#trebakupitiodvojenokonektovan wrote:Nista se tu ne poklanja, sve se to fino plati.
Ja ne mogu vise ko fol ovih akcija, pa hebote k'o da su im mazge klijenti ili?????
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Cossack
#65151 Re: BHTelecom All About
- BarbaDue
#65152 Re: BHTelecom All About
Upravo tako, piĆi ko lud.drug_profi wrote:Nemaju svi ćetr'ge.Pa zato radi glatko....
![]()
ali bez zajebancije, ja sam prezadovoljan sa LTE mrezom. Na vikendici piči net ko lud...
- alibaba_i_30_godina
#65153 Re: BHTelecom All About
U pozadini ti se rade neke sinhronizacije, klipovi automatski se puštaju boljeg kvaliteta, fb i insta isto tako i eto.BarbaDue wrote:Upravo tako, piĆi ko lud.drug_profi wrote:Nemaju svi ćetr'ge.Pa zato radi glatko....
![]()
ali bez zajebancije, ja sam prezadovoljan sa LTE mrezom. Na vikendici piči net ko lud...Evo danas je 11. A ja sam na 1,35GB titami ni sam ne znam kad ga svuče jer nisam namjenski koristio četr'ge
- BarbaDue
#65154 Re: BHTelecom All About
E yebem li ga najviše mrzim čačkati po postavkama mobitela 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#65155 Re: BHTelecom All About
Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 12.07.2019
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 12.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Ćelina, Pazarić (RD Sarajevo), Petričevac, Vrbanja (RD Zenica), Solila, Modriča, Šićki Brod, Tromošnica, Karajlići, Blaževac (RD Tuzla), Brstanica, Malić, Sovići, Masline, Rotimlja mikro, Otunj, Hodovo (RD Mostar), Zaborak PTI Ginex (RD Goražde), Mehurići, Vitez (RD Travnik), Arapuša, Cazin Centar, Bag, Ivanjska, Bi PTT, Rajnovac, Jasenice (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Očekujem da će pokriti pola krajine do kraja mjeseca...
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 12.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Ćelina, Pazarić (RD Sarajevo), Petričevac, Vrbanja (RD Zenica), Solila, Modriča, Šićki Brod, Tromošnica, Karajlići, Blaževac (RD Tuzla), Brstanica, Malić, Sovići, Masline, Rotimlja mikro, Otunj, Hodovo (RD Mostar), Zaborak PTI Ginex (RD Goražde), Mehurići, Vitez (RD Travnik), Arapuša, Cazin Centar, Bag, Ivanjska, Bi PTT, Rajnovac, Jasenice (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
-
mulderm
#65156 Re: BHTelecom All About
U krajini ima posla dva mjeseca . Sredinom augusta ce bi trebalo biti zavrseno.zavisi i od vremenskih uslova . U gradu Bihacu ostale su jos 3 ili 4 BS za zamjenu.Mehemed wrote:Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 12.07.2019
-
mirza_15
#65157 Re: BHTelecom All About
Ako sam ja dobro upratio, ovaj dio od Travnika prema Jajcu je još uvijek nepokriven (Turbe, D.Vakuf, Bugojno, Jajce). Ipak Bihać nije zadnji 
-
Mehemed
#65158 Re: BHTelecom All About
Tamam tako, očekujem da će biti završeno 50% do 01.08. ako vrijeme posluži.mulderm wrote: U krajini ima posla dva mjeseca . Sredinom augusta ce bi trebalo biti zavrseno.zavisi i od vremenskih uslova . U gradu Bihacu ostale su jos 3 ili 4 BS za zamjenu.
Evo još krajine
Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 13.07.2019
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 13.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: TKC Banja Luka, Petričevac, Vrbanja, Mejdan Džamija (RD Zenica), Velika Gomila, Rujska, Jezersko, Krčana Džamija, Gnjilavac Polje (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
-
player_
#65159 Re: BHTelecom All About
Prije neki dan testirano na utakmici Fk sarajevo - Celtic i dosta dobro radi 4g+ znalo se ponekad desiti valjda dodje do zagusenja pa prebaci na h+ ;e il ugasi skroz net ali nakratko ; doduse bilo je prisutno 25k + ljudi 
- KB9
#65160 Re: BHTelecom All About
ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta li
primjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli?
kad odnesem mobitel u poslovnicu koliko vremenski im treba da ustanove sta je i poprave kvar? koja je procedura oko svega toga kad donosis mobitel pod garancijom da se popravi?
kad odnesem mobitel u poslovnicu koliko vremenski im treba da ustanove sta je i poprave kvar? koja je procedura oko svega toga kad donosis mobitel pod garancijom da se popravi?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#65161 Re: BHTelecom All About
Imas opciju da odneses u telecom i oni proslijede servisu, a mozes i direktno u servis.KB9 wrote:ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta liprimjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli?
![]()
Mislim da je bolje preko telecoma, traje duze, ali vece su sanse da ti se vrati popravljen telefon. Moj buraz je tsko uradio.
Ja sam nosio direktno u servis, tri dana bio kod njih, i za svo to vrijeme provedeno tamo, uradili reset telefona....mobis servis
- KB9
#65162 Re: BHTelecom All About
jesu li ovo sto sam opiso mrtvi pikseli?konektovan wrote:Imas opciju da odneses u telecom i oni proslijede servisu, a mozes i direktno u servis.KB9 wrote:ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta liprimjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli?
![]()
Mislim da je bolje preko telecoma, traje duze, ali vece su sanse da ti se vrati popravljen telefon. Moj buraz je tsko uradio.
