Sebija All about
- JThomas
#6526 Re: Sebija All about
nema unutarstranačkog konsenzusa i jedinstva za to 
- djkurt
#6527 Re: Sebija All about
Ned071 wrote:manje avaza i informera... nit se udala nit se porodila
- spreca
#6528 Re: Sebija All about
Ona ako bude predstavljala Bosnjake onda ja sam odmah sledece jutro Sejdic ili Finci
- Ned071
#6529 Re: Sebija All about
tako i ja kolutam ocima kad skontam da postoje ljudi koji jos uvijek vjeruju onome sto procitaju u avazu... al nisam jedinidjkurt wrote:Ned071 wrote:manje avaza i informera... nit se udala nit se porodila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://analiziraj.ba/2018/05/09/fake-sp ... ali-rulja/
- JThomas
#6530 Re: Sebija All about
i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
- djkurt
#6531 Re: Sebija All about
Ne čitam avaz a još više ne čitam informer, ovo sam negdje drugdje pročitao i haman upao u klopku fake newsa. loodiloNed071 wrote:tako i ja kolutam ocima kad skontam da postoje ljudi koji jos uvijek vjeruju onome sto procitaju u avazu... al nisam jedinidjkurt wrote:Ned071 wrote:manje avaza i informera... nit se udala nit se porodila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
saale
#6532 Re: Sebija All about
sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel
Izadjite ljudi na izbore i glasajte
- Banksy
#6533 Re: Sebija All about
Ovo je baš dno. Pamtim ovaj tekst zbog autora (Senka Kurt?). Nisam mogla vjerovati da bi ona napisala ili potpisala nešto ovako.Ned071 wrote:tako i ja kolutam ocima kad skontam da postoje ljudi koji jos uvijek vjeruju onome sto procitaju u avazu... al nisam jedinidjkurt wrote:Ned071 wrote:manje avaza i informera... nit se udala nit se porodila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SDA je '95. i napravila Avaz u svrhu kreiranja laži i prevara kojima će manipulirati i mantati javnost. Sad se kmeči što se bumerang vratio u glavu.
- seln
#6534 Re: Sebija All about
U pravu si, u jednoj demokratiji se moze kandidirati svaka punoljetna osoba osim, na cistom novobosanskom receno, Cigana i Cifuta.saale wrote:sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel![]()
Posto cijenjena menadjerica milenijuma nije ni jedno ni drugo, nema ni prepreka, osim nekih sitnih i nevaznih stvari:
obraza, karaktera, kicme, jaja... dakle, stvari koje se u SDA ne nalaze ni u tragovima.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Dinastija
- Dozer
#6535 Re: Sebija All about
I Bosanaca.saale wrote:sta ba boli vishe qurac hocel zena biti kandidat, imate izbore,,al jok BOLJE SRATI, ja prvi necu glasat za doticnu ako bude kandidat ali ako je ovo demokratija valjda svako ima pravo birati i biti biran!! Osim Roma i Jevreja jel![]()
-
racionalista
#6536 Re: Sebija All about
Et sad ni zet nije SrbinKejn wrote:Jel vjeruješ svemu što pročitaš u informeru ili čuješ od Lazanskog?racionalista wrote:Kako "prva" u Bošnjaka, a unuka Milica???![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#6537 Re: Sebija All about
JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
- Chisum
#6538 Re: Sebija All about
Trenutno raspolozenje Glupog Augusta i hanume mu... (ubilo se za fejsbuk statusa)
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043

... u prijevodu - sve nam ravno do mora.
Inace, drskost, bestidnost i lakoca s kojom se ova udruzena srpsko-crnogorska kriminalna grupa, u narodu poznatija kao bracni par Izetbegovic, sprda i ruga ovom ozlojadjenom narodu, prekucala je samu sebe.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043
... u prijevodu - sve nam ravno do mora.
Inace, drskost, bestidnost i lakoca s kojom se ova udruzena srpsko-crnogorska kriminalna grupa, u narodu poznatija kao bracni par Izetbegovic, sprda i ruga ovom ozlojadjenom narodu, prekucala je samu sebe.
- Haris.ba
#6539 Re: Sebija All about
Seka, Dodik i Čovke.
