Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#6526 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote:
sumirprimus wrote:fudo zaspil se kad? :D
Zaspi qrac, sad s posla. :lol:
Zar nisi zatvorio kafanu?
Ma nije kafana, to je davno bilo.
Ozbiljan poso, odgovoran.
Ja, pa trUnp. :lol: et
Ramzess Veliki

#6527 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Ramzess Veliki »

Ima li kakav grejderista da bi odselio iz BeHa, imam mu pos'o ovdje i dobro placen, ko inzinjeru u njemackoj ???
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6528 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote: Ma nije kafana, to je davno bilo.
Joj zamisljam te, kafana u Sent Luisu dolaze luckylaka i slicni, ti im puscas Safeta i utakmice Dzeke i uzimas ih lopatom :lol:
Fudo387

#6529 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote: Ma nije kafana, to je davno bilo.
Joj zamisljam te, kafana u Sent Luisu dolaze luckylaka i slicni, ti im puscas Safeta i utakmice Dzeke i uzimas ih lopatom :lol:
:lol:
Nije, ovo je bio nivo :lol:

Al to su najbolje kafane, sam’ treba cesto inventar mijenjat, vazda nekog pogodi ona dada bubamar...i jebi ga, drz nedaj. :lol:
sumirprimus

#6530 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by sumirprimus »

cuj kafana, pa mi bi bili drugari samo taki :lol: :P
konjislav

#6531 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by konjislav »

Fudo387 wrote:Kol’ko su frajera nalozili, tooo konjislave, naprijed konjislave, idi u njemacku, ovdje nista ne valja...
Eto, cojek stana ne moze nac’...
Dobra je Njemacka, dobra.
Ostave ljudi kucu od tri sprata, namjestenu, i zabije se kod svabe u garsonjeru, dok je plati ostane mu za kifle.
Bizi bolan kuci dok nisi skroz pobudalio k’o i mi, ovo vani je sve zglajzalo.
Raji reci da su ti nesto zajebali za vizu, da ne ispadnes bas skroz levat.
Nije dotle došlo Fudo. Nisam ti ja quitter. ;)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6532 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:Kol’ko su frajera nalozili, tooo konjislave, naprijed konjislave, idi u njemacku, ovdje nista ne valja...
Eto, cojek stana ne moze nac’...
Dobra je Njemacka, dobra.
Ostave ljudi kucu od tri sprata, namjestenu, i zabije se kod svabe u garsonjeru, dok je plati ostane mu za kifle.
Bizi bolan kuci dok nisi skroz pobudalio k’o i mi, ovo vani je sve zglajzalo.
Raji reci da su ti nesto zajebali za vizu, da ne ispadnes bas skroz levat.
:lol: :lol: :lol:
Seyfo

#6533 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Seyfo »

Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Fudo387

#6534 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Fudo387 »

Seyfo wrote:Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Ja ba, k’o da gledam sad ces mu ti stan tamo nac’ :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6535 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote:
Seyfo wrote:Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Ja ba, k’o da gledam sad ces mu ti stan tamo nac’ :lol:
Jebo majku citam ove jadikovke i pitam se sta li su sve pricali kad su se azili dobijali :lol:
Seyfo

#6536 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Seyfo »

Pričali su horor priče iz stvarnosti . A stan je teško naći, naravno, ne može istog momenta, ali se nađe. Ništa ne može istog momenta.
uglavnomja

#6537 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by uglavnomja »

Konjo je, po svojoj prici, otisao sa zlatnih kasika ... skontace to jednog dana :)
512MB

#6538 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Eto bit ce Konjislavu problem naci stan sa platom medju top 15% u germany. Gledaj ti fudara da te nocne smjene proguras dok ne fasujes herciku :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6539 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

To neko misli kad negdje odeš sve te čeka, stan, limuzina, kancelarija s pogledom na grad, Anastasia Steele, helikopter...
Opet, otišao čovjek, traži bolje, pozdravljam. Treba malo vremena da se snađe.
512MB

#6540 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
madner

#6541 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by madner »

Jao problema :lol:
Suzie Q

#6542 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Suzie Q »

512MB wrote:Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
Koja god prica ti je okrenes na lovu, naucio Bosnjo rjesavati sve parama pa misli da je svugdje isto.

