Moderators: _BataZiv_0809, anex

Bitanga nabavio op com??? Kad se sad nisam slogirao necu nikadBakir1 wrote:
Nevjerovatno koliko dalmatinci cijene taj autocitroen xm wrote: Lijepo je vidjeti R4.
Jednostavan i praktičan. Dok ga ružina ne pojede odozdo, kao čipi čips.esso_sa wrote:Nevjerovatno koliko dalmatinci cijene taj autocitroen xm wrote: Lijepo je vidjeti R4.
A i ide kuda god hoces. One dalmatinske, makadamske, kozje puteve, savladava ko da su asfalt... Malo - malo pa naletis na parkiranog R4 negdje u masleniku, Bogu iza nogudirestraits0078 wrote:Jednostavan i praktičan. Dok ga ružina ne pojede odozdo, kao čipi čips.esso_sa wrote:Nevjerovatno koliko dalmatinci cijene taj autocitroen xm wrote: Lijepo je vidjeti R4.
Ned071 wrote:
Bitanga nabavio op com??? Kad se sad nisam slogirao necu nikad
Ooooo. Ovo je Alen. Stari turbo strucnjak i kvazi mehanicar iz Kaknja. Spalio jedan motor - fol zaribao wastegate pa "prepuhao", ovom na oglasu zaribala uljna pumpa pa okrenuo lezajevebitanga_sa_otesa wrote:Ned071 wrote:
Bitanga nabavio op com??? Kad se sad nisam slogirao necu nikad
nisam ba....kupujem auto za strit rejs ...
http://www.olx.ba/artikal/20844857/golf ... reet-race/
Ma znas da ja bjezim od tih Italijana. Bojim se da ne fasujem tetanusbitanga_sa_otesa wrote:ma znam ja ko je taj strucnjak
,nisam jos ispao iz fola![]()
![]()
nego mi zanimljivo bilo ovo zaribali lezajevi :)sreca pa ima jos blokova i radilica sa smeca,to samo zacas promijenis .
a ako hoces mijenjacemo se ,nemam ja para,dacu ti stodvajsosmicu kljuc za kljuc,samo sto ona nema kljuc pali se na dugme..kljuc za dugme,moze?

nekad se palilo na potez rucicom: spacek,tetrapak ....direstraits0078 wrote:Paljenje na dugme... Tehnika je stvarno otišla u mačku piterinu... Nekad se na kablove palilo, sad se pali na dugme...