KimTec-Vitezkrajina78 wrote:Problem za prelazak na novi paket je što bi uzeo paket sa popustom na cijenu uređaja a kako nema uređaja ne može mi ni napraviti ugovor za novi paket,a ko je generalni uvoznik?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- dembele
#65001 Re: BHTelecom All About
-
channel10
#65002 Re: BHTelecom All About
Zadnju turu Samsung mobitela za BHT je uvezao Domod ( s10e, s10, s10+)
- Tesla Edison
#65003 Re: BHTelecom All About
Ovako.zrakomlat wrote:A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenomTESLA_EDISON wrote: Da je A50 dobar, jeste. Nema se tu šta. Još kad se postavi na tripod i švenk palicu, savršenstvo. Ni a40 nije loš.![]()
Mene privlači najviše veličina, a ostale specifikacije su mi dovoljne za moj nivo korištenja.
Ti ga ono imaš? Morel baterija izgurati vazdan i jel istina da se ta plastika lako grebe? Čini mi se da sam negdje pročitao da si ti zadovoljan. Šta si imao prije tog telefona?
Baterija:
Napunio ga preksinoć u 23 sata, sada je na 40%. Koristim viber i mail a wifi i 4G uvijek uključeni. Wallpaper je potpuno crn i uključen dark mode. Zbog OLED tehnologije, crna pozidina drastično poveća vijek baterije.
Za drugo pitanje ne bih ti znao reći. Koristim masku tako da nemam iskustvo sa tim.
-
zrakomlat
#65004 Re: BHTelecom All About
TESLA_EDISON wrote:Ovako.zrakomlat wrote:A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenomTESLA_EDISON wrote: Da je A50 dobar, jeste. Nema se tu šta. Još kad se postavi na tripod i švenk palicu, savršenstvo. Ni a40 nije loš.![]()
Mene privlači najviše veličina, a ostale specifikacije su mi dovoljne za moj nivo korištenja.
Ti ga ono imaš? Morel baterija izgurati vazdan i jel istina da se ta plastika lako grebe? Čini mi se da sam negdje pročitao da si ti zadovoljan. Šta si imao prije tog telefona?
Baterija:
Napunio ga preksinoć u 23 sata, sada je na 40%. Koristim viber i mail a wifi i 4G uvijek uključeni. Wallpaper je potpuno crn i uključen dark mode. Zbog OLED tehnologije, crna pozidina drastično poveća vijek baterije.
Za drugo pitanje ne bih ti znao reći. Koristim masku tako da nemam iskustvo sa tim.
- drug_profi
#65005 Re: BHTelecom All About
Korisnik govori o A50 ili o A40 u vlasnistvu...?
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#65006 Re: BHTelecom All About
A četeres... 
- drug_profi
#65007 Re: BHTelecom All About
Četeres je fin broj.
-
allem_77
#65008 Re: BHTelecom All About
Koristim A40, isto uzeo zbog veličine. Nedostatak za mene je što nema AOD. Ne znam, možda ne bi bilo loše da negdje u radnji isprobaš prije kupovine. Baterija i nije nešto?zrakomlat wrote:A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenomTESLA_EDISON wrote: Da je A50 dobar, jeste. Nema se tu šta. Još kad se postavi na tripod i švenk palicu, savršenstvo. Ni a40 nije loš.![]()
- Phosphorus
#65009 Re: BHTelecom All About
Da li su mobiteli u BHtelecom-u SIM free? Mislim na ove sto se po prodaju po piku, neotpakovane.
- Tesla Edison
#65010 Re: BHTelecom All About
Ma ima on hejbet stvari koje hrdver podržava a software ne, kao što je 4K snimanje. Možda nekim upadateom omoguće i sve to.allem_77 wrote:Koristim A40, isto uzeo zbog veličine. Nedostatak za mene je što nema AOD. Ne znam, možda ne bi bilo loše da negdje u radnji isprobaš prije kupovine. Baterija i nije nešto?zrakomlat wrote:A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenomTESLA_EDISON wrote: Da je A50 dobar, jeste. Nema se tu šta. Još kad se postavi na tripod i švenk palicu, savršenstvo. Ni a40 nije loš.![]()
Što se baterije tiče, ja sam iskreno prezadovoljan.
-
zrakomlat
#65011 Re: BHTelecom All About
Prvo sam zagooglo šta je AOD i dobio dva rezultata, Agencija za osiguranje depozita i Always on display, pretpostavljam da je ovo drugoallem_77 wrote:Koristim A40, isto uzeo zbog veličine. Nedostatak za mene je što nema AOD. Ne znam, možda ne bi bilo loše da negdje u radnji isprobaš prije kupovine. Baterija i nije nešto?zrakomlat wrote: A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenom![]()
-
allem_77
#65012 Re: BHTelecom All About
Jeste to drugo. Nisam znao napisati na engleskom.zrakomlat wrote:Prvo sam zagooglo šta je AOD i dobio dva rezultata, Agencija za osiguranje depozita i Always on display, pretpostavljam da je ovo drugoallem_77 wrote:Koristim A40, isto uzeo zbog veličine. Nedostatak za mene je što nema AOD. Ne znam, možda ne bi bilo loše da negdje u radnji isprobaš prije kupovine. Baterija i nije nešto?zrakomlat wrote: A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenom![]()
Ja navikao na to, imao na prethodnom mobitelu.
- drug_profi
#65013 Re: BHTelecom All About
A cemu to sluzi?
-
zrakomlat
#65014 Re: BHTelecom All About
Na zaključanom displeju prikazuje sat, datum, obavijesti neke, poruka, maildrug_profi wrote:A cemu to sluzi?

