ja idem u bg a ti?bombašica wrote:Gdje u SA kupiti karte za koncert Depeche mode u Beogadu ili Zagrebu, ako je u nekoj agenciji tako nešto moguće?
Gdje u Sa......
- respo
#6526 Re: Gdje u Sa......
-
newera86
- Pingwin
#6528 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima kupiti jeftine kvalitetne odjeće? Imaju li sad kakvi popusti po ovim centrima i gdje?
Mislim jeftino, majice za 20+KM, donje rublje itd
- Nekatamo
#6529 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sa kupiti slanutak?
- amiliana
#6530 Re: Gdje u Sa......
Imas Haris Export na Skenderiji tamo uzimaju markiranu odjecu Tom Tailor i H&M i prodaju za 20 maraka kvalitetnu odjecu a imas i donjeg rubljaPingwin wrote:Gdje ima kupiti jeftine kvalitetne odjeće? Imaju li sad kakvi popusti po ovim centrima i gdje?
- bombašica
#6531 Re: Gdje u Sa......
Govori, kako si došao do karte!respo wrote:ja idem u bg a ti?bombašica wrote:Gdje u SA kupiti karte za koncert Depeche mode u Beogadu ili Zagrebu, ako je u nekoj agenciji tako nešto moguće?
-
memx
#6532 Re: Gdje u Sa......
1. Imas na Siranu krojacica, od Titove kroz prolaz pa lijevo do kraja (zadnjih radnji) i odmah s lijeve strane, super krojacica skracuje, popravlja i sve ostalo.Entropio wrote:Gdje ima neka krojačka radnja koja mi može skratiti košulju?Relacija Novo Sarajevo - Centar...
2. Takodje ista stvar, ima na Otoci na otvorenoj pijaci udjes na gornji ulaz kod plastike pa na onom dijelu iza gdje su zavjese, ima radnjica, krojacica isto tako popravlja i skracuje.
Obje isprobane, dobro siju i nisu skupe.
- una_bo
#6533 Re: Gdje u Sa......
butik badem.Nekatamo wrote:Gdje u Sa kupiti slanutak?
-
anonimus03
#6536 Re: Gdje u Sa......
Alper doo u Kasindolskoj ulici (od Ilidze prema gradu, prva ulica desno, crvena zgradica).epoca wrote:gdje kupiti ovo:
![]()
![]()
za ovo:
![]()
- princess Leia
#6537 Re: Gdje u Sa......
gdje u Sarajevu ima kupiti ligestul?

unaprijed velika hvala

unaprijed velika hvala
- P308
#6538 Re: Gdje u Sa......
Ima u Jysku slicnih 
Bude ponekad cak i u Mercatoru.
- princess Leia
#6539 Re: Gdje u Sa......
pogledam u JYSK-u, gledala sam u OBI-ju i Merkuru i radnici su me cudno gledali kada sam ih pitala za ligestulP308 wrote:Ima u Jysku slicnih
hvala
- Hakuna Matata
#6540 Re: Gdje u Sa......
Hakuna Matata wrote:Ko u Sarajevu iznajmljuje cokoladne fontane da neko nije upucen ?![]()
- amiliana
#6541 Re: Gdje u Sa......
http://www.kupujmodomace.ba/index.php?o ... -interviewHakuna Matata wrote:Hakuna Matata wrote:Ko u Sarajevu iznajmljuje cokoladne fontane da neko nije upucen ?![]()
Ima Mak Zara odi na jedan od njihovih standova i rapitaj se
- BolanBolan
- Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."
#6542 Re: Gdje u Sa......
Mesnica u Sarajevu sa najboljim/najkvalitetnijim ćevapima!!! Sit sam, pa može se slobodno reći - otpada od ćevapa po Grbavici, od one na ćošku u Čemerlićevoj (koju popularno zovemo "Gdje krave vise"
), pa Gurdića, Amko mesnice, Salčina (ne znam ni ima li više ove) pa sve haman do Vrbanje mosta! Pitam se jedu li kad oni ono što prodaju...
- zmajadaH
#6543 Re: Gdje u Sa......
BolanBolan wrote:Mesnica u Sarajevu sa najboljim/najkvalitetnijim ćevapima!!! Sit sam, pa može se slobodno reći - otpada od ćevapa po Grbavici, od one na ćošku u Čemerlićevoj (koju popularno zovemo "Gdje krave vise"), pa Gurdića, Amko mesnice, Salčina (ne znam ni ima li više ove) pa sve haman do Vrbanje mosta! Pitam se jedu li kad oni ono što prodaju...
