Pa jel nije tako?Michun wrote:ne rise tita tidrugi_profil wrote:Crvena Skoda fekalija... pretpostavka da je vozac zensko.
Kod zena je bas izrazeno da ako su losi vozaci, onda su fakat kriticni.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
drugi_profil
#6526 Re: "Majstori" parkiranja
- Michun
#6527 Re: "Majstori" parkiranja
pretpostavka je majka svih zajeba...drugi_profil wrote:Pa jel nije tako?Michun wrote:ne rise tita tidrugi_profil wrote:Crvena Skoda fekalija... pretpostavka da je vozac zensko.
sad bi ja trebala reci...vise mi je ovo za neko bezobrazno mushko jer mushki vozaci kad su bezobrazni onda su fakat bezobrazni.
mozda je jednostavno neko ko nije iz Sa i nije vidio znak - to ne znaci da je to OK, ali ipak.
- Big Ang
#6528 Re: "Majstori" parkiranja
drugi_profil wrote:Crvena Skoda fekalija... pretpostavka da je vozac zensko.
- johntra
#6529 Re: "Majstori" parkiranja
I ja isto mislim da se neko zeznuo, te da nije iz SA, jer je to isto bio slučaj i sa ovom dvojicom kod Alipašine džamije..
-
drugi_profil
#6530 Re: "Majstori" parkiranja
Realno, crvenu fekaliju vjerovatno ce samo zensko voziti.
Vjerovatnost da je ova pretpostavka tacna je veca nego da nije.
Druga stvar, ja nisam rekao da su sve zene losi vozaci, nego da je simptomaticno kada su lose, onda su katastrofalne.
Vjerovatnost da je ova pretpostavka tacna je veca nego da nije.
Druga stvar, ja nisam rekao da su sve zene losi vozaci, nego da je simptomaticno kada su lose, onda su katastrofalne.
-
quarterback
#6531 Re: "Majstori" parkiranja
gledam juce tipa kako uleti u vilsonovo oko 7 sati, mrtav hladan, ljudi setaju, djeca na biciklima...johntra wrote:I ja isto mislim da se neko zeznuo, te da nije iz SA, jer je to isto bio slučaj i sa ovom dvojicom kod Alipašine džamije..
u neko doba je tek skontao kada su mu svi poceli mahati...
- WildRedRose
#6532 Re: "Majstori" parkiranja
to se redovno desava... Mene je jedan blijedo gledao kada sam mu rekla da se vrati , da ce dobiti kaznu ... Ne znaju svi , pa se zeznuquarterback wrote:
gledam juce tipa kako uleti u vilsonovo oko 7 sati, mrtav hladan, ljudi setaju, djeca na biciklima...
u neko doba je tek skontao kada su mu svi poceli mahati...
- holowey
#6533 Re: "Majstori" parkiranja
da da, "ne znaju" svi... tj. "ne vide" svi... pa majkumu jeli tesko pratiti saobracajne znakove? nikakvog opravdanja za takvo ponasanje za volanom... gori su mi od majstora parkiranjaWildRedRose wrote:to se redovno desava... Mene je jedan blijedo gledao kada sam mu rekla da se vrati , da ce dobiti kaznu ... Ne znaju svi , pa se zeznuquarterback wrote:
gledam juce tipa kako uleti u vilsonovo oko 7 sati, mrtav hladan, ljudi setaju, djeca na biciklima...
u neko doba je tek skontao kada su mu svi poceli mahati...![]()
- WildRedRose
#6534 Re: "Majstori" parkiranja
zaista ih ne pravdam, jer je tada puno djece na ulici kuda oni voze, ali ako se ne varam, nema znaka u onim sporednim ulicama koje vode na vils.holowey wrote:
da da, "ne znaju" svi... tj. "ne vide" svi... pa majkumu jeli tesko pratiti saobracajne znakove? nikakvog opravdanja za takvo ponasanje za volanom... gori su mi od majstora parkiranja
- holowey
#6535 Re: "Majstori" parkiranja
u f. rackog ima sto posto, bas cu danas maksuzije da se provozam da vidim i za ostale uliciceWildRedRose wrote:zaista ih ne pravdam, jer je tada puno djece na ulici kuda oni voze, ali ako se ne varam, nema znaka u onim sporednim ulicama koje vode na vils.holowey wrote:
da da, "ne znaju" svi... tj. "ne vide" svi... pa majkumu jeli tesko pratiti saobracajne znakove? nikakvog opravdanja za takvo ponasanje za volanom... gori su mi od majstora parkiranja![]()
-
shandrprcSA
#6536 Re: "Majstori" parkiranja
u svakoj sporednoj ima znak
- WildRedRose
#6537 Re: "Majstori" parkiranja
haj' , bas i mene zanima 
-
quarterback
#6538 Re: "Majstori" parkiranja
ovaj je kreno na onaj most prema zeljinom stadionu i kako je bio zatvoren hladno je smotao u vils...WildRedRose wrote:zaista ih ne pravdam, jer je tada puno djece na ulici kuda oni voze, ali ako se ne varam, nema znaka u onim sporednim ulicama koje vode na vils.holowey wrote:
da da, "ne znaju" svi... tj. "ne vide" svi... pa majkumu jeli tesko pratiti saobracajne znakove? nikakvog opravdanja za takvo ponasanje za volanom... gori su mi od majstora parkiranja![]()
a 100 puta sam to vidio i dok se radio b.jedinstva, mrsko im napraviti polukruzno pa ici na drugi most...
- nineinchnails
#6539 Re: "Majstori" parkiranja
Ma za ovo se vozačka oduzima, nema priče nikakve.fixer wrote:Budale braco milaGray wrote:Nije parkiranje, ali mi bilo mrsko otvarati novu temu.
Loli valjda bilo mrsko da kruži pa je uredno od holiday inn-a prema marijin dvoru skrenu lijevo u suprotnu traku i onda skrenuo desno prema suadinom mostu.
Uostalom, dosta tzv vozača treba ponovo proći testove i kao dodatni predmet uvesti “Kultura saobraćaja (tj.kultura u saobraćaju)”. A kao posebnu lekciju u 4 toma “Kako se vozi po livadi, a kako u gradu”, te specijalni dodatak koji se mora zasebno polagati "Gdje se smije, a gdje nesmije parkirati" - ko ovo ne prodje, ide prihijatru. Stoka nevaspitana.
- smak
#6540 Re: "Majstori" parkiranja
Mercator
prvo je parkirao neki cica sa zenom

