Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
gidra

#6526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

Ev' gledam na sbb.rs oni u analognoj ponudi već imaju 5 Pink kanala(Pink obični, 2, kids, music, family), tako da ne sumnjam da neće biti dogovora da ubace još ta dva i dobiju cijeli paket onda...

A ovo za Arene možda spremaju kakvo iznenađenje :D ... amin bože, ne bih nikad više stream upalio :lol:
motorola01

#6527 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

gidra wrote:Ev' gledam na sbb.rs oni u analognoj ponudi već imaju 5 Pink kanala(Pink obični, 2, kids, music, family), tako da ne sumnjam da neće biti dogovora da ubace još ta dva i dobiju cijeli paket onda...

A ovo za Arene možda spremaju kakvo iznenađenje :D ... amin bože, ne bih nikad više stream upalio :lol:
Imas i kod nas na d3go ubacene neke pink kanale i foxove u hd rezoluciji. Ja ih ne mogu gledati, ali vjerovatno neko moze(ko ima hd paket).
Domy31

#6528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

motorola01 wrote:
gidra wrote:Ev' gledam na sbb.rs oni u analognoj ponudi već imaju 5 Pink kanala(Pink obični, 2, kids, music, family), tako da ne sumnjam da neće biti dogovora da ubace još ta dva i dobiju cijeli paket onda...

Imas i kod nas na d3go ubacene neke pink kanale i foxove u hd rezoluciji. Ja ih ne mogu gledati, ali vjerovatno neko moze(ko ima hd paket).
vidjeh samo pink 3 :-) i nisam znao za fox-ove u HD bas ti hvala za info :mrgreen:
gidra

#6529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by gidra »

motorola01 wrote:

Znam ali pričam o SBB-u jer se on nateže sa Mitrovićem u Srbiji. Ne znam šta se zajebavaju, nek' ubace još ta dva kanala, a ostalima na D3 ko hoće nek' doplati... ako se SBB dogovori i mi automatski dobijamo to isto sve.
kakavdanakneiskustvu

#6530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:i u čemu je problem,ne smije se tražiti odgovor?
NEma problema...ali kako zaboga ima Arena u Sa. a u Ze. i MO. NEma :!: :jbt: u nekoga je obraz k'o ĐON od gojzerice :run:

nisam tražio uvođenje arene u zenici nego pitao zbog čega nema u zenici a ima u sa
brazzo19

#6531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

Kakva Arena sport ??? ja pretrazio sve ni jednog novog kanala nema ....
titinho

#6532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by titinho »

sta mislite, zasto telemach u bosni nije uveo pinkove dok su drugi operateri kao hs i moja tv ubacili 15-ak kanala ?

znam pricu u vezi sbb i mitrovica i zna li iko šeme kako je moja tv i hs dobili pinkove ?
kakavdanakneiskustvu

#6533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

brazzo19 wrote:Kakva Arena sport ??? ja pretrazio sve ni jednog novog kanala nema ....

bilo,nestalo
Pitarrr82

#6534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

titinho wrote:sta mislite, zasto telemach u bosni nije uveo pinkove dok su drugi operateri kao hs i moja tv ubacili 15-ak kanala ?

znam pricu u vezi sbb i mitrovica i zna li iko šeme kako je moja tv i hs dobili pinkove ?

Pa reci nam ti kad znas :mrgreen:
titinho

#6535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by titinho »

Pitarrr82 wrote:
titinho wrote:sta mislite, zasto telemach u bosni nije uveo pinkove dok su drugi operateri kao hs i moja tv ubacili 15-ak kanala ?

Pitao sam da li neko zna pasa moj pametni !
Pitarrr82

#6536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

Pa palamudilo se ovdje vec o tome, pasa moj :mrgreen: vrati se unazad pronaci ces mnoge teorije zavjere...
DON_eARL

#6537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

titinho wrote:
Pitarrr82 wrote:

Pitao sam da li neko zna pasa moj pametni !
http://teve.ba/article/14673/sbb-na-uda ... zbog-pinka

http://teve.ba/article/14522/formirana-united-group
DON_eARL

#6538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Zbog izvođenja radova na unaprjeđenju opreme i servisa za Telemach korisnike doći će do prekida isporuke servisa kablovskog interneta i telefonije za sve korisnike na sljedećim adresama:

Jezero, Branilaca Sarajeva, Branilaca Šipa/Ciglane, Mis Irbina, Nikole Kasikovića, Muse Ćazima Ćatića 31, Odobašina, Trampina, Logavina, Hadži Idrizova 16/BBI, Antuna Hangija 25/Avde Hume, Mejtaš 3 LB, Muhameda ef. Pandže/Avaz Twist tower/Velešići/M. Nikulića 63, Antuna Hangija 8, Jukićeva 71, Zelenih beretki 22, Toromanova 24, Nusreta Šišića-dede 4 i Zuke Džumhura 24.

