La Liga Santander

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Nadzorna_ploca

#6501 Re: La Liga Santander

Post by Nadzorna_ploca »

Parada kica i sunda
Crvena Tifoza

#6502 Re: La Liga Santander

Post by Crvena Tifoza »

Tomahawk11 wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Tomahawk11 wrote:Više je Real oštećen.
Nije sviran faul prije gola Barse.
Nije sviran penal na Marcelu.
Jebat ga, još dva kola i kraj sezone.

:lol: :thumbup:

A ne spominješ koliko je puta sudija Ramosu ‘oprostio’ crveni. :-)
Oprostio je i Albi. Zapravo, nije mu ni žuti dao.

Ionako svako piše za svoju ekipu.
U momentu kad je pao Messijev gol, bar troje je napisalo, super, nek je bio faul.

Poništili su i Suarezu čist gol.
sve_ovo_ja

#6503 Re: La Liga Santander

Post by sve_ovo_ja »

LSD wrote:Ukratko

- madridska ciganija prekinula tradicuju pasilla :lol: kakvi bijednici
- firaun Ramos se nekako magično izvukao da ne dobije crveni
- firaun Marcelo potvrio po ko zna koji put da je najveca ljiga u svijetu fudbala
- poništiše bezveze gol Suarezu :shock:
Samo bih još dodao Balea, koji je žuti dobio tek pred kraj, a zaslužio ga davno prije.
AmiĐa_Idriz

#6504 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

Mah, vidjecemo hoćetel se žaliti 26-og na suđenje kada vam sudija prizna dva neregularna zgoditka i ne dosudi čist udarac s kreča nakon što Ramos rukom spriječi ulazak lopte u mrežu. No dobro, to će svakako biti manje bitna tema s obzirom da se zna kojim putem trofej ide.
Distortion

#6505 Re: La Liga Santander

Post by Distortion »

B6Redhell wrote:

- firaun Marcelo potvrio po ko zna koji put da je najveca ljiga u svijetu fudbala
Lsd-ovac. Ova utakmica je udarila PEČAT kakva stoka su ti katalončići.. sad pred finale Najelitnijeg takmičenja romi katalonskog porijekla gledali maximalni fizicki obracun s ciljem da nekog povrjede a kreator i startaš obracuna sto reko amidja štakor alba..
:P :wink: :izet:
Onda onaj padavcar 9-tka postalo ofirno vise..
Pretvorili ste prvi poraz u sezoni u pobjedu s ofirnim sudjenjem
Al hajd. Nebitno
Hvala bogu ne polomiste nikog :skoljka: :thumbup:

O cemu ti pricas? Jesmol gledali istu tekmu? Pogledaj omjer faulova 8:20 Barca Real. Imate cijelo poluvrijeme igraca vise i imas 8:20 omjer u faulovima. :-)

Mnogo proslih meceva je pokazalo ko je igrao ostro i lo je hinjski udarao protivnika. Nemojte da iste klipove stavljamo.
Zar onaj hinjak Balea na Umtitiju nije prljav? Lakat Ramosa u Suareza?

Barca je dobro izgurala s igracem manje citavo drugo poluvrijeme. Valverde je picka sto nije ubacio Dembelea umjesto Suareza jer je trebao svjez igrac. Ne razumijem ga nikako al valjda on bolje zna. :roll:

Volio bih vidjet usporeni snimak i taj strasni crveni Roberta.
LSD

#6506 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

B6Redhell wrote:

Lsd-ovac. Ova utakmica je udarila PEČAT kakva stoka su ti katalončići.. sad pred finale Najelitnijeg takmičenja romi katalonskog porijekla gledali maximalni fizicki obracun s ciljem da nekog povrjede a kreator i startaš obracuna sto reko amidja štakor alba..
:P :wink: :izet:
Onda onaj padavcar 9-tka postalo ofirno vise..
Pretvorili ste prvi poraz u sezoni u pobjedu s ofirnim sudjenjem
Al hajd. Nebitno
Hvala bogu ne polomiste nikog :skoljka: :thumbup:
Poštujem te kao kolegu forumaša, iako navijaš za pogrešan klub :mrgreen: ali prokomentariši par momenata ko covjek.

