Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Radar71

#65001 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Telemach wrote:
Radar71 wrote:ne koristiš valjda premium od 2010 godine :D
:) Pisali smo Vam u inbox.
:thumbup:
Benq

#65002 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pecpec wrote: Moze al kad ne budes pristrasan.Kad vidim da radis stvari koje nebi trebao barem prema meni onda nemoj ocekivat zdravu komunikaciju,ne samo ti nego bilo ko ovde.
Nisam ja pristrasan, svoje probleme s njima rjesavam preko PP-a kao i mnogi ovdje. Ti si pitao za prijatelja (koji je vjerovatno vec imaginaran), ljudi ti rekli da posaljes podatke u PP, ti ne zelis jer te nije "ovlastio" za takvo nesto, ok, ali onda u njegovo ime pocnes:
Nisu u stanju ispostovat potpisani ugovor?
Nije ni meni jasno ako u reklami-ponudi pise arene sd na 24 mjeseca dzaba kako neko moze to da krsi i mjenja pravila kako mu se cefne?Valjda trebas ispostovat ugovor pa nakon toga mjenjat cijene ili je to u bosni drugacije,moze ko sta hoce jer ima vlast za leđima?
Ne znam kako ti reagujes kad te neko pokusava napravit debilom
..nije lud da vase greske placa...

Znaci potpuno neosnovan napad. Da postoji ijedan dokaz da je to tako, ja ne bih rijec napisao, i sa ovim zavrsavam na ovu temu.
pecpec

#65003 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Benq wrote:
pecpec wrote: Moze al kad ne budes pristrasan.Kad vidim da radis stvari koje nebi trebao barem prema meni onda nemoj ocekivat zdravu komunikaciju,ne samo ti nego bilo ko ovde.
Nisam ja pristrasan, svoje probleme s njima rjesavam preko PP-a kao i mnogi ovdje. Ti si pitao za prijatelja (koji je vjerovatno vec imaginaran), ljudi ti rekli da posaljes podatke u PP, ti ne zelis jer te nije "ovlastio" za takvo nesto, ok, ali onda u njegovo ime pocnes:
Nisu u stanju ispostovat potpisani ugovor?
Nije ni meni jasno ako u reklami-ponudi pise arene sd na 24 mjeseca dzaba kako neko moze to da krsi i mjenja pravila kako mu se cefne?Valjda trebas ispostovat ugovor pa nakon toga mjenjat cijene ili je to u bosni drugacije,moze ko sta hoce jer ima vlast za leđima?
Ne znam kako ti reagujes kad te neko pokusava napravit debilom
..nije lud da vase greske placa...

Znaci potpuno neosnovan napad. Da postoji ijedan dokaz da je to tako, ja ne bih rijec napisao, i sa ovim zavrsavam na ovu temu.
Eto vidis opet pokusavas da isprovociras za imaginarnog prijatelja,mislis da sam ja glup?Svoje probleme rijesavam telefonski,tuđe pitam ako me ko kad zamoli.Javljas se i kao nisi vidio problem a doticni me uputio na citanje portala?Stani malo,krsis ugovor a tjeras mene da ti citam portal ili toga prema kome nisi ispao uredu?Jos se onda ti javljas i to sve opravdas kao ne vidis razlog?
Ti si jedan provokator nista drugo.Sto bi ovi tvoji rekli trol.
DON_eARL

#65004 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Javiš se fino kulturno na @Telemach privatnom porukom, dostaviš podatke i provjere ljudi. Ili prijatelj pošalje mail, navede poteškoće, dobije pismeni odgovor, a forumaši ostanu pošteđeni čitanja nepotrebnih prepiski i spamanja.
Rugafet

#65005 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

DON_eARL wrote:Javiš se fino kulturno na @Telemach privatnom porukom, dostaviš podatke i provjere ljudi. Ili prijatelj pošalje mail, navede poteškoće, dobije pismeni odgovor, a forumaši ostanu pošteđeni čitanja nepotrebnih prepiski i spamanja.
Ih tebe, pa da se onda sve rijesi bez probleme. Kome je jos to interesantno
pecpec

