Zoya wrote:Ja ba, i to na ovoj temi
Ima ti gospoJa ukusa
Nema nam belajke... haman i Ramo hoda sa ovim parfemom
Moderator: anex
Zoya wrote:Ja ba, i to na ovoj temi
Ima ti gospoJa ukusa
Meni isto osvjezivac za wckonektovan wrote:Meni je cool water odlicsn parfem, i jedan od onih koje sam najvise koristio. Licno bi mu uvijek dao prednost u odnosu na versace..
Dva razlicita dozivljaja totalno..._BataZiv_0809 wrote:Meni isto osvjezivac za wckonektovan wrote:Meni je cool water odlicsn parfem, i jedan od onih koje sam najvise koristio. Licno bi mu uvijek dao prednost u odnosu na versace..
Nema ga viseZoya wrote:Onaj @živoinovitj taj koristi samo kad mu ispadne iznenadni seksMarlboroGold wrote:
Meni je najbolji za ove vrućine.Drži ga u autu veli za 'nedaj Bože, odnosno daj Bože'.
Pokusao sam brat bratu tri puta sa njim i ne ide da ga jebes. Isto mi bref za wc šolju.konektovan wrote:Dva razlicita dozivljaja totalno...
Sretni su i napokon skupa, šta će im forumMarlboroGold wrote:Zoya wrote:Ja ba, i to na ovoj temi
Ima ti gospoJa ukusa![]()
Nema nam belajke... haman i Ramo hoda sa ovim parfemom
Nema ga vise_BataZiv_0809 wrote:Zoya wrote:Onaj @živoinovitj taj koristi samo kad mu ispadne iznenadni seksMarlboroGold wrote:
Meni je najbolji za ove vrućine.Drži ga u autu veli za 'nedaj Bože, odnosno daj Bože'.
AhaZoya wrote:
Čuj nema? Potrošen?
_BataZiv_0809 wrote:AhaZoya wrote:
Čuj nema? Potrošen?![]()
Jbt i dalje ne vjerujem da ono neko stavlja na sebe kad je vrućina
One million idol seljaka na brdovitom BalkanuZoya wrote:
Pa dobro, možda 'strcne' jednom.
A inače nema gore nego kad si u javnom prijevozu, zvizdan upekne, a neko se naparfemiše one milionom. Uguši..
ovom svijetu i na ovoj planeti zemlji, nema potrebe da se pametuje gdje nema prostora_BataZiv_0809 wrote:Ne znam u kojem univerzumu ovo moze biti ljetni parfem osim gore blizu polarnog kruga![]()
Svoj ti poso roćkoKB9 wrote:ovom svijetu i na ovoj planeti zemlji, nema potrebe da se pametuje gdje nema prostora_BataZiv_0809 wrote:Ne znam u kojem univerzumu ovo moze biti ljetni parfem osim gore blizu polarnog kruga![]()
sauvage je all year round parfem koji se ipak na kraju prvenstveno preporucuje za tople dane
samo ti ovde mozes svoj (pogresni) poso jer ti govorim kako jest, objektivno_BataZiv_0809 wrote:Svoj ti poso roćkoKB9 wrote:ovom svijetu i na ovoj planeti zemlji, nema potrebe da se pametuje gdje nema prostora_BataZiv_0809 wrote:Ne znam u kojem univerzumu ovo moze biti ljetni parfem osim gore blizu polarnog kruga![]()
sauvage je all year round parfem koji se ipak na kraju prvenstveno preporucuje za tople dane
super za tebeKB9 wrote:
samo ti ovde mozes svoj (pogresni) poso jer ti govorim kako jest, objektivno
Ja sam imao amaru, meni dobar, bas ljetni. Mozda opet bude, ako neki drugi ne uskoci.konektovan wrote:Bato, nisam nikad koristio amaru. Drug forumas KB9 ga forsira, kao jedan od najboljih ljetnih, ja sam nekad od bvlgarija furao bvlgari aqua, i onda smo se razisli...
Hahahah jel ti parfem kupujes sebi za svoj ceif i svidjanje ili da ti javnost da procjenu za tvoj ukus?housetent wrote:Sta mislite o D&G light Blue eau intense pour homme juce sam ga kupio.
U posljednje vrijeme su pitanja ove vrste preplavila FB grupe o parfemima."E, ja kupio parfem i šta vi mislite o njemu." Ja sam znao upaliti auto pa spucati 100 kilometara da obiđem dvije parfimerije i da pomirišem parfeme pa polako sebe nalazio u svemu tome.Nisam srljao. Kad su počela interesovanja za niche parfeme odem na stranice koje prodaju uzorke pa naručim sebi da probam po 10-15 komada.Mađarska, Njemačka, Francuska. Danas sve gotovaneri.E valja li ovaj?Pa probaj i sam donesi sud o njemu.ako ga svi hvale ne mora značiti da će se tebi svidjeti. Parfemi su postali trend a vrlo malo ljudi uživa u njima.Nekada su se na PM vodili kvalitetne diskusije i uživalo se čitajući i učestvujući u takvim diskusijama.Danas se te "prekaljene parfemdžije" polako povlače (dosta njih već odavno ne dolaze na taj forum) jer su skorojevići počeli da masovno kupuju ono što drugi hvale.Neka se niko ne nađe uvrijeđen ali se sve razvodnjilo kao i narod i sitem u državama regije.vjeshalica wrote:Hahahah jel ti parfem kupujes sebi za svoj ceif i svidjanje ili da ti javnost da procjenu za tvoj ukus?housetent wrote:Sta mislite o D&G light Blue eau intense pour homme juce sam ga kupio.
Isto da ja kupim neku stvar i dodjem pitati sta mislite o njemu
Niko ti ne moze dati odgovor na to pitanje
Kupljeni parfem je toj izbor i tvoja volja,ne mogu ti druhi reci nista o njemu osim svog licnog iskustba koje je individualno
Kakba glupost