BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#65251 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

Mehemed wrote:
konektovan wrote:Kako se registruje??? Kad kliknes na regustraciju, izbaci da pritisnes na prijavu, i onda da izaberes sms opciju,gdje treba popuniti polja, ali kod mene u sms-u nista ne pokazuje??
Možeš se registrovati preko https://bhmobile.bhtelecom.ba/registracija , dobiješ šifru SMS-om pa je kasnije promijeniš u postavkama na portalu, i onda se loguješ na aplikaciju. U mene tako radi, ja sam na prepaidu i na prepaidu u aplikaciji prikazuje stanje kredita, kada ističe i prikazuje koji su mi naj brojevi podešeni.
Ja sam se vec registrovao preko portala, da koristim onu drugu aplikaciju m stanje racuna,....
bumerangss

#65252 Re: BHTelecom All About

Post by bumerangss »

Kad vi dobijete racune? Ja nekad 15-og a sad evo 19-ti i nema racuna a bih da platim prije godišnjeg da me ne ceka kad dođem sa mora :D je li to do lijenog postara ili?
holowey

#65253 Re: BHTelecom All About

Post by holowey »

bumerangss wrote:Kad vi dobijete racune? Ja nekad 15-og a sad evo 19-ti i nema racuna a bih da platim prije godišnjeg da me ne ceka kad dođem sa mora :D je li to do lijenog postara ili?
odem na salter, molim vas kopiju neplacenog racuna za broj taj i taj...
drug_profi

#65254 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

bumerangss wrote:Kad vi dobijete racune? Ja nekad 15-og a sad evo 19-ti i nema racuna a bih da platim prije godišnjeg da me ne ceka kad dođem sa mora :D je li to do lijenog postara ili?
meni dođe mailom račun, pa ja isprintam i popišem sve ostale brojeve ukućana na papirić, pa na štand telekoma u nekom tržnom centru. To bude uglavnom do 10. u mjesecu
Mehemed
Vozim: automobil

#65255 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

konektovan wrote:Ja sam se vec registrovao preko portala, da koristim onu drugu aplikaciju m stanje racuna,....
S tim podacima se i loguješ na aplikaciju
.
.
.
Izgleda napokon završen Cazin, nema ga na današnjoj listi planiranih radova :D

Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 19.07.2019

Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 19.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Komušina, Buletić, Vozuća (RD Zenica), Rašljani mikro, Škugrići, Posavska Mahala, Svilaj, MTUC14 Donja Međiđa, Kozlučani, Odžak Stupari (RD Tuzla), Čitluk, Čapljina Prenj, Gračac, Zahum, Borovnik (RD Mostar), Velika Gomila, Šabići, Podzvizd, PTI17 Vrnogračka Slapnica, MBS1 Čavkunović, Pećigrad, PTI18 Varoška Rijeka, Stijena, Debeljača, Pištaline (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
fusion_ba

#65256 Re: BHTelecom All About

Post by fusion_ba »

Meni na novoj aplikaciji prikazuje samo stanje glavnog racuna, kao na staroj.
Nigdje ne vidim ni listing potrosnje, ni bonus racun i stanje potrosenog intreneta u mom paketu, iako to na onim screenovima na play store postoji
Edit: Sad vidim u aplikaciji da su naveli da bonusi ce biti dostupni u narednoj verziji, iako na play store vec postoje screenshotovi :D
Cossack

#65257 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Nova sezona BH Telecom Premijer lige ekskluzivno na Moja TV!

Image

https://bhtelecom.ba/vijest+M58791d4e182.html
Last edited by Cossack on 19/07/2019 15:44, edited 1 time in total.
konektovan

#65258 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

Mehemed wrote:
konektovan wrote:Ja sam se vec registrovao preko portala, da koristim onu drugu aplikaciju m stanje racuna,....
S tim podacima se i loguješ na aplikaciju
.
.
.
Izgleda napokon završen Cazin, nema ga na današnjoj listi planiranih radova :D

Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 19.07.2019

Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 19.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Komušina, Buletić, Vozuća (RD Zenica), Rašljani mikro, Škugrići, Posavska Mahala, Svilaj, MTUC14 Donja Međiđa, Kozlučani, Odžak Stupari (RD Tuzla), Čitluk, Čapljina Prenj, Gračac, Zahum, Borovnik (RD Mostar), Velika Gomila, Šabići, Podzvizd, PTI17 Vrnogračka Slapnica, MBS1 Čavkunović, Pećigrad, PTI18 Varoška Rijeka, Stijena, Debeljača, Pištaline (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Ne mogu se logovati sa starim podacima.....
Meni samo nije jasno zasto nisu napravili jednu aplikaciju, nego ima 5 nekakvih koje su beskuratz....
Mehemed
Vozim: automobil

#65259 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

konektovan wrote: Ne mogu se logovati sa starim podacima.....
Meni samo nije jasno zasto nisu napravili jednu aplikaciju, nego ima 5 nekakvih koje su beskuratz....
Probaj onda resetovati šifru preko portala i onda se pokušati logovati.
Samo dvije su Telecomove što se tiče stanja računa, sa ostalim ja lično nebi rizikovao i kucao podatke.
Prva im nije valjala to su uvidjeli pa sada napravili drugu.

BH Telecom ima ukupno 9 svojih aplikacija na Android store-u. U mene na mobitelu samo ne izbaci mCommerce(kao ne podržaje, nigdje veze), ostale izbaci.
https://play.google.com/store/apps/deve ... .+Sarajevo
konektovan

#65260 Re: BHTelecom All About

Post by konektovan »

Mehemed wrote:
konektovan wrote: Ne mogu se logovati sa starim podacima.....
Probaj onda resetovati šifru preko portala i onda se pokušati logovati.
Samo dvije su Telecomove što se tiče stanja računa, sa ostalim ja lično nebi rizikovao i kucao podatke.
Prva im nije valjala to su uvidjeli pa sada napravili drugu.

