Kupiti domacu karticu i ispitati njihove ponuder_faruk wrote:kakva je situacija sa internetom u inostranstvu. nasao sam neke travel pakete, ali mi se cijene nimalo ne svidjaju, 12 feninga MB, pozivi me ne zanimaju. na kraju cu uzeti karticu u zemlji u kojoj budem kao sto radim uvijek. ali me zanima da li ima neka opcija za koju ne znam?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
nedzadrk
#65226 Re: BHTelecom All About
-
visocicaguy
#65227 Re: BHTelecom All About
sve je to talasika.
pravi potencijal se razvija u kombinaciji fiksnih i mobilnih pristupa, posto komunikacije i servisi konvergiraju. tu BHT ima izrazitu prednost i u odnosu na mtel i telemach (bolja pokrivenost mreze u mobili i kvalitetniji signal u odnosu na mtel, sira rasprostranjenost fiksne mreze u odnosu na telemach). eronet, realno, ne moram ni spominjati, sve su prilike da ce eronet ubrzo putem aluminija
pravi potencijal se razvija u kombinaciji fiksnih i mobilnih pristupa, posto komunikacije i servisi konvergiraju. tu BHT ima izrazitu prednost i u odnosu na mtel i telemach (bolja pokrivenost mreze u mobili i kvalitetniji signal u odnosu na mtel, sira rasprostranjenost fiksne mreze u odnosu na telemach). eronet, realno, ne moram ni spominjati, sve su prilike da ce eronet ubrzo putem aluminija
Last edited by visocicaguy on 17/07/2019 09:53, edited 2 times in total.
- Cossack
- Kockasti
#65229 Re: BHTelecom All About
To telemach prno u sisu, nista sponzorstvo vise
- REDDEVILS
#65230 Re: BHTelecom All About
Mozeli neko iz BH Telekoma detaljnije o ovoj novoj usluzi BHT Moj pametni dom

Nove atraktivne usluge BH Telecoma u ponudi od 15.jula
A nigdje noviteta na stranici samo ovo obavjestenje

- arnes_king
#65231 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Mozeli neko iz BH Telekoma detaljnije o ovoj novoj usluzi BHT Moj pametni dom![]()
https://i.imgur.com/9rWEEEE.jpg
Evo ja sada zvao 1444 i javila se jako prijatna i profesionalna gospodja. Moram napomenuti da je takvih u zadnje vrijeme sve vise i vise na 1444, cini mi se da napreduju i u tom polju.
Uglavnom kaze da im nisu stigli jos ti "senzori" pa nemaju detaljne informacije, ali moci ce se uzeti set tih "senzora" ili uredjaja preko usluge, npr. MojaTV, te isti platiti odmah ili na rate.
Ostale informacije su sve kao i na portalu sto pise, u vezi pristupnih taksi i mjesecne pretplate.
-
Almir_
#65232 Re: BHTelecom All About
Koliko treba ovima iz telecoma da me prikljuce..
Bit ce neobicno se naviknuti na moju tv
-
Almir_
#65233 Re: BHTelecom All About
-
Almir_
#65234 Re: BHTelecom All About
-
mulderm
#65235 Re: BHTelecom All About
Prvo ide ispitivanje tehničke mogućnosti , ako imas TM ide odobrenje naloga za instalaciju. 7-14dana. Ako imas vezu moze i za 3 danaAlmir_ wrote:Koliko treba ovima iz telecoma da me prikljuce..
-
novi_kolacic
#65236 Re: BHTelecom All About
Zamolio bih ako neko zna da odgovori: Da li su oba sim slota zakljucana na Samsung S10 kod BH Telecom-a? I isto pitanje za huawei P30 pro. Vec sam citao za razlicite mobitele i vidio razlicite odgovore, od toga da nije nijedan sloz zakljucan, da je samo jedan zakljucan, da su oba zakljucana. Zato me zanima ako neko ima konkretno ove modele da odgovori na osnovu licnog iskustva. Hvala.
- Cossack
#65237 Re: BHTelecom All About
BH Telecom glavni sponzor jubilarnog 25. Sarajevo Film Festivala
https://bhtelecom.ba/vijest+M53a4eeac872.html
https://bhtelecom.ba/vijest+M53a4eeac872.html
- strong69
#65238 Re: BHTelecom All About
Kod zene S10. Jedan slot zakljucan.novi_kolacic wrote:Zamolio bih ako neko zna da odgovori: Da li su oba sim slota zakljucana na Samsung S10 kod BH Telecom-a? I isto pitanje za huawei P30 pro. Vec sam citao za razlicite mobitele i vidio razlicite odgovore, od toga da nije nijedan sloz zakljucan, da je samo jedan zakljucan, da su oba zakljucana. Zato me zanima ako neko ima konkretno ove modele da odgovori na osnovu licnog iskustva. Hvala.
- Cossack
-
Daz
#65240 Re: BHTelecom All About
Neko da je uzeo a70? Iskustva?
