Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
horkesh

#65201 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

Ja sam, iskreno, očekivao nešto novije i maštovitije nego iste priče koje su išle pred izbore 2014. i 2016.

OK, jasno mi je da je to tamo dovoljno, ali svejedno, ranije su pokazivalitoliko mašte da je ovo ponavljanje sad nekako... razočaravajuće :zzzz:
mO k3

#65202 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

horkesh wrote:Ja sam, iskreno, očekivao nešto novije i maštovitije nego iste priče koje su išle pred izbore 2014. i 2016.

OK, jasno mi je da je to tamo dovoljno, ali svejedno, ranije su pokazivalitoliko mašte da je ovo ponavljanje sad nekako... razočaravajuće :zzzz:
Zagrijavanje je počelo , finale pred finale :mrgreen:
vatrogasac

#65203 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Tipicoti wrote:Hoce li Dodiku neko javiti da je Brcko distrikt i da to nije RS. Tako je RS prepolovljena i odsjecena.
I neka mu neko javi da u BiH zivi 28 % Srba i da ce to ici prema 20-25 % za desetak godina. Skole se zatvaraju, raja se iseljava.
Javite mu ...
Pa u tome i leži mudrost Predsjednika koju je počeo da kopira i Čović. Ujediniti se sa maticama prije nestanka.
vatrogasac

#65204 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote:
horkesh wrote:Ja sam, iskreno, očekivao nešto novije i maštovitije nego iste priče koje su išle pred izbore 2014. i 2016.

Zagrijavanje je počelo , finale pred finale :mrgreen:
Današnja smjena može samo da poskupi kampanju SNSD-a jer će Mektić da progovori ili je upravo to razlog da se stvori predizborni haos. Kako god, Mile ima para i imate će. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#65205 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Leverage wrote:
Kakva su ovo podmetanja :twisted:
vatrogasac

#65206 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Image
Acid25

#65207 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

Leverage wrote:
Poturice opet podmeću.
vatrogasac

#65208 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Separatistima i iredentistima opet Mile kriv.
"Zbog prijetnji i prepreka koje je stvorio predsjednik RS Milorad Dodik prema meni i mojoj delegaciji, uprkos pozivnici ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnadka, otkazao sam svoje učešće na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova zemalja članica SEECP u Banjaluci. Dodik predstavlja brigu za sve na Zapadnom Balkanu", naveo je Pacoli.
vatrogasac

#65209 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Tipicoti wrote:Hoce li Dodiku neko javiti da je Brcko distrikt i da to nije RS.
Ma Mile je to spojio. Sada da nanovo pravi novu kartu pa plaća novi okvir....nema od toga ništa.

Image
Acid25

#65210 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Acid25 »

vatrogasac wrote:Separatistima i iredentistima opet Mile kriv.
"Zbog prijetnji i prepreka koje je stvorio predsjednik RS Milorad Dodik prema meni i mojoj delegaciji, uprkos pozivnici ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnadka, otkazao sam svoje učešće na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova zemalja članica SEECP u Banjaluci. Dodik predstavlja brigu za sve na Zapadnom Balkanu", naveo je Pacoli.
Nikakva pederska okupljanja na teritoriji državetine.
Osim ovih pedera iz NATO saveza. Ali ničija nije do zore gorjela! :izet:
mO k3

#65211 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Smjenite Mektice :mrgreen:
DonieBrasco

#65212 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Smjeniti ga a onda postaviti covjeka iz SNSD ili HDZ, pa ce sve da bude krasno ti se ljudi dokazano bore za ovu zemlju.
vatrogasac

#65213 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote:Smjenite Mektice :mrgreen:
Pandurevićka se kao lavica bori za Mektića. :wink:
mO k3

#65214 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

DonieBrasco wrote:Smjeniti ga a onda postaviti covjeka iz SNSD ili HDZ, pa ce sve da bude krasno ti se ljudi dokazano bore za ovu zemlju.
Da ti citiram sta je Ustasa Kosarac izjavio??

"ocekujemo da cemo snagom argmenata i cinjenica kojima raspolazu poslanici snsd i dns doci do smjene ministra cija je uloga vrlo stetna po bezbjednost u BiH , a generalno i imidz zemlje "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maraschino

#65215 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Tomahawk11 wrote:
Leverage wrote:
Kakva su ovo podmetanja :twisted:
:lol: :lol:

a sta se ovdje u stvari desilo? neko pustio pogresan plejbek?
Leverage

#65216 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Đevad potvrdio autentičnost snimka, Guardiana napale NATO bajke.
Maraschino

#65217 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Jutros vidjeh par kamiona sa balvanima idu od Prijedora prema Manjaci. Je li to to?
Leverage

#65218 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

Maraschino wrote:Jutros vidjeh par kamiona sa balvanima idu od Prijedora prema Manjaci. Je li to to?
Nemoj puno o tome na muslimanskom forumu.
vatrogasac

#65219 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Vlast u Srpskoj sahranila preduzeća, a za stečajne upravnike stavili mrtve!

Koliko aktuelna vlast mari za posrnulu privredu Republike Srpske najbolje govori podatak da se na listi stečajnih upravnika, koja je utvrđena krajem jula, nalazi više preminulih osoba.

