NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#6501 Re: NFL all about
Bez obzira na krajnji ishod, ako je ova utakmica indikacija da je Detroit popravio odbranu, onda možda i imaju neke šanse u playoffu. Dallas je dosad razbijao timove kod kuće, čak i Philadelphiju. Još postoji mogućnost da ih razbiju do kraja.
Napad Detroita može odigrati vrhunsku utakmicu, ali odbrana dosad nije pokazala da to može.
Napad Detroita može odigrati vrhunsku utakmicu, ali odbrana dosad nije pokazala da to može.
-
Osmi Socrates
#6502 Re: NFL all about
Sulud završetak utakmice.
Campbell bijesan, ali vjerovatno opravdano poništena dva poena. Goff dobro skratio zadnji pas. Da je bio precizniji dobili bi utakmicu.
Campbell bijesan, ali vjerovatno opravdano poništena dva poena. Goff dobro skratio zadnji pas. Da je bio precizniji dobili bi utakmicu.
- studeni76
#6503 Re: NFL all about
Jbg evo čitam i da se piše da je sudijska odluka pogrešna. Al i kod njih sudije uvijek nadju neko objašnjenje, nije ovo al jest ono. Kako god, Lionsi ostsdose bez pobjede
-
Osmi Socrates
#6504 Re: NFL all about
Lamar Jackson MVP. To pitanje je riješeno.
-
RJ57
#6505 Re: NFL all about
vrlo vjerovatno, neznam ko bi drugi mogao
i playoff je već uveliko riješen, još dvije grozomorne divizije traže svoje prvake plus par WC timova još nije sigurno.
u AFC billsi u meču sedmice (SNF) moraju dobiti dolphinse za playoff, jaguarsi titanse a coltsi i texansi u direktnom meču odlučuju ko bi mogao kao WC u playoff, steelersima se mora previše toga poklopiti da bi to bilo realno
u NFC bucsi moraju samo dobiti grozomorne pantherse a packersi bearse. sve ostalo je ili puno manje vjerovatno (saintsi, seahawksi) ili u domenu teorije (falconsi, vikingsi )
evo sve opcije:
https://www.cbssports.com/nfl/news/nfl- ... -with-win/
biće interesantno i vidjeti draft poredak, tj hoće li billy dobiti jetse i tako sebi još jednom odrezati granu na kojoj sjedi
i playoff je već uveliko riješen, još dvije grozomorne divizije traže svoje prvake plus par WC timova još nije sigurno.
u AFC billsi u meču sedmice (SNF) moraju dobiti dolphinse za playoff, jaguarsi titanse a coltsi i texansi u direktnom meču odlučuju ko bi mogao kao WC u playoff, steelersima se mora previše toga poklopiti da bi to bilo realno
u NFC bucsi moraju samo dobiti grozomorne pantherse a packersi bearse. sve ostalo je ili puno manje vjerovatno (saintsi, seahawksi) ili u domenu teorije (falconsi, vikingsi )
evo sve opcije:
https://www.cbssports.com/nfl/news/nfl- ... -with-win/
biće interesantno i vidjeti draft poredak, tj hoće li billy dobiti jetse i tako sebi još jednom odrezati granu na kojoj sjedi
- karanana
#6506 Re: NFL all about
Mede prvi pick.
Sad treba sjebat sirne glave da ne udju u playoff. Igrat kao da je superbowl tekma.
Sad treba sjebat sirne glave da ne udju u playoff. Igrat kao da je superbowl tekma.
-
RJ57
-
Osmi Socrates
#6508 Re: NFL all about
Ja sam naučio da Tomlin uvijek ode u playoffs, bez obzira koliko nevjerovatno izgledalo prije zadnjeg kola.
Evo suludog scenarija u kojem Pittsburgh ulazi čak i ako izgube;
Utakmica Indianapolis - Houston ne završi neriješeno
Jacksonville izgubi od Titansa
Denver pobjedi Las Vegas
Igraju prvi u subotu poslijepodne, ne zna se da li će Ravens odmarati startere, ali ostaće živi do nedjelje čak i ako izgube, osim ako Indianapolis i Houston završe neriješeno. Oni igraju isto u subotu, odmah poslije Ravens - Steelers.