Ja sam nosio direktno u servis, tri dana bio kod njih, i za svo to vrijeme provedeno tamo, uradili reset telefona....mobis servis
koliko traje otprilike kad odnesem u telekom dok poprave il ne poprave i vrate mi mobitel? dobijem garant neki smecarski znj telefon da koristim u tom periodu? kako sta
- Radar71
#65163 Re: BHTelecom All About
Ma jok , dobiješ Samsung S10+ 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#65164 Re: BHTelecom All About
Nisam siguran da je to mrtvi pixel, nadam se da ce neko strucniji objasniti o cemu se radi. Mozda da screenshotujes, na scjetloj podlozi.KB9 wrote:jesu li ovo sto sam opiso mrtvi pikseli?konektovan wrote:Imas opciju da odneses u telecom i oni proslijede servisu, a mozes i direktno u servis.KB9 wrote:ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta liprimjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli?
![]()
Ja sam nosio direktno u servis, tri dana bio kod njih, i za svo to vrijeme provedeno tamo, uradili reset telefona....mobis servis![]()
koliko traje otprilike kad odnesem u telekom dok poprave il ne poprave i vrate mi mobitel? dobijem garant neki smecarski znj telefon da koristim u tom periodu? kako sta
Buraz je cekao 14 dana da mu zamijene maticnu alcatel idol, a zamjenski dobio neku nokiu obicnu....
- KB9
#65165 Re: BHTelecom All About
mogu li uzet sebi onda taj s10+ i ne dolazit po svoj kad poprave?Radar71 wrote:Ma jok , dobiješ Samsung S10+
de majstore hajd jedan lagani tutanj ziv bio, ako nemas sta pametno napisat, ne mislim da trebas dobit mobitel od hiljadu maraka al isto tako nadam se da ne dobijes mobitel koji se jedva pali i otvara aplikacije
- KB9
#65166 Re: BHTelecom All About
pa ne javlja se kad slikam/skrinsotujem i prebacim na racunar, normalne slike budu, znaci do displeja jekonektovan wrote:Mozda da screenshotujes, na scjetloj podlozi.
- diablobih
#65167 Re: BHTelecom All About
Ili je mrtvi pixel ili je stuck pixel. Kako god, do displaya je.
- arnes_king
#65168 Re: BHTelecom All About
Zavisi koji je mobitel, odnosno koja je tehnologija displeja, lakse je skontati o cemu se radi ako znamo. Takodjer bi pomoglo da uslikas drugim uredjajem i postavis negdje sliku.KB9 wrote:pa ne javlja se kad slikam/skrinsotujem i prebacim na racunar, normalne slike budu, znaci do displeja jekonektovan wrote:Mozda da screenshotujes, na scjetloj podlozi.
Ne bih rekao da je mrtvi pixel, jer kada imas mrtve pixele na tom mjestu, tackice gdje su pixeli budu crne skroz.
- BarbaDue
#65169 Re: BHTelecom All About
Moguće da si jako pritisnuo displej na tom dijelu i na taj način ga oštetio.
-
adsubzero
#65170 Re: BHTelecom All About
NemoguceBarbaDue wrote:Moguće da si jako pritisnuo displej na tom dijelu i na taj način ga oštetio.
-
sabanss
#65171 Re: BHTelecom All About
Garant Samsung i neki AMOLED? Čini mi se da je to Samsung priznavao kao kvar mada se radi o burn-in efektu kako si ti to opisao.KB9 wrote:ostalo mi je jos cca 4 mjeseca garancije na mobitel uzet u telecomu, prije par dana mi se na displeju, desna strana nekako u sredini pojavio prostor koji je malkice promjenio boju, osvjetljenje, sta liprimjeti se na svjetlim podlogama, na tamnim slabo il nikako, jesu to mrtvi piskeli?
![]()
- Cossack
-
Mehemed
#65173 Re: BHTelecom All About
Napali su na krajinu opasno...
Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 15.07.2019
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 15.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Bukovik (RD Sarajevo), Kotor Varoš, Vrbanja (RD Zenica), Hotilj, Vukovine, Cerik Hrgovi, TKC Gradačac, Modriča, Međeđa, Rašljani, Humke (RD Tuzla), Topovina Stolac, Tromeđa, Dretelj, Radovan, Ljubuški, Kukovac, Makljen (RD Mostar), Vitkovići (RD Goražde), Kobar, Krčana Džamija, Cazin Centar, MBS1 Čavkunović, Pištaline, TKC Velika Kladuša, Bućevci, Jankovac, Visibaba, Velika Kladuša (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 15.07.2019
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 15.07.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Bukovik (RD Sarajevo), Kotor Varoš, Vrbanja (RD Zenica), Hotilj, Vukovine, Cerik Hrgovi, TKC Gradačac, Modriča, Međeđa, Rašljani, Humke (RD Tuzla), Topovina Stolac, Tromeđa, Dretelj, Radovan, Ljubuški, Kukovac, Makljen (RD Mostar), Vitkovići (RD Goražde), Kobar, Krčana Džamija, Cazin Centar, MBS1 Čavkunović, Pištaline, TKC Velika Kladuša, Bućevci, Jankovac, Visibaba, Velika Kladuša (RD Bihać). Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
- Cossack
-
mulderm
#65175 Re: BHTelecom All About
Mehemed wrote:Napali su na krajinu opasno...
Svaka čast , radi se USK punim kapacitetom. Samo je nastao problem sa LTE bandom , sve BS koje su zamijenjene u BIhaću imaju zakljucan 4G , osim prvomontirane od 08.05. .