-
Posmatrac_007
#65241 Re: BHTelecom All About
Upravo vidim, možda je već neko i pisao, na Play store-u pojavila se 17.07. nova BHT aplikacija za provjeru računa - Moj BH Telecom. Ovako na prvu izgleda prilično dobro 
-
kakaljin
#65242 Re: BHTelecom All About
Bolja puno, fino vidis koliko si potrosio, koliko dugujes za ne placene racune, fino pise koji je paket i koja opcija popust ili dodatni saobracaj i na koliko je ugovorPosmatrac_007 wrote:Upravo vidim, možda je već neko i pisao, na Play store-u pojavila se 17.07. nova BHT aplikacija za provjeru računa - Moj BH Telecom. Ovako na prvu izgleda prilično dobro
samo nesto nije u redu kada listing pokrenes, spojeno je i pozivi i konekcije interneta, kada kliknes ili minute ili internet
-
chino
#65243 Re: BHTelecom All About
Zadnje dvije-tri sedmice imam problem sa LTE u smislu da moram telefon ugasiti pa upaliti skoro svaki put kad se skinem sa wi fi, da bi radilo.
Cak ne pomaze ni airplane mode da upalim pa ugasim.
Je li jos neko ima takve probleme?
Btw. Prije toga je radilo bez problema
Cak ne pomaze ni airplane mode da upalim pa ugasim.
Je li jos neko ima takve probleme?
Btw. Prije toga je radilo bez problema
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#65244 Re: BHTelecom All About
U mene je uredu, na potezu Visoko-Sarajevo također sve uredno radi. Ako koristiš u Sarajevu ili negdje između Visokog i Sarajeva onda ti je nešto do mobitela ili kartice.
-
Mehemed
#65245 Re: BHTelecom All About
Da, isto pokazuje i na ss-ovima aplikacije na play store-u, tako da je sama aplikacija tako napravljena.kakaljin wrote:samo nesto nije u redu kada listing pokrenes, spojeno je i pozivi i konekcije interneta, kada kliknes ili minute ili internet
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#65246 Re: BHTelecom All About
Kako se registruje??? Kad kliknes na regustraciju, izbaci da pritisnes na prijavu, i onda da izaberes sms opciju,gdje treba popuniti polja, ali kod mene u sms-u nista ne pokazuje??Posmatrac_007 wrote:Upravo vidim, možda je već neko i pisao, na Play store-u pojavila se 17.07. nova BHT aplikacija za provjeru računa - Moj BH Telecom. Ovako na prvu izgleda prilično dobro
-
Mehemed
#65247 Re: BHTelecom All About
Možeš se registrovati preko https://bhmobile.bhtelecom.ba/registracija , dobiješ šifru SMS-om pa je kasnije promijeniš u postavkama na portalu, i onda se loguješ na aplikaciju. U mene tako radi, ja sam na prepaidu i na prepaidu u aplikaciji prikazuje stanje kredita, kada ističe i prikazuje koji su mi naj brojevi podešeni.konektovan wrote:Kako se registruje??? Kad kliknes na regustraciju, izbaci da pritisnes na prijavu, i onda da izaberes sms opciju,gdje treba popuniti polja, ali kod mene u sms-u nista ne pokazuje??
- holowey
#65248 Re: BHTelecom All About
kod mene ne prikazuje to... vidim koji je paket, preneseni iznos, trenutno stanje i ukljuceni saobracaj...kakaljin wrote:Bolja puno, fino vidis koliko si potrosio, koliko dugujes za ne placene racune, fino pise koji je paket i koja opcija popust ili dodatni saobracaj i na koliko je ugovorPosmatrac_007 wrote:Upravo vidim, možda je već neko i pisao, na Play store-u pojavila se 17.07. nova BHT aplikacija za provjeru računa - Moj BH Telecom. Ovako na prvu izgleda prilično dobro
samo nesto nije u redu kada listing pokrenes, spojeno je i pozivi i konekcije interneta, kada kliknes ili minute ili internet
-
kakaljin
#65249 Re: BHTelecom All About
Kod mene je ovaj novi extra paketholowey wrote:kod mene ne prikazuje to... vidim koji je paket, preneseni iznos, trenutno stanje i ukljuceni saobracaj...kakaljin wrote:Bolja puno, fino vidis koliko si potrosio, koliko dugujes za ne placene racune, fino pise koji je paket i koja opcija popust ili dodatni saobracaj i na koliko je ugovorPosmatrac_007 wrote:Upravo vidim, možda je već neko i pisao, na Play store-u pojavila se 17.07. nova BHT aplikacija za provjeru računa - Moj BH Telecom. Ovako na prvu izgleda prilično dobro
- holowey
#65250 Re: BHTelecom All About
kod mene mojmidi ali sam nekad potpisao ugovor na 24 mjeseca za popust na pretplatu a ne sjecam se kada... ovi novi extra paketi su mi privlacni pa bih presao na nesto od toga ali mi zao odreci se sada ovog popustakakaljin wrote:Kod mene je ovaj novi extra paketholowey wrote:kod mene ne prikazuje to... vidim koji je paket, preneseni iznos, trenutno stanje i ukljuceni saobracaj...kakaljin wrote:
Bolja puno, fino vidis koliko si potrosio, koliko dugujes za ne placene racune, fino pise koji je paket i koja opcija popust ili dodatni saobracaj i na koliko je ugovor