Edvard Snovden? Zulijan Asanz?pici wrote:
ovakve genijalce su drzali po gulagima kada se usprotive matici... inace napravio najace oruzje na planeti car bombu ilitiga Ivan i detonirana jednom na novoj zemlji i tamo vise trava ne raste... poslije zalagao se za nuklearno razoruzavanje pa ga razapese ko isusa, da nije bilo zapadnih kolega i medija i pritisaka nebi mu se za kosti znalo... rusi su daleko od demokratije isto ko i turki, diktatura mentalitet i to ti je... zaostatak od pedeset godina skoro je ne moguce nadoknadit... i takvi da mi bidnu uzor...NIKAD
RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6526 Re: RUSIJA
- insomnia78
#6527 Re: RUSIJA
Poredis likove koji su pocinili veleizdaju sa ovim?
Stvarno?
Da su to uradili Rusima vec bi svjetlili iz zemlje
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Stvarno?
- Drvosjeca iz Dejcica
#6528 Re: RUSIJA
Nije baš za porediti, ovaj Rus istaknuti nuklerani fizičar, Snowden bivši zaposlenik CIA i po svim kriterijima "dezerter i izdajnik", Assange novinar. Da se razumijemo, cijenim ja i Snowdena i Assangea._BataZiv_0809 wrote:Edvard Snovden? Zulijan Asanz?pici wrote:
ovakve genijalce su drzali po gulagima kada se usprotive matici... inace napravio najace oruzje na planeti car bombu ilitiga Ivan i detonirana jednom na novoj zemlji i tamo vise trava ne raste... poslije zalagao se za nuklearno razoruzavanje pa ga razapese ko isusa, da nije bilo zapadnih kolega i medija i pritisaka nebi mu se za kosti znalo... rusi su daleko od demokratije isto ko i turki, diktatura mentalitet i to ti je... zaostatak od pedeset godina skoro je ne moguce nadoknadit... i takvi da mi bidnu uzor...NIKAD
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6529 Re: RUSIJA
e jebiga ti hakere poredisH sa genijalcem Sharovim il Solženjicinim... mislim bato drag si mi al stvarno visHe man se rusa jebat ih_BataZiv_0809 wrote:Edvard Snovden? Zulijan Asanz?pici wrote:
-
sumirprimus
#6530 Re: RUSIJA
ili rokosovski, heroj rata
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6531 Re: RUSIJA
Poenta je da u super sile ne treba gledati kao na moralne uzore jer to nisu. Nego traziti sansu kako da sa njima pusemo u istu tikvu i dobijati za to nagradu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nije baš za porediti, ovaj Rus istaknuti nuklerani fizičar, Snowden bivši zaposlenik CIA i po svim kriterijima "dezerter i izdajnik", Assange novinar. Da se razumijemo, cijenim ja i Snowdena i Assangea.
@pici ovo je odgovor i za tebe.
Jebo Ruse, jebo Amerikance, jebo Turke, jebo Fince i Tunguze, jebo svako navijanje jer nije objektivno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6532 Re: RUSIJA
_BataZiv_0809 wrote:Poenta je da u super sile ne treba gledati kao na moralne uzore jer to nisu. Nego traziti sansu kako da sa njima pusemo u istu tikvu i dobijati za to nagradu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nije baš za porediti, ovaj Rus istaknuti nuklerani fizičar, Snowden bivši zaposlenik CIA i po svim kriterijima "dezerter i izdajnik", Assange novinar. Da se razumijemo, cijenim ja i Snowdena i Assangea.
@pici ovo je odgovor i za tebe.
Jebo Ruse, jebo Amerikance, jebo Turke, jebo Fince i Tunguze, jebo svako navijanje jer nije objektivno.
dobron.Ba jebat ih sviju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6533 Re: RUSIJA
Do jajapici wrote:
dobron.Ba jebat ih sviju
- Drvosjeca iz Dejcica
#6534 Re: RUSIJA
Na žalost mi nismo u stanju ponašati se tako prema velikim silama, zavisimo od njih na razne načine. Volio bih i ja da je BiH toliko jaka da može biti nezavisnija od novca i političkog uticaja velikih sila ali realnost pokazuje suprotno. Dok god se budu pravili kipovi Putina i bude mahalo turskim, ruskim i američkim zastavama teško da ćemo ikad na zelenu ganu sići.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6535 Re: RUSIJA
Ovo cu te citirati na Turskoj, pa te ostavljam tamo hijenama hihihihihinsomnia78 wrote:Poredis likove koji su pocinili veleizdaju sa ovim?
Stvarno?