- Tesla Edison
#65015 Re: BHTelecom All About
Da stvar bidne gora, hardverski telefon u potpunosti podržava tu opciju ali je softwerski isključena. Razlog fakat ne znam. Iskreno se nadam da će nekim update-om to omogućiti.zrakomlat wrote:Na zaključanom displeju prikazuje sat, datum, obavijesti neke, poruka, maildrug_profi wrote:A cemu to sluzi?
Sve u svemu, po meni, ovo je najkompaktniji telefon koji sam imao. Displej 6" a sam telefon velik ko iPhone 6 (displej 4,8"). Meni idealno.
Od komunikacija sve podržava, LTE cat 12, WiFi 802.11 ac, GPS, Galilleo, Glonass, displej FHD+, SAMOLED,....ma sve 5.
- MTV
#65016 Re: BHTelecom All About
Cudno da A40 nema AOD.
A50 ga ima.
- arnes_king
#65017 Re: BHTelecom All About
Ako mu je OLED displej ima dosta AOD aplikacija na play trgovini, ili nadjes na xda port originalnog AOD sa nekog od flagshipa.allem_77 wrote:Koristim A40, isto uzeo zbog veličine. Nedostatak za mene je što nema AOD. Ne znam, možda ne bi bilo loše da negdje u radnji isprobaš prije kupovine. Baterija i nije nešto?zrakomlat wrote:A40 mi djeluje dobar dil za prosječnog korisnika, za svačiji džep, i veličinom i cijenomTESLA_EDISON wrote: Da je A50 dobar, jeste. Nema se tu šta. Još kad se postavi na tripod i švenk palicu, savršenstvo. Ni a40 nije loš.![]()
P.S. AOD na samsungu sada prikazuje sve notifikacije, u pocetku nije podrzavalo ali su dodali u azuriranjima dosta novog.
-
allem_77
#65018 Re: BHTelecom All About
Sa play trgovine, po komentarima vidim da puno troše bateriju. A ovaj original ne znam naći. Ako ima link, metni ovdje?arnes_king wrote: Ako mu je OLED displej ima dosta AOD aplikacija na play trgovini, ili nadjes na xda port originalnog AOD sa nekog od flagshipa.
- arnes_king
#65019 Re: BHTelecom All About
Ti komentari su vecinom od ljudi koji imaju mobitel koji ima npr LCD displej a ne OLED. AOD samo na OLEDu radi kako treba jer OLED gasi u potpunosti sve pixele gdje je potpuno crna pozadina, dok LCD to ne moze i da bi radio AOD opet pali pozadinsko osvjetljenje na cijelom displeju pa im i trosi.allem_77 wrote:Sa play trgovine, po komentarima vidim da puno troše bateriju. A ovaj original ne znam naći. Ako ima link, metni ovdje?arnes_king wrote: Ako mu je OLED displej ima dosta AOD aplikacija na play trgovini, ili nadjes na xda port originalnog AOD sa nekog od flagshipa.
Slobodno mozes probati neke od tih verzija pa vidi koja je najbolja, odnosno koja je bez reklama.
Evo link za AOD za bilo koji Samsung mobitel koji je na Android 7.0+
https://forum.xda-developers.com/androi ... g-t3691231
- Tesla Edison
#65020 Re: BHTelecom All About
arnes_king wrote:Ti komentari su vecinom od ljudi koji imaju mobitel koji ima npr LCD displej a ne OLED. AOD samo na OLEDu radi kako treba jer OLED gasi u potpunosti sve pixele gdje je potpuno crna pozadina, dok LCD to ne moze i da bi radio AOD opet pali pozadinsko osvjetljenje na cijelom displeju pa im i trosi.allem_77 wrote:Sa play trgovine, po komentarima vidim da puno troše bateriju. A ovaj original ne znam naći. Ako ima link, metni ovdje?arnes_king wrote: Ako mu je OLED displej ima dosta AOD aplikacija na play trgovini, ili nadjes na xda port originalnog AOD sa nekog od flagshipa.
Slobodno mozes probati neke od tih verzija pa vidi koja je najbolja, odnosno koja je bez reklama.
Evo link za AOD za bilo koji Samsung mobitel koji je na Android 7.0+
https://forum.xda-developers.com/androi ... g-t3691231
Inače ovo je Samsung prekopirao Glance screen sa windows phone platforme. To sam imao dok sam koristio WP i na LCD-u je gutao bateriju. Isto je i sa AOD na LCD-u.
-
prelivoda
#65021 Re: BHTelecom All About
Kada će biti korekcija paketa u TopTim paketima? Dolazi 4G+, a mi ostajemo na bijednim količinama interneta.
-
mulderm
#65022 Re: BHTelecom All About
Pitanje za predstavnike BHTelecom .a
Zašto je za BHTelecom RD Bihać zadnja ?
Zamjena BS RD Bihać će se raditi zadnji.
Terminalna oprema ! Rd Bihać dobije zadnji i najmanju količinu !
Aparati / MObiteli (asemblirana prodaja) RD Bihać dobije na kašiku !
U čemu je problem ????
U čemu je problem ????
- REDDEVILS
#65023 Re: BHTelecom All About
Nazovi 1444 pa njih pitaj, jer ovdje nećeš dobiti odgovormulderm wrote:Pitanje za predstavnike BHTelecom .a
U čemu je problem ????
- Radar71
#65024 Re: BHTelecom All About
Zato što govorite trahanamulderm wrote:Pitanje za predstavnike BHTelecom .a
U čemu je problem ????
-
mulderm
#65025 Re: BHTelecom All About
Radar71 wrote:Zato što govorite trahanamulderm wrote:Pitanje za predstavnike BHTelecom .a
U čemu je problem ????
Izgleda da je do trahane