pa onda neki klotz sa sluzbenim autom

i onda neka trebica

sve se ovo desilo u roku od 5 min
pa jbt
prvo je parkirao neki cica sa zenom

pa onda neki klotz sa sluzbenim autom

i onda neka trebica

sve se ovo desilo u roku od 5 min
pa jbt
- relax11
-
kakavdanakneiskustvu
#6542 Re: "Majstori" parkiranja
WildRedRose wrote:to se redovno desava... Mene je jedan blijedo gledao kada sam mu rekla da se vrati , da ce dobiti kaznu ... Ne znaju svi , pa se zeznuquarterback wrote:
u neko doba je tek skontao kada su mu svi poceli mahati...![]()
i ja sam mogao neki dan uletiti u vilsonovo ali vidio znak i vratio se
-
kakavdanakneiskustvu
#6543 Re: "Majstori" parkiranja
Gray wrote:Nije parkiranje, ali mi bilo mrsko otvarati novu temu.
Loli valjda bilo mrsko da kruži pa je uredno od holiday inn-a prema marijin dvoru skrenu lijevo u suprotnu traku i onda skrenuo desno prema suadinom mostu.
nisam iz sarajeva i nisam odmah skontao gdje je holiday inn,prosto ne mogu da vjerujem šta je čovjek uradio,budala,kreten
- Logovan
#6544 Re: "Majstori" parkiranja
Gledaj gore "majstora" u Mercatoru.

- pirmin
#6545 Re: "Majstori" parkiranja
Ima stvarno svakakvih indijanaca za volanom, kao sto slike pokazuju ali onaj sa prikolicom, sa samih pocetaka teme, mi je nezaboravan. 
-
kakavdanakneiskustvu
#6546 Re: "Majstori" parkiranja
Gray wrote:Nije parkiranje, ali mi bilo mrsko otvarati novu temu.
ova zgrada u gradnji djeluje impresivno,nikad je završiti
- drndalo
#6547 Re: "Majstori" parkiranja
Bakire, jesil' to ti ?kakavdanakneiskustvu wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#6548 Re: "Majstori" parkiranja
drndalo wrote:Bakire, jesil' to ti ?kakavdanakneiskustvu wrote:
?
- relax11
#6549 Re: "Majstori" parkiranja
drndalo wrote:Bakire, jesil' to ti ?kakavdanakneiskustvu wrote:
-
goran16v
#6550 Re: "Majstori" parkiranja
Malo sarkazma na racun Izetbegovica JRkakavdanakneiskustvu wrote:drndalo wrote:Bakire, jesil' to ti ?kakavdanakneiskustvu wrote:
?