FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#6526 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ako se vratimo na 442 imamo dobre šanse.
- Sarajevski-Seljak
#6527 Re: FK Sarajevo - Europa League
[/quote]Brate sa tribine,kritika nije isto što i pljuvanje.To mi svakako ne stoji jer sam obrazovan čovjek koji nekoliko decenija prati naš najdraži klub.BiH premijer liga nije isto što i Europa liga.Žao mi je je ako je Dženan Uščuplić bolestan,ali mene to ne interesuje.Interesuju me rezultati mog kluba u Europi jer sad je klub privatizovan i nemamo više vremena da se neko uči na nama.Pritisak koji je slučajni trener na klupi F.K.Sarajevo sam sebi (i nama) napravio je ogroman i biće zanimljivo šta će uraditi u revanšu,ali pretpostavljam ništa.Volio bih da se varam ,ali nisam nimalo optimista
[/quote]
Vidi ako te nezanima sto je bolestan Dzeno, pa je zato morao sjediti, ti nisi nikakav navijac.
Dzeno nam je donio kup, igraci ga vole, atmosfera je odlicna a i postovanje ima!
Takvog trenera treba cuvati k'o malo vode u dlanu,
Ali posto si ti jedan od onih, koji hoce da preko noci osvojimo EL, nemislim da se vrijedi raspravljati sa tobom.
"Pravi navijaci" su da li aplauz posle utakmice i Dzeni i igracima, jer smo svi vidjeli da je i njima stalo koliko i nama, a to je ono najbitnije da nose sveti grb sa postovanjem!
U ostalom:
"On voli Saraj'vo, jedan je od NAS! Dzenan Ucuplic pravi je HORDAS !!!! "
Vidi ako te nezanima sto je bolestan Dzeno, pa je zato morao sjediti, ti nisi nikakav navijac.
Dzeno nam je donio kup, igraci ga vole, atmosfera je odlicna a i postovanje ima!
Takvog trenera treba cuvati k'o malo vode u dlanu,
Ali posto si ti jedan od onih, koji hoce da preko noci osvojimo EL, nemislim da se vrijedi raspravljati sa tobom.
"Pravi navijaci" su da li aplauz posle utakmice i Dzeni i igracima, jer smo svi vidjeli da je i njima stalo koliko i nama, a to je ono najbitnije da nose sveti grb sa postovanjem!
U ostalom:
"On voli Saraj'vo, jedan je od NAS! Dzenan Ucuplic pravi je HORDAS !!!! "
Last edited by Sarajevski-Seljak on 22/07/2014 16:19, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#6528 Re: FK Sarajevo - Europa League
Prolazimo. Tačka!
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6530 Re: FK Sarajevo - Europa League
E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
Meni i revans vuce na neki x, il tako nesto. Tesko da cemo ovo proci. Daj boze, ali...
Meni i revans vuce na neki x, il tako nesto. Tesko da cemo ovo proci. Daj boze, ali...
-
JustNorth
#6531 Re: FK Sarajevo - Europa League
Braco gdje sad Ono da bar Ginu na terenu za sveti dres pa makar gubili i 10 nula...mi se nesjecamo da nije daleko bilo da smo boga Molili da prodemo 1 predkolo...mislim da su momci odigrali angazovano borbeno ostavili zadnji atom snage I to je bitno da se ne prevlace po terenu ko preko kur$a ..prije desetak godina se desijo Besiktas Sarajevo 2:2 pa sta je bilo na kosevu...abd bice 0:1 zanas I dobicemo ih u produzetku moja zelja 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#6532 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kolega nemoj tako, malo pozitive, prolaz zagarantovan-LIBERO- wrote:E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
-
todd_smith
#6533 Re: FK Sarajevo - Europa League
+1-LIBERO- wrote:E da je meni vasa samouvjerenost i optimizam te razine. Ja jos sebi ne mogu doci od onog glupog poraza, ali i ocajne nase zavrsnice i te neke jalovosti.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#6534 Re: FK Sarajevo - Europa League
Trudim se buraz, danima vec. Al ne mogu sebi pomoci. Nekako nam je zavrsnica mrljava i nedorecena. Losa.
Jos ako ostane ona formacija
Jos ako ostane ona formacija
-
todd_smith
#6535 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma formacija je ok, nemamo onog jednog igraca koji zna da uzme utakmicu za vrat i privede stvar kraju.
Milos je najblize sto imamo tom igracu, ali on je nesto kao Yaya Toure za City, ako u prvih 10tak minuta utakmice ne pokaze da je raspolozen pravo, onda ce citava ekipa cijelu utakmicu igrati nekako traljavo
Milos je najblize sto imamo tom igracu, ali on je nesto kao Yaya Toure za City, ako u prvih 10tak minuta utakmice ne pokaze da je raspolozen pravo, onda ce citava ekipa cijelu utakmicu igrati nekako traljavo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6536 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma meni nije dobra ni formacija. Ne moze Nemanja sam u spicu. Il ga stavi u spicu sa Krstom, pa da igramo sa dva spica. Il' ako ne zelis sa dva spica, Duljevica na lijevo krilo, kao sto je igrao na pripremma, a Krstu u spica.
