Broda. Travnička.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ZoomZoomKiwi
#65177 Re: Zeničani
Evo ko ima para za jednu zgradicu do 6-7 spratova. Neke Terase 2 ovo ono.
https://olx.ba/artikal/57093414?recomme ... e=homepage
- Mirzareli
#65178 Re: Zeničani
I raja se buni kad neko prodaje renoviranu garsonjeru 30m2 u gradu za 100.000 KM,ovaj hoce za štalu na brodi skoro isto toliko para...DebelinJoe wrote: ↑31/01/2024 22:20 Kako ljude nije stid ovako nešto prodavati?
https://olx.ba/artikal/58426986
90 hiljada kaemčica za ovo je malo previše...
Last edited by Mirzareli on 02/02/2024 00:02, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#65179 Re: Zeničani
Cudi me da Hrvati prodaju kuceEFD22 wrote: ↑31/01/2024 23:36 Evo ko ima para za jednu zgradicu do 6-7 spratova. Neke Terase 2 ovo ono.
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#65181 Re: Zeničani
Kazem ti da nisam u kuglani bio, ja i Alen smo radili u prostoru StudioFlash-a, gdje sad RadioActiv. On je radio ono što najbolje zna.. dizajn ili šta već
- Zaitsev
#65182 Re: Zeničani
Ma ništa ja tebe ne kontam legendo
Seno i Dado su radili u Kuglani zajedno. Dušanka je radila kod Bobana dok je taj držao štampariju ili tako neki klinac. Za Alena nisam siguran
Last edited by Zaitsev on 31/01/2024 23:57, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#65183 Re: Zeničani
Ovdje se ne zna ko pije a ko placa
-
tap3ah75
#65185 Re: Zeničani
Znam ja jednog što radi renoviranja i krečenje.
Mjenjao sam sličice s njim u ZE.
Da nisi taj

