FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#6526 Re: FK Zeljeznicar
Treba samo proći. Ako prođemo, prošli smo. 100%.
- Šibicar
#6527 Re: FK Zeljeznicar
Zaboravio si Elvisa J.K.Roy wrote:A koga bi vi na proslavi titule?
ZP, Bombaj Stampa, Chola, Tifa, Koke....i naravno Ekrem..Jbg, nismo mi krivi sto sve sto valja u gradu, navija za Zelju
![]()
Što se Zrinjevaca tiče,mogu nas proći samo ako ih pustimo.
- BSn
#6528 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote:Treba samo proći. Ako prođemo, prošli smo. 100%.
Samo u kost. Oni se zele nadigravati (k'o i uvijek), a i mi (k'o i uvijek). Ovdje ce taktika da presudi.
Sto su sad usitnili raspored, al' neka - da se pripremamo iduce godine za Ligu prvaka i borbu za odbranu obje nacionalne titule.
Evo, ako nekog interesuje, ili vjeruje transfermarktu: http://www.transfermarkt.de/de/fk-zelje ... _2573.html
-
neshto
#6529 Re: FK Zeljeznicar
svaka čast upravi ako je istina!jufka developer wrote:moze li neko potvrditi informaciju da ce Tifa u subotu otpjevati Grbavicu uzivo, na stadionu?
napokon ima nešto love u kasi a za to su najzaslužniji navijači pa je lijepo ako i nas ovako pripaze, red je
-
riko-ga
#6530 Re: FK Zeljeznicar
BSn wrote:elSaik wrote:Treba samo proći. Ako prođemo, prošli smo. 100%.![]()
![]()
![]()
Samo u kost. Oni se zele nadigravati (k'o i uvijek), a i mi (k'o i uvijek). Ovdje ce taktika da presudi.
Sto su sad usitnili raspored, al' neka - da se pripremamo iduce godine za Ligu prvaka i borbu za odbranu obje nacionalne titule.![]()
Evo, ako nekog interesuje, ili vjeruje transfermarktu: http://www.transfermarkt.de/de/fk-zelje ... _2573.html
Treba nam jos jedan Makedonac pa da imamo igrace iz svi drzava nastali raspadom SFRJ.
Mnogo smo jaki............
-
elSaik
#6531 Re: FK Zeljeznicar
Pa valjda bi na ljeto trebao doći onaj što je zimus trenirao neko vrijeme. Zaboravih mu ime. 
- Charuga
- Globalni moderator
- Petit_Beurre
#6533 Re: FK Zeljeznicar
Jeli to sigurno? Koliko se ja sjecam on se nesto "cimao" oko vazeceg ugovora, pokusavao raskinuti da bi dosao kod nas, ali sve je ostalo na tome.elSaik wrote:Pa valjda bi na ljeto trebao doći onaj što je zimus trenirao neko vrijeme. Zaboravih mu ime.
- Charuga
- Globalni moderator
#6534 Re: FK Zeljeznicar
Super atmosfera pred ključnu bitku za finale Kupa BiH
Amar Osim je odlučio da i Mešanović, ali i Haris Bešlija i Jadranko Bogičević idu sa ekipom u Međugorje, bez obzira što neće igrati
Fudbaleri sarajevskog Željezničara danas su otputovali u Međugorje, gdje će čekati sutrašnji uzvratni duel polufinala Kupa BiH protiv Zrinjskog. Prije sat vremena puleni Amara Osima odradili su noćni trening.
- Atmosfera u ekipi je odlična. Na treningu nije bilo nikakvih problema i svi igrači na koje sutra računa Amara Osim su punim intenzitetom odradili trening. Nakon treninga igrači i stručni štab su trenutno na večeri - kazao je iz Međugorja Rusmir Cviko, član "plave" ekspedicije koja je otputovala u Međugorje.
Što se tiče igračkog kadra, Amara Osim je u autobus za Međugorje smjestio i trojicu igrača na koje sigurno neće računati u duelu protiv Zrinjskog.
-Alena Mešanović je lagano trčkarao, on još uvijek nije spreman. Međutim, šef je odlučio da i Mešanović, ali i Haris Bešlija i Jadranko Bogičević idu sa ekipom u Međugorje. Sva tri igrača su dio našeg udarnog tima i učestvovali su u prethodnim utakmicama u kojima smo ostvarili sjajne rezultate. Osim i njegov stručni štab je stava da oni trebaju i da idu sa ekipom, bez obzira na činjenicu što neće igrati. Zbog atmosfere u ekipi, ali i činjenice da će pomenuta trojka imati pravo nastupa već u subotu u derbiju prvenstva protiv Borca - kazao je Cviko.