Šta kažeš na cist gol Suareza koje sudije iz njima znanih razloga poništiše :shock: repeticija pokazala da nema ofsajda.
Šta veliš na onaj džon Balea na list Umitija, kasnije faul nad Suarezom...izvukao se bez crvenog :lol:
Šta kažeš na to da se firaun Ramos zvani Laktašmen na nevjerovatan nacin izvukao bez crvenog, a zaslužio ga je još u 60 toj min.
Šta veliš na onaj ciganluk firauna Marcela prema Robertu, gdje drugi popuši crveni a onaj cigo prođe bez karrtona.

I za kraj, šta veliš za najveci ciganluk u historiji La Lige, prekidanje tradicije pasilja :lol: :lol: zar su toliko nisko pali u svom jadu.

Ovo su neka okvirna pitanja, pa cu kasnije nastaviti sa unakrsnim ispitivanjem.
B6Redhell

#6507 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

@distortion naravno da je omjer faulova 8-20 kad nije pola sviro...

Jedna od situacija koju ovdje niko ne spominje je npr umtitijev udarac laktom balea glavu odmah kraj ter stiegena i gola.. niko ni mukajet..
naravno da ce biti omjer 8-20 kad se ne svira sve..
leškarenje

#6508 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

A jesu zapeli da pobijede da ne bude bez poraza :D ko sivonje .
AmiĐa_Idriz

#6509 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
B6Redhell

#6510 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

LSD wrote:
Poštujem te kao kolegu forumaša, iako navijaš za pogrešan klub :mrgreen: ali prokomentariši par momenata ko covjek.

Šta kažeš na cist gol Suareza koje sudije iz njima znanih razloga poništiše :shock: repeticija pokazala da nema ofsajda.
Šta veliš na onaj džon Balea na list Umitija, kasnije faul nad Suarezom...izvukao se bez crvenog :lol:
Šta kažeš na to da se firaun Ramos zvani Laktašmen na nevjerovatan nacin izvukao bez crvenog, a zaslužio ga je još u 60 toj min.
Šta veliš na onaj ciganluk firauna Marcela prema Robertu, gdje drugi popuši crveni a onaj cigo prođe bez karrtona.

I za kraj, šta veliš za najveci ciganluk u historiji La Lige, prekidanje tradicije pasilja :lol: :lol: zar su toliko nisko pali u svom jadu.

Eee jebiga sad. I ja nekad kad udjem u jednosmjernu pokusam da izadjem
Al ti jednosmijernom ko po auto putu. Ne staješ..

:lol: :-D
A i taj pasillo zna se ko ga je prekino prvi...
dupli aršiniiiii jaraneeee ubise
Distortion

#6511 Re: La Liga Santander

Post by Distortion »

Igraci Reala i gore udaranje bez lopte u ovakvim utakmicama nisu dobijali kartone. Veceras sudija inace prgavom problematicnom Robertu daje direktni crveni :roll: sudija je ostetio Barcu i poslije se vadio greskama na stetu Reala...

Ispade da je Barca istukla Real veceras :mrgreen:

Al kakav faul Suarezu prodje kod gola Messija :lol: smijurija od sudije
Last edited by Distortion on 07/05/2018 00:17, edited 2 times in total.
B6Redhell

#6512 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

AmiĐa_Idriz wrote:X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
Amidja. Jaka ti cuga veceras plaho :D
AmiĐa_Idriz

#6513 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

B6Redhell wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:X ste izvukli, u Kijevu ni produzetke dobiti necete. Gospodo odzvonilo je i vase u Čempijon Ligi.
Prijeti vam totalno unistenje do 50te minute :mrgreen:
LSD

#6514 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

B6Redhell wrote:
LSD wrote:

Eee jebiga sad. I ja nekad kad udjem u jednosmjernu pokusam da izadjem
Al ti jednosmijernom ko po auto putu. Ne staješ..

:lol: :-D
A i taj pasillo zna se ko ga je prekino prvi...
dupli aršiniiiii jaraneeee ubise
Evo, prokomenrtariši samo ono gov.no Marcela i kako je hinjski navukao Roberta, inace odgojen i korektan decko iz patrijarhalne familije ...ono đubre ga ja navuklo i uzelo na neiskustvo i onda se hinja nešto smije...kasnije traži penal, grana nešto rukama, ma nogu mu treba pojesti :oops:
B6Redhell

#6515 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

AmiĐa_Idriz wrote:
B6Redhell wrote:
Prijeti vam totalno unistenje do 50te minute :mrgreen:
Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.
Ali je isto tako poznat da bude unisten poslije 50-te minute.. jel tako :wink: :kiss:
bersK

