FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
StupskaBitanga

#6501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Banksy wrote:Realno, koga briga, sve i da mu se ovdje potpišemo, imenom i prezimenom ...
S kritikom ili bez nje, TV mu je i dalje odron, a on srozan na dno.
:thumbup:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

Romanista 101% wrote:nemam ja nista protiv Marjana licno, vise me nerviraju one glupe dzinovske reklame preko cijelog ekrana nego njegovi urlici i pozdravi punici, ljubavnici itd.

neko je pomenuo Arenu sto se ne moze porediti sa Face TV koja je bosanski orijentirana televizija i koja je samo za BiH, Arena je vise manje regionalna TV koja pokriva citav region i u kojoj rade i Hrvati i Srbi i ostali iz bivse YU

medjutim, ako je neko rodjen u Tuzli po meni normalno je da prica bosanski/ijekavski, jedan Senad Hadzifejzovic koji je porijeklom iz Sandzaka prica ijekavski ne vidim problem ni Marjan koji je prakticki rodjen u BiH da ne prica bosanski
Ne pricam ja prvi Bosanski iako sam rodjen u sred sredine Sarajeva kao i moj otac, moj djed....pricam srpsko-hrvatski jer sam taj jezik ucio u skoli ali ijekavicom naravno jer se u BiH ucila ijekavica. Senad je dosao u Sarajevo prije 30 godina (negdje za OI) i normalno je da je izgubio ekavicu a Marijan je dosao nakon 17 godina zivota u BG 2009 u Sarajevo i naravno da je njegov govor ekavski. Odes u neku zemlju 3-4 godine da zivis pa pola rijeci ti je na nasem a pola na tom jeziku a ne 17 godina negdje zivjeti.
Jel general Divjak govori ekavicom pa ja li radi toga manje vrijedan od tebe?????
hrasno38

#6503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

oskarboy wrote:pa sta ako je rodjen u tuzli? pa vidis bolan da po ekavskom govoru da je vise vremena zivio u srbiji nego u bih.otac mu bio vojno lice i igrom slucaja se rodio u bih.malo djetinstva proveo u tuzli i to je to. marijan je kriv sto dize u nebesa bh igrace sa hvalisanjem i davanja nadimaka lepi,dijamant,princ,vedator.... kao da neko sa ulice dodje i onda iz sale pocne komentarista mec.ne moze si profesionalni komentator dozvolit takav luxuz i jos kad pocne pozdravljat tokom prenosa neke ljude je van svake pameti.marijan je bio najbolji na SK ,dolaskom u bh se totalno ufurao i poludio a pogotovo kod opicenog sencija koji mu izgleda daje neke svoje droge da zajedno duvaju.
Nista druze ti sljedeci put prebaci na BHT pa gledaj utakmicu kojoj nisu obezbjedili prenos :D Umjesto da budemo sretni sto nam je neko omogucio da gledamo prenos nase reprezentacije i to prijateljske utakmice mi seremo li seremo po FACE TV. Ta ista televizija nam je obezbjedila da gledamo sve kvalifikacione utakmice za SP-o na gostovanjima sto bi nekako trebalo da je duznost BHT-a ali opet ne valja Maki, ne valja Senad itd itd. Sto se mene tice hvala im sto sam mogao da sinoc uzivam u dva sata HD prenosa nase reprezentacije.
vicious

#6504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vicious »

Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
Gdje si Fatmire, nisam te prepoznao. :D
http://doznajemo.com/2013/10/18/nedopus ... eagovanja/
hrasno38

#6505 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

vicious wrote:
Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
Gdje si Fatmire, nisam te prepoznao. :D
http://doznajemo.com/2013/10/18/nedopus ... eagovanja/
E dobro si nasao ovog fasistu :thumbup:
Magarece_godine

#6506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Magarece_godine »

Nemam ništa protiv ekavice, mogu izdržati i njegov hrapavi glas, hajde da prešutimo i to što u komentaru reklamira neki restoran i pozdravlja raju u Kaknju, međutim Marijanov komentar fudbala je katastrofa. Sve se svodi na rečenice tipa: "Idemo, evo sad će, osjećam ga". Najstručnije što je sinoć rekao je da je lijeva strana prilično prazna, sve ostalo sa nabadanja kako se izgovara ime turskog golmana, kako on prati austrijsku ligu, šta radi otac Alabe i sl... Hajde može i to proći u nekim granicama, ali valjda je primarna stvar fudbal, ono što se dešava na terenu i analiza toga. Sinoć je to bilo na margini, a u prvi plan su isplivale stvari koje bi trebale biti onako usput ... I to se Marijanu dešava, nažalost, sve češće i u sve većem obimu ... Kako god, hvala Face-u za prenos utakmice...

