Centrotrans: Cijena mjesečne karte za studente od 16 do 29,80 KM
GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#6526 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo/cen ... /120110053
- cyprus
#6527 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ma jok u raji, moja raja haman pa indiferentna, čini mi se da danas niko nije posvetio nijedan post GRAS-uBHF_Manijak wrote:Ma ako imas u raji slicne sebi nije ni cudno, rodjeni kontrasi!!!cyprus wrote:Fakat, čitajući po fejsbuku, meni se čini da više ljudi podržava GRAS-ovce... Narod totalno pobudalio...![]()
![]()
Ja po svojima ne bih tako rekao, ne znam ikoga koje podrzao ovu mafiju!
- perfect_guy
#6528 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
u tih 30 vjerovatno računaju i ono što vozi za hadžiće, rakovicu, vratnik, širokaču (12, ili koliko već linija je pomenuto)Black swan wrote:ja mislim da je ovo kraj grasa kojeg poznajemo
također mislim da ni 500 buseva ne mogu zamijeniti tramvaje
pjehe išao do čvile od narodne banke
nijedan bus od centrotransa... a u suprotnom samo 2
da oni ne mlataraju tim brojkama od 30 buseva samo da kasnije mogu pokupiti lovu
a danas, hajde razumijem gužva i sve to, ali bukvalno se raspadam od poza koje sam izmjenjao od katedrale do ilidže
- perfect_guy
#6529 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
da li bi ovo sad vrijedilo, pošto je vijest stara godinu i nešto?un1ted wrote:http://www.klix.ba/vijesti/sarajevo/cen ... /120110053
Centrotrans: Cijena mjesečne karte za studente od 16 do 29,80 KM
- vješalica
#6530 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
vrijedi ta cijena i dan danas jer je u isto vrijeme gras dao 16km za sve zone
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/67248 ... dente.html
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/67248 ... dente.html
- Asiklar
#6531 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ima li kakav prijevoz sutra sa stupa do zeljeznicke u 5 ujutro. Trebam na stanicu stici? 
- Nisrin
#6532 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Mene pravo nervira sto su ljudi zaludjeni Centrotransom, mogu oni sad pucati niske cijene, ali kad dobiju linije trajno, onda ce MORATI podici cifre, jer su im visoki troskovi amortizacije vozila, nova su im vozila i dobro su placeni i njihovi radnici...
I uredu, studenti, penzioneri, radnici mogu priustiti te Centrotransove karte koje su "jeftinije od GRASovih", ali sta ce svi oni koji ne spadaju u ove grupe, koji su na birou, a moraju se kretati?
To je ta grupa koja podrzava GRAS u najvecoj mjeri...i to su ljudi koji negoduju ovih dana i svadjaju se sa vozacima Centrotransa koji NE DOPUSTAJU prolaz bez karte...
Pogledajte Centrotrans na drugim linijama, oko Sarajeva i dalje i uporedite njihove cijene sa cijenama BILO KOJEG DRUGOG PREVOZNIKA!
Danas sam u nekoliko navrata primjerila kombije, kao ovaj na videu sto je, staje po stanicama i ljudi ulaze
Parola snadji se, tih "divljih prevoznika" imate svugdje po BiH, jos je izrazenije nego ovdje STO CE BITI...
Kako god, GRAS je donji, bolje nisu ni zasluzili i ovo je stvarno previse, cak i od njih!
Bolje im je bilo i 16 KM, i 53 KM od pojedinaca, institucija nego sto sad nece imati nista!!! Sve i da pocnu sa radom 15. ili 20, ko ce im vise kupiti kupon?!
I uredu, studenti, penzioneri, radnici mogu priustiti te Centrotransove karte koje su "jeftinije od GRASovih", ali sta ce svi oni koji ne spadaju u ove grupe, koji su na birou, a moraju se kretati?
To je ta grupa koja podrzava GRAS u najvecoj mjeri...i to su ljudi koji negoduju ovih dana i svadjaju se sa vozacima Centrotransa koji NE DOPUSTAJU prolaz bez karte...