#65006 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

DON_eARL wrote:Javiš se fino kulturno na @Telemach privatnom porukom, dostaviš podatke i provjere ljudi. Ili prijatelj pošalje mail, navede poteškoće, dobije pismeni odgovor, a forumaši ostanu pošteđeni čitanja nepotrebnih prepiski i spamanja.
Da je to toliko smatrao bitnim nebi meni rekao ako mognem da pitam ovde,kao sto to vecina radi forumasa,pitanje je bilo i namjenjeno forumasima a ne telemahu.Kad vidis da se javi vise ljudi ocekujes da je problem globalnog karaktera i da ce oni rijesiti bez dodatnih poziva,zato se ovde i pitalo.Ako bude i dalje kad dodje zvace ih,kraj price,ja sam svakako odgovor odmah i dobio od crnog vraga ne vidim razlog da se moro javljat ovaj benq jer je svojim pametovanjem smorio mene i vas bez potrebe.
diablobih

#65007 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by diablobih »

Pa nije problem globalan, vec individualan :)
pecpec

#65008 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

diablobih wrote:Pa nije problem globalan, vec individualan :)
Kako ja vec sazno da 6 ljudi ima isti problem,ove sto ja poznajem a kolko ih ima jos sto nisu ni pogledali a ni javili se ovde?
Radar71

#65009 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

Evo ja nemam problem. :roll:
pecpec

#65010 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Nemas sad jer ti stoji 0 na racunu za ovaj mjesec kao i svima,imas li sta pod zakupljenim paketima sto nisi zakupio,provjeri ako mozes.Pokazao mi je racun tako da sam to zapamtio.
Benq

#65011 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

Stoji nula na pocetnoj stranici, ali klikni na "pogledaj racune" i skrolaj prema dole na "Pregled racuna" , tu ti stoji iznos i da li je placen, kao i zadnji racun kojeg mozes preuzeti u pdf-u.
pecpec

#65012 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Benq wrote:Stoji nula na pocetnoj stranici, ali klikni na "pogledaj racune" i skrolaj prema dole na "Pregled racuna" , tu ti stoji iznos i da li je placen, kao i zadnji racun kojeg mozes preuzeti u pdf-u.
Ti ocigledno opet ne kontas poentu,nema to veze sa racunima proslim nego mu sad stoji kao da je arena zakupljena a nije,sto ce je zakupljivat kad je gratis dobio.Vidjece da li ce mu uci cijena arena u racun aprilski ako udje tad ce ih zvat i pitat
O'zone
Globalni moderator

#65013 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

Tri strane frke radi jednog telefonskog poziva.
Benq

#65014 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pecpec wrote: Ti ocigledno opet ne kontas poentu,nema to veze sa racunima proslim nego mu sad stoji kao da je arena zakupljena a nije,sto ce je zakupljivat kad je gratis dobio.
Kontam ja sve ali ti si previse uzbudjen da zaboravljas sta se do sad pisalo. Portal je jos u radu, kontaktirao sam ih na PP u vezi toga jer me interesovalo zasto stoji nula na pocetnoj. Nece mu biti nista dodatno naplaceno, to sto stoji da je zakupljeno je ustvari benefit, ali vjerujem da ce i to odvojiti pa ce biti poseban dio za Benefite a poseban za Dokupljene opcije.
pecpec

#65015 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Pa eto to se moglo odmah tako reci nebi se dalje ni diskutovalo.Citao sam malo pitanja dok nisam pitanje postavio, nisam vidio da je iko ista pitao za arene.
Last edited by pecpec on 18/04/2018 17:07, edited 1 time in total.
Radar71

