Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
pecpec

#65026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

O'zone wrote:
pecpec wrote: Ja u miru i tišini čitam postove, puno njih. Nikad ne pišem na pamet. Vratiš se unazad i čitaš šta si sve pisao od postavljenog pitanja.
Vidiš na tvoje pitanje si odmah na startu dobio odgovor da se obratiš korisniku @telemach pp-om ili da se pozove njihov korisnički centar. To je i logično Jel da?
Niko te nije nakačio nego si sam počeo sa agresivnim odgovorima i na kraju odglumiš žrtvu.
Eto vidis ne znas da citas i pristrasan si a to ti kao moderatoru nije dobro jer bi trebo bit neutralan.Hajde da vidimo kad vec prvi potezes diskusiju,gdje sam to i kome poceo sa agresivnim odgovorima?Ako budes reko telemahu nisi u pravu jer su napisali odgovor niđe veze i samim tim od mene dobili komentar po zasluzi ako kazes ovaj benq stojim iza svega izrecenog jer ga niko nije nista pitao a poceo je da ih brani,za mene je tema bila zavrsena onog trenutka kad je post napisao crni vrag.Ovo sto sam na kraju napisao bez teskih rijeci je sve moglo opet sam pokusao i ako znaci prvi nisam ispao kriv da dovedem do neke harmonije al vidis od ljudi poput tebe to ne moze.Ja ovde nista ne glumim nego postupam prema ljudima kako zasluzuju.Ko je stoka prema njemu cu se tako ponasat,ko je dobar isto tako.Haj sad nastavi da iznosis nebuloze,mozes,na kraju moze i ban,svakako ga ocekujem.Ni tebe 2% ne jebem sto si moderator ja se nikom u supak ne uvlacim,gledam te ko sviju ovde.
O'zone
Globalni moderator

#65027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

Ja da sam pristrasan ti bi bi banovan.

Ako ti neko na normalan način pokušava objasniti kako da postupiš u datom slučaju taj ti nije protivnik nego neko ko pokušava da pomogne. To su i @Telemach i @Crni i @Benq već nebrojeno puta uradili na ovome topicu a i na svim ostalim gdje su bili u mogućnosti.
pecpec

#65028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Kako da pomogne komentarom da predpostavljaju da prijatelj cita portale,kakva je to pomoc?Pomoc je da su napisali do nas je valjda su upuceni a ne suplji komentari.Zamisli na cesti covjek krvari a dodju mu iz hitne i kazu pa sto ne zavijes iznad ranu da smanjis curenje,valjda si nekad za to cuo?E tako je ova pomoc bila sa komentarom citanja portala.
typeOnegative

#65029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative »

joj pecpec dobro je vise jbt . smaras nas sve ovdje tri stranice . Prihvati sto ti je predlozeno , ili jednostavno nemoj . samo se nemoj ponasat ko neka uvrijeđena mlada . i , da , ma koliko mislio da si u pravu , NISI . Poceo si tu prvi agonisat i durit se .
pecpec

#65030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

typeOnegative wrote:joj pecpec dobro je vise jbt . smaras nas sve ovdje tri stranice . Prihvati sto ti je predlozeno , ili jednostavno nemoj . samo se nemoj ponasat ko neka uvrijeđena mlada . i , da , ma koliko mislio da si u pravu , NISI . Poceo si tu prvi agonisat i durit se .
Sta bolan ja smaram,ko je prvi pokreno diskusiju ja ili on?Ko je prvi koga sta pito?Tebe kad neko nesto pita sutis jel?Nit sam uvrijeđen nit zelim diskutovat,stavio tacku sa postom vraga benqo pametuje,stavio tacku sa njim o zone pametuje.stavio tacku sa njim ili pokusavam da stavim ti se javljas?Koji vam je kurac ljudi i onda mene krivite a prvi trazite diskusije?
O'zone
Globalni moderator

#65031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”
» pecpec

15 dana
PriNc_ba

#65032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PriNc_ba »

:lol: uspio frajko na ovoj temi dobiti ban :lol: aferim :D

zna li neko kad bi mogao eon smart doci na smart tv sony seriju 7? dakle nije android nego smart, i hoce li uopste biti opcija. jbg kad sam kupovao tv kontao da ce moci na seriju 7 i sjebah se a i kako vidim samo na androide ide :sad:
Telemach

#65033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

PriNc_ba wrote::lol: uspio frajko na ovoj temi dobiti ban :lol: aferim :D

zna li neko kad bi mogao eon smart doci na smart tv sony seriju 7? dakle nije android nego smart, i hoce li uopste biti opcija. jbg kad sam kupovao tv kontao da ce moci na seriju 7 i sjebah se a i kako vidim samo na androide ide :sad:
Trenutno nemamo preciznije informacije na Vaš upit ali znamo da kolege konstantno rade na novitetima i unapređenju servisa.
aditon

#65034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aditon »

neće nikad EON doći na Sony seriju 7, na Samsung iz 2016 i niže, na Sharp, na Philips, na Panasonic, na Elit, na Vox, na Telefunken itd...EON neće doći...međutim uredno će ti isti se naplatiti ako je u paketu koji koristiš. I zbog tzv unapređenja usluga, opet će nam podići cijenu. Takva je poslovna politika. Ko nam je kriv što nismo kupili SOny ili Samsung iz 2017 zar ne :D

btw ima li kakvih prvomajskih izennađenja, al da nije novo poskupljenje :P
PriNc_ba