Pogledajte Centrotrans na drugim linijama, oko Sarajeva i dalje i uporedite njihove cijene sa cijenama BILO KOJEG DRUGOG PREVOZNIKA!
Danas sam u nekoliko navrata primjerila kombije, kao ovaj na videu sto je, staje po stanicama i ljudi ulaze
Kako god, GRAS je donji, bolje nisu ni zasluzili i ovo je stvarno previse, cak i od njih!
Bolje im je bilo i 16 KM, i 53 KM od pojedinaca, institucija nego sto sad nece imati nista!!! Sve i da pocnu sa radom 15. ili 20, ko ce im vise kupiti kupon?!
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6533 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
poze kao stoperka iliperfect_guy wrote:u tih 30 vjerovatno računaju i ono što vozi za hadžiće, rakovicu, vratnik, širokaču (12, ili koliko već linija je pomenuto)Black swan wrote:ja mislim da je ovo kraj grasa kojeg poznajemo
također mislim da ni 500 buseva ne mogu zamijeniti tramvaje
pjehe išao do čvile od narodne banke
nijedan bus od centrotransa... a u suprotnom samo 2
da oni ne mlataraju tim brojkama od 30 buseva samo da kasnije mogu pokupiti lovu
a danas, hajde razumijem gužva i sve to, ali bukvalno se raspadam od poza koje sam izmjenjao od katedrale do ilidže
- Ciprol
#6534 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
ovo jest, centrotrans je skuplji inače. znam kad idem kući u krajinu, njihove karte su ugl nešto malo skuplje od ostalih.Nisrin wrote:Mene pravo nervira sto su ljudi zaludjeni Centrotransom, mogu oni sad pucati niske cijene, ali kad dobiju linije trajno, onda ce MORATI podici cifre, jer su im visoki troskovi amortizacije vozila, nova su im vozila i dobro su placeni i njihovi radnici...
Danas sam u nekoliko navrata primjerila kombije, kao ovaj na videu sto je, staje po stanicama i ljudi ulazeParola snadji se, tih "divljih prevoznika" imate svugdje po BiH, jos je izrazenije nego ovdje STO CE BITI...
- Reglan
#6535 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Pa cijena u centri danas nije bila 1,20 kako je bilo do sad nego 1,60.Odmah digli za lijeka im trebalo.
-
pathyeshme
#6536 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Iskreno, zaboli me k****.Nisrin wrote:Mene pravo nervira sto su ljudi zaludjeni Centrotransom, mogu oni sad pucati niske cijene, ali kad dobiju linije trajno, onda ce MORATI podici cifre, jer su im visoki troskovi amortizacije vozila, nova su im vozila i dobro su placeni i njihovi radnici...
Danas sam u nekoliko navrata primjerila kombije, kao ovaj na videu sto je, staje po stanicama i ljudi ulazeParola snadji se, tih "divljih prevoznika" imate svugdje po BiH, jos je izrazenije nego ovdje STO CE BITI...
U potpunosti se zalažem da se, ma ko god vozio, uvede da niko bez karte ne može ni prismrditi prevoznom sredstvu. Situacija sa švercanjem je otišla u tri lijepe, i krajnje je vrijeme da se tome stane u kraj. A, vjerujte, kad je centrotrans u pitanju, kod njih nema ono 'nemam karte'... Oni ti ne daju ući bez nje pa ti izvoli, razmisli šta ćeš.
Dosta mi je više smdrljivih, napušenih i pijanih, usranih i ispovraćanih, koji se uvale u javni gradski prevoz kao da su u kuću zalegli.
