Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
mO k3

#65351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Počeli pacovi da napuštaju toneci brod
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Image

:kiss: :kiss: :kiss:
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#65353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by parappa »

sherbett wrote:Jao vidje gaaa.. ja mislim da i preko displaya on oplodi
Pripazi se onda... Ili se približi displayu
mO k3

#65354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:Image

:kiss: :kiss: :kiss:
Duo fanatastiko ne mere nam Niko ništa :mrgreen:
problemnatravunu

#65355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Image
Rockefeller

#65356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Rockefeller »

:lol:
vatrogasac

#65357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

megaman4 wrote: Opa. Poceo raskol u SNSD-u. Svi hoce vlast a malo pozicija.

Nek se vise iskolju. I vrijeme je. :izet:
Sramota...
Image

Na predizbornom skupu podmlatka Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), održanom 5. septembra u Radničkom domu u Drvaru, izbila je tuča između stranačkih kolega, a deblji kraj izvukao je Milan J. koji je završio u bolnici u Livnu.

Sve je teklo kao po loju, u maniru SNSD-a - bogata trpeza, puna ića i pića, a onda su se omladinci ove stranke oteli kontroli. Počela je svađa, koja je prerasla u ozbiljan fizički okršaj.

Sijevale su pesnice, a Milan je zadobio teške tjelesne povrede. Tokom noći prevezen je u bolnicu u Livnu.

Prema saznanjima Žurnala, Milanu su izbijeni zubi, pomjerena mu je vilica i zadržan je na liječenju.

Skupu i tuči bio je prisutan i Nikola Špirić, visoki funkcioner SNSD-a, koji je bio počasni gost, smješten na čelu gozbe.
vatrogasac

#65358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Mnogi su htjeli. :mrgreen:

Image
dobojlija81

#65359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

Šunj

#65360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

dobojlija81 wrote:ošide ga precjednik :D
https://www.facebook.com/draskostanivuk ... 548785615/
http://www.rtvbn.com/3921342/skandal-u- ... nivukovica
Skandal u Čelincu: Dodik fizički nasrnuo na Draška Stanivukovića!
Predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik fizički je nasrnuo na banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića danas popodne u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.
Image
Nedjelja, 09.09.2018. | 15:37
Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog obezbjeđenja i simpatizeri SNSD-a koji su došli da prate ovaj događaj.

Stanivuković je rekao da mu je Dodik prišao i rekao: Pi*ka ti materina! - nakon čega mu je izbio telefon i gurnuo ga.

"Opkolili su me njegovi ljudi iz obezbjeđenja, pripadnici policije i simpatizeri. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i po leđima, a telefon su mi polomili da ne bi ostao snimak, kaže Stanivuković.

Stanivuković, koji je i kandidat PDP-a za narodnog poslanika, poznat je po svom aktivizmu i kritikovanju poteza vlasti, naročlito zbog organizovanja svečanosti i otvaranja građevinskih radova. Počeo je sa otvaranjem radova na uklanjanju naplatnih rampi u Glamočanima, a nastavio sa otvaranjem frižidera, semafora, kontejnera...

"Htio sam da i ja postavim kament temeljac. Imam pravo da prisustvujem događaju kao i svi građani Republike Srpske. Premlaćen sam i protjeran", ogorčen je Stanivuković.
Danas u 14.30 časova predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednica Vlade Srpske Željka Cvijanović prisustvovali su polaganju kamena temeljca za izgradnju mosta u Čelincu preko rijeke Vrbanje.
dobojlija81

#65361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dobojlija81 »

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=309703
Покушај напада на предсједника и премијерку Српске у Челинцу; Прес уживо 16.45 на РТРС
:lol: :lol: :lol:
mO k3

#65362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ubise zamalo Mileta ..... puuuuu izdajnici
GandalfSivi

#65363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Imao sam nekih obaveza i planova za danas, ali kako ja sada da ista uradim kada nam je PreCjenik napadnut od stranih placenika? Sjedim i cekam Njega da se pojavi na TV-u, da nam kaze da je dobro, da ce nastaviti da nas vodi. Evo dok i ovo pisem, suza mi u oku iskri, ne zasluzujemo mi takvu gromadu od covjeka i njegovu dobrotu...
Qoom

#65364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Image
CSKA

#65365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by CSKA »

Стручњак за борбу против тероризма Џевад Галијашевић изјавио је да је напад на предсједника и премијера Републике Српске Милорада Додика и Жељку Цвијановић у Челинцу "припремљен у истој кухињи параобавјештајне структуре АИД-а који управља операцијама ОБА БиХ".
- Ту је, као и у случају напада на в.д. главног тужиоца БиХ Гордану Тадић, неодвојива улога Трифка Бухе, Драгана Мектића и Младена Иванића од улоге Османа Мехмедагића Осмице, Бакира Изетбеговића и Шефика Џаферовића. Они заједно раде на креирању друштвеног хаоса јер су свјесни неизбјежног пораза, губитка власти и кривичне одговорности која ће их стићи због четири године удруженог криминалног дјеловања и злоупотребе јавних овлаштења и функција - истакао је Галијашевић.