Na tvoju a i moju žalost, ne mogu ti reći gdje su ''kvalitetni'' ćevapi.
Ali zato ti mogu dati mali svajet a dalje je do tebe.
Kupiš kilogram finog telećeg buta.Tražiš da ti fašira taj komad.Odeš kući i uz začine koji tebi odgovaraju napraviš sam ćevape, hamburgere itd...Možeš koristiti/kombinovati i junetinu i jagnjetinu.
Sve će ti biti 100% kvalitetnije od te mačketine koju prodaju pod imenom ''ćevapi''
Kod mojih poletaraca to pali.Budem kreativan i napravim ''znakove'' tipa upitnik, uzvičnik, prvo slovo imena.Ma jedu ko ajkule
Naravno uz meso i začine, staviš malo prezle i jaje te ostaviš sat-dva u frižider da se malo stegne (da nepuca , da drži oblik i da se može fino ispeći u komadu).
Serviraš uz cijedženu narandžu, sebi hladnu pivaru i narodno veselje
P.S. Nisam kuhar al' mogu parirati dr. kuhanja Stevi Karapandži
-
frngla
#6544 Re: Gdje u Sa......
Mujanić (Hrasno, Vraca ili Blažuj), Hodžić čaršija. Mada u zadnje vrijeme mi je Mujanić dosta izgubio na kvaliteti...BolanBolan wrote:Mesnica u Sarajevu sa najboljim/najkvalitetnijim ćevapima!!! Sit sam, pa može se slobodno reći - otpada od ćevapa po Grbavici, od one na ćošku u Čemerlićevoj (koju popularno zovemo "Gdje krave vise"), pa Gurdića, Amko mesnice, Salčina (ne znam ni ima li više ove) pa sve haman do Vrbanje mosta! Pitam se jedu li kad oni ono što prodaju...
Da se razumijemo kvalitetan ćevap ne postoji, svaki je smeće, al' tu su mi bili ukusni
- kokuz_sa
#6545 Re: Gdje u Sa......
ja zadnjih 1god cevape uzimam u mesnici na saraj polju..
nema gdje nisam uzimao i onda slucajno tu kupim i od tad..samo tu ..
nesto stavljaju oni u cevape pa imaju ekstra ukus
uglavnom pojedes kilu i mogo bi jos dvije
mesnicca je blizu onog doma za slijepa lica..samo se produzi dole ka kasarni
nema gdje nisam uzimao i onda slucajno tu kupim i od tad..samo tu ..
nesto stavljaju oni u cevape pa imaju ekstra ukus
uglavnom pojedes kilu i mogo bi jos dvije
mesnicca je blizu onog doma za slijepa lica..samo se produzi dole ka kasarni
- anonimnaosoba
#6546 Re: Gdje u Sa......
Mujanić 
- mayab
#6547 Re: Gdje u Sa......
Po meni najbolji cevapi za kupiti, ali Mujanic veliki lopov, obrce milione, a racun se kod njega ne moze vidjeti, pogotovo fiskalni, zatoanonimnaosoba wrote:Mujanić
- mahir985
#6548 Re: Gdje u Sa......
Stvarno je to lopovluk, nece da plati porez a nasi politicari nemaju za vikendicu na bjelasnici.mayab wrote:Po meni najbolji cevapi za kupiti, ali Mujanic veliki lopov, obrce milione, a racun se kod njega ne moze vidjeti, pogotovo fiskalni, zatoanonimnaosoba wrote:Mujanić![]()
![]()
![]()
-
pakica_
#6549 Re: Gdje u Sa......
trazis da ti odbije 17% od cijenemayab wrote:Po meni najbolji cevapi za kupiti, ali Mujanic veliki lopov, obrce milione, a racun se kod njega ne moze vidjeti, pogotovo fiskalni, zatoanonimnaosoba wrote:Mujanić![]()
![]()
![]()
-
pakica_
#6550 Re: Gdje u Sa......
prijateljica iz BL pita sljedece:
ima li negdje u SA kupiti retro odjela, tipa 20te,30te, leptir mašna, frak(može i bez toga), šešir i to?!
ako neko zna, bit ce jako zahvalna, posto hoce mladozenju da obuce u to hehe
ima li negdje u SA kupiti retro odjela, tipa 20te,30te, leptir mašna, frak(može i bez toga), šešir i to?!
ako neko zna, bit ce jako zahvalna, posto hoce mladozenju da obuce u to hehe