Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od 19.4. gledajte 3 nova PINK kanala: Pink Comedy, Pink Premium, Pink Thriller putem EON platforme, sa mogućnošću gledanja sadržaja do 7 dana unazad.
Pink kanali donose uzbudljiv filmski i serijski program, sa temama po vašem izboru (misterija, naučna fantastika, romantične priče...), kao i brojne zabavne i reality emisije.
Pink kanale na EON platformi, sa programom po vašem ukusu, možete pratiti na pozicijama od 119 do 125.
Prijavite se na EON i odmah počnite da uživate u vrhunskim sadržajima – bilo kada, na bilo kom uređaju.
Svi korisnici D3 digitalne televizije promotivno mogu gledati Pink kanale sve do 31.07.2018. godine.
Moze li se samo uzeti internet kod telemaha bez telefona i tv-a?Gledam ove internet pakete ali ispod svakog stoji kao da ide uz duo ili trio paket pa mi nije jasno.
radiša wrote:Moze li se samo uzeti internet kod telemaha bez telefona i tv-a?Gledam ove internet pakete ali ispod svakog stoji kao da ide uz duo ili trio paket pa mi nije jasno.
Ponovo kanali Rts neupotreblivi...svaki film zatamljen...
I da pohvalim veceras Epg na Pink kanalima,svi filmovi su tacni i na vrijeme se emituju tacno po Epg..sad da li je to slucajnost ili je nesto popravljeno vrijeme ce pokazat
radiša wrote:Moze li se samo uzeti internet kod telemaha bez telefona i tv-a?Gledam ove internet pakete ali ispod svakog stoji kao da ide uz duo ili trio paket pa mi nije jasno.
Zdravo radiša,
Preduslov za priključenje usluge interneta jeste aktivan priključak kablovske televizije.
Nažalost, ne postoji mogućnost da signal za internet distribuiramo nezavisno od kablovske televizije.
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite tačne adresne podatke kako bismo provjerili da li postoje tehničke mogućnosti priključka naših usluga na Vašoj adresi.