Zasto ironiju, sta je to sudija pogrijesio?mirza_15 wrote:Prosipa ironiju. Ali ko ga hebe. 3 boda su 3 boda.insaneinthebrain wrote:govno sliskovic kaze sudija odradio vrhunski posao![]()
![]()
Merso
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Zasto ironiju, sta je to sudija pogrijesio?mirza_15 wrote:Prosipa ironiju. Ali ko ga hebe. 3 boda su 3 boda.insaneinthebrain wrote:govno sliskovic kaze sudija odradio vrhunski posao![]()
![]()
Bez sad zajebancije, ako stignes pogledaj na snimku veceras faul za Azmirove, nekad sredina drugog poluvremena.Nadzorna_ploca wrote:Jeli ovo Kaljancic ili manijakcic kako ga vec u raji zovu i veceras sudio? Jebo majku jest se multiplicirao ko Terminator. Sram ga bilo sto za hrvanje svira penal i za psovanje istjeruje igraca. Steta sto se nije mogao i na Tusanj teleportirati da pomogne Azmirovom trupama protiv ugnjetavanih komsinica.![]()
![]()
Mislim da uopste nije bio ironican vec bijesan na Jakovljevica. Zato je i pominjo kazne.Raigor Stonehoof wrote:Zasto ironiju, sta je to sudija pogrijesio?mirza_15 wrote:Prosipa ironiju. Ali ko ga hebe. 3 boda su 3 boda.insaneinthebrain wrote:govno sliskovic kaze sudija odradio vrhunski posao![]()
![]()
Merso![]()
Nije sudija nista pogrjesio, ali mislim da je Sliskovic bio ironican kada je rekao da cestita sudiji i da je uradio sve sto je trebao. U prevodu, pogurao Sarajevo.Raigor Stonehoof wrote:Zasto ironiju, sta je to sudija pogrijesio?mirza_15 wrote:Prosipa ironiju. Ali ko ga hebe. 3 boda su 3 boda.insaneinthebrain wrote:govno sliskovic kaze sudija odradio vrhunski posao![]()
![]()
Merso![]()
Baki je najbolje da udari po kockarnicama. To mu je uvijek islo dobro.Grean wrote:Sve sto je rekao Sliskovic potpisujem. Bio je realan ovaj put.
Pa vodis. Oni moraju sa igracem manje napasti i ostaviti prostor za kontre. Da je bilo nerjeseno, ili da smo gubili pa hajde. Ovako uopste nije relevantno. Nisam gledao utakmicu do penala, ali po komentarima smo mi bili ti koji su napadali, a zrinjski cekao kontre.Grean wrote:Mislim da uopste nije bio ironican vec bijesan na Jakovljevica. Zato je i pominjo kazne.Raigor Stonehoof wrote:Zasto ironiju, sta je to sudija pogrijesio?mirza_15 wrote:
Prosipa ironiju. Ali ko ga hebe. 3 boda su 3 boda.
Merso![]()
Za igru je isto bio u pravu. Sarajevo rijetko ima posjed protiv nazovi velike cetvorke, hajde kad ga nemas u gostima protiv Zelje mozda je OK i pored cinjenice da ekipu vodi Odovic koji nije bas poznat po tika taki ali kad ti Zrinjski ima posjed na Kosevu sa igracem manje onda je to stvar filozofije trenera ili neposlusnosti igraca..
