La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#6501 Re: La Liga Santander
Parada kica i sunda
-
Crvena Tifoza
#6502 Re: La Liga Santander
Tomahawk11 wrote:Oprostio je i Albi. Zapravo, nije mu ni žuti dao.Crvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Više je Real oštećen.
Nije sviran faul prije gola Barse.
Nije sviran penal na Marcelu.
Jebat ga, još dva kola i kraj sezone.
![]()
![]()
A ne spominješ koliko je puta sudija Ramosu ‘oprostio’ crveni.
Ionako svako piše za svoju ekipu.
U momentu kad je pao Messijev gol, bar troje je napisalo, super, nek je bio faul.
Poništili su i Suarezu čist gol.
- sve_ovo_ja
#6503 Re: La Liga Santander
Samo bih još dodao Balea, koji je žuti dobio tek pred kraj, a zaslužio ga davno prije.LSD wrote:Ukratko
- madridska ciganija prekinula tradicuju pasillakakvi bijednici
- firaun Ramos se nekako magično izvukao da ne dobije crveni
- firaun Marcelo potvrio po ko zna koji put da je najveca ljiga u svijetu fudbala
- poništiše bezveze gol Suarezu
- AmiĐa_Idriz
#6504 Re: La Liga Santander
Mah, vidjecemo hoćetel se žaliti 26-og na suđenje kada vam sudija prizna dva neregularna zgoditka i ne dosudi čist udarac s kreča nakon što Ramos rukom spriječi ulazak lopte u mrežu. No dobro, to će svakako biti manje bitna tema s obzirom da se zna kojim putem trofej ide.
- Distortion
#6505 Re: La Liga Santander
B6Redhell wrote:Lsd-ovac. Ova utakmica je udarila PEČAT kakva stoka su ti katalončići.. sad pred finale Najelitnijeg takmičenja romi katalonskog porijekla gledali maximalni fizicki obracun s ciljem da nekog povrjede a kreator i startaš obracuna sto reko amidja štakor alba..LSD wrote:Ukratko
- firaun Marcelo potvrio po ko zna koji put da je najveca ljiga u svijetu fudbala
![]()
![]()
![]()
Onda onaj padavcar 9-tka postalo ofirno vise..
Pretvorili ste prvi poraz u sezoni u pobjedu s ofirnim sudjenjem
Al hajd. Nebitno
Hvala bogu ne polomiste nikog![]()
O cemu ti pricas? Jesmol gledali istu tekmu? Pogledaj omjer faulova 8:20 Barca Real. Imate cijelo poluvrijeme igraca vise i imas 8:20 omjer u faulovima.
Mnogo proslih meceva je pokazalo ko je igrao ostro i lo je hinjski udarao protivnika. Nemojte da iste klipove stavljamo.
Zar onaj hinjak Balea na Umtitiju nije prljav? Lakat Ramosa u Suareza?
Barca je dobro izgurala s igracem manje citavo drugo poluvrijeme. Valverde je picka sto nije ubacio Dembelea umjesto Suareza jer je trebao svjez igrac. Ne razumijem ga nikako al valjda on bolje zna.
Volio bih vidjet usporeni snimak i taj strasni crveni Roberta.
-
LSD
#6506 Re: La Liga Santander
Poštujem te kao kolegu forumaša, iako navijaš za pogrešan klubB6Redhell wrote:Lsd-ovac. Ova utakmica je udarila PEČAT kakva stoka su ti katalončići.. sad pred finale Najelitnijeg takmičenja romi katalonskog porijekla gledali maximalni fizicki obracun s ciljem da nekog povrjede a kreator i startaš obracuna sto reko amidja štakor alba..LSD wrote:Ukratko
![]()
![]()
![]()
Onda onaj padavcar 9-tka postalo ofirno vise..
Pretvorili ste prvi poraz u sezoni u pobjedu s ofirnim sudjenjem
Al hajd. Nebitno
Hvala bogu ne polomiste nikog![]()
Šta kažeš na cist gol Suareza koje sudije iz njima znanih razloga poništiše
Šta veliš na onaj džon Balea na list Umitija, kasnije faul nad Suarezom...izvukao se bez crvenog
Šta kažeš na to da se firaun Ramos zvani Laktašmen na nevjerovatan nacin izvukao bez crvenog, a zaslužio ga je još u 60 toj min.
Šta veliš na onaj ciganluk firauna Marcela prema Robertu, gdje drugi popuši crveni a onaj cigo prođe bez karrtona.
