Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski X
NK Čelik - FK Zvijezda 09 X
FK Tuzla City - FK Željezničar 2
FK Krupa - NK GOŠK X
FK Radnik Bijeljina - FK Mladost Doboj Kakanj 1
NK Široki Brijeg - FK Sloboda X
decko_sa_kovaca wrote:FK Sarajevo - HŠK Zrinjski X
NK Čelik - FK Zvijezda 09 X
FK Krupa - NK GOŠK X
NK Široki Brijeg - FK Sloboda X
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski 2
NK Čelik - FK Zvijezda 09 1
FK Krupa - NK GOŠK 2
NK Široki Brijeg - FK Sloboda 1
Znamo prva cetri i ko nece ispast sto posto. Samo je pitanje kako ce se poredat. Siroki do sad nije igro ni sa jednim zajebanim protivnikom osim s radnikom koji nije toliko zajeban na strani i nije uspio pobjedit. Zrinjskom je vjerovatno evropa koji bod oduzela. Sarajevo sta znam kod njih nikad ne znas na koju su nogu ustali. Zelju necu da komentarisem
decko_sa_kovaca wrote:Znamo prva cetri i ko nece ispast sto posto. Samo je pitanje kako ce se poredat. Siroki do sad nije igro ni sa jednim zajebanim protivnikom osim s radnikom koji nije toliko zajeban na strani i nije uspio pobjedit. Zrinjskom je vjerovatno evropa koji bod oduzela. Sarajevo sta znam kod njih nikad ne znas na koju su nogu ustali. Zelju necu da komentarisem
Reci nešto i za svoj klub, gdje problem?
Last edited by Logovan on 17/08/2018 15:16, edited 1 time in total.
decko_sa_kovaca wrote:Znamo prva cetri i ko nece ispast sto posto. Samo je pitanje kako ce se poredat. Siroki do sad nije igro ni sa jednim zajebanim protivnikom osim s radnikom koji nije toliko zajeban na strani i nije uspio pobjedit. Zrinjskom je vjerovatno evropa koji bod oduzela. Sarajevo sta znam kod njih nikad ne znas na koju su nogu ustali. Zelju necu da komentarisem
Zato i kazem da nema favorita za osvajanje jer ce te cetiri ekipe gubiti bodove i od Slobode, Celika, Goska, Radnika, Krupe... Liga odavno nije bila izjednacenija.
Mladost mi izgleda kao najtanja ekipa.
Celik je pokazo da se nece borit za opstanak mada ja ocekujem kiks kod njih na bilinom protiv ovih slabijih ekipa.
Krupa mi se cini kao da nije na nivou proslih sezona mada ostat ce sto posto u ligi
Tuzla,zvijezda,sloboda,mladost po meni glavni kandidati za ispadanje. Po meni tuzla i mladost prednjace da ispadnu.
Ovo je bila moja strucna analiza ovih jacih i slabijih
decko_sa_kovaca wrote:Mladost mi izgleda kao najtanja ekipa.
Celik je pokazo da se nece borit za opstanak mada ja ocekujem kiks kod njih na bilinom protiv ovih slabijih ekipa.
Krupa mi se cini kao da nije na nivou proslih sezona mada ostat ce sto posto u ligi
Tuzla,zvijezda,sloboda,mladost po meni glavni kandidati za ispadanje. Po meni tuzla i mladost prednjace da ispadnu.
Ovo je bila moja strucna analiza ovih jacih i slabijih
Celik ako dobije te dvije kod kuce, moze biti svasta do kraja jer je pokazao da moze dobiti dvije od te cetiri ekipe koje si naveo. Sad dolaze i neka pojacanja i onda bi trebalo biti samo bolje, jel tako.
Mladost je najvjerovatnije najslabija ekipa. Ko ce sa njom ispasti, mislim da se nece znati do kraja prvenstva jer su sve ostale ekipe tu negdje. Mozda Krupa, ako ostanu bez napadaca. Ostali su svi tu negdje.
Te cetiri ekipe koje spominjes su pokazale da uopste nisu za klasu bolje od ostalih kao nekada.
Mislim da precjenjujes celik. Ipak su ove ekipe sto su igrale s vama na vasem terenu imale jako dugacka putavanja maltene svaki drugi treci dan i tekme sa jako kvalitetnim protivnicima.
decko_sa_kovaca wrote:Mislim da precjenjujes celik. Ipak su ove ekipe sto su igrale s vama na vasem terenu imale jako dugacka putavanja maltene svaki drugi treci dan i tekme sa jako kvalitetnim protivnicima.
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski 1
NK Čelik - FK Zvijezda 09 1
FK Tuzla - FK Željezničar 2
FK Krupa - NK GOŠK X
FK Radnik Bijeljina - FK Mladost 1
NK Široki Brijeg - FK Sloboda 1
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski X -Zrinjski mora nesto uraditi u ligi, a Sarajevo emotivno ispraznjeno nakon derbija.
NK Čelik - FK Zvijezda 09 1 -bolja ekipa pobjeđuje.
FK Tuzla City - FK Željezničar 2 -ako Sisoje ne napravi kakvu mandzu sa sudijama, plastika ce biti istopljena.
FK Krupa - NK GOŠK 1 -Koljić rješava.
FK Radnik Bijeljina - FK Mladost Doboj Kakanj 1 -Mladost ove godine izgubljen slučaj.
NK Široki Brijeg - FK Sloboda X -trener Slobode ima smisla, Široki zadnje dvije u lošoj formi.
decko_sa_kovaca wrote:Mislim da precjenjujes celik. Ipak su ove ekipe sto su igrale s vama na vasem terenu imale jako dugacka putavanja maltene svaki drugi treci dan i tekme sa jako kvalitetnim protivnicima.
Igrali su i protiv Slobode poslije Evrope..pa dobise..
Nama je jako bitno sutra da dobijemo Zvijezdu i da se pozicioniramo na vrhu negdje..
Pa vidjecemo dalje u kaknju sta kako gdje smo
Velkoski wrote:Ako može gospodin Hrasno da prokomentariše ovo kolo koje nam dolazi, vjerujem njegovoj analitici i progonozama, vi ostali ste tanki, pogotovo vanilla
Čelik nije uigrana ekipa i to se vidi na terenu. Dosta je novih igraca i treba vremena da se neke stvari posloze. Novi je i trener, a pomocnik je relativno kasno dosao u klub. Neki ljudi su skepticni po pitanju Orneka al eto vrijeme ce pokazat.
Odbrana je najslabiji dio tima a realno bez dobre odbrane nema dobrih rezultata. Realno ne mozemo ocekivat neke konstantne partije od mladog Vrhovca i sl.
Bitno je da igraci daju svoj maksimum i da vidimo tu borbu u svakoj utakmici. Ako ne bude trke i borbe kao protiv Zelje i Zrinjskog, nece nam ni Zvijezda poklonit pobjedu.
Vidjet cemo da li ce se moci registrovati Senegalci koji su bili na pripremama u Turskoj i eventualno Zahirovic. Sezona je duga, bez jake klupe nema rezultata.