Što se tiče smještaja, "plavi" su u svojoj standardnoj bazi kada su pripreme za utakmice u Međugorju u pitanju.
-Naravno, imamo odličnu saradnju sa gospodinom Nikom Dodikom koji je naš stalni domaćin. Sve što nam je potrebno za kvalitetnu pripremu uoči utakmice nam je na raspolaganju. Tako je i sada - zaključio je Cviko.
Amar Osim je odlučio da i Mešanović, ali i Haris Bešlija i Jadranko Bogičević idu sa ekipom u Međugorje, bez obzira što neće igrati
Fudbaleri sarajevskog Željezničara danas su otputovali u Međugorje, gdje će čekati sutrašnji uzvratni duel polufinala Kupa BiH protiv Zrinjskog. Prije sat vremena puleni Amara Osima odradili su noćni trening.
- Atmosfera u ekipi je odlična. Na treningu nije bilo nikakvih problema i svi igrači na koje sutra računa Amara Osim su punim intenzitetom odradili trening. Nakon treninga igrači i stručni štab su trenutno na večeri - kazao je iz Međugorja Rusmir Cviko, član "plave" ekspedicije koja je otputovala u Međugorje.
Što se tiče igračkog kadra, Amara Osim je u autobus za Međugorje smjestio i trojicu igrača na koje sigurno neće računati u duelu protiv Zrinjskog.
-Alena Mešanović je lagano trčkarao, on još uvijek nije spreman. Međutim, šef je odlučio da i Mešanović, ali i Haris Bešlija i Jadranko Bogičević idu sa ekipom u Međugorje. Sva tri igrača su dio našeg udarnog tima i učestvovali su u prethodnim utakmicama u kojima smo ostvarili sjajne rezultate. Osim i njegov stručni štab je stava da oni trebaju i da idu sa ekipom, bez obzira na činjenicu što neće igrati. Zbog atmosfere u ekipi, ali i činjenice da će pomenuta trojka imati pravo nastupa već u subotu u derbiju prvenstva protiv Borca - kazao je Cviko.
Što se tiče smještaja, "plavi" su u svojoj standardnoj bazi kada su pripreme za utakmice u Međugorju u pitanju.
-Naravno, imamo odličnu saradnju sa gospodinom Nikom Dodikom koji je naš stalni domaćin. Sve što nam je potrebno za kvalitetnu pripremu uoči utakmice nam je na raspolaganju. Tako je i sada - zaključio je Cviko.
-
elSaik
#6535 Re: FK Zeljeznicar
Ukoliko me sjećanje ne vara informacija posljednja u vezi njega je bilo da je njegov dolazak odgođen za na ljeto. Da li je istina ne znam.Petit_Beurre wrote:Jeli to sigurno? Koliko se ja sjecam on se nesto "cimao" oko vazeceg ugovora, pokusavao raskinuti da bi dosao kod nas, ali sve je ostalo na tome.elSaik wrote:Pa valjda bi na ljeto trebao doći onaj što je zimus trenirao neko vrijeme. Zaboravih mu ime.
- ArtefakT
#6536 Re: FK Zeljeznicar
Zna li ko hocel biti prenosa utakmice u subotu?
Ako hoce, da li je prenos na satelitskom bht1 kodiran?
Forza Zeljo!
Forza Zeljo!
- Peppers
#6537 Re: FK Zeljeznicar
Penosa nece biti, prenosi se direktni duel za opstanak u ligi iz Zenice.ArtefakT wrote:Zna li ko hocel biti prenosa utakmice u subotu?
Forza Zeljo!
-
Corola
#6538 Re: FK Zeljeznicar
Peppers wrote:Penosa nece biti, prenosi se direktni duel za opstanak u ligi iz Zenice.ArtefakT wrote:Zna li ko hocel biti prenosa utakmice u subotu?
Forza Zeljo!
- Charuga
- Globalni moderator
#6539 Re: FK Zeljeznicar
Prema jucerasnjim informacijama ni jedna utakmica PLBiH se nece prenositi u subotu. Susret u Zenici je pomjeren radi koncerta Zeljka Samardzica i igrat ce se u 18:00 s to se ne uklapa u programsku semu BHT-a. Nakon toga su kontaktirali ljude u Zelji ali je nas vrli direktor rekao da je "kasno" sad da bi se prenosila utakmica na Grbavici jer bi morali pomjerati termin sa 19:30 na 20:00.
- Charuga
- Globalni moderator
#6540 Re: FK Zeljeznicar
Zajednicka slika uprave, struke, igraca i veterana poslije druzenja u Plavom salonu. Preuzeta sa orga kao sto se vidi.

