imal dze dzeka... ocel bitnut kaki popusta... nista da mi otvore kanale na eonu... ko te hebe pici
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65276 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
imal dze dzeka... ocel bitnut kaki popusta... nista da mi otvore kanale na eonu... ko te hebe pici
- kokikol
#65277 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
što si bolan dosadan jednom si objavio to zašto 100x ponavljaš ko papagajcrnivrag wrote:
- crnivrag
#65278 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je novi baner koji najavljuje seriju, tek postavljen na stranicu, dakle do sad nije viđen, tako da sam postavio, da ljudi vide, i zainteresuju se za seriju.kokikol wrote: što si bolan dosadan jednom si objavio to zašto 100x ponavljaš ko papagaj
- semirsar
#65279 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crni, ja ne vidjeh ni onaj prosli, no sikiriki samo ti prituraj, kome smeta nek zazmiri 
- avaks
#65280 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Samo pucaj reklame dušmanima, nek se ibrete!
Idemo prvi, krademo još više
- Benq
#65281 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
avaks wrote:Samo pucaj reklame dušmanima, nek se ibrete!![]()
- kokikol
#65282 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Benq wrote:avaks wrote:Samo pucaj reklame dušmanima, nek se ibrete!![]()
- kokikol
- Telemach
#65284 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo PriNc_ba,PriNc_ba wrote:ako hoce neko od ovih telemach operatera s foruma koji bjesomucno glume podrsku i ovde nek mi se javi u inbox da hajruju jedan paket dobar![]()
nek mi se ne javlja telemach nego neko od operatera ovih s foruma
Jedini zvanični predstavnici kompanije Telemach na temi su pod nikom Telemach.
U slučaju da možemo učiniti nešto za Vas, na ovaj način, budite slobodni da nam se javite u inbox.
- Telemach
#65285 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo pici,pici wrote:
Možete li precizirati Vaš upit, koji kanali su Vam zaključani na aplikaciji?
-
duffy_duck
#65286 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[/url][url=https://postimages.org/]Kompanija Telemach i najbolji bh. nogometaš Edin Džeko od danas su ozvaničili saradnju kako na promotivnim kampanjama tako i u društveno-odgovornim projektima. Tokom narednih dvanaest mjeseci Edin Džeko i Telemach će pored vrhunskih telekomunikacijskih usluga promovirati i projekte koji će u fokusu imati dobrobit djece. Na početku ove saradnje, kapiten naše nogometne reprezentacije pojavit će se u glavnoj ulozi promotivnog spota u Telemach kampanji za najbrži internet u Bosni i Hercegovini.
«Saradnja sa Edinom Džekom je strateško opredjeljenje kompanije Telemach da kao domaća kompanija, svoje promotivne ali i društveno-odgovorne aktivnosti poveže sa miljenikom bh. javnosti, čovjekom koji svojim sportskim potezima, ali i onim van terena dokazuje ne samo da je vrhunski sportista nego i uzor novim generacijama», izjavio je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha u BiH. Inače, ova kompanija će sve društveno-odgovorne projekte u budućnosti realizirati kroz nedavno osnovanu Fondaciju Telemach.
«Zadovoljstvo mi je što sarađujem sa kompanijom koja pored toga što pruža vrhunske usluge svojim korisnicima ujedno i brine i o onima kojima je u Bosni i Hercegovini pomoć najpotrebnija, a to su prije svih djeca o kojima nikad ne možemo brinuti dovoljno», izjavio je Edin Džeko povodom ove saradnje i dodao da ga raduje da je u Telemachu našao pravog partnera za realizaciju svojih društveno-odgovornih aktivnosti od kojih će prvi takav zajednički projekat biti u vezi sa Roditeljskom kućom u Sarajevu u junu ove godine.
Ulaganja kompanije Telemach su i dalje usmjerena na unapređenje infrastrukturne mreže na narednu generaciju širokopojasnog pristupa internetu, međusobnu povezanost gradova Bosne i Hercegovine i šireg regiona putem optičkih kablova i unapređenje digitalnih TV platformi. Ova ulaganja pružaju neposrednu i značaju korist za državljane BiH u smislu izbora TV sadržaja, brzine interneta i usluga fiksne telefonije, otvaranja novih radnih mjesta i privrednog razvoja i daju podstrek drugim stranim investitorima koji razmatraju ulaganja u ovu zemlju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#65287 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma sve okTelemach wrote:Zdravo pici,pici wrote:
Možete li precizirati Vaš upit, koji kanali su Vam zaključani na aplikaciji?
