FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Butmiran

#6526 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Butmiran »

Ako se vratimo na 442 imamo dobre šanse.
Sarajevski-Seljak

#6527 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sarajevski-Seljak »

[/quote]Brate sa tribine,kritika nije isto što i pljuvanje.To mi svakako ne stoji jer sam obrazovan čovjek koji nekoliko decenija prati naš najdraži klub.BiH premijer liga nije isto što i Europa liga.Žao mi je je ako je Dženan Uščuplić bolestan,ali mene to ne interesuje.Interesuju me rezultati mog kluba u Europi jer sad je klub privatizovan i nemamo više vremena da se neko uči na nama.Pritisak koji je slučajni trener na klupi F.K.Sarajevo sam sebi (i nama) napravio je ogroman i biće zanimljivo šta će uraditi u revanšu,ali pretpostavljam ništa.Volio bih da se varam ,ali nisam nimalo optimista :skoljka:[/quote]

Vidi ako te nezanima sto je bolestan Dzeno, pa je zato morao sjediti, ti nisi nikakav navijac.

Dzeno nam je donio kup, igraci ga vole, atmosfera je odlicna a i postovanje ima!

Takvog trenera treba cuvati k'o malo vode u dlanu,

Ali posto si ti jedan od onih, koji hoce da preko noci osvojimo EL, nemislim da se vrijedi raspravljati sa tobom.

"Pravi navijaci" su da li aplauz posle utakmice i Dzeni i igracima, jer smo svi vidjeli da je i njima stalo koliko i nama, a to je ono najbitnije da nose sveti grb sa postovanjem!

U ostalom:

"On voli Saraj'vo, jedan je od NAS! Dzenan Ucuplic pravi je HORDAS !!!! "
Last edited by Sarajevski-Seljak on 22/07/2014 16:19, edited 1 time in total.
Zatamnjena stakla

#6528 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Zatamnjena stakla »

Prolazimo. Tačka!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#6529 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitar sa Kariba »

Ključaj :D
Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6530 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
Meni i revans vuce na neki x, il tako nesto. Tesko da cemo ovo proci. Daj boze, ali... :?
JustNorth

#6531 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JustNorth »

Braco gdje sad Ono da bar Ginu na terenu za sveti dres pa makar gubili i 10 nula...mi se nesjecamo da nije daleko bilo da smo boga Molili da prodemo 1 predkolo...mislim da su momci odigrali angazovano borbeno ostavili zadnji atom snage I to je bitno da se ne prevlace po terenu ko preko kur$a ..prije desetak godina se desijo Besiktas Sarajevo 2:2 pa sta je bilo na kosevu...abd bice 0:1 zanas I dobicemo ih u produzetku moja zelja :zjev:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6532 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

-LIBERO- wrote:E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
Meni i revans vuce na neki x, il tako nesto. Tesko da cemo ovo proci. Daj boze, ali... :?
Kolega nemoj tako, malo pozitive, prolaz zagarantovan :D
todd_smith

#6533 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

-LIBERO- wrote:E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
+1
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6534 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Trudim se buraz, danima vec. Al ne mogu sebi pomoci. Nekako nam je zavrsnica mrljava i nedorecena. Losa.
Jos ako ostane ona formacija :skoljka:
todd_smith

#6535 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Ma formacija je ok, nemamo onog jednog igraca koji zna da uzme utakmicu za vrat i privede stvar kraju.

Milos je najblize sto imamo tom igracu, ali on je nesto kao Yaya Toure za City, ako u prvih 10tak minuta utakmice ne pokaze da je raspolozen pravo, onda ce citava ekipa cijelu utakmicu igrati nekako traljavo
-LIBERO-
Čiča Gliša

#6536 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Ma meni nije dobra ni formacija. Ne moze Nemanja sam u spicu. Il ga stavi u spicu sa Krstom, pa da igramo sa dva spica. Il' ako ne zelis sa dva spica, Duljevica na lijevo krilo, kao sto je igrao na pripremma, a Krstu u spica.

