Idemo dalja...Forza Juve
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
BigBen
#6526 Re: Juventus
Pobjeda koja puno znaci, ocekujem remi veceras i povecanje prednosti.aBd. Lich, Vucina ispred ostalih...
Idemo dalja...Forza Juve

Idemo dalja...Forza Juve
-
juventus
#6527 Re: Juventus
Ma nebitan je rezultat večeras, oni nisu konkurencija Juventusu, ni jedni ni drugi.
Juventusa u Italiji može zaustaviti jedino Milan, ako nekad opet sastave ekipu kakvu su znali imati.
Juventusa u Italiji može zaustaviti jedino Milan, ako nekad opet sastave ekipu kakvu su znali imati.
- Caseres
#6528 Re: Juventus
Sjajno smo igrali, tezak teren. Conte ima razloga biti ljut zbog te proklete realizacije.
Bendtner treba da bude prvi izbor nakon Vucka i Giovinca. Trudi se, jaci je u duelu, sve u svemu bolji od ovosezonskog Matria. Bonucci isto dobro odigrao. Po meni Licht igrac utakmice. Odmah poslije njega Vucko i Chiellini.
U kupu naravno rezervni sastav. Trebalo bi probati 4-3-3. U napad Bendtner, Quagliarella i Pepe ako bude spreman. Sredina Marrone, Pogba i Giacherini, ili na stopera Marronea, a s obzirom na to kakav je Conte, Pirlo ce odigrat citavu
Sve u svemu, treba pobjediti ovo preostalo u decembru i onda na odmoru napuniti baterije za LP.
Bendtner treba da bude prvi izbor nakon Vucka i Giovinca. Trudi se, jaci je u duelu, sve u svemu bolji od ovosezonskog Matria. Bonucci isto dobro odigrao. Po meni Licht igrac utakmice. Odmah poslije njega Vucko i Chiellini.
U kupu naravno rezervni sastav. Trebalo bi probati 4-3-3. U napad Bendtner, Quagliarella i Pepe ako bude spreman. Sredina Marrone, Pogba i Giacherini, ili na stopera Marronea, a s obzirom na to kakav je Conte, Pirlo ce odigrat citavu
Sve u svemu, treba pobjediti ovo preostalo u decembru i onda na odmoru napuniti baterije za LP.
- Atticus Finch
#6529 Re: Juventus
Pepe je obnovio povredu, nema ga još sigurno mjesec dana.
- bachje
#6530 Re: Juventus
e moj bonuci sto se obruka. da je samo sutno mozda bi bio gol. ovakobachje wrote:joj bonucia i teatralnog pada. pa pucaj bolan
- studeni76
#6531 Re: Juventus
bachje wrote:e moj bonuci sto se obruka. da je samo sutno mozda bi bio gol. ovakobachje wrote:joj bonucia i teatralnog pada. pa pucaj bolan![]()
-
Son1
#6532 Re: Juventus
Sad bez zajebancije ovo je na neki nacin brukanje i kluba, tako da se nadam da ce mu ocitati bukvicu za ovaj sramotan pokusaj.
Bio je u situaciji gdje je mogao uposliti slobodnog igraca koji je bio sam ispred gola, on dribla i jos se teatralno baca ko da ga je tramvaj udario
Bio je u situaciji gdje je mogao uposliti slobodnog igraca koji je bio sam ispred gola, on dribla i jos se teatralno baca ko da ga je tramvaj udario
- Bianconeri1988
#6533 Re: Juventus
I vi ovom pridodajte previše značaja, ni prvi ni posljednji igrač koji je simulirao.
Dobro nam je došla ova pobjeda intera večeras, sad drugoplasiranom bježimo 4 boda.
Dobro nam je došla ova pobjeda intera večeras, sad drugoplasiranom bježimo 4 boda.