Mjenjao sam sličice s njim u ZE.
Da nisi taj
- ZoomZoomKiwi
#65186 Re: Zeničani
Kad smo već kod kuća, nedavno sa jaranom nešto raspravljamo, za koliko se može prodati nekretnina ovakvog dole opisa?
Čovjek traži 850k KM, a ovaj moj poznanik koji hoće da kupi, hoće da je kupi samo zbog lokacije i placa i tu bi da pravi zgradu i ta mu se cijena nikako ne isplati.
Pišem po sjećanju:
Moderna potpuno namještena prizemna kuća rađena po projektu neke arhitektice.
Kuća se nalazi na izuzetnoj lokaciji u mirnoj ulici bez puno saobraćaja, a na pet minuta od svih gradskih sadržaja. Posjed je na obali rijeke Bosne, tik uz riječni pojas.
Do posjeda vodi asfaltirani i osvijetljeni put. Kuća ima priključak na gradski vodovod i kanalizaciju, Telemach i struju. 1/1 u potpunosti uredni svi papiri i dozvole i bez tereta.
Kuća je građena visokokvaltitetnim materijalima (IGM, Austrotherm, Knauf, Ceresit)
Kuća je osunčana cijeli dan.
Vanjska stolarija je Veka antracit sa troslojnim ostakljenjem, aluminijskim roletnama na elektro pogon i rolo komarnicima na svim prozorima. Izolacija je 10cm stiropor i na stropu 15cm kamene vune.
Unutrašnja stolarija, krov, oluci, slivnici, sanitarije, namještaj sve od vrhunskih renomiranih proizvođača A-klase (tipa Prograd, Alternativa, TECE, HansGrohe itd.).
Grijanje je podno u cijelom objektu, a grije se toplotnom pumpom. Također ima i ugradbeni kamin u dnevnoj sobi.
Kuhinja je rađena po mjeri sa komplet vrhunskim ugradbenim uređajima, mehanizmima (tipa Elica i Bloom) i MDF pločama proizvođača Egger.
Struja je vrhunski razvedena sa svim mogućim sigurnosnim uređajima (I should know
)
Dizajnerska vanjska i unutrašnja rasvjeta.
Videonadzor i interfon sa kontrolom preko aplikacije na mobitelu kao i prikazom na TV-u u dnevnoj sobi.
Velika klizna kapija sa daljinskim.
Kuća se sastoji od:
dnevne sobe s kuhinjom
spavaće sobe
dječije sobe
kupatila sa walk-in tuš kabinom
wc-a
vešeraja/ostave
terasa
Posjed ima oko jedan dulum i sastoji se od
Kuća sa terasom nekih 14x9m
asfaltirani parking za četiri vozila
ostava + garaža
šadrvan sa kaminom i kuhinjom odvojen totalno od kuće
vrhunski uređen travnjak
Posjed je ograđen zidom
Nemam slika jbg.
Čovjek traži 850k KM, a ovaj moj poznanik koji hoće da kupi, hoće da je kupi samo zbog lokacije i placa i tu bi da pravi zgradu i ta mu se cijena nikako ne isplati.
Spoiler
Show
Pišem po sjećanju:
Kuća se nalazi na izuzetnoj lokaciji u mirnoj ulici bez puno saobraćaja, a na pet minuta od svih gradskih sadržaja. Posjed je na obali rijeke Bosne, tik uz riječni pojas.
Do posjeda vodi asfaltirani i osvijetljeni put. Kuća ima priključak na gradski vodovod i kanalizaciju, Telemach i struju. 1/1 u potpunosti uredni svi papiri i dozvole i bez tereta.
Kuća je građena visokokvaltitetnim materijalima (IGM, Austrotherm, Knauf, Ceresit)
Vanjska stolarija je Veka antracit sa troslojnim ostakljenjem, aluminijskim roletnama na elektro pogon i rolo komarnicima na svim prozorima. Izolacija je 10cm stiropor i na stropu 15cm kamene vune.
Unutrašnja stolarija, krov, oluci, slivnici, sanitarije, namještaj sve od vrhunskih renomiranih proizvođača A-klase (tipa Prograd, Alternativa, TECE, HansGrohe itd.).
Grijanje je podno u cijelom objektu, a grije se toplotnom pumpom. Također ima i ugradbeni kamin u dnevnoj sobi.
Kuhinja je rađena po mjeri sa komplet vrhunskim ugradbenim uređajima, mehanizmima (tipa Elica i Bloom) i MDF pločama proizvođača Egger.
Struja je vrhunski razvedena sa svim mogućim sigurnosnim uređajima (I should know
Videonadzor i interfon sa kontrolom preko aplikacije na mobitelu kao i prikazom na TV-u u dnevnoj sobi.
Kuća se sastoji od:
dnevne sobe s kuhinjom
spavaće sobe
dječije sobe
wc-a
vešeraja/ostave
terasa
ostava + garaža
vrhunski uređen travnjak
Posjed je ograđen zidom
Last edited by ZoomZoomKiwi on 01/02/2024 00:28, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#65187 Re: Zeničani
Polako dok dodjes do pakovanja pa cemo o tome razmisljat
Ne treba se zalijetat
Ne treba se zalijetat
- ZoomZoomKiwi
- ZoomZoomKiwi
#65189 Re: Zeničani
Ma ne zalijećem se ja niđe, ne vjerujem da ću išta i prodavati kad odem. Možda tek kad budem načisto da se neću vraćati, ako ikad budem načisto_BataZiv_0809 wrote: ↑01/02/2024 00:15 Polako dok dodjes do pakovanja pa cemo o tome razmisljat
Ne treba se zalijetat
-
DebelinJoe
#65190 Re: Zeničani
EFD22 wrote: ↑01/02/2024 00:12 Kad smo već kod kuća, nedavno sa jaranom nešto raspravljamo, za koliko se može prodati nekretnina ovakvog dole opisa?
Djelomično sliči na ovo što ja imam. Čovjek traži 850k KM, a ovaj moj poznanik koji hoće da kupi, hoće da je kupi samo zbog lokacije i placa i tu bi da pravi zgradu i ta mu se cijena nikako ne isplati.
A mene više interesuje koliki price-tag da stavim nekad na svoju kad se budem pakov'o![]()
Nemam slika jbg.SpoilerShow
Pišem po sjećanju:
Struja je vrhunski razvedena sa svim mogućim sigurnosnim uređajima (I should know)
Kuća se sastoji od:
dnevne sobe s kuhinjom
spavaće sobe
dječije sobe
wc-a
vešeraja/ostave
terasa
ostava + garaža
vrhunski uređen travnjak
Posjed je ograđen zidom
Za 850.000 KM dobiješ i svinjac gratis...Tuku ko ne kupi...
- ZoomZoomKiwi
#65191 Re: Zeničani
Hahaha i kokošinjac
Kaže ovaj jaro, dat ću mu 300k i to samo zbog lokacije, kuća svakako ide down i onda tu niče jedna sedmospratnica laganini
Mislim realno, kuća vrijedi možda malo više, ali da nije u Zenici, nego Sarajevo eventualno Mostar šta znam.
Da je na moru negdje, vrijedila bi dva miliona hladno
Kaže ovaj jaro, dat ću mu 300k i to samo zbog lokacije, kuća svakako ide down i onda tu niče jedna sedmospratnica laganini
Mislim realno, kuća vrijedi možda malo više, ali da nije u Zenici, nego Sarajevo eventualno Mostar šta znam.
Da je na moru negdje, vrijedila bi dva miliona hladno
Last edited by ZoomZoomKiwi on 01/02/2024 00:33, edited 1 time in total.
- anex
- Nindža revizor
#65192 Re: Zeničani
Eee vidiš kako znaš...
Boban je dao prostor Cumbi i radili smo svi zajedno tu...
Hajde da ne smaramo ovdje...
Ima li kakvog posla za mene u tom krečenju...?
-
DebelinJoe
#65193 Re: Zeničani
https://olx.ba/artikal/23247292/rusevna ... ce-zenica/
Meni je ovo OK ponuda i ako nekada u Zenici budem kupovao nekretninu, kupovao bih ovako nesto. Kuca je verovatno za srušiti i praviti novu, ali ima dosta zelenila okolo i širine.

Meni je ovo OK ponuda i ako nekada u Zenici budem kupovao nekretninu, kupovao bih ovako nesto. Kuca je verovatno za srušiti i praviti novu, ali ima dosta zelenila okolo i širine.

- ZoomZoomKiwi
#65194 Re: Zeničani
Puno zemlje, valja to održavatDebelinJoe wrote: ↑01/02/2024 00:38
-
Ci-Nick
#65195 Re: Zeničani
Lijepo je ,... ali ima veliku manu, preblizu Mittala, ako bi se odlucio za život van grada onda najradije Perin han, Dolača, Tišina,.. sunčana strana, blizu uključenje na M17.DebelinJoe wrote: ↑01/02/2024 00:38 https://olx.ba/artikal/23247292/rusevna ... ce-zenica/
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
- anex
- Nindža revizor
#65197 Re: Zeničani
Ako iko ikad bude osnivao bend u Zenici, imam ideju za ime benda: "Hladni radijatori"
-
rikta123
- Casual's
#65200 Re: Zeničani
Garaze idu po 40.000, pa ne cudi da ljudi lupaju cijene.