P.S. Nisam hejter, pokušavam iznijeti konstruktivnu kritiku!
Chuckie

#6507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Kakva ljepota neku noć imati izbora i prebaciti na ORFHD sa ovog iritantnog krištavca.
samoTEgledam

#6508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samoTEgledam »

Chuckie wrote:Kakva ljepota neku noć imati izbora i prebaciti na ORFHD sa ovog iritantnog krištavca.
+1 za podvučeno, a za ostatak sam suzdržan :D
oskarboy

#6509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

Magarece_godine wrote:Nemam ništa protiv ekavice, mogu izdržati i njegov hrapavi glas, hajde da prešutimo i to što u komentaru reklamira neki restoran i pozdravlja raju u Kaknju, međutim Marijanov komentar fudbala je katastrofa. Sve se svodi na rečenice tipa: "Idemo, evo sad će, osjećam ga". Najstručnije što je sinoć rekao je da je lijeva strana prilično prazna, sve ostalo sa nabadanja kako se izgovara ime turskog golmana, kako on prati austrijsku ligu, šta radi otac Alabe i sl... Hajde može i to proći u nekim granicama, ali valjda je primarna stvar fudbal, ono što se dešava na terenu i analiza toga. Sinoć je to bilo na margini, a u prvi plan su isplivale stvari koje bi trebale biti onako usput ... I to se Marijanu dešava, nažalost, sve češće i u sve većem obimu ... Kako god, hvala Face-u za prenos utakmice...

P.S. Nisam hejter, pokušavam iznijeti konstruktivnu kritiku!
svaka cast,pogodio si poentu nasih kritika prema marijanu.pa da ne prenosi face,prenosila bi neka druga bh stanica.nebudite ludi da mislite da nema face tv da nebi mogli gledat repku.face je samo bio brzi od drugih.prenosi su trzisne utakmice ko ponudi bolje ponude taj ima prenos.ko sto u citavom svijetu funkcionise.gledam neki dan ard i zdf njemacki javni servisi nisu prenosili gruzija-njemacka.taj prenos je odradio rtl i to jos bila kvalifikaciona tekma.
It_is_a_Leclerc

#6510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

"Dragi gledaoci, prije nego pročitam sastav, ja ću uzeti komad ovog divnog suhog mesa kompanije Semko..." (uzima komad mesa i trpa ga usta, i žvače). "Voditelj", saradnik, sportaš, sportski analitičar, sve što zatreba, Danko Delibašić.

To je, dragi Hadžifejzoviću, dno-dna. To je najjadniji, najotužniji, najbijedniji product placement ikad, igdje. Ono sa reklamama koje zastru pola ekrana zaista više i nema svrhe govoriti. Uostalom, imam "osjećaj" da će se u cijelu priču i kažnjavanje zbog kršenja zakona uključiti i regulatorna tijela u ovoj državi.
StupskaBitanga

#6511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

na hayatu srču kafu još samo da je u vijesti stave a u onoj jednoj emisiji su jeli kobasice
Ned071

#6512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ned071 »

Chuckie wrote:Kakva ljepota neku noć imati izbora i prebaciti na ORFHD sa ovog iritantnog krištavca.
jbg... nekom prohaska a nekom lepi... teferic za dijasporu. face i voditelj savrseno uklopljeni...
oskarboy

#6513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

ajmo lepi,ajmo dijamantu,ajmo vedatore,njemu je citav prenos ajmo a ne komentar meca.pa mozemo tako nac svaku budalu sa ulice da prenosi.te sta su roditelji nekog igraca.krvna zrnca im vadi :-)
StupskaBitanga

#6514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

jesu li sevdisali
It_is_a_Leclerc

#6515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Mnogi su ostali zatečeni izjavom Marjana Mijajlovića na početku utakmice Austrija-BiH. Znali smo da je Marjan veliki patriota, ali ovim je sve iznenadio.

On je podsjetio na godišnjicu ustanka Husein-kapetana Gradaščevića (Zmaja od Bosne) i početka njegove borbe za autonomiju BiH.

