odmor wrote:semirsar wrote:brzo se zaboravilo da dok su svi imali sve djaba dvije godine, premium paketi su to normalno placali
ne kontam fakat, imam paket kakav imam i to je to, koji me qrac zanima sta ima onaj premium, ako te zanima, izvoli pa uzmi i imaj i ti sto imaju oni... valjda dosada u zivotu spopala, ako ne i zavist zesca

Ne znam za taj period od dvije godine kad su svi imali sve dzaba, vjerovatno to nije bilo u periodu otkako sam Telemachov korisnik (zadnjih 5-6 godina). Druga stvar, ovaj sa premium paketom, njega boli qrac pa daje sugestije kako ce njegov paket rekonstruisat i sta jos trebaju ubacit za iste pare.
Ja sam ga samo podrzo u njegovoj incijativi

... podrzi ga i ti

za djabalesku ti je odgovorio @Benq.
za ostalo... pa vidi nesto, meni je sasvim logicno da premium paketi imaju sve iz ponude uracunato u cijenu paketa, zato se i zovu premium i cijena him je tak'a kak'a je. Da li je mogla biti veca, pa jeste, ali mere bit i manja, kako, pa fino, odliv korisnika, kuzis? Telemach je nasao neku racunicu i dijeli neke benefite i sakom i kapom, upravo ono sto veci paketi imaju i redovno placaju, znaci i tebe na neki nacin podrzavaju, jer sigurno si i ti iskoristio iste ne razmisljajuci da hi neko placa po punoj cijeni isti period koji hi ti konzumiras besplatno, kuzis? Licemjerno je napadati jednog korisnika a ne vidjeti sebe samog u prici. Ne slazem se sa politikom Telemacha i ovih tezgaroskih benefita dje moras biti namazan svim mastima da bi sto vise izvuk'o za sebe a ostale, manje spretne, ko jebe. Al' jbg, telemach je to, koliko vidim, oni mogu sve, sta, kad god i koliko god hoce... Kome se sta ne svidja, pa siroko mu polje... nije Telemach jedini na dunjaluku
I da, podrzavam @crnog, nek' trazi i uzme sve sto zeli i mere za iste pare, sto ne bi, i ja bi isto, ha ja.