Ocekivao sam ja odprilike slican komentar.Norm wrote:Jedne prilike ja sa djecom u autu, znaci porodica, izlaz iz kruznog toka, lola sa sivim mercedesom, ne znam ko je, stao i prica sa jOranom, ja mozda trece auto iza njega u pola kruznog toka, sve stalo, i ja na sirenu, vidim da se onaj lik s kojim prica okrece i gleda ko svira, ja opet na sirenu i mahnem rukom hajde ba vise, mrdaj, vidim i glavonja iz merdecesa proviruje kroz prozor, ali nije to poenta, desetak auta iza mene svi sute, ko nesto rove po autu, razgledaju okolo, niko vise nije svirno, ko ono ma sta je to bilo? nisam ja ...i tako to...jedino ja se ko bunim sa djecom u autu i mogao dobiti po labrnji a niko od mojih 'sugradjana' ne da bi mi pomogao nego bi tvrdio da nista nije ni vidio...Sve je do nas, od tog trenutka, ja vise ne ne ugrozavam sigurnost svoje djece, jer znam da meni ni mojoj djeci niko ne bi pritekao upomoc nego kao i sve ovce cekam u redu da se 'ljudine' ispricaju...I grad ne cine ni kruzni tokovi ni Arene nego ljudi koji u njemu zive...A mi smo p.c.k.e. obicne i 50 auta i svi u autima sjede i sute i komentarisu na KLIXU...
SVE JE DO NAS...j.e.b.o ti nas...
Ma ne pada mi na pamet da ikom vise svirnem, ili da se na neki nacin zamjerim.
Danas svaka susa ima pistolj i sad pa sad ti proseta koljena, neka hvala.
I ako sam pi.. neka sam, nije moja duznost da zavodim red, ima ko prima platu da bi red zavodio, a ako oni ne rade svoj posao zasto bi ja radio njihov?
Svi smo vidjeli kako to bude kod nas sa onim romulancima u Audiju kod Lamele.