I za kraj, šta veliš za najveci ciganluk u historiji La Lige, prekidanje tradicije pasilja
Ovo su neka okvirna pitanja, pa cu kasnije nastaviti sa unakrsnim ispitivanjem.
- B6Redhell
#6507 Re: La Liga Santander
@distortion naravno da je omjer faulova 8-20 kad nije pola sviro...
Jedna od situacija koju ovdje niko ne spominje je npr umtitijev udarac laktom balea glavu odmah kraj ter stiegena i gola.. niko ni mukajet..
naravno da ce biti omjer 8-20 kad se ne svira sve..
Jedna od situacija koju ovdje niko ne spominje je npr umtitijev udarac laktom balea glavu odmah kraj ter stiegena i gola.. niko ni mukajet..
naravno da ce biti omjer 8-20 kad se ne svira sve..
- leškarenje
#6508 Re: La Liga Santander
A jesu zapeli da pobijede da ne bude bez poraza
ko sivonje .
- AmiĐa_Idriz
#6509 Re: La Liga Santander
X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
- B6Redhell
#6510 Re: La Liga Santander
Eee jebiga sad. I ja nekad kad udjem u jednosmjernu pokusam da izadjemLSD wrote:
Poštujem te kao kolegu forumaša, iako navijaš za pogrešan klubali prokomentariši par momenata ko covjek.
Šta kažeš na cist gol Suareza koje sudije iz njima znanih razloga poništišerepeticija pokazala da nema ofsajda.
Šta veliš na onaj džon Balea na list Umitija, kasnije faul nad Suarezom...izvukao se bez crvenog![]()
Šta kažeš na to da se firaun Ramos zvani Laktašmen na nevjerovatan nacin izvukao bez crvenog, a zaslužio ga je još u 60 toj min.
Šta veliš na onaj ciganluk firauna Marcela prema Robertu, gdje drugi popuši crveni a onaj cigo prođe bez karrtona.
I za kraj, šta veliš za najveci ciganluk u historiji La Lige, prekidanje tradicije pasilja![]()
zar su toliko nisko pali u svom jadu.
Al ti jednosmijernom ko po auto putu. Ne staješ..
A i taj pasillo zna se ko ga je prekino prvi...
dupli aršiniiiii jaraneeee ubise
- Distortion
#6511 Re: La Liga Santander
Igraci Reala i gore udaranje bez lopte u ovakvim utakmicama nisu dobijali kartone. Veceras sudija inace prgavom problematicnom Robertu daje direktni crveni
sudija je ostetio Barcu i poslije se vadio greskama na stetu Reala...
Ispade da je Barca istukla Real veceras
Al kakav faul Suarezu prodje kod gola Messija
smijurija od sudije
Ispade da je Barca istukla Real veceras
Al kakav faul Suarezu prodje kod gola Messija
Last edited by Distortion on 07/05/2018 00:17, edited 2 times in total.
- B6Redhell
#6512 Re: La Liga Santander
Amidja. Jaka ti cuga veceras plahoAmiĐa_Idriz wrote:X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
- AmiĐa_Idriz
#6513 Re: La Liga Santander
Prijeti vam totalno unistenje do 50te minuteB6Redhell wrote:Amidja. Jaka ti cuga veceras plahoAmiĐa_Idriz wrote:X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
-
LSD
#6514 Re: La Liga Santander
Evo, prokomenrtariši samo ono gov.no Marcela i kako je hinjski navukao Roberta, inace odgojen i korektan decko iz patrijarhalne familije ...ono đubre ga ja navuklo i uzelo na neiskustvo i onda se hinja nešto smije...kasnije traži penal, grana nešto rukama, ma nogu mu treba pojestiB6Redhell wrote:Eee jebiga sad. I ja nekad kad udjem u jednosmjernu pokusam da izadjemLSD wrote:
Poštujem te kao kolegu forumaša, iako navijaš za pogrešan klubali prokomentariši par momenata ko covjek.
Šta kažeš na cist gol Suareza koje sudije iz njima znanih razloga poništišerepeticija pokazala da nema ofsajda.
Šta veliš na onaj džon Balea na list Umitija, kasnije faul nad Suarezom...izvukao se bez crvenog![]()
I za kraj, šta veliš za najveci ciganluk u historiji La Lige, prekidanje tradicije pasilja![]()
zar su toliko nisko pali u svom jadu.
Al ti jednosmijernom ko po auto putu. Ne staješ..
