Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne znam šta bih rek'o na ovo. Ovce su na broju.
Alan Durmich
44 min.
fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja.
Znamo ti stranku...
Prijavis se na grupu, napises misljenje kontra njihovog. Ukljuci se 5-6 ljudi sa nekim kvalitetnim teorijama, dodje stoka zvana Hari Koz i blokira te s grupe.
rizibizi wrote:Rodzaci, braco i famelijo jebem li vas nepismene sve redom, da ima i gram mozga i pameti u tim kockastim tintarama koje vucarate na ramenima svima bi nam bolje bilo. Idealna kombinacija nepismeno,neskolovano i zatucano glasacko tijelo u kombinaciji sa istim takvim politicarima koji imaju samo jedan cilj sebi, svojoj djeci i ostaloj fameliji napuniti prazne djepove i bankovne racune. Sjeme li vam jebem nepismeno, da vam nije ovih supaka koji su vas uhljebili i doveli da vidite sta je asfalt jos bi maslacke po livadama brali. Pola laznih profila, ova druga polovina podrske od 20 slika bi dobar zubar mogao jednu kvalitetnu vilicu da sastavi, al sta je uhljebilo se penzije se uzele, djeca se na budzet uvalila, od rodne brvnare se vikendica na 3. sprata napravila pa se kuci samo vikendom ide niste vi papci ludi normala da ide max podrska kad su vam sve dali e sad sto su oni 500 puta vise uzeli i sto vas jebu i za usi vuku to je sasvim logicno. A presuda, to je samo zaobilazna tema sto nema vode, nema para, nema posla, nema doktora, nema lijekova...Fameliju vam nepismenu jebem.
RoDZaci,famElijo,DJeparosi daj se opismenite pa diskutujte.Ugledajte se na Hizu kako je napredovao kako se opismenio.
prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
A ko te placa taj te i kara .
Ruku na srce i Hrvatska je placala HVO i dan danas placa...
kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
palermo wrote:kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
Jeste, sve je ovo mostruozna klopka namještena sirotom Bakiru da bi Fahro postao predsjednik.
Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati. Zato tamo ne treba ni traziti pravdu. Sve drzave svijeta moraju biti svjesne da se pravda moze dobiti samo ako si sposoban da s odbranis i sam kaznis zlocince ili da to uradetvoji prijatelji u svijetu ako ih imas. U suprotnom ti ostaje dokazivanje koje je unaprijed osudjeno na propast. Zato pamet u glavu ako ponovo dodjemo u situaciju da ratujemo.
Ratne zlocine nebi trebali raditi ali ako ih i radis ociledno nije bitno sve dok pobjedjujes u ratu. Nakon rata nema pravde svakako.
Jedino sto me iznenadjuje je koliko su glupi ovi nasi politicari iz opozicije. Niti jedan se nije sjetio pa da podrzi Bakira i da kaze da se ovo moralo uraditi i da je krivac Dejton, MZ, RS i ostala sranja. Jedino Durakovic ali on nije nikakva stranka nego samo glas razuma. Mogli su ubrati dobre poene da su imali mozga ali ne oni ko kokoske svi u glas zakukuikali Bakire daj ostavku...
Pa svi znaju da od toga nema nista sve i da je kriv a pogotovo jer nije kriv. Sve diletantni i to mi znamo odavno.
Onaj Niksic me je malo iznenadio jer mi je djelovao kao neko ko je malo intelegentniji od ostalih ali ocigledno nije. Fahro konj kao i obicno i plus jos i kvisling. I josse mi pitamo sto nam SDA vlada, pa ko ce drugi kad ovo sve pogledas. Ne dao Bog njima vlast nikada, unistili bi nas ko sto niko do sada nije.
palermo wrote:kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
Jeste, sve je ovo mostruozna klopka namještena sirotom Bakiru da bi Fahro postao predsjednik.
Ko je napravio ? Misliš Fahro.....ne vjerujem
Umiveno lice, uhvati se FB ... šeruj, lajkaj, zapovijed je stigla.
prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
A ko te placa taj te i kara .
Ruku na srce i Hrvatska je placala HVO i dan danas placa...
animus wrote:Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati. Zato tamo ne treba ni traziti pravdu. Sve drzave svijeta moraju biti svjesne da se pravda moze dobiti samo ako si sposoban da s odbranis i sam kaznis zlocince ili da to uradetvoji prijatelji u svijetu ako ih imas. U suprotnom ti ostaje dokazivanje koje je unaprijed osudjeno na propast. Zato pamet u glavu ako ponovo dodjemo u situaciju da ratujemo.
Ratne zlocine nebi trebali raditi ali ako ih i radis ociledno nije bitno sve dok pobjedjujes u ratu. Nakon rata nema pravde svakako.
Jedino sto me iznenadjuje je koliko su glupi ovi nasi politicari iz opozicije. Niti jedan se nije sjetio pa da podrzi Bakira i da kaze da se ovo moralo uraditi i da je krivac Dejton, MZ, RS i ostala sranja. Jedino Durakovic ali on nije nikakva stranka nego samo glas razuma. Mogli su ubrati dobre poene da su imali mozga ali ne oni ko kokoske svi u glas zakukuikali Bakire daj ostavku...
Pa svi znaju da od toga nema nista sve i da je kriv a pogotovo jer nije kriv. Sve diletantni i to mi znamo odavno.
Onaj Niksic me je malo iznenadio jer mi je djelovao kao neko ko je malo intelegentniji od ostalih ali ocigledno nije. Fahro konj kao i obicno i plus jos i kvisling. I josse mi pitamo sto nam SDA vlada, pa ko ce drugi kad ovo sve pogledas. Ne dao Bog njima vlast nikada, unistili bi nas ko sto niko do sada nije.