostaju nijemi na ove pokušaje atentata na Guardiana? :? Kamenom na velikana kojem je svako nasilje potpuno strano,legendu
koja u meditacijama provodi većinu vremena? :shock: Guardian će na nasilje reagovati samo ukoliko je narod ugrožen kao onomad kada je
probijao koridor u Posavini ili kada je sa neba skidao NATO letjelice koje su atakovale na aerodrom u Mahovljanima pri čemu je i sam
Guardian nekoliko puta bio ranjen.Hvala dragom Allahu,lakše rane su bile u pitanju. :mrgreen:

Ovaj Stanivuković je poznati saboter i plaćenik Sarajeva,pokušava stalno da opstruiše i zaustavi investicione cikluse,i niko ništa!? :-)
Ima više video snimaka gdje dotični na tek izgrađenim magistralnim putevima otkida komade asfalta i uništava narodnu imovinu kako bi
navodno dokazao da je put loše urađen,a ne snima sebe kako prije kidanja macolom buba po asfaltu i uništava ga.Opasan terorista! :mrgreen:

P.S.Sutra helikopter.... :sretan:
bh.tornjak

#65384 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

archi_a wrote:Pa đe ćeš Draško sa tako malim kamenom na miloradovu glavurdu?!? Ne može to tako. Vlahahahahahaha
sta zna dijete....uzelo kamen i mislio srusit gVardijana.
ne zna mali onu legendu koja govori o tome kad se mali gVardijan igrao na proplanku s ovcicama...
tad ga je u glavu udario meteorit precnika 136 cm.....i sav se razbio u paramparcad
mali gvardijan se samo zbunjeno pocesko po dupetu.
ne shvatajuci sta se desilo gledao je u travu (zelenu) kako bi vidio kakva je to buba bila koja je napala njegovu glavu
Leverage

#65385 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

NATO buba.
Tara the River

#65386 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tara the River »

dobojlija81 wrote:http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=309703
Покушај напада на предсједника и премијерку Српске у Челинцу; Прес уживо 16.45 на РТРС
:lol: :lol: :lol:

:lol:
Po uzoru na dragog acu, a pomislih da je Mile originalan.
Ko je taj ko se drznuo da napadne velikog vodju.
vatrogasac

#65387 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

glockov kolac wrote:Nek on ne leti sutra tim helikopterom... Vidis da je udarilo sa svih strana na Guardiana
Dobro je on preživio i ovog Hamdiju, hoće čovjek ga ga utuši grleći i Predsjednik bi da se izvuče, ali ovaj vuče, čupa i pritiska.

Image
mO k3

#65388 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

[quote="vatrogasac"][quote="glockov kolac"]Nek on ne leti sutra tim helikopterom... Vidis da je udarilo sa svih strana na Guardiana[/quote]

Dobro je on preživio i ovog Hamdiju, hoće čovjek ga ga utuši grleći i Predsjednik bi da se izvuče, ali ovaj vuče, čupa i pritiska.

[img]https://j.gifs.com/N9qmVN.gif[/img][/quote]
Ko je Hamdija ?
Leverage

#65389 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Lipovača.
vatrogasac

#65390 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Da. I izljubi musliman popu ruku. :mrgreen:

Image
Ommadawn

#65391 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

Brat po lopovluku.
Maraschino

#65392 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

problemnatravunu wrote: Предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствоваће сутра свечаном представљању новог хеликоптера Хеликоптерског сервиса Републике Српске у Залужанима код Бањалуке.
Свечано представљање новог хеликоптера биће одржано у 10.00 часова, најављено је из кабинета предсједника Републике Српске.

Предсједник Српске разговараће сутра у 11.30 часова са тенисером Јанком Типсаревићем у Палати Републике. :okac:

Taj čovek je gromada, neimar, mislilac, prvak sveta, sex mašina.... :mrgreen:

Muke su to , precedniče...
:lol: :lol:

Stigao je i novi demper u RT Gacko.
Ne moze on na sve stici da pootvara.
Ommadawn

#65393 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ommadawn »

Bjeloruski БЕЛАЗ
CSKA

#65394 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CSKA »

Ko je sad ovaj baja Taker Dejvis :

Image
Taker Dejvis, aktivista američkog predsednika Donalda Trampa i jedan od šefova operacija u njegovoj kampanji u 2016. bio je danas na predizbornom skupu SNSD u Čelincu, o čemu svedoče i fotografije koje su u posedu Srpskainfo.

Image
prljavi Hare

#65395 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Dejvis je Guardianov čovjek,čim ispriča Trampu šta je čuo i vidio,Sarajevo,Zagreb i Priština biće bombardovani. :-D
Leverage

#65396 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Jel ono Coca-Cola Zero ispred Amerikanca? Patriotski, nema šta :D
CSKA

#65397 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CSKA »

I Vucicu su ameri vodili kampanju,oni bi bas svuda i sa svakim isli za dolar :skoljka:
prljavi Hare

#65398 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

CSKA wrote:I Vucicu su ameri vodili kampanju,oni bi bas svuda i sa svakim isli za dolar :skoljka:
Drug,a šta je bilo sa Blerom i još onim nekima koji su bili "savjetnici" Lažljivoj Usnici?
CSKA

#65399 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CSKA »

prljavi Hare wrote:
CSKA wrote:I Vucicu su ameri vodili kampanju,oni bi bas svuda i sa svakim isli za dolar :skoljka:
Drug,a šta je bilo sa Blerom i još onim nekima koji su bili "savjetnici" Lažljivoj Usnici?
Naravno,ali glavni dio kampanje 2012 vodili su ameri,jos se sjecam Rudija Djulijanija u Beogradu tada...Ma kapiram njih uzimaj pare od budala,ali opet,treba imati zeludac za sve to.
vatrogasac

#65400 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Što se ovaj voli hvalit', a sve po Predsjedniku.
„Četiri godine sam predstavljao jedan veliki, civilizovani, naš srpski narod u Sarajevu i nisam vas ničim osramotio“ rekao je Mladen Ivanić, kanddidat Saveza za pobjedu za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

"Ja sam zaustavio revizju presude protiv Srbije, izveo Treći pješadijski puk Republika Srpska i postrojio za Dan Republike, iako su se protivili NATO, međunarodna zajednica, Sarajevo. Nisam posustao! Ja sam unio Badnjak u Predsjedništvo BiH i Božić se sad slavi i slaviće se u Sarajevu“, istakao je Ivanić i natavio:

„Ja sam bio na Kosovu među Srbima, on kaže 'Šta će nam Kosovo?' Koji se to Srbin Kosova odriče?! Ne smijemo ga se odreći zbog našeg naroda koji je tamo. On kaže ’ja sam republika’, a ja kažem – vi ste republika! Republika je narod, borci, majke, naša mladost.

On nudi strah, u njegovom režimu nam ubijaju djecu, tuku novinare. Ja hoću da živim u zemlji u kojoj je garantovana bezbjednost, gdje svako može da radi svoj posao dostojanstveno, ima mišljenje i izražava ga slobodno.

Dodik ne može od Gradiške dalje, meni su sva vrata na svijetu otvorena.
Locked