Он је упозорио да Република Српска, те предсједник Додик, премијерка Цвијановић и министар унутрашњих послова Драган Лукач морају бити спремни на све, јер је "'друштво из Сарајева' спремно убијати и подметати само да остане на власти".

Pa zar ste i u Bosni poceli sa laznim atentatima :D
Šunj

#65366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

https://www.cazin.net/vijesti/u-bihacu- ... UTie.dpbs

U Bihaću počelo osveštanje Hrama Svete Trojice, bivšem gradonačelniku Bihaća Hamdiji Lipovači će biti dodijeljen Orden Svetog Save
BIHAĆ - U Bihaću je osveštan Hram Svete Trojice, a Svetu arhijerejsku liturgiju služi Njegova svetost patrijarh srpski Irinej, uz sasluženje više arhijereja Srpske pravoslavne crkve.

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej odlikovao je danas bivšeg direktora Republičkog sekretarijata za vjere Jovu Turanjanina Ordenom Svetog kralja Milutina za doprinos u izgradnji Hrama Svete Trojice u Bihaću.

Bivši gradonačelnik Bihaća Hamdija Lipovača odlikovan je Ordenom Svetog Save za doprinos izgradanji Hrama Svete Trojice u ovom gradu.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je osveštanju hrama, a prethodno je položio vijenac na spomen područje Garavice.

Dodik je izjavio je da je današnje osveštanje Hrama Svete Trojice u Bihaću, koji su u Drugom svjetskom ratu porušile ustaše, dokaz da srpski narod neće zaboraviti svoju istoriju.

"Bez obzira na činjenicu da nas je ovdje sasvim malo, iza nas je ostala teška istorija stradanja srpskog naroda i zato je veoma važno da smo se okupili oko ideje da se obnovi ovaj hram, koji je danas osveštan, uz prisustvo Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja i velikog broja ljudi", rekao je Dodik novinarima u Bihaću.

Stari hram Srpske pravoslavne crkve u centru Bihaća podignut je i osveštan 1898. godine, srušen je 1941. godine u vrijeme Nezavisne Države Hrvatske.

Poslije Drugog svjetskog rata na mjestu gdje je bio hram podignuta je zgrada opštine.

Opština Bihać je tek 1987. godine dodijelila Srpskoj pravoslavnoj crkvi novu, ali neadekvatnu lokaciju, nepovoljnu za izgradnju novog hrama, sa namjerom da Crkva od toga odustane.

Trudom i zalaganjem Njegovog preosveštenstva episkopa banjalučkog Jefrema temelji novog hrama osveštani su 26. juna 1987. godine. Do 1992. godine hram je podignut do krova, ali je početak rata zaustavio gradnju.

U periodu od 1992. do 1995. godine oštećena je kupola hrama, kao i dijelovi poda. Njegova izgradnja je nastavljena početkom 2012. godine.

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej stigao je sinoć u Bosanski Petrovac.

(RTRS)
GandalfSivi

#65367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

Uf dobro je, ziv je PreCjenik.
archi_a

#65368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Pa đe ćeš Draško sa tako malim kamenom na miloradovu glavurdu?!? Ne može to tako. Vlahahahahahaha
mO k3

#65369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

archi_a wrote:Pa đe ćeš Draško sa tako malim kamenom na miloradovu glavurdu?!? Ne može to tako. Vlahahahahahaha
trebo ga je uhvatiti i baciti u rijeku vrbas..
mO k3

#65370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Nadjeno Tijelo Dzenana Juzbasica u rijeci Vrbas ... Lukacevi vojnici rade posao koji im je glavni baja naredio .... OVdje nije Mile glavni baja neko lukac
vatrogasac

#65371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote:
archi_a wrote:Pa đe ćeš Draško sa tako malim kamenom na miloradovu glavurdu?!? Ne može to tako. Vlahahahahahaha
trebo ga je uhvatiti i baciti u rijeku vrbas..
Ne znam kako vi, ali po meni je ovdje Predsjednik napadnut. I to brutalno. Da je njega Predsjednik udario on ne bi ostao na nogama.

Image
Leverage

#65372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Kad sam gledao klip prvi put nisam baš skont'o šta se desilo, sad se tačno vidi u jednom momentu kako mu Baja izbija telefon iz ruke.
vatrogasac

#65373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Malo ga Baja čvoknuo i on digao galamu na šta je Željka rekla...aaa muška.

Leverage

#65374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

:lol:
mO k3

#65375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

vatrogasac wrote:Malo ga Baja čvoknuo i on digao galamu na šta je Željka rekla...aaa muška.

Ova ATV sijece li sijece :mrgreen:
Locked