-
Verocious
#6534 Re: Juventus
Trebo je sudija, Bonucciu, crveni pokazati odmah. Prvo zbog gluposti i toga sto hoce da od gotovine pravi veresiju a drugo zbog simulacije i uzasne glume
Matri je definitivno materijal prodaje, ja ne znam dal on vise moze zabiti i onoj svojoj crnki
Matri je definitivno materijal prodaje, ja ne znam dal on vise moze zabiti i onoj svojoj crnki
-
Son1
#6535 Re: Juventus
Verocious wrote:Trebo je sudija, Bonucciu, crveni pokazati odmah. Prvo zbog gluposti i toga sto hoce da od gotovine pravi veresiju a drugo zbog simulacije i uzasne glume![]()
Stvarno nije bilo potrebe, a i da jest, nek ne cigance, treba da znaju gdje igraju.
Ne zna se sta je veci prioritet, to da se otjera Matri ili dovede neko novi
@bianco ako drugi simuliraju ne mora znaciti da trebaju i ovi nasi pokusavat, mada u sustini je nebitno.
- Zatamnjena stakla
#6536 Re: Juventus
bachje wrote:e moj bonuci sto se obruka. da je samo sutno mozda bi bio gol. ovakobachje wrote:joj bonucia i teatralnog pada. pa pucaj bolan![]()
E fakat je kralj
Joj što me nasmija alal mu vjera..
Bitno da smo uzeli 3 boda, jebiga. Sad će Conte očitat lekciju na treninzima.
- Tigar1
#6537 Re: Juventus
Realizacija beje stvar.
Atalanta kući se mora dobiti, Cagliari u gostima biće rutavo ali mi smo Juve i itekako možemo ponoviti prošlosezonski ''slatkiš'' kad se titula osvojila. Sampdoria kući je vjerovatno nakon novogodišnjih praznika, biće rutavo zbog :proslava, prazničnog ''post festum'' i mogućeg ''mahmurluka'' pojedinih zijančera.
Po tri bobe se trebaju osvojiti da bi se dobro ušlo u predstojeći dio sezone. Konkurenti će sigurno negdje usput kiksati. Do lige prvaka bi bilo lijepo da se napravi značajnija prednost od ovih nekoliko bodova, ova ekipa to može, malo sreće i Conteovog ''gonjenja robova'' može polučiti bodovnu prednost
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Atalanta kući se mora dobiti, Cagliari u gostima biće rutavo ali mi smo Juve i itekako možemo ponoviti prošlosezonski ''slatkiš'' kad se titula osvojila. Sampdoria kući je vjerovatno nakon novogodišnjih praznika, biće rutavo zbog :proslava, prazničnog ''post festum'' i mogućeg ''mahmurluka'' pojedinih zijančera.
Po tri bobe se trebaju osvojiti da bi se dobro ušlo u predstojeći dio sezone. Konkurenti će sigurno negdje usput kiksati. Do lige prvaka bi bilo lijepo da se napravi značajnija prednost od ovih nekoliko bodova, ova ekipa to može, malo sreće i Conteovog ''gonjenja robova'' može polučiti bodovnu prednost
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- DonVito
#6538 Re: Juventus
Polaže za Barsubachje wrote:e moj bonuci sto se obruka. da je samo sutno mozda bi bio gol. ovakobachje wrote:joj bonucia i teatralnog pada. pa pucaj bolan![]()
Svaka cašt pa sudac nije nasjeo na ovu limitiranu glumu limitiranog štopera, pobogu bilo je očito.
- Zatamnjena stakla
#6540 Re: Juventus
reče limitiran i osta živ 
- Bianconeri1988
#6542 Re: Juventus
Mister u akciji:
-
juventus
#6543 Re: Juventus
Opet cirkusant zabavlja narodne mase. Eto smiješan si, nije ti propao fazon. Da stomak zaboli od smijeha.
Limitiran stoper standardan reprezentativac Italije. Pitam se onda, šta su oni stoperi kojih nema ni na širem spisku reprezentacije, za prijateljsku utakmicu?