- insomnia78
#6536 Re: RUSIJA
_BataZiv_0809 wrote:Ovo cu te citirati na Turskoj, pa te ostavljam tamo hijenama hihihihihinsomnia78 wrote:Poredis likove koji su pocinili veleizdaju sa ovim?
Stvarno?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk![]()
Ja sam to isto tvrdio na temi o Turskoj kad smo raspravljali o tretmanu zarobljenih vojnika
Mada to ne treba mjesati sa lovom na neistomisljenike koji je usljedio poslije
- bogibatina
- sjedi 1
#6538 Re: RUSIJA
Živo me interesuje šta je ovaj prekookeanski šljam isplanirao glede ovog susreta Putin-Erdogan,kakav li će odgovor uslijedeiti(vjerovatno krvav) 
- vivaldi
#6539 Re: RUSIJA
poslje 50 godina rooskies otvorili prvu fabriku poluprovodnika - cijena 900 milki jura.
http://www.angstrem-t.com/
http://www.angstrem-t.com/
-
Avetinho
#6540 Re: RUSIJA
Jos jedno sranje u Ruandi.sjedi 1 wrote:Živo me interesuje šta je ovaj prekookeanski šljam isplanirao glede ovog susreta Putin-Erdogan,kakav li će odgovor uslijedeiti(vjerovatno krvav)
-
MMM1977
#6541 Re: RUSIJA
Da li je Erdogan šta priupitao za nas na ovom sastanku sa Putinom? Jer ipak, mi smo mu ostavljeni u amanet...
[emoji60]
[emoji60]
- Challenger__
#6542 Re: RUSIJA
- Samo za muzičke sladokusce, pod uslovom da nisu od onih tugaljivh nesretnika koje strah od tuđeg i nepoznatog ne lišava okeana "tuđih" ljepota:
Dugo sam tražio ovu izvedbu. Po mom mišljenju najubjedljivija izvedba ikad.
- Altair_SA
#6543 Re: RUSIJA
Dobra, kad mi se sere pustim na mom iPhoneu, i kenjam bolje, ova i ona vlaska Boze vdepra, jaka je konkurencija 
- Rostiljdzija
#6544 Re: RUSIJA
Superiorna himna, remek djelo, cista umjetnost.Challenger__ wrote:- Samo za muzičke sladokusce, pod uslovom da nisu od onih tugaljivh nesretnika koje strah od tuđeg i nepoznatog ne lišava okeana "tuđih" ljepota:
- Co0l
#6545 Re: RUSIJA
Ovo je Himna,sve ostale su himnice:

- Challenger__
#6546 Re: RUSIJA
- Prije četiri godine sam otvorio ovu temu i ruska himna je dobila najviše glasova. Himne su veliki muzički izazov, kako za stvaraoce, tako za države. Uz rusku himnu, posebno bih ih izdvojio himne GB, Njemačke, USA i Indije jer mislim da predstavljaju prava mala muzička remek-djela:Rostiljdzija wrote:Superiorna himna, remek djelo, cista umjetnost.Challenger__ wrote:- Samo za muzičke sladokusce, pod uslovom da nisu od onih tugaljivh nesretnika koje strah od tuđeg i nepoznatog ne lišava okeana "tuđih" ljepota:
2. Velika Britanija
3. Njemačka himna, po muzici Jozefa Hajdna (Joseph Hayden), komponovana daleke 1797. godine
4. himna USA
5. himna Indije
_______
Isto tako, bez obzira na sličnosti sa poljskom himnom, mišljenja sam da je himna "Hej Sloveni" bila vrlo, vrlo kvalitetna. Evo je kao lajt-motiv slovenačkog Laibacha:
- Challenger__
#6547 Re: RUSIJA
Toliko sa ovom muzičkom digresijom.
_____
_____
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6548 Re: RUSIJA
Meni licno ova:Challenger__ wrote:- Samo za muzičke sladokusce, pod uslovom da nisu od onih tugaljivh nesretnika koje strah od tuđeg i nepoznatog ne lišava okeana "tuđih" ljepota:
P.S. Ne znam kako si u listi najljepsih himni izostavio himnu DDR-a.
-
Pedja123
#6549 Re: RUSIJA
Crnogorska je u tom rangu
https://www.youtube.com/watch?v=3y2F8b1eWzA
https://www.youtube.com/watch?v=3y2F8b1eWzA
-
Hadzi Lojo
#6550 Re: RUSIJA
Nadjoh da Rusi zele objaviti informaciju u vezi 11 septebra, navodno po njihovom tornjevi su sruseni iznutra!
https://www.youtube.com/watch?v=h9MBi-W-JtI
https://www.youtube.com/watch?v=IYUYya6bPGw
https://www.youtube.com/watch?v=h9MBi-W-JtI
https://www.youtube.com/watch?v=IYUYya6bPGw