REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post Reply
bersK

#6526 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bersK »

_thedude wrote:
dobojlija81 wrote:
bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts

Ja ne znam šta bih rek'o na ovo. Ovce su na broju.

Alan Durmich
44 min.
fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja. :D :run:
Znamo ti stranku...

Prijavis se na grupu, napises misljenje kontra njihovog. Ukljuci se 5-6 ljudi sa nekim kvalitetnim teorijama, dodje stoka zvana Hari Koz i blokira te s grupe.
JThomas

#6527 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by JThomas »

da se to moglo riješiti jednim ili dva zapošljavanja u elektroprivredi riješilo bi se. ovako mrka kapa.

neće se ovima suditi što su zapošljavali, pa to je temelj rada i vrijednosti stranke. nego što su pretjerali s uzimanjem samo za svoj račun...
kakonako

#6528 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by kakonako »

rizibizi wrote:Rodzaci, braco i famelijo jebem li vas nepismene sve redom, da ima i gram mozga i pameti u tim kockastim tintarama koje vucarate na ramenima svima bi nam bolje bilo. Idealna kombinacija nepismeno,neskolovano i zatucano glasacko tijelo u kombinaciji sa istim takvim politicarima koji imaju samo jedan cilj sebi, svojoj djeci i ostaloj fameliji napuniti prazne djepove i bankovne racune. Sjeme li vam jebem nepismeno, da vam nije ovih supaka koji su vas uhljebili i doveli da vidite sta je asfalt jos bi maslacke po livadama brali. Pola laznih profila, ova druga polovina podrske od 20 slika bi dobar zubar mogao jednu kvalitetnu vilicu da sastavi, al sta je uhljebilo se penzije se uzele, djeca se na budzet uvalila, od rodne brvnare se vikendica na 3. sprata napravila pa se kuci samo vikendom ide niste vi papci ludi normala da ide max podrska kad su vam sve dali e sad sto su oni 500 puta vise uzeli i sto vas jebu i za usi vuku to je sasvim logicno. A presuda, to je samo zaobilazna tema sto nema vode, nema para, nema posla, nema doktora, nema lijekova...Fameliju vam nepismenu jebem.
RoDZaci,famElijo,DJeparosi daj se opismenite pa diskutujte.Ugledajte se na Hizu kako je napredovao kako se opismenio.
General War

#6529 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by General War »

prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije? :-)
A ko te placa taj te i kara .
Ruku na srce i Hrvatska je placala HVO i dan danas placa...
Kejn

#6530 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Kejn »

Fakat sam izgubio par moždanih ćelija dok sam čitao ove bolide sa grupe podrška B. Izetbegoviću.

Slušaj ovo kaje:

fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja.
bersK

#6531 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bersK »

Najteža stvar za shvatiti je da glas moj i glasovi ovih polupismenih tuljana su jednaki na brojanju. Demokratijo, jebem te u usta škrbava.
Nero Histrion

#6532 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by Nero Histrion »

Kejn wrote:Fakat sam izgubio par moždanih ćelija dok sam čitao ove bolide sa grupe podrška B. Izetbegoviću.

Slušaj ovo kaje:

fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja.
neka ba famElije :oops:
palermo

#6533 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by palermo »

kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
kudrilo

#6534 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by kudrilo »

Vidim zeleni talibani ne miruju na društvenim mrežama.
VjecitiStudent

#6535 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by VjecitiStudent »

palermo wrote:kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
Jeste, sve je ovo mostruozna klopka namještena sirotom Bakiru da bi Fahro postao predsjednik. :-)
animus

#6536 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by animus »

Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati. Zato tamo ne treba ni traziti pravdu. Sve drzave svijeta moraju biti svjesne da se pravda moze dobiti samo ako si sposoban da s odbranis i sam kaznis zlocince ili da to uradetvoji prijatelji u svijetu ako ih imas. U suprotnom ti ostaje dokazivanje koje je unaprijed osudjeno na propast. Zato pamet u glavu ako ponovo dodjemo u situaciju da ratujemo.
Ratne zlocine nebi trebali raditi ali ako ih i radis ociledno nije bitno sve dok pobjedjujes u ratu. Nakon rata nema pravde svakako.

Jedino sto me iznenadjuje je koliko su glupi ovi nasi politicari iz opozicije. Niti jedan se nije sjetio pa da podrzi Bakira i da kaze da se ovo moralo uraditi i da je krivac Dejton, MZ, RS i ostala sranja. Jedino Durakovic ali on nije nikakva stranka nego samo glas razuma. Mogli su ubrati dobre poene da su imali mozga ali ne oni ko kokoske svi u glas zakukuikali Bakire daj ostavku...
Pa svi znaju da od toga nema nista sve i da je kriv a pogotovo jer nije kriv. Sve diletantni i to mi znamo odavno.

