Mislim da je prerano da se uprava osuđuje, po svim izjavama oni su doveli pojačanja koja je MV tražio, dali su mu u potpunosti odriješene ruke da vodi ekipu , za relativno kratko vrijeme napavili pozitivnu atmosferu u i oko kluba, uradili solidne stvari sa marketingom, imidžom kluba, jednostavno rečeno, vratili su donekle ljudima vjeru u boljeSarajevo. I to za sada zaslužuje ako ništa prolaznu ocjenu. E sad, što trener to ne zna iskoristiti, u sedam kola plus kup, znači OSAM utakmica ,mi smo jedino Slobodu uzeli, hajmo reći nešto lakše (a i tu se patili prvo poluvrijeme, još igrali kući). Igre jednostavno nema, nema agresivnosti, presinga na protivničkom dijelu terena, da ne kažem kakvih uigranih akcija....Borebenosti ima, ali ne stvaraju se rezultati borbenošću, ginuću i ja na terenu, ali to ne znači da treba da igram......
što se tiče pojačanja, već sad se može reći, jedino Kojašević i donekle Arsenijević, koga ćemo za to kriviti??? Odgovor je vrlo jednostavan....... U sedam kola napadači dali 2 gola
Ne znam, strah me da MV ima još dosta kredita, i dok se nešto ne preduzme, bojim se da ćemo zaostati za vodećim i da će tada već biti kasno....
Istina, mi smo još tu u vrhu,ali ljudi, imali smo raspored koji ni sami sebi u prvih sedam kola ne bi znali postaviti....jednostavno je bodovno moralo mnogo više, igru sam već komentarisao.....
Na utakmici sa Olimpikom moralo bi se na jedan kulturan način dati do znanja da MV treba da odstupi, nek mu se da neka druga pozicija u klubu da radi ako može biti od koristi, ali sa klupe mora odstupiti. Bolje sad, nego kasnije......