#6516 Re: La Liga Santander

Post by bersK »

Ja ne znam kako vam se da bilo šta raspredat s likom koji nazva Suareza gospodinom. Eto kako?
Distortion

#6517 Re: La Liga Santander

Post by Distortion »

Marcelo je nakon utakmice izjavio da je crveni karton prestrogo dosudjen i priznao da ga nije udario po licu.
leškarenje

#6518 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo.... :run:

Marcelo: "Mislim da je crveni karton za Roberta bio preoštar. Nisam osjetio da mi je dotaknuo lice."
B6Redhell

#6519 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

bersK wrote:Ja ne znam kako vam se da bilo šta raspredat s likom koji nazva Suareza gospodinom. Eto kako?
Ma zna i on da je taj zubati padavcar provokator decenije,
Al to mu je jedan od aduta za forumčarenje :)
AmiĐa_Idriz

#6520 Re: La Liga Santander

Post by AmiĐa_Idriz »

B6Redhell wrote: Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.
Ali je isto tako poznat da bude unisten poslije 50-te minute.. jel tako :wink: :kiss:
Nece Rona igrati, rizikovace Zidane sa njim ko Cholo sa Costom onomad ali igru napusta u 9oj minuti 8-)

Sa rahiticnim Baletom i Benzemom Real nema sta traziti pored Kariusa i Virgila 8-)

Ali i ako nas stisnete u 93oj Lovren zabija za opsti haos i delirijum na tribinama 8-) :izet: :D
B6Redhell

#6521 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

Marcelo je GOSPODA kakvu mnogi pozeljeti zele.
:thumbup: :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#6522 Re: La Liga Santander

Post by ultima_palabra »

Distortion wrote:Igraci Reala i gore udaranje bez lopte u ovakvim utakmicama nisu dobijali kartone. Veceras sudija inace prgavom problematicnom Robertu daje direktni crveni :roll: sudija je ostetio Barcu i poslije se vadio greskama na stetu Reala...

Ispade da je Barca istukla Real veceras :mrgreen:

Al kakav faul Suarezu prodje kod gola Messija :lol: smijurija od sudije
Znaci ako nije prgav i problematican smije udarati sakom bez lopte?

Ronaldo je Mr. Fair Play za onu spodobu Suareza.
LSD

#6523 Re: La Liga Santander

Post by LSD »

leškarenje wrote:Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo.... :run:

Marcelo: "Mislim da je crveni karton za Roberta bio preoštar. Nisam osjetio da mi je dotaknuo lice."
gledaj sad price, nije osjetio... a ko hinja se smije kad iskljucuju Robera koji jest ispao glupan jer je naivno nasjeo.
Ovo je najveca gnjida u svijetu fudbala...mislim oduvijek je to bio i iznova to pokazivao.
Ramos tik uz njega, ali ipak je Marcelo najveca hinja.
Last edited by LSD on 07/05/2018 00:29, edited 1 time in total.
B6Redhell

#6524 Re: La Liga Santander

Post by B6Redhell »

AmiĐa_Idriz wrote:
B6Redhell wrote: Eee amidja. Lpool je poznat po tome da unisti do 50 min.
Nece Rona igrati, rizikovace Zidane sa njim ko Cholo sa Costom onomad ali igru napusta u 9oj minuti 8-)

Sa rahiticnim Baletom i Benzemom Real nema sta traziti pored Kariusa i Virgila 8-)

Ali i ako nas stisnete u 93oj Lovren zabija za opsti haos i delirijum na tribinama 8-) :izet: :D
Rona je oporavljen za heftu dana.. kazu nije strasno
leškarenje

#6525 Re: La Liga Santander

Post by leškarenje »

LSD wrote:
leškarenje wrote:Ovaj pakas satro fin poslije utakmice,pa priznaj to u toku utakmice ....budi hadzija jbt ,pricace svi o tebi ,prvo prica jes me pgodilalopta u ruku,pa sad ovo.... :run:

gledaj sad price, nije osjetio... a ko hinja se smije kad iskljucuju Robera koji jest ispao glupan jer je naivno nasjeo.
Ovo je najveca gnjida u svijetu fudbala...mislim oduvijek je to bio i iznova to pokazivao.
Ramos tik uz njega, ali ipak je Marcelo najveca hinja.
Bolje da suti,ovako ispada licemjer samo takav :oops:
Post Reply