Onaj Niksic me je malo iznenadio jer mi je djelovao kao neko ko je malo intelegentniji od ostalih ali ocigledno nije. Fahro konj kao i obicno i plus jos i kvisling. I josse mi pitamo sto nam SDA vlada, pa ko ce drugi kad ovo sve pogledas. Ne dao Bog njima vlast nikada, unistili bi nas ko sto niko do sada nije.
palermo

#6537 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by palermo »

VjecitiStudent wrote:
palermo wrote:kako ide procedura ako neko od članova predsjedništav da ostavku. Jel ide onaj što je bio drugi na izborima ? Ako je tako, onda bi Fahret mijenjao Baketa.....jesam dobro skont'o ?
Jeste, sve je ovo mostruozna klopka namještena sirotom Bakiru da bi Fahro postao predsjednik. :-)
Ko je napravio ? Misliš Fahro.....ne vjerujem
It_is_a_Leclerc

#6538 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by It_is_a_Leclerc »

Šta kaže - Znao sam, al' sam svejedno išao.

Koliko je čovjek bezobrazan i kako otvoreno urinira po pognutim bošnjačkim glavama.

Strašno.

Ostavke, sramoto !
VjecitiStudent

#6539 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by VjecitiStudent »

palermo wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ko je napravio ? Misliš Fahro.....ne vjerujem
Umiveno lice, uhvati se FB ... šeruj, lajkaj, zapovijed je stigla.
muha_sa

#6540 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by muha_sa »

sad Srbija treba da tuži BiH za nanesenu desetodnevnu duševnu bol njenim politicarima i njihovim poslušnicima
palermo

#6541 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by palermo »

VjecitiStudent wrote:
Umiveno lice, uhvati se FB ... šeruj, lajkaj, zapovijed je stigla.
ma jok, prelazim sad u navijače Fahreta.....em pobjeđuje, em ću i na forumu biti zaštićen....jebo ti to, dupla korist.....
junior3

#6542 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by junior3 »

dobojlija81 wrote: Alan Durmich
44 min.
Ha-ha :lol: :lol: :lol:
poostar

#6543 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by poostar »

bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts

Ja ne znam šta bih rek'o na ovo. Ovce su na broju.
Pregledaj im profile detaljnije, čobani sa dna kace.
Većina "njiha" je u *fameliji" sa nekim ko je član SDA, to budi siguran.
kudrilo

#6544 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by kudrilo »

Zeleni su zaista posebna sorta, ne ponovilo se nigdje.
poostar

#6545 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by poostar »

kudrilo wrote:Zeleni su zaista posebna sorta, ne ponovilo se nigdje.
Zeleni ovdje, vadikali u Srbiji..Sve je to isti mentalni sklop..čobani
bersK

#6546 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bersK »

junior3 wrote:
44 min.

Pogledoa sam taj post, skont'o sam da ih lik jebeno troluje. Čitaj dole komentare što ih vuna fata. :lol: :lol: :lol:
bdzs

#6547 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by bdzs »

Bi će Fohro prvi u Bošnjaka.. samo mešćini bolji se od njega kopaju :|
prog321

#6548 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by prog321 »

General War wrote:
prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije? :-)
A ko te placa taj te i kara .
Ruku na srce i Hrvatska je placala HVO i dan danas placa...

Ali HVO nije napravio genocid.

I ne sto nije htio, nego nije mogao :-D
junior3

#6549 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by junior3 »

bersK wrote:
junior3 wrote:
44 min.

Pogledoa sam taj post, skont'o sam da ih lik jebeno troluje. Čitaj dole komentare što ih vuna fata. :lol: :lol: :lol:
U pravu si, trola ih opasno. :mrgreen:
"admir grupe" :lol:
Last edited by junior3 on 10/03/2017 17:53, edited 1 time in total.
prog321

#6550 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE

Post by prog321 »

animus wrote:Ovaj zahtjev je trebao proci da je imalo vladavina prava na tom sudu ali je tamo ocigledno vladavna politike. Nakon revizije zahtjev bi bio svakako odijen jer takav jestav da tamo ne mozs nista dokazati. Zato tamo ne treba ni traziti pravdu. Sve drzave svijeta moraju biti svjesne da se pravda moze dobiti samo ako si sposoban da s odbranis i sam kaznis zlocince ili da to uradetvoji prijatelji u svijetu ako ih imas. U suprotnom ti ostaje dokazivanje koje je unaprijed osudjeno na propast. Zato pamet u glavu ako ponovo dodjemo u situaciju da ratujemo.
Ratne zlocine nebi trebali raditi ali ako ih i radis ociledno nije bitno sve dok pobjedjujes u ratu. Nakon rata nema pravde svakako.

Jedino sto me iznenadjuje je koliko su glupi ovi nasi politicari iz opozicije. Niti jedan se nije sjetio pa da podrzi Bakira i da kaze da se ovo moralo uraditi i da je krivac Dejton, MZ, RS i ostala sranja. Jedino Durakovic ali on nije nikakva stranka nego samo glas razuma. Mogli su ubrati dobre poene da su imali mozga ali ne oni ko kokoske svi u glas zakukuikali Bakire daj ostavku...
Pa svi znaju da od toga nema nista sve i da je kriv a pogotovo jer nije kriv. Sve diletantni i to mi znamo odavno.

Onaj Niksic me je malo iznenadio jer mi je djelovao kao neko ko je malo intelegentniji od ostalih ali ocigledno nije. Fahro konj kao i obicno i plus jos i kvisling. I josse mi pitamo sto nam SDA vlada, pa ko ce drugi kad ovo sve pogledas. Ne dao Bog njima vlast nikada, unistili bi nas ko sto niko do sada nije.
Upravo., :thumbup:
Post Reply