Sebija All about

Post Reply
JThomas

#6526 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

nema unutarstranačkog konsenzusa i jedinstva za to :mrgreen:
djkurt

#6527 Re: Sebija All about

Post by djkurt »

Ned071 wrote:manje avaza i informera... nit se udala nit se porodila
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
spreca

#6528 Re: Sebija All about

Post by spreca »

Ona ako bude predstavljala Bosnjake onda ja sam odmah sledece jutro Sejdic ili Finci
Ned071

#6529 Re: Sebija All about

Post by Ned071 »

djkurt wrote:
tako i ja kolutam ocima kad skontam da postoje ljudi koji jos uvijek vjeruju onome sto procitaju u avazu... al nisam jedini

http://analiziraj.ba/2018/05/09/fake-sp ... ali-rulja/
JThomas

#6530 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
djkurt

#6531 Re: Sebija All about

Post by djkurt »

Ned071 wrote:
djkurt wrote:
tako i ja kolutam ocima kad skontam da postoje ljudi koji jos uvijek vjeruju onome sto procitaju u avazu... al nisam jedini

Ne čitam avaz a još više ne čitam informer, ovo sam negdje drugdje pročitao i haman upao u klopku fake newsa. loodilo
saale

#6532 Re: Sebija All about

Post by saale »

sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel :D

Izadjite ljudi na izbore i glasajte :D
Banksy

#6533 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

Ned071 wrote:
djkurt wrote:

Ovo je baš dno. Pamtim ovaj tekst zbog autora (Senka Kurt?). Nisam mogla vjerovati da bi ona napisala ili potpisala nešto ovako.

SDA je '95. i napravila Avaz u svrhu kreiranja laži i prevara kojima će manipulirati i mantati javnost. Sad se kmeči što se bumerang vratio u glavu.
seln

#6534 Re: Sebija All about

Post by seln »

saale wrote:sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel :D

U pravu si, u jednoj demokratiji se moze kandidirati svaka punoljetna osoba osim, na cistom novobosanskom receno, Cigana i Cifuta.
Posto cijenjena menadjerica milenijuma nije ni jedno ni drugo, nema ni prepreka, osim nekih sitnih i nevaznih stvari:
obraza, karaktera, kicme, jaja... dakle, stvari koje se u SDA ne nalaze ni u tragovima.

https://bs.wikipedia.org/wiki/Dinastija
Dozer

#6535 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

saale wrote:sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel :D

I Bosanaca.
racionalista

#6536 Re: Sebija All about

Post by racionalista »

Kejn wrote:
racionalista wrote:Kako "prva" u Bošnjaka, a unuka Milica??? :D :D :D
Jel vjeruješ svemu što pročitaš u informeru ili čuješ od Lazanskog?
Et sad ni zet nije Srbin :D
kakavdanakneiskustvu

#6537 Re: Sebija All about

Post by kakavdanakneiskustvu »

JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
:thumbup:
Chisum

#6538 Re: Sebija All about

Post by Chisum »

Trenutno raspolozenje Glupog Augusta i hanume mu... (ubilo se za fejsbuk statusa)

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043

:lol:

... u prijevodu - sve nam ravno do mora.

Inace, drskost, bestidnost i lakoca s kojom se ova udruzena srpsko-crnogorska kriminalna grupa, u narodu poznatija kao bracni par Izetbegovic, sprda i ruga ovom ozlojadjenom narodu, prekucala je samu sebe.
Haris.ba

#6539 Re: Sebija All about

Post by Haris.ba »

Seka, Dodik i Čovke. :D

Što je najgore, od svih kandidata čija se imena spominju, ona jedina ima reputacija da stvari u praksi dovodi u red. Može se nekome ne sviđati njen red, ali narod to voli.
racionalista

#6540 Re: Sebija All about

Post by racionalista »

kakavdanakneiskustvu wrote:
JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
:thumbup:
Mene SDA i Fahro podsjecaju na dr. Frankensteina i njegovo čudovište koje se otelo kontroli :D :D :D
JThomas

#6541 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

fahrenstein :D
insomnia78

#6542 Re: Sebija All about

Post by insomnia78 »

Ko je uniformisana gdja pored Bakira?
seln

#6543 Re: Sebija All about

Post by seln »

insomnia78 wrote:Ko je uniformisana gdja pored Bakira?
Inshallah, sudska policija.
Toffee karamela

#6544 Re: Sebija All about

Post by Toffee karamela »

Sebija i Elena

:lol: :lol: isti izraz blagosti, duševne mirnoće i duboke humanosti...zrače kao Majka Tereza...na pola puta do kanonizacije

Image
Image
insomnia78

#6545 Re: Sebija All about

Post by insomnia78 »

Kakva gomila gluposti. :lol:
Elem drug Tito vam je bio veliki jaran sa Otom famElijom
Chisum

#6546 Re: Sebija All about

Post by Chisum »

Interesantno je kojom su brzinom, gotovo preko noci, bakircad zaboravila sve one godine i godine kada je Avaz - stvoren u SDA-ovoj kuhinji, upravo za njih takve - bio, manje-vise, jedino sto su uopste i citali.

Kad se samo sjetim hvalospjeva forumskog minder-ogranka, Fahri - slici i prilici ratnog profiterstva pod okriljem SDA - te onog dezurnog klovna sto nas narezili "sto zavidimo ovom, nakon Gazi Husrev-bega, najvecem vakifu u Bosnjaka"... :lol:
seln

#6547 Re: Sebija All about

Post by seln »

Chisum wrote:
Interesantno je kojom su brzinom, gotovo preko noci, bakircad zaboravila sve one godine i godine kada je Avaz - stvoren u SDA-ovoj kuhinji, upravo za njih takve - bio, manje-vise, jedino sto su uopste i citali.

Kad se samo sjetim hvalospjeva forumskog minder-ogranka, Fahri - slici i prilici ratnog profiterstva pod okriljem SDA - te onog dezurnog klovna sto nas narezili "sto zavidimo ovom, nakon Gazi Husrev-bega, najvecem vakifu u Bosnjaka"... :lol:
Ah, joooj, sjecam se i ja toga... neimar, vakif, poslodavac, hranitelj mnogih Sarajlija... nadasve human insan....
bilo mi doslo da otjeram zenu i da ozenim Fahru, toliko su ga nakitili....
sinuhe

#6548 Re: Sebija All about

Post by sinuhe »

Za Elenu i Nicolaua Rumuni nikad nisu glasali dok ce za Sebiju Bosnjaci glasati i bice im bas potaman.
kmirsad

#6549 Re: Sebija All about

Post by kmirsad »

seln wrote:
Chisum wrote:

Ah, joooj, sjecam se i ja toga... neimar, vakif, poslodavac, hranitelj mnogih Sarajlija... nadasve human insan....
bilo mi doslo da otjeram zenu i da ozenim Fahru, toliko su ga nakitili....
:lol:Ja Fahre ne ženio... ređe ću trpit ovo kobru... :lol:
Dozer

#6550 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

sinuhe wrote:Za Elenu i Nicolaua Rumuni nikad nisu glasali dok ce za Sebiju Bosnjaci glasati i bice im bas potaman.
I jos ce pljeskati na svaku njenu ober pametnu, sirom ce otvoriti novcanike da ona i bratija mogu zagrabiti kol'ko hoce, a neki ce otvoriti i goozove, i nakon svega ce joj se jos i zahvaliti.
Post Reply