Hajde reci nam i to, da se i dalje zabavljamo. Možeš ti to još bolje i još smiješnije.
Limitiran stoper standardan reprezentativac Italije. Pitam se onda, šta su oni stoperi kojih nema ni na širem spisku reprezentacije, za prijateljsku utakmicu?
Hajde reci nam i to, da se i dalje zabavljamo. Možeš ti to još bolje i još smiješnije.
- DonVito
#6544 Re: Juventus
Sva sreca po njega pa u Italije vise nema jaki stopera tj. konkurencije poput Kanavara, Neste, Maldinija & Co..standardan reprezentativac Italije
Ovome je flop Andrea Ranokia konkurencija
Tuga, jad i čemer.šta su oni stoperi kojih nema ni na širem spisku reprezentacije
A zašto se Spanija sa nama poigrala u finalu EP, valjda sam dovoljno jasan bio.
-
juventus
#6545 Re: Juventus
Pa gdje su onda stoperi Napolija? U koju kategoriju onda njih stavljaš?
Čuj Španija se poigrala..pa ko je došao do finala? Jesu li ti stoperi ili su bili neki drugi koji nisu Italijani.
I de pitam te nešto molim te, prije nego bilo šta raspravljam s tobom: drogiraš li se ti?
Čuj Španija se poigrala..pa ko je došao do finala? Jesu li ti stoperi ili su bili neki drugi koji nisu Italijani.
I de pitam te nešto molim te, prije nego bilo šta raspravljam s tobom: drogiraš li se ti?
- DonVito
#6546 Re: Juventus
Treba biti realan, ja priznam da štoperi Napolija nisu kvalitetjuventus wrote:Pa gdje su onda stoperi Napolija? U koju kategoriju onda njih stavljaš?
Prošli smo grupu svi znamo kako, na sreću a Španija je mogla namj.. toga su se svi bojali na naš nacin, ali... doduše isplatilo im se jer u finalu više nije bilo sreće jednostavno je puklo, ljudi su odigrali sa Ceskom u špici itd.. jednostavno su se poigrali.
Ko je došao do finala SP 2006
Bicu kratak, talijanska mašinerija (odbrana).
- Bianconeri1988
#6547 Re: Juventus
Joj, zar još uvijek obračate pažnju na ovog, pa taj je sposoban izvaliti toliku glupost u koju sam ne vjeruje samo da bi privukao vašu pažnju.
Pustite ga nek trolla, nije ovo kindergarden forum, dobit će on ubrzo nogu kao što je i tamo dobio n puta do sada.
Sutra će igrati sigurno Marrone i Isla jer su se obojica oporavili, Caceres je još uvijek pod upitnikom, a Lucio se nije oporavio, tako reče mister na pressici.
Još uvijek nisu objavili spisak pozvanih igrača za sutra tako da će se kasnije znati nešto više o tome ko će igrati, uglavnom Conte je naglasio da će igrati igrači koji su imali malu minutažu u dosadašnjem dijelu sezone.
Pustite ga nek trolla, nije ovo kindergarden forum, dobit će on ubrzo nogu kao što je i tamo dobio n puta do sada.
Sutra će igrati sigurno Marrone i Isla jer su se obojica oporavili, Caceres je još uvijek pod upitnikom, a Lucio se nije oporavio, tako reče mister na pressici.
Još uvijek nisu objavili spisak pozvanih igrača za sutra tako da će se kasnije znati nešto više o tome ko će igrati, uglavnom Conte je naglasio da će igrati igrači koji su imali malu minutažu u dosadašnjem dijelu sezone.
- Logovan
#6548 Re: Juventus
Eeee moj Bonucci.bachje wrote:e moj bonuci sto se obruka. da je samo sutno mozda bi bio gol. ovakobachje wrote:joj bonucia i teatralnog pada. pa pucaj bolan![]()
- Bianconeri1988
- hypko_nurko
#6550 Re: Juventus
bonuci ne igra sljedecu utakmicu