Hajd' pametujem sada :D , al' realno gledajuci moramo nesto zarotirati i drugacije pokusati, jer ona neefikasnost ne mislim da je samo do srece-nesrece, ili loseg dana.
art vandeley

#6537 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by art vandeley »

Nadam se da nema kod nas u ekipi ili u strucnom stabu likova koji razmisljaju ili bi prosipali negativu i pesimizam.
Zijanili smo kod kuce, na uzvrat ne treba ni putovat... koji cemo tamo kad ga nismo sposobni zabit na svom igralistu :oops:

Muski i borbeno, odgovoriti pristupom kao i na Hasetu, malo se samo pametnije postavit i aBda plasman ce biti itekako ostvariv, a motiva nece falit. :mrgreen:

Nema teorije da mi dobijemo gore, pa i da igramo 80 min. sa igracem vise :mrgreen: , ljudi su beton u odbrani, sta vam je ba
todd_smith

#6538 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Ma ne brinem se ja da li cemo odigrati dobro ili ne, nego problem sto igraju bunker samo i ocigledno da i je to neki stil igre
strong69

#6539 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by strong69 »

leškarenje wrote:
-LIBERO- wrote:Ma meni nije dobra ni formacija. Ne moze Nemanja sam u spicu. Il ga stavi u spicu sa Krstom, pa da igramo sa dva spica. Il' ako ne zelis sa dva spica, Duljevica na lijevo krilo, kao sto je igrao na pripremma, a Krstu u spica.

Hajd' pametujem sada :D , al' realno gledajuci moramo nesto zarotirati i drugacije pokusati, jer ona neefikasnost ne mislim da je samo do srece-nesrece, ili loseg dana.
Nije to pametovanje,samo neka Dzeno vrati formaciju sa dva napadaca kojom zavrsili proslu sezonu i to je to...ovako ne moze,mrljavo nekako :-D
Osim sva napadaca (Krste i Nemanja) za razbijanje ovakve odbrane Norvezana neophodan je raspolozeni Stojcev.
leo karan

#6540 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by leo karan »

Mozda ne treba navaliti odmah kao u prvoj tekmi.
To ocekuju jbg
Treba nabijat loptu i dat im je, malo da izadju da imamo vise prostora za manevar.

dugo je 90 min, treba biti strpljiv i vjerovat u sebe.
bordo gandalf

#6541 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
armin071

#6542 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by armin071 »

bordo gandalf wrote:Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
A kako da ga damo kad nam spic zabije jedan go izmedju dva bajrama?!
bordo gandalf

#6543 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

armin071 wrote:
bordo gandalf wrote:Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
A kako da ga damo kad nam spic zabije jedan go izmedju dva bajrama?!
Pa cekaj kako god okrenes između bajrama je :D
armin071

#6544 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by armin071 »

bordo gandalf wrote: Pa cekaj kako god okrenes između bajrama je :D
Jeste ali jedan go :D :roll:
bordo gandalf

#6545 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

armin071 wrote:
bordo gandalf wrote: Pa cekaj kako god okrenes između bajrama je :D
Jeste ali jedan go :D :roll:
Neka onda bude njihov autogol a mi cemo ga dati nakon ovog bajrama
sole2mio

#6546 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by sole2mio »

leo karan wrote:Mozda ne treba navaliti odmah kao u prvoj tekmi.
To ocekuju jbg
Treba nabijat loptu i dat im je, malo da izadju da imamo vise prostora za manevar.

dugo je 90 min, treba biti strpljiv i vjerovat u sebe.

upravo treba ih malo pustiti malo im dati prostora da izadju, ali nama treba go u prvom poluvremenu, radi svega, radi samopouzdanja i naravno sanse za dalje, mi ako damo go u prvom mi prolazimo 100%
nebitan lik

#6547 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nebitan lik »

Ma odma sa dva spica istracati Krste i Bilbija,na krilo Dulja i Stojcev,odma mangupski odigrat bez paedona jer nemamo sta da cekamo ako oni Jablani prvo poluvrijeme budu igrali 0-0 Real im poslije nece moci zabit
nebitan lik

#6548 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nebitan lik »

Treba Dzeno igracima reci svaki pokusaj centarsuta il visoke lopte bice automatski ispisnica
-LIBERO-
Čiča Gliša

#6549 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.
bordo gandalf

#6550 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.
Sad cu ja to vidjeti sa svojim "provjerenim" izvorom :lol: :D
Post Reply