A ovaj događaj je nesumnjivo jedan od najvažnijih za državnost BiH.

On je spomenuo Zmaja od Bosne i napravio vezu sa današnjim Zmajevima. Te je shodno tome najavio da će Baždarevićevi Zmajevi večeras osvojiti Beč.

Podsjećanja radi, reprezentatovci BiH nose nadimak po velikom borcu Za Bosnu i Hercegovinu Husein-kapetanu Gradaščeviću - Zmaju od Bosne.

CIK.ba
E, zamislite da je austrijski komentator rekao - "Naši Eugeni Savojski večeras će zapaliti Sarajevo", pa ja mislim da bi se digao i haški sud da ih osudi. Al' kad to radi beogradski Manki, onda je sve ok i sve pošteno. Patriotski, takoreći.

Marjan "ljubitelj Istorije" bi morao znati da je Gradaščević u najmanju ruku retrogradni tiranin, i da mu je mjesto u historijskim udžbenicima, a ne na utakmicama.
Reisova

#6516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Reisova »

Banksy wrote:
Odličan izgovor, taman k'o da ga je ''Face TV'' smislio ...
Sreća pa nismo kao oni.
oskarboy

#6517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

nebi njega ni senci uzeo al posto je privatna tv stanica i od gledanosti se zivi ,onda je uzeo marijana jer je vidio da dobro prolazi kod raje i da ce mu navuc vecu gledanost a time i sponzore
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

oskarboy wrote:nebi njega ni senci uzeo al posto je privatna tv stanica i od gledanosti se zivi , onda je uzeo marijana je vidio da dobro prolazi kod raje i da ce mu navuc vecu gledanost a time i sponzore
Ma, šta mi kažeš :shock:

Koji medijski expert :jbt:
StupskaBitanga

#6519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Jel Vedad Surkovic i dalje u tandemu s Marjanom
StupskaBitanga

#6520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

inače sve što propadne u regionu mi dovodimo k sebi
Televizijski urednik i voditelj Daniel Delale nakon odlaska s RTL-a ne miruje, nego priprema novu regionalnu showbiz emisiju
Još se ne zna na kojoj će televiziji raditi Daniel Delale, ali poznato je da je prije dvije godine pregovarao sa sarajevskim Face TV-OM HD u vlasništvu veterana bosanskog novinarstva Senada Hađifejzovića, voditelja ratnog dnevnika televizije Sarajevo. Nakon što je jedanaest godina proveo radeći za Novu TV u najgledanijoj zabavnoj emisiji Red Carpet, potom godinu i pol dana radeći na RTL-u na funkciji urednika magazinskog programa, ovaj TV autor navodno će opet svakodnevno zabavljati showbiz pričama iz regije i svijeta. Ali s druge televizijske adrese. 'Istina, trenutno sam u Sarajevu, no ne mogu ništa komentirati osim da će se u petak kada krene službeni PR svi iznenaditi. Prodrmat ćemo pošteno', tvrdi Delale koji je već našao stan u Sarajevu kamo se uskoro seli. Kako saznajemo, planira surađivati i s nekima od novinara s kojima je radio Red Carpet.
BHF_Manijak

#6521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

StupskaBitanga wrote:Jel Vedad Surkovic i dalje u tandemu s Marjanom
Nije, bar ovu utakmicu nije bio.

Marjan im je tamo sve, od marketinga, novinara, klovna, sportskog novinara, komentatora, potrcka, montazera, ma sve sto mozes biti...
sumirprimus

#6522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

ih malo ljubomore na marijana izgleda...
StupskaBitanga

#6523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

a konkretno što bi iko bio ljubomoran na njega
sumirprimus

#6524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

ipak je marjan htjeli vi to priznat il ne poznato tv sportsko komentatorsko lice u bih...pa i najpoznatije trenutno.
ili mislite da grijesim?
a da je bio imalo kolegijalan,mogo je komotno rec sta misli i bez ovog klovn,potrcko..jebte ko da mu pedro pinto prigovara...
karanana

#6525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

haters gona hate.

pricajte vi sta hocete, ali neke od marjanovih stvari koje je on rekao i inovirao kada je u pitanju reprezentacija, ce ostati da se izgovaraju i vjerovatno i vrte po tv stanicama puno puno i nakon sto mi napustimo ovaj svijet.
Locked