http://img683.imageshack.us/i/zeljo.jpg/

- Charuga
- Globalni moderator
-
saabsa
#6542 Re: FK Zeljeznicar
Ja se izvinjava zbog pisanja na vasoj temi , ali jedan dobronamjeran prijedlog : ako ima neko dobar u photoshopu nek vam ujednaci ova dva grbaPlavih_11 wrote:Zajednicka slika uprave, struke, igraca i veterana poslije druzenja u Plavom salonu. Preuzeta sa orga kao sto se vidi.
- Charuga
- Globalni moderator
#6543 Re: FK Zeljeznicar
Hvala na "dobronamjernom" prijedlogu ali to su nebitni detalji u svemu ovome. Druzenje je na prvom mjestu .. 
- Meshtar
#6544 Re: FK Zeljeznicar
Plavih_11 wrote:Prema jucerasnjim informacijama ni jedna utakmica PLBiH se nece prenositi u subotu. Susret u Zenici je pomjeren radi koncerta Zeljka Samardzica i igrat ce se u 18:00 s to se ne uklapa u programsku semu BHT-a. Nakon toga su kontaktirali ljude u Zelji ali je nas vrli direktor rekao da je "kasno" sad da bi se prenosila utakmica na Grbavici jer bi morali pomjerati termin sa 19:30 na 20:00.
Šteta.
- Charuga
- Globalni moderator
- johntra
#6546 Re: FK Zeljeznicar
Normala, Đelo ganja ekonomsku računicu, jer se vjerovatno očekuje oko 10.000 ljudi, što nije mala stvar...Samo da nas vrijeme posluži...
Zna li se hoće li biti gostujućih navijača, popularnih Vulturesa...?
A imam ja ovu fotku u originalu u velikoj rezoluciji...Malo je zezalo sunce iza, ali je na kraju fotka dobro ispala....
A imam ja ovu fotku u originalu u velikoj rezoluciji...Malo je zezalo sunce iza, ali je na kraju fotka dobro ispala....
- ultima_palabra
#6547 Re: FK Zeljeznicar
Ma biće cener, bio prenos ili ne biojohntra wrote:Normala, Đelo ganja ekonomsku računicu, jer se vjerovatno očekuje oko 10.000 ljudi, što nije mala stvar...Samo da nas vrijeme posluži...
- simonese
#6548 Re: FK Zeljeznicar
red bi bio da obidju glavni grad nase nam drzavejohntra wrote:Normala, Đelo ganja ekonomsku računicu, jer se vjerovatno očekuje oko 10.000 ljudi, što nije mala stvar...Samo da nas vrijeme posluži...
-
Utic
#6549 Re: FK Zeljeznicar
A da odleprsas???saabsa wrote:Ja se izvinjava zbog pisanja na vasoj temi , ali jedan dobronamjeran prijedlog : ako ima neko dobar u photoshopu nek vam ujednaci ova dva grbaPlavih_11 wrote:Zajednicka slika uprave, struke, igraca i veterana poslije druzenja u Plavom salonu. Preuzeta sa orga kao sto se vidi.
http://img683.imageshack.us/i/zeljo.jpg/![]()
BTW. Sa kim igrate vi u kupu danas?
Sto se tice prenosa u potpunosti se slazem sa nasom upravom! Zasto bi mi bili rezervna varijanta? I po cemu je vaznija utakmica u gradu s-moga od utakmice na Grbavici?
- BSn
#6550 Re: FK Zeljeznicar
Ovo sto je Uprava uradila, povodom derbija kola je sasvim normalno. Ne moze se 10 000 posjetilaca, tim, gosti i svi ostali cimati samo zato sto je BHT-u, tj. agenciji, propao prenos iz Zenice. Cak stavise, Uprava im je izasla i u susret, jer ih nisu odbili (kako rekose, na pocetku sezone uopce nije dogovoreno da se prenosi ova utakmica), ali agencija i BHT zele da se sve njima podredi, tj. da im se podredi preko 10K ljudi, jer su oni nesposobni da na vrijeme rijese pitanje prenosa.
Vala, kad nece prenositi danas tekmu sa Zrinjskim, ne moraju ni u subotu Borca.
Jesu li oni prenosili i jedno gostovanje Zelje ove sezone, izuzev Lukavice?
Vala, kad nece prenositi danas tekmu sa Zrinjskim, ne moraju ni u subotu Borca.
Jesu li oni prenosili i jedno gostovanje Zelje ove sezone, izuzev Lukavice?