Hajd' pametujem sada
, al' realno gledajuci moramo nesto zarotirati i drugacije pokusati, jer ona neefikasnost ne mislim da je samo do srece-nesrece, ili loseg dana.
Hajd' pametujem sada
- art vandeley
#6537 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nadam se da nema kod nas u ekipi ili u strucnom stabu likova koji razmisljaju ili bi prosipali negativu i pesimizam.
Zijanili smo kod kuce, na uzvrat ne treba ni putovat... koji cemo tamo kad ga nismo sposobni zabit na svom igralistu
Muski i borbeno, odgovoriti pristupom kao i na Hasetu, malo se samo pametnije postavit i aBda plasman ce biti itekako ostvariv, a motiva nece falit.
Nema teorije da mi dobijemo gore, pa i da igramo 80 min. sa igracem vise
, ljudi su beton u odbrani, sta vam je ba
Zijanili smo kod kuce, na uzvrat ne treba ni putovat... koji cemo tamo kad ga nismo sposobni zabit na svom igralistu
Muski i borbeno, odgovoriti pristupom kao i na Hasetu, malo se samo pametnije postavit i aBda plasman ce biti itekako ostvariv, a motiva nece falit.
Nema teorije da mi dobijemo gore, pa i da igramo 80 min. sa igracem vise
-
todd_smith
#6538 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ne brinem se ja da li cemo odigrati dobro ili ne, nego problem sto igraju bunker samo i ocigledno da i je to neki stil igre
- strong69
#6539 Re: FK Sarajevo - Europa League
Osim sva napadaca (Krste i Nemanja) za razbijanje ovakve odbrane Norvezana neophodan je raspolozeni Stojcev.leškarenje wrote:Nije to pametovanje,samo neka Dzeno vrati formaciju sa dva napadaca kojom zavrsili proslu sezonu i to je to...ovako ne moze,mrljavo nekako-LIBERO- wrote:Ma meni nije dobra ni formacija. Ne moze Nemanja sam u spicu. Il ga stavi u spicu sa Krstom, pa da igramo sa dva spica. Il' ako ne zelis sa dva spica, Duljevica na lijevo krilo, kao sto je igrao na pripremma, a Krstu u spica.
Hajd' pametujem sada, al' realno gledajuci moramo nesto zarotirati i drugacije pokusati, jer ona neefikasnost ne mislim da je samo do srece-nesrece, ili loseg dana.
-
leo karan
#6540 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mozda ne treba navaliti odmah kao u prvoj tekmi.
To ocekuju jbg
Treba nabijat loptu i dat im je, malo da izadju da imamo vise prostora za manevar.
dugo je 90 min, treba biti strpljiv i vjerovat u sebe.
To ocekuju jbg
Treba nabijat loptu i dat im je, malo da izadju da imamo vise prostora za manevar.
- bordo gandalf
#6541 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
- armin071
#6542 Re: FK Sarajevo - Europa League
A kako da ga damo kad nam spic zabije jedan go izmedju dva bajrama?!bordo gandalf wrote:Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
- bordo gandalf
#6543 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pa cekaj kako god okrenes između bajrama jearmin071 wrote:A kako da ga damo kad nam spic zabije jedan go izmedju dva bajrama?!bordo gandalf wrote:Ma ako ga ne damo u prvom uvuci ce se nervoza i belaj
- armin071
#6544 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jeste ali jedan gobordo gandalf wrote: Pa cekaj kako god okrenes između bajrama je
- bordo gandalf
#6545 Re: FK Sarajevo - Europa League
Neka onda bude njihov autogol a mi cemo ga dati nakon ovog bajramaarmin071 wrote:Jeste ali jedan gobordo gandalf wrote: Pa cekaj kako god okrenes između bajrama je![]()
-
sole2mio
#6546 Re: FK Sarajevo - Europa League
leo karan wrote:Mozda ne treba navaliti odmah kao u prvoj tekmi.
To ocekuju jbg
upravo treba ih malo pustiti malo im dati prostora da izadju, ali nama treba go u prvom poluvremenu, radi svega, radi samopouzdanja i naravno sanse za dalje, mi ako damo go u prvom mi prolazimo 100%
-
nebitan lik
#6547 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma odma sa dva spica istracati Krste i Bilbija,na krilo Dulja i Stojcev,odma mangupski odigrat bez paedona jer nemamo sta da cekamo ako oni Jablani prvo poluvrijeme budu igrali 0-0 Real im poslije nece moci zabit
-
nebitan lik
#6548 Re: FK Sarajevo - Europa League
Treba Dzeno igracima reci svaki pokusaj centarsuta il visoke lopte bice automatski ispisnica
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#6549 Re: FK Sarajevo - Europa League
Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.
- bordo gandalf
#6550 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sad cu ja to vidjeti sa svojim "provjerenim" izvorom-LIBERO- wrote:Cuo sam da su im povecane i premije, i da je sada to fina cifra za nase uslove. Kao 2000KM po igracu, barem sam ja tako cuo.