skrbavi-admin wrote: ↑21/03/2026 15:20
znam da je iran nadrljo al ovako odokativnom metodom mi se cini da je Epstejenopedofilska koalicija imala oko 20+ aviona bilo unistenih bilo oborenih?
Strateški nije..plaćaju visoku cijenu svakako..ono što danas vidimo je da uprkos napadu ovih razmera okom trepnuli nisu..golemo..
20+ aviona govoriš..eh..nikada istinu saznati nećemo..znamo samo ono što se sakriti ne da'..
Ne prave račun danas o pretrpljenoj šteti jer su uvjereni da pobjedjuju..pa ono "pobjednik istoriju piše" pa se "detalji" komotno pod tepih gurnuti mogu..
Niti su pobijedili niti će im njihovi dozvoliti da prešute..svijet se mijenja..kada danas i ovdje pogledaš dobrano je samosvijest generalno proradila.. postavljaju se pitanja koja su nekad "Bogohuljenje " bila..jedna..
Ima više od 15 godina..kada je ono "arapsko proljeće plasirano" ja i nekolicina raje ovdje smo na mala vrata predstavili, obavještavali diskutovali upozoravali na nezabožački naum koji vješto serviran, zdušno finansiran..napravi pustoš i jad diljem BI..
Bili smo ismijavani, ponižavani, banovani sta sve ne.. odustali nismo je naum tamo nelkh je imao realne implikacije po društvo ovdašnje..
Kada smo govorili da je isis, alkaida, nusra čedo zapada..terorizam planirani i ramifikovani..ratni konj za uništavanje mnogih..način da se podjarme skoro svi tamo..bjanko karta za kontrolu i dominaciju mnogih..trpjeli smo poniženja svakojaka..
Ipak ovo ovdje se dobrano čitalo od mnogih..ako ništa drugo svojim smo makar za djelić marginalizovali djelovanje radikala i ekstrema ovdašnjih i time zasigurno doprinjeli zajednici našoj..i opstanku našeg naroda..eh..
Malo li je..