Pa vidi jednu stvar. Moj sovinizam ne mozes dokazati iako stoji crno na bijelo sve sto sam napisao. Ni ti ni iko drugi - daj link teme pa slobodno citajte. A hoo-ruk zakljucci logika ili volji ili kolji,... ne prolazi. Zao mi je. Tebi je sovinizam onda kada neko ne pravi nikakvu razliku izmedju spolova a ravnopravnost kada neko ima ipak odredjene privilegije.Connaisseur Karlin wrote:bullshithAZNADAR wrote: Ja podjecam i dalje da cijeli svijet, ne samo muslimanski dio vec cijeli svijet,.. kritikuje i ismijava Trumpa. Pa cak i oni koji se slazu sa njegovom imigracijskom politikom - ne mirisu njegove muskosovninisticke ispade, porezne zavrzlame, korupciju, pohotnost za mladim mesom, rasisticke predrasude i stereotipe, netoleranciju,... to cujem i citam na svakom koraku na vise jezika. To i ankete pokazuju, izjave,.. jednostavno je tako - lik nije popularan u velikoj vecini danasnjeg svijeta.![]()
Trump samo kaze ono sto vecina populacije zaista misli![]()
ti si na drugoj temi pisao o svom stavu prema zenama ,i imao je nijanse sovinizma,ali to nisi htio priznati![]()
Trump, u sustini , vise laje radi publike , jer publika,koja ga mrzi, manje zna njegove motive, a to nece priznati,stoga, Trump je manje glup od njegove publike koja ga ismijava
A buduci da mislis da vecina populacije smatra da zene treba hvatati za p... pa Trump to samo kaze - govori mnogo i o tebi i slicnima.
Ja uistinu vise postujem zene koje otvoreno vole krkane negoli one koji kritikuju krkanluk a ipak padaju na krkane. Duga je lista trumpovih kriticara koji su dokazano pametniji i barem skolovaniji i emancipovaniji od njega. Problem je sto je ta duga lista ipak manjina u odnosu na kokoske koje pricaju o feminizmu a glasaju za hvataca p...., pricaju o toleranciji a smiju se na vic o mis housekeeper.
Nadji se