- vjesticanametli
#6537 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
e onda trebaju zone i korigovanje cijena i masa nekih stvari
ne koristim smece od JP-a ali narodu ovo treba
i svi opet setaju veseli i čili
ma bjez ba pojeo vuk magarca
ne koristim smece od JP-a ali narodu ovo treba
- Cholina_Lokica
#6538 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Izvela pascad vani i setamo, i fakat je otuzno bilo gledati kolone ljudi koji hodaju, premoreni, nikakvi, isto u ratuvjesticanametli wrote:e onda trebaju zone i korigovanje cijena i masa nekih stvari
ne koristim smece od JP-a ali narodu ovo trebai svi opet setaju veseli i čili
- Kinaski
#6539 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
1,60 su i najavili da ce biti . Kazu isto ko u grasuarshavin wrote:Pa cijena u centri danas nije bila 1,20 kako je bilo do sad nego 1,60.Odmah digli za lijeka im trebalo.
-
pathyeshme
#6540 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Trebala si im ponudit' paščad, nek ih jašuCholina_Lokica wrote:Izvela pascad vani i setamo, i fakat je otuzno bilo gledati kolone ljudi koji hodaju, premoreni, nikakvi, isto u ratuvjesticanametli wrote:e onda trebaju zone i korigovanje cijena i masa nekih stvari
- Cholina_Lokica
#6541 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Il' ih bar zaganjat, da trce i brze stignupathyeshme wrote:Trebala si im ponudit' paščad, nek ih jašuCholina_Lokica wrote:Izvela pascad vani i setamo, i fakat je otuzno bilo gledati kolone ljudi koji hodaju, premoreni, nikakvi, isto u ratuvjesticanametli wrote:e onda trebaju zone i korigovanje cijena i masa nekih stvari
- vjesticanametli
#6542 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
do tada neka setaju
ne da jasu cuke nego da ih setaju jer im je usput
- Nisrin
#6543 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
U ovoj drzavi niko nije dobro placen, nije zadovoljan cak ni kad ima redovnu platu, i nikome nije dobro, a svi su na radnim mjestima, imaju kuce, auta, idu na more, super se oblace, izlaze, druze se...pustimo se demagogije vise!
Koliko je raje na biroima i dali bi sve da dobiju priliku da bilo gdje rade, cak i za minimalac!
Koliko je raje na biroima i dali bi sve da dobiju priliku da bilo gdje rade, cak i za minimalac!
-
crnoplavo
#6544 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
a naravno oni sto imaju auta nisu krivi nizasta...vjesticanametli wrote:pa znam ali opet ponavljam nema nista dok ne izađŽu na ulicu i sve povjesaju i skrse ali to se kod nas nikada pa ni tada nece desiti
do tada neka setaju
ne da jasu cuke nego da ih setaju jer im je usput
svi u auta, zrak je katastrofa, umjesto da svi (osim invalida) hodaju i budu zdraviji ono sve zdravo mladao pohrlilo u auta da zagaduje zrak, nedo Bog prosetat sat vremena, vec uvali guzcetinu u sjedalo i ojha, zagaduj
- vjesticanametli
#6545 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
pa kupite auto i relax
kad pozele nesto da promijene bice bolje do tada setnjaaaaaaaa
kad pozele nesto da promijene bice bolje do tada setnjaaaaaaaa
-
crnoplavo
#6546 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
trebaju svi setat, osim invalida, imas dvije noge, zdrav/a a nemozes prohodat danas 20 km pa ubij se
- vjesticanametli
#6547 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
-
Jokericious
#6548 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
Ja bih preporucio lagano trcanje.crnoplavo wrote:trebaju svi setat, osim invalida, imas dvije noge, zdrav/a a nemozes prohodat danas 20 km pa ubij se
- P308
#6549 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
bas se da setat ljudima u 7 ujutro po kisicrnoplavo wrote:trebaju svi setat, osim invalida, imas dvije noge, zdrav/a a nemozes prohodat danas 20 km pa ubij se
-
crnoplavo
#6550 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet
12+12/24
debeloguzicari vozaju auta i voze se autima/autobusima/tramvajima zagaduju zrak
debeloguzicari vozaju auta i voze se autima/autobusima/tramvajima zagaduju zrak