Da u pitanju nije crni humor, ili nečija morbidna šala potvrđuje lista koju je objavilo Ministarstvo pravde Republike Srpske, a na kojoj se nalaze i imena ljudi koji su prije više od dvije godine napustili ovaj svijet.

Kako su kreatori ove liste upoznati sa stanjem u privredi i društvu govori podatak da se na njoj našlo i ime Save Ševaljevića, koji je bio predsjednik Komisije za reviziju privatizacije RS i stečajni upravnik Bobar banke, a koji je preminuo u julu 2016. godine.

Osim Ševaljevića, na tek objavljenoj listi stečajnih upravnika je Mlađen Radaković, koji je preminuo nakon što su ga izujedala dva psa „azijata“, dok je od njih branio suprugu i sina”.
Leverage

#65220 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Leverage »

I šta sad s tim? To su pošteni ljudi koji i mrtvi bolje znaju obavljat taj pos'o nego Vukotini probosanci. Ljudi znaju procedure, šta i kako, ne bi dopustili da ih preveslaju Bakirove agdalije kao ove nesretnike iz tzv. saveza za rikverc.

I šta se sad tu svaka šuša bavi ovim kompleksnim procedurama, to je iznad mentalnog sklopa ljudi koji zarađuju 500-600 maraka, šta vi znate o procedurama.
vatrogasac

#65221 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Kaže Mile sinoć u Srbiji da su Srbi imali 17 ustanaka za slobodu (jedan od njih je i agresija Srbije na Bosnu) i da nezavršene poslove koji su ostali nedovršeni od predaka, treba dovršiti. Svi vrtići i sve bolnice u RS-u će se zvati "Srbija".

Image
DonieBrasco

#65222 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by DonieBrasco »

Evo propade mu smjena Mektica, sta je naredni korak ? Dobro je Mektic rekao desit ce se nesto strasno pred izbore, a zaista izgleda da je tako, ovi makijaveslisti su spremni na sve samo da ostanu na vlasti.
shbc

#65223 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by shbc »

DonieBrasco wrote:Evo propade mu smjena Mektica, sta je naredni korak ? Dobro je Mektic rekao desit ce se nesto strasno pred izbore, a zaista izgleda da je tako, ovi makijaveslisti su spremni na sve samo da ostanu na vlasti.
On pogotovo. Obzirom koliko se zamjera Amerima, meni se cini da ce dobro najebati ako izgubi izbore.
Maraschino

#65224 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

shbc wrote:
DonieBrasco wrote:Evo propade mu smjena Mektica, sta je naredni korak ? Dobro je Mektic rekao desit ce se nesto strasno pred izbore, a zaista izgleda da je tako, ovi makijaveslisti su spremni na sve samo da ostanu na vlasti.
On pogotovo. Obzirom koliko se zamjera Amerima, meni se cini da ce dobro najebati ako izgubi izbore.
Panika ga opasno hvata. Na sve je spreman. Hvata se za svaku i najmanju stvar da drugog oblati, da sebi da do vaznosti, da nekoga isprovocira, da ima materijala za prepucavanje(to je njegov teren)...
Danas najavio otvaranje bolnice ''Srbija''. Stvarno misli da nekoga zabrinjava sta ce pisati na nekoj tabli koju mozes kamenom razbiti ali nekome gura prst u oko.

Ne mogu ga zamisliti da gubi ove izbore. Taj scenario jos nisam razradjivao ali mogu pretpostaviti. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#65225 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Mektić: Bijedne inicijative SNSD-a za smjenu me ne interesuju, Dodik je obični miš :shock:

"Što to pitanje niste postavili Staši Košarcu? Taj filozof i demagog treba da rješava taj problem. Nisam ja kriv zbog njegove tjelesne neraspoređenosti i što čovjek ne zna kad sjedi kad stoji. Ja neću liječiti njegove komplekse :lol: :lol: :lol: “, kazao je Mektić.
Šta ovaj hoće? :zoka: Haj nek bahne u Laktaše, ima da odmah bude uhapšen 8-)
Novinarku RTRS-a nazvao je tendecioznom navodeći da je Košarac na svu sreću manjina u srpskom narodu na što je novinarka RTRS-a Mektiću kazala: „Vidjet ćete u oktobru“.

"Šta hoćete reći kao novinarka RTRS-a? Vi morate biti realni i treba Vam biti svejedno ko će pobjediti, ali doći će na red i RTRS. Šta treba, da vas ostavimo tako onesvješćene :mrgreen: “, rekao je Mektić.
Laj, laj, iz Teher....Sarajeva :evil: :oops:
"Dodik je obični miš. Da je hrabar bio bi ovdje za vrijeme rata i ne bi švercao naftom i cigara. :oops: :mrgreen: Hrabar je samo kada treba da blebeće“, zaključio je Mektić.
E moj Mektiću, da si se konsultovao sa Dževadom, znao bi da je PreCjednik bio glavni na aeordromu tokom rata :-)
Lupaj još malo, i ti si dio odlazeće :thumbup:
Locked