Ono nisam vidio u zivotu nikad.BHF_Manijak wrote:Bez sad zajebancije, ako stignes pogledaj na snimku veceras faul za Azmirove, nekad sredina drugog poluvremena.Nadzorna_ploca wrote:Jeli ovo Kaljancic ili manijakcic kako ga vec u raji zovu i veceras sudio? Jebo majku jest se multiplicirao ko Terminator. Sram ga bilo sto za hrvanje svira penal i za psovanje istjeruje igraca. Steta sto se nije mogao i na Tusanj teleportirati da pomogne Azmirovom trupama protiv ugnjetavanih komsinica.![]()
![]()
![]()
![]()
Dolazi lopta do Rodina, frajer izbija loptu, i ide sad akcija, doslo se do ispred gola Tuzly Citya, kad odjednom nicim izazvan frajer svira faul, gledaju se igraci, nista ne kontaju... Sta je bilo? Rodin kako je ispuc'o loptu, levat zapeo za njegovu nogu i pao. Mog'o jedino kontra faul svirati, al' jok, faul za City.![]()
Bijes zadrži ovdjeNadzorna_ploca wrote:Jeli ovo Kaljancic ili manijakcic kako ga vec u raji zovu i veceras sudio? Jebo majku jest se multiplicirao ko Terminator. Sram ga bilo sto za hrvanje svira penal i za psovanje istjeruje igraca. Steta sto se nije mogao i na Tusanj teleportirati da pomogne Azmirovom trupama protiv ugnjetavanih komsinica.![]()
![]()
Pravda za vodokotlic jelde.manijak1 wrote:Bijes zadrži ovdjeNadzorna_ploca wrote:Jeli ovo Kaljancic ili manijakcic kako ga vec u raji zovu i veceras sudio? Jebo majku jest se multiplicirao ko Terminator. Sram ga bilo sto za hrvanje svira penal i za psovanje istjeruje igraca. Steta sto se nije mogao i na Tusanj teleportirati da pomogne Azmirovom trupama protiv ugnjetavanih komsinica.![]()
![]()
istresi sve od čega patiš u nekom wc-u gostujuće ekipe.Vi ste dobili podobru pomoć na Grbavici i zato jeste kaljančići ukaljani , kao što se dalo vidjeti nama nikakva pomoć od sudija nije potrebna , opet vama nije ni to bilo dovoljno da nas uzmete , jebem joj mater prokletu loptašku.
Prvih dvadeset minuta koje je Husref pohvalio nasi napadi su redovno preskakali sredinu i nisu trajali duze od 5 sekundi prije nego bi Zrinjski preuzeo loptu.mirza_15 wrote:Pa vodis. Oni moraju sa igracem manje napasti i ostaviti prostor za kontre. Da je bilo nerjeseno, ili da smo gubili pa hajde. Ovako uopste nije relevantno. Nisam gledao utakmicu do penala, ali po komentarima smo mi bili ti koji su napadali, a zrinjski cekao kontre.Grean wrote:
Mislim da uopste nije bio ironican vec bijesan na Jakovljevica. Zato je i pominjo kazne.
Za igru je isto bio u pravu. Sarajevo rijetko ima posjed protiv nazovi velike cetvorke, hajde kad ga nemas u gostima protiv Zelje mozda je OK i pored cinjenice da ekipu vodi Odovic koji nije bas poznat po tika taki ali kad ti Zrinjski ima posjed na Kosevu sa igracem manje onda je to stvar filozofije trenera ili neposlusnosti igraca..
Logicnomanijak1 wrote:nedostatak kućnog odgoja, naravno .
Vjerujem da ce biti vise nego protiv vas, bez obzira na rezultat u Kaknju. Nakon potpisanog reprograma, danas konacno uplacena prva rata prema PU. Nadam se da ce to biti dodatni vjetar u ledja kako klubu, tako i povratku publike na stadion.decko_sa_kovaca wrote:Ukoliko celik dobije mladost ocekujem 10k na bilinom protiv sarajeva.
Definitivno celiku po svemu nije mjesto u donjem dijelu tabele neka ih u sredini
Izvini što sam možda malo grub, ali bojim se da ti u svom životu nećeš dočekati da se Čelik bori za vrh. Premijerlige.phillie wrote:Vjerujem da ce biti vise nego protiv vas, bez obzira na rezultat u Kaknju. Nakon potpisanog reprograma, danas konacno uplacena prva rata prema PU. Nadam se da ce to biti dodatni vjetar u ledja kako klubu, tako i povratku publike na stadion.decko_sa_kovaca wrote:Ukoliko celik dobije mladost ocekujem 10k na bilinom protiv sarajeva.
Definitivno celiku po svemu nije mjesto u donjem dijelu tabele neka ih u sredini
Nista sredina, mi smo se navikli na borbu svake sezone. Il je borba za klub, ili borbe za opstanak...sad je red malo i borbe za vrh
Jaci Celik od ovog ce automaski znaciti da borbe nece ni bitiMensurM wrote:Izvini što sam možda malo grub, ali bojim se da ti u svom životu nećeš dočekati da se Čelik bori za vrh. Premijerlige.phillie wrote:Vjerujem da ce biti vise nego protiv vas, bez obzira na rezultat u Kaknju. Nakon potpisanog reprograma, danas konacno uplacena prva rata prema PU. Nadam se da ce to biti dodatni vjetar u ledja kako klubu, tako i povratku publike na stadion.decko_sa_kovaca wrote:Ukoliko celik dobije mladost ocekujem 10k na bilinom protiv sarajeva.
Nista sredina, mi smo se navikli na borbu svake sezone. Il je borba za klub, ili borbe za opstanak...sad je red malo i borbe za vrh