Airsoft my ass..
Milorad Dodik ALL ABOUT
- vatrogasac
#65327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa ja, niko nije odgovorio na pitanje šta su askeri kada im se zamijene replike originalima, a za to ne treba mnogo vremena?
I da...jel' ono danas počinje?

- mO k3
#65328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske 
-
Labirint
#65329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vidiš ti kada se ovaj trojac smije pojaviti na ulicama Banjaluke? U gluho doba, pardon gluVo, nigdje nikog...vatrogasac wrote:Pa ja, niko nije odgovorio na pitanje šta su askeri kada im se zamijene replike originalima, a za to ne treba mnogo vremena?
I da...jel' ono danas počinje?![]()
- vatrogasac
#65330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iz minute u minutu...
У Палати Републике у Бањалуци у току је пријем код предсједника Српске Милорада Додика за женску одбојкашку репрезентацију Србије.
![]()
- vatrogasac
#65331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Valja vama još hurmašica i tatlija pojest do pobjede. Digli galamu k'o talibani.

- problemnatravunu
#65332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Premijerka Željko ???mO k3 wrote:Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske
Pod zastavom Muham... ups , Srpske
- SaraFina
#65333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Silka govori više od 1000 riječi.
PreCjednik se priprema za predizbornu trosatnim intervijuom na RTRS-u.
- Šunj
#65334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragičević i Dodik se raspravljali na skupu SNSD-a u Banjoj Luci
Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH.
S natpisom "Ko je ubio Davida Dragičevića" Davor je stajao u blizini funkcionera SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da niko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se dešavalo u tom slučaju učestvovao.
Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina.
Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je "narkoman i samoubica", što je Dodik negirao.
"Sve ćemo da dokažemo, ko su zločinci i ubice. Idemo do kraja Davide, niko se neće izvući. Zapamtite", rekao je Dragičević.
Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe niko da „izvlači“.
"Neće mene niko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina", rekao mu Dodik.
Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio: "Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće".
Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju.
"Ali, ovdje se radi o politizaciji i istragu treba da radi tužilaštvo, koje je jedino nadležno u tom slučaju", rekao je Dodik.
Vjeruje, kaže, da će Dragičević otići na mitinge i drugih političkih partija.
- Šunj
#65335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mektić odgovorio: Dodik kao vegeta!
- vatrogasac
#65336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam šta je Miletu trebalo da dira Mektića. Mektić će mu sada vraćati na rate i dizati cijenu kampanje SNSD-a.Šunj wrote:Mektić odgovorio: Dodik kao vegeta!
- djkurt
#65337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Još malo ti fali da mi postaneš legenda na ovom forumu, jesi me izlevatio na onoj temi sa TETKOM al halalim. :*SaraFina wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#65338 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
BOSANSKA BIA PRISLUŠKUJE POLITIČARE IZ SRBIJE I SRPSKE! Dodik tvrdi da ima dokaze!

- General War
#65339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šunj wrote:Dragičević i Dodik se raspravljali na skupu SNSD-a u Banjoj Luci
Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH.
S natpisom "Ko je ubio Davida Dragičevića" Davor je stajao u blizini funkcionera SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da niko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se dešavalo u tom slučaju učestvovao.
Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina.
Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je "narkoman i samoubica", što je Dodik negirao.
"Sve ćemo da dokažemo, ko su zločinci i ubice. Idemo do kraja Davide, niko se neće izvući. Zapamtite", rekao je Dragičević.
Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe niko da „izvlači“.
"Neće mene niko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina", rekao mu Dodik.
Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio: "Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće".
Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju.
"Ali, ovdje se radi o politizaciji i istragu treba da radi tužilaštvo, koje je jedino nadležno u tom slučaju", rekao je Dodik.
Vjeruje, kaže, da će Dragičević otići na mitinge i drugih političkih partija.
- Point.
#65340 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Draga gospojo Saro,SaraFina wrote:
Cijenim Vas iznimno kao forumašicu i većinom dijelim Vaše stavove međutim mislim da ste sa ovom slikom prevršili svaku mjeru. Ovakvo svetogrđe i napad na Predsjednika se na ovom mjestu neće tolerisati, to Vam mogu odmah reći. Ne treba spomenuti da je u ovom teškom vremenu, kada se na temelje Republike Šumske sručilo sva belosvetska ološ iz najnižih slojeva počev
od takozvanih migranata pa sve do 40 britanskih vojnika, svaka riječ Predsjednika veoma važna i da je potrebno u ovom oskudnom vremenu da svi zajedno stojimo iza Predsjednika. Šta je tri sata vremena, kada je svaka riječ zlatna, pitam ja Vas? Porediti Predsjednika sa ovim nilskim konjem me je jako šokiralo i uznemirilo. Nadam se da se u budućnosti neće dešavati ovakvi istupi.
Da na kraju podijelim sa Vama riječi iz jedne pjesme koja je nama svima, a posebno Predsjedniku, veoma pri srcu i draga.
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine
mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!
Srdačan pozdrav!
-
Qoom
#65341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Uh što mu ga zabi konobar do jaja
- mO k3
#65342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Davor ide do kraja ... kapa do podaQoom wrote:Uh što mu ga zabi konobar do jaja![]()
-
megaman4
#65343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik ce biti pometen na izborima da nece znati sta ga je snaslo.Qoom wrote:Uh što mu ga zabi konobar do jaja![]()
- vatrogasac
#65344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Branio sam Predsjednika, ali je ovdje se provalio da više ne mogu. Jest mi ga nekako žao, ali ne mogu.Qoom wrote:Uh što mu ga zabi konobar do jaja![]()
- bh.tornjak
#65345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mora da su gledali film "Pod zastavom Muhameda"....mO k3 wrote:Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#65346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Veliki pozdrav draga susjedo!sherbett wrote:Djea ti hare? Sta ima novo u sumskoj?
Imal rasplodnih bikova?
termini popunjeni maksimalno ali možda poslije izbora Guardian pristane da u predsjedništvu tzv BiH održi par seansi,pa ako uspijem da vas
ubacim na spisak....
U svakom slučaju,nada zadnja umire!
SVI ZA GUARDIANA!!!
UPOZORENJE!ŽENA KOJA SJEDI NA FOTELJI NA PROŠLIM IZBORIMA NIJE GLASALA ZA GUARDIANA.....

- vatrogasac
#65347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mogao si pobijditi dok ti Milorad nije bio konkurencija. Sad....teško.

- mayab
-
megaman4
#65350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Opa. Poceo raskol u SNSD-u. Svi hoce vlast a malo pozicija.mayab wrote:
Nek se vise iskolju. I vrijeme je.