Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je jedini problem unutrasnjost.... Ovaj volan... dupli ekran.. gledao sam review na novoj ix3 gdje kao lik ukljuci google maps i google maps mu bude prikazan na velikom ekranu, na malom ekranu i na head up .. ista informacija na 3 mjesta..
Btw, pojedini vlasnici ce uskoro poceti dobivati pismo za opoziv .. starter se moze zapaliti ... vecina serija 2020 godiste + ...
Sa vana stavrno ok izgleda ovaj retro moderni dizajn, iznutra veoma diskutabilno. Volan je promašaj teži. Prvo kičavo izgleda, ne znaš je li gore ili dole, dugmad na dodir svuda. Koncept ekrana nije loš slicno je imala Honda nekad u Civicu, samo i BMW je otišao sve komande na dodir. Definitvno najbolje unutrašnjosti BMW cirka 2015-2020. godina.
sime_cipol wrote: ↑19/03/2026 15:04
Jel ovo volan sa 4 kraka kao i na ovim novim DSovima No. nesto
Postoji isto tako drugi volan. Meni je taj drugi prihvatljiviji ali i on je kritican.
Meni je onaj drugi volan top.
Range 900 km, u stvarnosti neka bude 600 km, fenomenalan rezultat. BMW odavno nije napravio bolji automobil.
Enterijer je hmm, ali navikli bismo se.
Stellantis je opet napravio kiks, jer se prebacio na SUS i hibride, a BEV će biti hit u Evropi u narednih maksimum 2 godine.
sime_cipol wrote: ↑19/03/2026 15:04
Jel ovo volan sa 4 kraka kao i na ovim novim DSovima No. nesto
Postoji isto tako drugi volan. Meni je taj drugi prihvatljiviji ali i on je kritican.
Meni je onaj drugi volan top.
Range 900 km, u stvarnosti neka bude 600 km, fenomenalan rezultat. BMW odavno nije napravio bolji automobil.
Enterijer je hmm, ali navikli bismo se.
Stellantis je opet napravio kiks, jer se prebacio na SUS i hibride, a BEV će biti hit u Evropi u narednih maksimum 2 godine.