-
tanjush
#65288 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
- chakany
#65289 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I kod nas u Sarajevu se zatamnjuje, tako da ništa ne brini.I serijski, i filmski, i sportski program.Šteta da serijski i filmski što se zatamnjuje, jer mislim da RTS ima baš dobar filmski program.tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
Ne znam koji je razlog tome, jer se na HRT-u ništa ne zatamnjuje od filmskog i serijskog programa, dok na RTS-u gotovo sve kada su u pitanju ti sadržaji.
- Telemach
#65290 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@tanjush,tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
Zahtjev za zatamnjenje podnosi emiter i isti smo dužni ispoštovati. Također, program se zatamnjuje na području države,jednako.
- semirsar
#65291 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kad ste to usli u RS, fakat nijesam znaoTelemach wrote:@tanjush,tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
Zahtjev za zatamnjenje podnosi emiter i isti smo dužni ispoštovati. Također, program se zatamnjuje na području države,jednako.
- MTV
#65292 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kupnjom BHB Cablea su dostupni i u Mrkonjic Gradu.semirsar wrote: kad ste to usli u RS, fakat nijesam znao![]()
A on je u Republici Srpskoj, BiH.
- semirsar
#65293 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
i to je to... 
- odmor
#65294 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bas sam danas bio u Bingu, opremo se za majduffy_duck wrote:Jel isti ovakav ili ?odmor wrote:15KM u Bingu.avaks wrote: Za 30KM riješiš problem:
https://www.olx.ba/artikal/28741845/wif ... pojacivac/
Ili preko neta naručiš (10ak $ su ovakvi) ako već nećeš kvalitetniji ruter sebi da kupiš..
- odmor
#65295 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li ovo napokon ukinuta privilegija koju su ostvarivali korisnici iz Busovace, Kiseljaka i ostali pojedini mjesta, vezano za HRT kanale i prijenose sportskog sadrzaja?Telemach wrote:@tanjush,tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
- diablobih
#65296 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima Total TV svugdjesemirsar wrote:kad ste to usli u RS, fakat nijesam znaoTelemach wrote:@tanjush,tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
Zahtjev za zatamnjenje podnosi emiter i isti smo dužni ispoštovati. Također, program se zatamnjuje na području države,jednako.![]()
- seoBIH
#65297 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi mi port forwarding, jednostavno canyoseeme.org kaze no route to host. Podesio sam sve na http://192.168.0.1/AppGaming.asp kao sto inace i radim, ali jednostvano forwarding ne radi. Sta bi mogao biti razlog?
Da li NAT moze uticati na to?
Telemach telefonska podrska je nedostupna do cetvrtka...
Da li NAT moze uticati na to?
Telemach telefonska podrska je nedostupna do cetvrtka...
-
DON_eARL
#65298 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može, ali pozovi 1360 svakako neka ti provjere.
-
tanjush
#65299 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@tanjush,tanjush wrote:Zanima me zašto se u Mostaru, od prije 20tak dana, na RTS1 i RTS2 konstantno zamračuju filmovi? koliko znam, u Sarajevu nije tako. Razumijem za sport, ali ovo...ne znam čemu onda ti kanali jer sam ih gledao, uglavnom, zbog solidnog filmskog programa (kao sad npr. ciklus filmova Krištofa Kišlovskog)?
hvala na odgovoru!
ali, obzirom da sam korisnik duo grande extra paketa koji plaćam velikih 63 KM, gdje se ne pominju nikakva ograničenja gledanja tv kanala, molim vas informaciju na koji način namjeravate nadoknaditi ta 2 kanala koja su velikodušno u ponudi s ostalim kanalima, a de facto ih i nemam(o), obzirom da su najmanje 30% vremena zatamnjeni?
- seoBIH
#65300 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma zvao sam, pita me u koji port mi je ustekan kabalDON_eARL wrote:Može, ali pozovi 1360 svakako neka ti provjere.
Sad cekati do cetvrtka?
/...