Radovi su planirani za utorak, 30. aprila 2013. godine u terminu od 01 do 05 sati ujutru. Očekivano trajanje radova za biznis korisnike na optici iznosi 45 minuta, a za korisnike kablovskih modema i telefonije do 2 sata.
http://teve.ba/article/14590/najava-radova-iz-telemacha
kakavdanakneiskustvu

#6539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

DON_eARL wrote:
Zbog izvođenja radova na unaprjeđenju opreme i servisa za Telemach korisnike doći će do prekida isporuke servisa kablovskog interneta i telefonije za sve korisnike na sljedećim adresama:

Jezero, Branilaca Sarajeva, Branilaca Šipa/Ciglane, Mis Irbina, Nikole Kasikovića, Muse Ćazima Ćatića 31, Odobašina, Trampina, Logavina, Hadži Idrizova 16/BBI, Antuna Hangija 25/Avde Hume, Mejtaš 3 LB, Muhameda ef. Pandže/Avaz Twist tower/Velešići/M. Nikulića 63, Antuna Hangija 8, Jukićeva 71, Zelenih beretki 22, Toromanova 24, Nusreta Šišića-dede 4 i Zuke Džumhura 24.

Radovi su planirani za utorak, 30. aprila 2013. godine u terminu od 01 do 05 sati ujutru. Očekivano trajanje radova za biznis korisnike na optici iznosi 45 minuta, a za korisnike kablovskih modema i telefonije do 2 sata.
http://teve.ba/article/14590/najava-radova-iz-telemacha

ovo malo staro
fortaleza

#6540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

Pitarrr82 wrote:Sad ponovo nema analogne, znaci moze biti da je i greska neka :mrgreen:
Naravno da je greška, to njihovi djelatnici bez po muke prate sve te kanale, pala im usluga danas i netko slučajno uključio za Sarajevo. :D Sjetite se kako su nedavno korisnici HS-a par sati pratili Al Jazeerine sportske kanale i čini mi se Sky Sport.

S tim da bez problema mogu uvesti RTS 1, 2, Prvu, B92, B92 info, u ponudu da se ima volje kad već ne mogu Arene.
Tiger 033

#6541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

kakavdanakneiskustvu wrote:nisam tražio uvođenje arene u zenici nego pitao zbog čega nema u zenici a ima u sa
Ma ja ba jarane, pametnom je i rijec dosta, a "budali" je i šamar malo ;-)
kakavdanakneiskustvu

#6542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Tiger 033 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nisam tražio uvođenje arene u zenici nego pitao zbog čega nema u zenici a ima u sa
Ma ja ba jarane, pametnom je i rijec dosta, a "budali" je i šamar malo ;-)

volim i ja tebe
typeOnegative

#6543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

U Travniku se mogu gledat sve 4 Arene sport ,i u SD i u HD varijanti.Ne znam dokad,ali zasad je moguce,jer Art-net je prije dolaska Telemacha imao u ponudi ove programe.Vjerovatno dok im ne istekne ugovor o pravu prikazivanja...
kakavdanakneiskustvu

#6544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

typeOnegative wrote:U Travniku se mogu gledat sve 4 Arene sport ,i u SD i u HD varijanti.Ne znam dokad,ali zasad je moguce,jer Art-net je prije dolaska Telemacha imao u ponudi ove programe.Vjerovatno dok im ne istekne ugovor o pravu prikazivanja...

biti će kao i u zenici,dva dana ranije će vam najaviti ukidanje arena sport kanala
DON_eARL

#6545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

kakavdanakneiskustvu wrote: ovo malo staro
Istina, izbaci mi povezano sa onim gornjim linkovima, a ne provjerih datum. :D
fortaleza

#6546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fortaleza »

typeOnegative wrote:U Travniku se mogu gledat sve 4 Arene sport ,i u SD i u HD varijanti.Ne znam dokad,ali zasad je moguce,jer Art-net je prije dolaska Telemacha imao u ponudi ove programe.Vjerovatno dok im ne istekne ugovor o pravu prikazivanja...
I programsku shemu iz Travnika su slučajno uključili danas za Sarajevo pa se ispravili. Mistery solved. :D

Nego da upitam, dođu li router i D3 GO u sklopu Supermix paketa? Znam da je tako bilo prije, a i na 1430 je potvrđeno, al opet... ništa ne piše na njihovoj stranici u vezi toga..
napaćeni Bošnjo

#6547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by napaćeni Bošnjo »

fortaleza wrote:
I programsku shemu iz Travnika su slučajno uključili danas za Sarajevo pa se ispravili. Mistery solved. :D

Nego da upitam, dođu li router i D3 GO u sklopu Supermix paketa? Znam da je tako bilo prije, a i na 1430 je potvrđeno, al opet... ništa ne piše na njihovoj stranici u vezi toga..
Oce
plagijator1975

#6548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

fortaleza wrote:

Dojde

N4
Pitarrr82

#6549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Pitarrr82 »

Ovo sam dobio kao objasnjenje za jucer http://prntscr.com/14zn6d :mrgreen:
dječak sa šibicama

#6550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Da skratimo pricu, dok drugi provajderi svojim korisnicima uvode Pink pakete, Telemach kao odgovor na to svojim korisnima daje kurac za zube.

Izvinjavam se na vulgarnosti, ali nekako je najodgovarajuce.
Locked