Ma nije kafana, to je davno bilo._BataZiv_0809 wrote:Zar nisi zatvorio kafanu?Fudo387 wrote:Zaspi qrac, sad s posla.sumirprimus wrote:fudo zaspil se kad?
Ozbiljan poso, odgovoran.
Ja, pa trUnp.
Ma nije kafana, to je davno bilo._BataZiv_0809 wrote:Zar nisi zatvorio kafanu?Fudo387 wrote:Zaspi qrac, sad s posla.sumirprimus wrote:fudo zaspil se kad?
Joj zamisljam te, kafana u Sent Luisu dolaze luckylaka i slicni, ti im puscas Safeta i utakmice Dzeke i uzimas ih lopatomFudo387 wrote: Ma nije kafana, to je davno bilo.
Ja, pa trUnp.et
_BataZiv_0809 wrote:Joj zamisljam te, kafana u Sent Luisu dolaze luckylaka i slicni, ti im puscas Safeta i utakmice Dzeke i uzimas ih lopatomFudo387 wrote: Ma nije kafana, to je davno bilo.
Ja, pa trUnp.et
Nije dotle došlo Fudo. Nisam ti ja quitter.Fudo387 wrote:Kol’ko su frajera nalozili, tooo konjislave, naprijed konjislave, idi u njemacku, ovdje nista ne valja...
Eto, cojek stana ne moze nac’...
Dobra je Njemacka, dobra.
Ostave ljudi kucu od tri sprata, namjestenu, i zabije se kod svabe u garsonjeru, dok je plati ostane mu za kifle.
Bizi bolan kuci dok nisi skroz pobudalio k’o i mi, ovo vani je sve zglajzalo.
Raji reci da su ti nesto zajebali za vizu, da ne ispadnes bas skroz levat.
Fudo387 wrote:Kol’ko su frajera nalozili, tooo konjislave, naprijed konjislave, idi u njemacku, ovdje nista ne valja...
Eto, cojek stana ne moze nac’...
Dobra je Njemacka, dobra.
Ostave ljudi kucu od tri sprata, namjestenu, i zabije se kod svabe u garsonjeru, dok je plati ostane mu za kifle.
Bizi bolan kuci dok nisi skroz pobudalio k’o i mi, ovo vani je sve zglajzalo.
Raji reci da su ti nesto zajebali za vizu, da ne ispadnes bas skroz levat.
Ja ba, k’o da gledam sad ces mu ti stan tamo nac’Seyfo wrote:Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Jebo majku citam ove jadikovke i pitam se sta li su sve pricali kad su se azili dobijaliFudo387 wrote:Ja ba, k’o da gledam sad ces mu ti stan tamo nac’Seyfo wrote:Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Seyfo wrote:Konjislav se spasio iz živog blata i sad bi mi, kojima je do vrata, trebali da mu kažemo da se vrati, da se ne davimo sami? Ja kažem: ne osvrći se !
Koja god prica ti je okrenes na lovu, naucio Bosnjo rjesavati sve parama pa misli da je svugdje isto.512MB wrote:Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
ama kako nema haj sve vi znate o njemu sjasite vise.....kod roDZaka se moze prijaviti u cemu je problem...ne treba mu poslodavac posredovatiSuzie Q wrote:Koja god prica ti je okrenes na lovu, naucio Bosnjo rjesavati sve parama pa misli da je svugdje isto.512MB wrote:Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
Zainteresiranih za jedan stan u Njemackoj a posebno u velikim gradovima ima na stotine i svi imaju lovu u dzepu. Tako da lova ne znaci nista, stanodavci biraju po drugim nahođenjima i prije ce u stanu dozvoliti macku nego dijete.
Mene cudi da se tako sposoban covjek, kakvim se konjislav predstavlja, ovako zaletio s zenom i djetetom, da je sam mogao je sobu vec naci pa polako rjesavati stan. Ali sta je tu je, poslodavac ga sutra ocekuje s urednim papirima potrebnim za radni odnos koje on nema i kao sto sam rekla, jedina sansa mu je da poslodavac i posreduje ako mu je u interesu da zadrzi radnika.
On je valjda imao dogovoren stan al ga je tip ispalio, to se moze desit. Sada treba na brzaka nesto dok se ne snadje, a za takve stvari mu treba lova, priznaces?Suzie Q wrote:Koja god prica ti je okrenes na lovu, naucio Bosnjo rjesavati sve parama pa misli da je svugdje isto.512MB wrote:Jest da je trebo to malo bolje organizirat, al nije ni to strasno, pa nije stan naci atomska fizika. Pogotovo ako imas love a Konjislav ima..
Zainteresiranih za jedan stan u Njemackoj a posebno u velikim gradovima ima na stotine i svi imaju lovu u dzepu. Tako da lova ne znaci nista, stanodavci biraju po drugim nahođenjima i prije ce u stanu dozvoliti macku nego dijete.
Mene cudi da se tako sposoban covjek, kakvim se konjislav predstavlja, ovako zaletio s zenom i djetetom, da je sam mogao je sobu vec naci pa polako rjesavati stan. Ali sta je tu je, poslodavac ga sutra ocekuje s urednim papirima potrebnim za radni odnos koje on nema i kao sto sam rekla, jedina sansa mu je da poslodavac i posreduje ako mu je u interesu da zadrzi radnika.
Pa to i ja kazem, nema problema za Konjislava, dok ima ustekano kermiTomahawk11 wrote:Pa ima hotel, pansion, nešto, ne kontam u čemu je problem?!