BH Telecom ima ukupno 9 svojih aplikacija na Android store-u. U mene na mobitelu samo ne izbaci mCommerce(kao ne podržaje, nigdje veze), ostale izbaci.
https://play.google.com/store/apps/deve ... .+Sarajevo

Uspio, fercera sad... :D
avetinja

#65261 Re: BHTelecom All About

Post by avetinja »

Mogu li se slati GB-i i MB-i sa jednog broja na drugi kao što se šalje kredit?
sencobih

#65262 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Cossack wrote:Nova sezona BH Telecom Premijer lige ekskluzivno na Moja TV!

Image

Hoće li u HD-u biti prenosi? Vala mi je slike kvalitete BHRT-a i velida Spahe puna ki...a
PlusSA

#65263 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

sencobih wrote:

Image

Hoće li u HD-u biti prenosi? Vala mi je slike kvalitete BHRT-a i velida Spahe puna ki...a

Ma čisto sumnjam, najavili bi oni to uveliko za HD :mrgreen:
HD je naučna fantazija još uvijek, SD je taman :thumbup:
BarbaDue

#65264 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

PlusSA wrote: Ma čisto sumnjam, najavili bi oni to uveliko za HD :mrgreen:
HD je naučna fantazija još uvijek, SD je taman :thumbup:
prosječnom korisniku još uvijek SD is OK :mrgreen:
PajaELdin

#65265 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Raja nesto nevezano za temu, ako mi neko moze da predlozi dobar android box i kako fercera, tipa to sa kanalima jel se mora placati nekome za otkljucavanje tih kanala i inace o ovim android boxovima. Hvala! :)
diablobih

#65266 Re: BHTelecom All About

Post by diablobih »

A realno je vrijeme za HD, pa ne kosta to toliko da drze u sredini 2019te SD utakmice. Toliko para za prava das, i ne mozes obezbijediti 3-4 kamere za nekoliko tekmi.
kemox

#65267 Re: BHTelecom All About

Post by kemox »

sencobih wrote:

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znači ulje na platnu Premijer liga i ove godine :lol:
Skinuše ono HD sa moja tv :lol:
4K je za njih misaona imenica :lol:
Ma smješni su :lol: :lol: :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: ---- :lol: ----- :lol: :lol:
:lol: ---- :lol: ----- :lol: ---- :lol:
:lol: :lol: :lol: ----- :lol: ------ :lol:
:lol: ---- :lol: ----- :lol: ---- :lol:
:lol: ---- :lol: ----- :lol: :lol:
KB9

#65268 Re: BHTelecom All About

Post by KB9 »

sabanss wrote:
KB9 wrote:ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta li :mrgreen: primjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli? :-)

kad odnesem mobitel u poslovnicu koliko vremenski im treba da ustanove sta je i poprave kvar? koja je procedura oko svega toga kad donosis mobitel pod garancijom da se popravi?
Garant Samsung i neki AMOLED? Čini mi se da je to Samsung priznavao kao kvar mada se radi o burn-in efektu kako si ti to opisao.
honor 9 je mobitel
hipija

#65269 Re: BHTelecom All About

Post by hipija »

IamPajaELdin wrote:Raja nesto nevezano za temu, ako mi neko moze da predlozi dobar android box i kako fercera, tipa to sa kanalima jel se mora placati nekome za otkljucavanje tih kanala i inace o ovim android boxovima. Hvala! :)
Imaš posebnu temu o Android boxovima. Ne plaćaš nikome ništa za gledanje kanala i filmova. Na olx imaš puno izbora i dođe ti sve instalirao što većina prati i što je nama zanimljivo. Uglavnom kupiš Android, raspakuješ i samo povežeš na net i tv i to je to.
jarobot

#65271 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

hipija wrote:
IamPajaELdin wrote:Raja nesto nevezano za temu, ako mi neko moze da predlozi dobar android box i kako fercera, tipa to sa kanalima jel se mora placati nekome za otkljucavanje tih kanala i inace o ovim android boxovima. Hvala! :)
Imaš posebnu temu o Android boxovima. Ne plaćaš nikome ništa za gledanje kanala i filmova. Na olx imaš puno izbora i dođe ti sve instalirao što većina prati i što je nama zanimljivo. Uglavnom kupiš Android, raspakuješ i samo povežeš na net i tv i to je to.
Pusti priču o džabani tv kanala pogotovo exyu. Bez plaćanja je to nula bodova prordi malo i kad se zakači gomila ljudi negledljivo.
Pusti te priče da ima nešto džaba , filmova i serija ima ako znaš podesiti adonse uostalom ima tema
PajaELdin

#65272 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

jarobot wrote:
hipija wrote:
Pusti priču o džabani tv kanala pogotovo exyu. Bez plaćanja je to nula bodova prordi malo i kad se zakači gomila ljudi negledljivo.
Pusti te priče da ima nešto džaba , filmova i serija ima ako znaš podesiti adonse uostalom ima tema
Link te teme? Ja sam upratio da nije los ovaj Xiaomi Mi Box S, sta mislite o njemu? Mislim da se razlikuje od ovih kineskih?
REDDEVILS

#65273 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

blinker13

#65274 Re: BHTelecom All About

Post by blinker13 »

Image

Super je ovo, samo što ništa ne radi! STB ne može da se upali, a webtv je radila do 60 minute i onda ni to ne radi! Držim ovu glupost samo zbog premier lige, a taman mi je ugovor i istekao, da znam da ne produžavam ugovor. Nek se nose i oni i njihova tehnologija, fuj!
Locked