Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
vatrogasac

#65327 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

glockov kolac wrote:https://www.klix.ba/sport/vise-od-stoti ... /180905037

Airsoft my ass.. :D :D :D
Pa ja, niko nije odgovorio na pitanje šta su askeri kada im se zamijene replike originalima, a za to ne treba mnogo vremena? :mrgreen:

I da...jel' ono danas počinje? :meza1:

Image
mO k3

#65328 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske :mrgreen:
Labirint

#65329 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Labirint »

vatrogasac wrote:
glockov kolac wrote:https://www.klix.ba/sport/vise-od-stoti ... /180905037

Airsoft my ass.. :D :D :D
Pa ja, niko nije odgovorio na pitanje šta su askeri kada im se zamijene replike originalima, a za to ne treba mnogo vremena? :mrgreen:

I da...jel' ono danas počinje? :meza1:

Image
Vidiš ti kada se ovaj trojac smije pojaviti na ulicama Banjaluke? U gluho doba, pardon gluVo, nigdje nikog... :D
vatrogasac

#65330 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Iz minute u minutu...

У Палати Републике у Бањалуци у току је пријем код предсједника Српске Милорада Додика за женску одбојкашку репрезентацију Србије.

Image
vatrogasac

#65331 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Valja vama još hurmašica i tatlija pojest do pobjede. Digli galamu k'o talibani.

Image
problemnatravunu

#65332 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

mO k3 wrote:Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske :mrgreen:
Premijerka Željko ???
Pod zastavom Muham... ups , Srpske :mrgreen: :izet:
SaraFina

#65333 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Image

Silka govori više od 1000 riječi.
PreCjednik se priprema za predizbornu trosatnim intervijuom na RTRS-u.
:D
Šunj

#65334 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Dragičević i Dodik se raspravljali na skupu SNSD-a u Banjoj Luci
Image
Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH.
S natpisom "Ko je ubio Davida Dragičevića" Davor je stajao u blizini funkcionera SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da niko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se dešavalo u tom slučaju učestvovao.

Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina.

Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je "narkoman i samoubica", što je Dodik negirao.

"Sve ćemo da dokažemo, ko su zločinci i ubice. Idemo do kraja Davide, niko se neće izvući. Zapamtite", rekao je Dragičević.

Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe niko da „izvlači“.

"Neće mene niko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina", rekao mu Dodik.

Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio: "Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće".

Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju.

"Ali, ovdje se radi o politizaciji i istragu treba da radi tužilaštvo, koje je jedino nadležno u tom slučaju", rekao je Dodik.

Vjeruje, kaže, da će Dragičević otići na mitinge i drugih političkih partija.
Šunj

#65335 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Mektić odgovorio: Dodik kao vegeta!
vatrogasac

#65336 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Šunj wrote:Mektić odgovorio: Dodik kao vegeta!
Ne znam šta je Miletu trebalo da dira Mektića. Mektić će mu sada vraćati na rate i dizati cijenu kampanje SNSD-a.
djkurt

#65337 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by djkurt »

SaraFina wrote:Image

Još malo ti fali da mi postaneš legenda na ovom forumu, jesi me izlevatio na onoj temi sa TETKOM al halalim. :*
Tomahawk11
Globalni moderator

#65338 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

BOSANSKA BIA PRISLUŠKUJE POLITIČARE IZ SRBIJE I SRPSKE! Dodik tvrdi da ima dokaze!

8-)
General War

#65339 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Šunj wrote:Dragičević i Dodik se raspravljali na skupu SNSD-a u Banjoj Luci
Image
Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH.
S natpisom "Ko je ubio Davida Dragičevića" Davor je stajao u blizini funkcionera SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da niko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se dešavalo u tom slučaju učestvovao.

Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina.

Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je "narkoman i samoubica", što je Dodik negirao.

"Sve ćemo da dokažemo, ko su zločinci i ubice. Idemo do kraja Davide, niko se neće izvući. Zapamtite", rekao je Dragičević.

Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe niko da „izvlači“.

"Neće mene niko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina", rekao mu Dodik.

Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio: "Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće".

Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju.

"Ali, ovdje se radi o politizaciji i istragu treba da radi tužilaštvo, koje je jedino nadležno u tom slučaju", rekao je Dodik.

Vjeruje, kaže, da će Dragičević otići na mitinge i drugih političkih partija.
Point.

#65340 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

SaraFina wrote:Image

Draga gospojo Saro,

Cijenim Vas iznimno kao forumašicu i većinom dijelim Vaše stavove međutim mislim da ste sa ovom slikom prevršili svaku mjeru. Ovakvo svetogrđe i napad na Predsjednika se na ovom mjestu neće tolerisati, to Vam mogu odmah reći. Ne treba spomenuti da je u ovom teškom vremenu, kada se na temelje Republike Šumske sručilo sva belosvetska ološ iz najnižih slojeva počev
od takozvanih migranata pa sve do 40 britanskih vojnika, svaka riječ Predsjednika veoma važna i da je potrebno u ovom oskudnom vremenu da svi zajedno stojimo iza Predsjednika. Šta je tri sata vremena, kada je svaka riječ zlatna, pitam ja Vas? Porediti Predsjednika sa ovim nilskim konjem me je jako šokiralo i uznemirilo. Nadam se da se u budućnosti neće dešavati ovakvi istupi.

Da na kraju podijelim sa Vama riječi iz jedne pjesme koja je nama svima, a posebno Predsjedniku, veoma pri srcu i draga.

Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine
mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole!

Srdačan pozdrav!
Qoom

#65341 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Qoom »

Uh što mu ga zabi konobar do jaja :roll:

mO k3

#65342 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Qoom wrote:Uh što mu ga zabi konobar do jaja :roll:

Davor ide do kraja ... kapa do poda
megaman4

#65343 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

Dodik ce biti pometen na izborima da nece znati sta ga je snaslo.
vatrogasac

#65344 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Branio sam Predsjednika, ali je ovdje se provalio da više ne mogu. Jest mi ga nekako žao, ali ne mogu.
bh.tornjak

#65345 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

mO k3 wrote:Vidim jutros veliki bilboard Željko i Mile sa sloganom pod zastavom srpske :mrgreen:
mora da su gledali film "Pod zastavom Muhameda"....
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#65346 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

sherbett wrote:Djea ti hare? Sta ima novo u sumskoj?
Imal rasplodnih bikova?
Veliki pozdrav draga susjedo! :-D Izvini što prije nisam vidio tvoj post,a vidim da se i Sara dovukla na temu.Šta da vam kažem?Za sada su
termini popunjeni maksimalno ali možda poslije izbora Guardian pristane da u predsjedništvu tzv BiH održi par seansi,pa ako uspijem da vas
ubacim na spisak.... :izet:

U svakom slučaju,nada zadnja umire! :mrgreen:

SVI ZA GUARDIANA!!! :kiss:

UPOZORENJE!ŽENA KOJA SJEDI NA FOTELJI NA PROŠLIM IZBORIMA NIJE GLASALA ZA GUARDIANA..... :izet:
Image
vatrogasac

#65347 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Mogao si pobijditi dok ti Milorad nije bio konkurencija. Sad....teško.

Image
mayab

#65348 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Image
vatrogasac

#65349 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Image
megaman4

#65350 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by megaman4 »

mayab wrote:Image
Opa. Poceo raskol u SNSD-u. Svi hoce vlast a malo pozicija.

Nek se vise iskolju. I vrijeme je. :izet:
Locked