![]()
![]()
A i taj pasillo zna se ko ga je prekino prvi...
dupli aršiniiiii jaraneeee ubise
- B6Redhell
#6515 Re: La Liga Santander
Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.AmiĐa_Idriz wrote:Prijeti vam totalno unistenje do 50te minuteB6Redhell wrote:Amidja. Jaka ti cuga veceras plahoAmiĐa_Idriz wrote:X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
Ali je isto tako poznat da bude unisten poslije 50-te minute.. jel tako
- bersK
#6516 Re: La Liga Santander
Ja ne znam kako vam se da bilo šta raspredat s likom koji nazva Suareza gospodinom. Eto kako?
- Distortion
#6517 Re: La Liga Santander
Marcelo je nakon utakmice izjavio da je crveni karton prestrogo dosudjen i priznao da ga nije udario po licu.
- leškarenje
#6518 Re: La Liga Santander
Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo....
Marcelo: "Mislim da je crveni karton za Roberta bio preoštar. Nisam osjetio da mi je dotaknuo lice."
- B6Redhell
#6519 Re: La Liga Santander
Ma zna i on da je taj zubati padavcar provokator decenije,bersK wrote:Ja ne znam kako vam se da bilo šta raspredat s likom koji nazva Suareza gospodinom. Eto kako?
Al to mu je jedan od aduta za forumčarenje
- AmiĐa_Idriz
#6520 Re: La Liga Santander
Nece Rona igrati, rizikovace Zidane sa njim ko Cholo sa Costom onomad ali igru napusta u 9oj minutiB6Redhell wrote: Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.
Ali je isto tako poznat da bude unisten poslije 50-te minute.. jel tako![]()
Sa rahiticnim Baletom i Benzemom Real nema sta traziti pored Kariusa i Virgila
Ali i ako nas stisnete u 93oj Lovren zabija za opsti haos i delirijum na tribinama
- B6Redhell
#6521 Re: La Liga Santander
Marcelo je GOSPODA kakvu mnogi pozeljeti zele.

- ultima_palabra
#6522 Re: La Liga Santander
Znaci ako nije prgav i problematican smije udarati sakom bez lopte?Distortion wrote:Igraci Reala i gore udaranje bez lopte u ovakvim utakmicama nisu dobijali kartone. Veceras sudija inace prgavom problematicnom Robertu daje direktni crvenisudija je ostetio Barcu i poslije se vadio greskama na stetu Reala...
Ispade da je Barca istukla Real veceras![]()
Al kakav faul Suarezu prodje kod gola Messijasmijurija od sudije
Ronaldo je Mr. Fair Play za onu spodobu Suareza.
-
LSD
#6523 Re: La Liga Santander
gledaj sad price, nije osjetio... a ko hinja se smije kad iskljucuju Robera koji jest ispao glupan jer je naivno nasjeo.leškarenje wrote:Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo....![]()
Marcelo: "Mislim da je crveni karton za Roberta bio preoštar. Nisam osjetio da mi je dotaknuo lice."
Ovo je najveca gnjida u svijetu fudbala...mislim oduvijek je to bio i iznova to pokazivao.
Ramos tik uz njega, ali ipak je Marcelo najveca hinja.
Last edited by LSD on 07/05/2018 00:29, edited 1 time in total.
- B6Redhell
#6524 Re: La Liga Santander
Rona je oporavljen za heftu dana.. kazu nije strasnoAmiĐa_Idriz wrote:Nece Rona igrati, rizikovace Zidane sa njim ko Cholo sa Costom onomad ali igru napusta u 9oj minutiB6Redhell wrote: Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.
Ali je isto tako poznat da bude unisten poslije 50-te minute.. jel tako![]()
![]()
Sa rahiticnim Baletom i Benzemom Real nema sta traziti pored Kariusa i Virgila![]()
Ali i ako nas stisnete u 93oj Lovren zabija za opsti haos i delirijum na tribinama![]()
![]()
- leškarenje
#6525 Re: La Liga Santander
Bolje da suti,ovako ispada licemjer samo takavLSD wrote:gledaj sad price, nije osjetio... a ko hinja se smije kad iskljucuju Robera koji jest ispao glupan jer je naivno nasjeo.leškarenje wrote:Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo....![]()
Ovo je najveca gnjida u svijetu fudbala...mislim oduvijek je to bio i iznova to pokazivao.
Ramos tik uz njega, ali ipak je Marcelo najveca hinja.