Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kravamuzara wrote: ↑03/01/2025 15:14
Doplata za naslon za ruke, doplata za mrezu za gepek, doplata za bocne zracne jastuke, doplata za headup, doplata za adaptivni tempomat, za 360 kameru moras uzeti RS.
Doplata za naslon za ruke, doplata za mrezu za gepek, doplata za bocne zracne jastuke, doplata za headup, doplata za adaptivni tempomat, za 360 kameru moras uzeti RS.
O cemu pricamo ?
Ja imam 360 a nemam rs …
Znaci lazes
Eno ti cjenovnika za MY25 na skoda.ba pa gledaj.
Ne zanima me.
Ja imam skodu, nije rs … a imam 360.
sta ce mi cjenovnik?
artur morgan wrote: ↑03/01/2025 14:41
Sve što više čitam, kontam da su žene puno jednostavnije od muškaraca pri izboru novog auta, i često dosta pametnije. Da, pametnije. Nema sikirancije, srkleta, nervoze, navijanja, ljubavi ili mržnje prema nekom auto, bitna je samo boja a nekad ni to nije bitno
Ovo pametnije se odnosi na to, da one nikada ne bi kupili neko razvikano auto, koje je puno prešlo u lošem stanju i od sumnjivih likova, za njega keširale ozbiljne pare,samo da bi imali nazovi premium auto sa značkom, da bi nahranile ego i pokazale se u mahali.
One biraju jeftino i jednostavno, a one koje imaju lovu i dobra primanja, novo auto koje mogu priuštiti.
Doduše, uvijek ima izuzetaka, a mislim na one kojima muškarci kupuju auta iz više manje poznatih razloga. Žena se osvaja a ne kupuje, ali to je sad neka druga priča jel
Fulio si temu. Ovdje se pljuje sve osim mazde, pogotovo vw
Tvoj post je za podforum Ljubav i sex
O cemu pricamo ?
Doplata za patosnice
Uživi se sa nabrajanjem i onda ga patosiraš patosnicama
Evolution_IV wrote: ↑03/01/2025 13:32
Ne ne, samo vase pljuvanje i spominjanje iste, ja prvi za 53000 sam mogao dobit karinu od octavie sa 1.0 prdekanom ispod haube, a ti veli sta hoces, ne vozi mi se klot oprema i jadovan od motora..
Ja sam dobio 110 kw i automatika za 45 hiljada, koliko bi bilo to kod mazde?
koje godine i koji model octavie??
2022 decembar, octavia 1.4 tsi ona egipatska.
Znaci 110kw, oko 250 Nm, automatik. Koliko je mazda 3 sedan tada bila?
Svakako da se neko neuk ko narucuje auto moze pogubiti u moru ponudjenih opcija.
Ali prosjecnom covjeku je svakako daleko bolja opcija otici u salon i kupiti sta ti odgovara na stanju vec, hvala Bogu i sad se i online moze vidjeti sva oprema u nekom salonu koji prodaje auta - sto nova/sto polovna i lijepo odes i odaberes sta ti odgovara.
Eh sada ako je nekome gust da konfigurise auto po svojoj zelji i da ga ceka mjesecima na isporuku, onda je opet ova njemacka filozofija bolja, jer mozes svaki detalj iskonfigurisati koji ce da zadovolji tvoj istancani ukus.