Što je najgore, od svih kandidata čija se imena spominju, ona jedina ima reputacija da stvari u praksi dovodi u red. Može se nekome ne sviđati njen red, ali narod to voli.
Što je najgore, od svih kandidata čija se imena spominju, ona jedina ima reputacija da stvari u praksi dovodi u red. Može se nekome ne sviđati njen red, ali narod to voli.
-
racionalista
#6540 Re: Sebija All about
Mene SDA i Fahro podsjecaju na dr. Frankensteina i njegovo čudovište koje se otelo kontrolikakavdanakneiskustvu wrote:JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
- JThomas
#6541 Re: Sebija All about
fahrenstein 
- insomnia78
#6542 Re: Sebija All about
Ko je uniformisana gdja pored Bakira?
- seln
#6543 Re: Sebija All about
Inshallah, sudska policija.insomnia78 wrote:Ko je uniformisana gdja pored Bakira?
- Toffee karamela
#6544 Re: Sebija All about
Sebija i Elena
isti izraz blagosti, duševne mirnoće i duboke humanosti...zrače kao Majka Tereza...na pola puta do kanonizacije

- insomnia78
#6545 Re: Sebija All about
Kakva gomila gluposti.
Elem drug Tito vam je bio veliki jaran sa Otom famElijom
Elem drug Tito vam je bio veliki jaran sa Otom famElijom
- Chisum
#6546 Re: Sebija All about
Interesantno je kojom su brzinom, gotovo preko noci, bakircad zaboravila sve one godine i godine kada je Avaz - stvoren u SDA-ovoj kuhinji, upravo za njih takve - bio, manje-vise, jedino sto su uopste i citali.JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
Kad se samo sjetim hvalospjeva forumskog minder-ogranka, Fahri - slici i prilici ratnog profiterstva pod okriljem SDA - te onog dezurnog klovna sto nas narezili "sto zavidimo ovom, nakon Gazi Husrev-bega, najvecem vakifu u Bosnjaka"...
- seln
#6547 Re: Sebija All about
Ah, joooj, sjecam se i ja toga... neimar, vakif, poslodavac, hranitelj mnogih Sarajlija... nadasve human insan....Chisum wrote:Interesantno je kojom su brzinom, gotovo preko noci, bakircad zaboravila sve one godine i godine kada je Avaz - stvoren u SDA-ovoj kuhinji, upravo za njih takve - bio, manje-vise, jedino sto su uopste i citali.JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
Kad se samo sjetim hvalospjeva forumskog minder-ogranka, Fahri - slici i prilici ratnog profiterstva pod okriljem SDA - te onog dezurnog klovna sto nas narezili "sto zavidimo ovom, nakon Gazi Husrev-bega, najvecem vakifu u Bosnjaka"...
bilo mi doslo da otjeram zenu i da ozenim Fahru, toliko su ga nakitili....
- sinuhe
#6548 Re: Sebija All about
Za Elenu i Nicolaua Rumuni nikad nisu glasali dok ce za Sebiju Bosnjaci glasati i bice im bas potaman.
- kmirsad
#6549 Re: Sebija All about
:lol:Ja Fahre ne ženio... ređe ću trpit ovo kobru...seln wrote:Ah, joooj, sjecam se i ja toga... neimar, vakif, poslodavac, hranitelj mnogih Sarajlija... nadasve human insan....Chisum wrote:Interesantno je kojom su brzinom, gotovo preko noci, bakircad zaboravila sve one godine i godine kada je Avaz - stvoren u SDA-ovoj kuhinji, upravo za njih takve - bio, manje-vise, jedino sto su uopste i citali.JThomas wrote:i od toliko velikih darova porodice izetbegović svom narodu, fahro i avaz zaista imaju posebno mjesto. to niko razuman ne može osporiti.
bilo mi doslo da otjeram zenu i da ozenim Fahru, toliko su ga nakitili....
- Dozer
#6550 Re: Sebija All about
I jos ce pljeskati na svaku njenu ober pametnu, sirom ce otvoriti novcanike da ona i bratija mogu zagrabiti kol'ko hoce, a neki ce otvoriti i goozove, i nakon svega ce joj se jos i zahvaliti.sinuhe wrote:Za Elenu i Nicolaua Rumuni nikad nisu glasali dok ce za Sebiju Bosnjaci glasati i bice im bas potaman.