Zainteresiranih za jedan stan u Njemackoj a posebno u velikim gradovima ima na stotine i svi imaju lovu u dzepu. Tako da lova ne znaci nista, stanodavci biraju po drugim nahođenjima i prije ce u stanu dozvoliti macku nego dijete.

Mene cudi da se tako sposoban covjek, kakvim se konjislav predstavlja, ovako zaletio s zenom i djetetom, da je sam mogao je sobu vec naci pa polako rjesavati stan. Ali sta je tu je, poslodavac ga sutra ocekuje s urednim papirima potrebnim za radni odnos koje on nema i kao sto sam rekla, jedina sansa mu je da poslodavac i posreduje ako mu je u interesu da zadrzi radnika.
Nivelacija

#6543 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Nivelacija »

Kada brod tone prvo bjeze misevi..

A kapetani iskusni na druge ce misliti..
vjesticanametli

#6544 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by vjesticanametli »

Suzie Q wrote:
512MB wrote:Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
Koja god prica ti je okrenes na lovu, naucio Bosnjo rjesavati sve parama pa misli da je svugdje isto.

Zainteresiranih za jedan stan u Njemackoj a posebno u velikim gradovima ima na stotine i svi imaju lovu u dzepu. Tako da lova ne znaci nista, stanodavci biraju po drugim nahođenjima i prije ce u stanu dozvoliti macku nego dijete.

Mene cudi da se tako sposoban covjek, kakvim se konjislav predstavlja, ovako zaletio s zenom i djetetom, da je sam mogao je sobu vec naci pa polako rjesavati stan. Ali sta je tu je, poslodavac ga sutra ocekuje s urednim papirima potrebnim za radni odnos koje on nema i kao sto sam rekla, jedina sansa mu je da poslodavac i posreduje ako mu je u interesu da zadrzi radnika.
ama kako nema haj sve vi znate o njemu sjasite vise.....kod roDZaka se moze prijaviti u cemu je problem...ne treba mu poslodavac posredovati
Kad trazi stan prije oni uzmu mietera s njegovim ug. Nego mehanicara iz zeitfirme :evil: ojjjj DZamijo konjE trebo si njima dat da ti organizuju
512MB

#6545 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Suzie Q wrote:

On je valjda imao dogovoren stan al ga je tip ispalio, to se moze desit. Sada treba na brzaka nesto dok se ne snadje, a za takve stvari mu treba lova, priznaces?
Tomahawk11
Globalni moderator

#6546 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Tomahawk11 »

Pa ima hotel, pansion, nešto, ne kontam u čemu je problem?!
512MB

#6547 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

Tomahawk11 wrote:Pa ima hotel, pansion, nešto, ne kontam u čemu je problem?!
Pa to i ja kazem, nema problema za Konjislava, dok ima ustekano kermi :D
Bluemore

#6548 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Bluemore »

On ce se snaci
A vi cete ostati na temi razglabati jel trebo nijel trebo
Zapitate li se kad o svojim zivotima Sta si trebo- sta nisi :? Korisnije je :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6549 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by _BataZiv_0809 »

Mi se snasli :mrgreen:
mirsek

#6550 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by mirsek »

Samo ne treba biti zloban i sve je manje vise logicno.
Konjo imao DOGOVOREN smjestaj sa covjekom, covjek ga ispalio, privremeno je kod rodjaka ali nece da bude na grbaci, nije dzon obraz, treba mu adresa, nije problem platiti motel, hotel, pansion, ali moze li se prijaviti kod poslodavca sa adresom hotela ? Opet cim je odmah kontaktirao rodjaka u Berlinu znaci da je imao neki rezervni plan. Ja ne znam da je on ikoga uvrijedio , omalovazavao osim sto je ponekad odgovarajuce odgovarao onima sto su mu govorili da ce da pere guzice i da laze sve sto prica.
Sta vam je ba ljudi, trebamo davati savjete i pomagati jedni drugima, kod nas jedva docekaju da neko malo padne da ga podjebavaju ili ismijavaju. :-)
Post Reply