#65035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PriNc_ba »

ne znam jel grijesim al kod mene je xe7077 i cini mi se da je maj 2017 godine :)
papebih

#65036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by papebih »

Moze li neko objasnit akciju duo tel grande senior? Koliko se placa 20,90 a koliko 30,90 od te dvije godine ugovora?
Benq

#65037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

papebih wrote:Moze li neko objasnit akciju duo tel grande senior? Koliko se placa 20,90 a koliko 30,90 od te dvije godine ugovora?
Cijenu od 20,90KM placas uz ugovor na 24mj ako nisi koristio fiksnu telefoniju Telemach-a. Nakon isteka tog perioda placas punu cijenu paketa u iznosu od 30.90KM
24 MJESECA BEZ PRETPLATE NA FIKSNU + 24 MJESECA SVI SPORTSKI I CINESTAR TV PREMIERE KANALI UZ DUO TEL PAKETE
Navedena ponuda važi za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije, koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL GRANDE paketa, uz uvjet da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio ( fiksna telefonija), uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca. Popust se obračunava u vidu 10 KM manje na mjesečnom računu + Arena Sport SD i CineStar TV Premiere HD kanalI 24 mjeseca promotivno, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče
Telemach

#65038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

papebih wrote:Moze li neko objasnit akciju duo tel grande senior? Koliko se placa 20,90 a koliko 30,90 od te dvije godine ugovora?
Zdravo papebih,
Da li je riječ o novom ili postojećem korisniku?
Kompletnu ponudu i uslove možete pogledati na linku https://telemach.ba/paketi/paketi?tab=duo-tel
Ukoliko želite dostavite nam kontakt broj, kako bismo Vas pozvali i detaljno upoznali s ponudom i pogodnostima.
j66o

#65039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Telemach....i DALJE nije tacan Epg na Pink kanalima!!!!
PriNc_ba

#65040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by PriNc_ba »

nemoj tako, ubodu svako peti dan neki film tacno :lol:
Telemach

#65041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

j66o wrote:Telemach....i DALJE nije tacan Epg na Pink kanalima!!!!
Zdravo j66o,
Nedavno smo pisali na ovu temu.
EPG Pink kanala na D3 nažalost u ovom momentu ne možemo riješiti, ali nećemo odustati od toga dok i to ne riješimo.
Podsjećamo da precizan EPG imate na EONu.
chakany

#65042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Na EON-u ne idu svi kanali iz Pink paketa, koji idu i preko D3.
chakany

#65043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chakany »

Od sada i PINK Comedy i PINK Premium idu preko EON-a.
j66o

#65044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Telemach wrote:
j66o wrote:Telemach....i DALJE nije tacan Epg na Pink kanalima!!!!
Zdravo j66o,
Nedavno smo pisali na ovu temu.
EPG Pink kanala na D3 nažalost u ovom momentu ne možemo riješiti, ali nećemo odustati od toga dok i to ne riješimo.
Podsjećamo da precizan EPG imate na EONu.
Tako recite iskreno ne moze i to je to...i sta imam ja od tog paketa koji sam dobio kao benifit na 24 mjeseca,svaki put kad hocu gledat neki film moram uci na EON???
crnivrag

#65045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

chakany wrote:Od sada i PINK Comedy i PINK Premium idu preko EON-a.
I Pink Thriller.
fusion_ba

#65046 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Instalirajte TV Profil aplikaciju i tamo imate ispravan EPG za sve kanale. Možete podesiti i alarm da vas podsjeti za emisije a imate i opciju "Filmovi" pa vidite sve filmove koji slijede na svim odabranim kanalima. Zašto se zezati sa EON i Telemacjovim pogrešnim EPG-om
Telemach

#65047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

fusion_ba wrote:Instalirajte TV Profil aplikaciju i tamo imate ispravan EPG za sve kanale. Možete podesiti i alarm da vas podsjeti za emisije a imate i opciju "Filmovi" pa vidite sve filmove koji slijede na svim odabranim kanalima. Zašto se zezati sa EON i Telemacjovim pogrešnim EPG-om
Zdravo fusion,
Da ne bude nesporazuma i zabune, samo na Pink kanalima je trenutno problem s EPG-om.
Ostali kanali su uredno ažurirani ;)
fusion_ba

#65048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

Tacno ali ima i kanala bez EPG poput RTRS+
diablobih

#65049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Eh bilo je donedavno i na O2, i jos nekim kanalima u vecernjim ili vam ga u jutarnjim satima problema, ali evo konkretno na O2 je popravljeno, ne sjecam se koji su jos imali problema, cini mi se neki od onih Prva kanala.
puz_u_salati

#65050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by puz_u_salati »

Ja fakat ne kontam ili sam lud ali ovoliko pompe u vezi Pink EPG-a je da ne povjeruješ. Pa ljudi moji, TMCH je tek uveo ove kanale i treba vremena da se to sve naštima. Drugo, Pink produkcija je užas i tehnički su još u 90-tim godinama tako da i to predstavlja otežavajući faktor.

Kako god, Telemach će to srediti kao i sve do sad. Trenutno imamo jedan od najbržih internet konekcija u evropi, najkvalitetniji i najsavremeniji tv sadržaj na Balkanu tako da će se i ovo srediti sasvim sigurno. Ko se žali, neka pogleda moju tv i tek tad će biti svjestan šta ustvari ima.
Locked