#65016 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

pecpec wrote:Nemas sad jer ti stoji 0 na racunu za ovaj mjesec kao i svima,imas li sta pod zakupljenim paketima sto nisi zakupio,provjeri ako mozes.Pokazao mi je racun tako da sam to zapamtio.
Stoji mi 0 jer sam platio račun, pod zakupljenim su mi benefiti...tako da je sve kako treba.
pecpec

#65017 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Radar71 wrote:
pecpec wrote:Nemas sad jer ti stoji 0 na racunu za ovaj mjesec kao i svima,imas li sta pod zakupljenim paketima sto nisi zakupio,provjeri ako mozes.Pokazao mi je racun tako da sam to zapamtio.
Stoji mi 0 jer sam platio račun, pod zakupljenim su mi benefiti...tako da je sve kako treba.
Pa o tome se radi zakupljen benefit to ga i buni a ispod pise 4km pa je shvatio da ce to morat placati
thekupus

#65018 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by thekupus »

I ja sam primjetio da mi pored dokupljenih opcija (zapravo benefita) pise da traju do 10. mjeseca

Kontam da je to do portala samo, i da nece biti tako
Benq

#65019 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pecpec wrote:Pa eto to se moglo odmah tako reci nebi se dalje ni diskutovalo.Citao sam malo pitanja dok nisam pitanje postavio nisam vidio da je iko ista pitao za arene.
Pitao je forumas Kralj Tvrtko, ti si ga quotao, i dobio je odgovor odmah cim je postavio pitanje, to je bilo 3 stranice unazad , 3 posta ispod tvog kad si prvi put postavio to pitanje u vezi Arena.

telemach-all-about-4-t103412s65000.html#p14567557
pecpec

#65020 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Promaklo mi je to.Znaci ako pise da je aktivirano recimo od danas to nije tacno?
Benq

#65021 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pecpec wrote:Promaklo mi je to.Znaci ako pise da je aktivirano recimo od danas to nije tacno?
Pa da, jer je portal jos u radu i dok se svi problemi rijese, potrajat ce malo.
Npr meni za benefite (odnosno dokupljene opcije) pise Datum aktivacije: 05.04.2018, a ja te benefite dobio u Februaru.
pecpec

#65022 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

To je onda to,nije bilo potrebe za grubim rijecima.
O'zone
Globalni moderator

#65023 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

pecpec wrote:To je onda to,nije bilo potrebe za grubim rijecima.
S tvoje strane ili?
pecpec

#65024 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

O'zone wrote:
S tvoje strane ili?
Jesi ovo bas razmislio mjesec dva pa postavio pitanje ili?
Sta sad ispade od mene sve krece jel?Za tvoju informaciju kad vec napamet pises nikog prvi ne prozivam,vrijeđam itd a to mozes i da provjeris ako se zarovis u srz svakog pocetka "nesuglasica"
Ko me prvi nakaci dobit ce 10 puta vise ja prvi nikog ne diram.
O'zone
Globalni moderator

#65025 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by O'zone »

pecpec wrote:
O'zone wrote:
S tvoje strane ili?
Jesi ovo bas razmislio mjesec dva pa postavio pitanje ili?
Sta sad ispade od mene sve krece jel?Za tvoju informaciju kad vec napamet pises nikog prvi ne prozivam,vrijeđam itd a to mozes i da provjeris ako se zarovis u srz svakog pocetka "nesuglasica"
Ko me prvi nakaci dobit ce 10 puta vise ja prvi nikog ne diram.
Jesam.
Ja u miru i tišini čitam postove, puno njih. Nikad ne pišem na pamet. Vratiš se unazad i čitaš šta si sve pisao od postavljenog pitanja.
Vidiš na tvoje pitanje si odmah na startu dobio odgovor da se obratiš korisniku @telemach pp-om ili da se pozove njihov korisnički centar. To je i logično Jel da?
Niko te nije nakačio nego si sam počeo sa agresivnim odgovorima i na kraju odglumiš žrtvu.
Locked