Evo suludog scenarija u kojem Pittsburgh ulazi čak i ako izgube;
Utakmica Indianapolis - Houston ne završi neriješeno
Jacksonville izgubi od Titansa
Denver pobjedi Las Vegas
Igraju prvi u subotu poslijepodne, ne zna se da li će Ravens odmarati startere, ali ostaće živi do nedjelje čak i ako izgube, osim ako Indianapolis i Houston završe neriješeno. Oni igraju isto u subotu, odmah poslije Ravens - Steelers.
-
Osmi Socrates
#6509 Re: NFL all about
Lamar i još neki odmaraju do 20 i nekog januara. Al' opet će utakmica biti paklena.
- studeni76
#6510 Re: NFL all about
Kakve su šanse da ovi Steelersi ostanu bez PO? Meni rijetko mrska ekipa
-
Osmi Socrates
#6511 Re: NFL all about
Mora Jacksonville pobjediti danas.
Mora i Buffalo pobjediti.
Ako bilo koji od njih izgubi, Pittsburgh is in.
Mora i Buffalo pobjediti.
Ako bilo koji od njih izgubi, Pittsburgh is in.
- studeni76
#6512 Re: NFL all about
Znaci navijamo za Billse 
Svakako Miami nije nesto ozbiljna ekipa, iživljavaju se samo na slabijima.
JAX bi trebali pobijediti
Svakako Miami nije nesto ozbiljna ekipa, iživljavaju se samo na slabijima.
JAX bi trebali pobijediti
-
Osmi Socrates
#6513 Re: NFL all about
Ako Jacksonville pobjedi, Buffalo večeras pobjedom ide čak na drugu poziciju u AFC, a porazom ispada.
Ako Jacksonville izgubi, Buffalo je u playoffu, samo je pitanje sa koje pozicije.
Ako Jacksonville izgubi, Buffalo je u playoffu, samo je pitanje sa koje pozicije.
-
RJ57
#6514 Re: NFL all about
da. mislim da takva konstelacija nije još nikad bila, barem ne od mergera naovamo
steelersi su tim prema kome treba imati najveći respekt, mislim da u cijelom nfl-u nema ekipe sa više dostojanstva i tradicije
steelersi su tim prema kome treba imati najveći respekt, mislim da u cijelom nfl-u nema ekipe sa više dostojanstva i tradicije
-
RJ57
#6515 Re: NFL all about
billsi, jaguarsi, bucsi i packersi zavise sami od sebe
seahawksi, vikingsi, saintsi, falconsi i steelersi trebaju pomoć
nešto nisam siguran ko ima najveće šanse za pomoć
seahawksi, vikingsi, saintsi, falconsi i steelersi trebaju pomoć
nešto nisam siguran ko ima najveće šanse za pomoć
-
Osmi Socrates
#6516 Re: NFL all about
Nisam ni ja siguran.
Onako, na prvu, Chicago bi trebao biti veoma blizu sa Green Bay, iako igraju u gostima. Kome će to pomoći, ako ih dobiju?
Seahawks će izgubiti od Arizone. Arizona igra dobro otkad je Murray zdrav. Može li Minnesota dobiti Detroit? Ne znam da li se Detroit još nada drugom mjestu u NFC, ali neće ga dobiti. Bolje da odmaraju startere. Svejedno, Minnesota treba poraze mnogih. Oni su na dugom štapu.
Saints bi onda na kraju profitirali od poraza Green Bay, ako dobiju Falcons. Panthers ne mogu dobiti Bucs, čini mi se.
Onako, na prvu, Chicago bi trebao biti veoma blizu sa Green Bay, iako igraju u gostima. Kome će to pomoći, ako ih dobiju?
Seahawks će izgubiti od Arizone. Arizona igra dobro otkad je Murray zdrav. Može li Minnesota dobiti Detroit? Ne znam da li se Detroit još nada drugom mjestu u NFC, ali neće ga dobiti. Bolje da odmaraju startere. Svejedno, Minnesota treba poraze mnogih. Oni su na dugom štapu.
Saints bi onda na kraju profitirali od poraza Green Bay, ako dobiju Falcons. Panthers ne mogu dobiti Bucs, čini mi se.
-
Osmi Socrates
#6517 Re: NFL all about
Atlanta me naravno odmah tjera da se predomislim.
Zaustavili Saintse, i u napadu TD kao od šale. Ovo će biti paklena utakmica.
- studeni76
#6518 Re: NFL all about
JAX gubitnici večeri. Koliko god Titansi bili nabrijani da ih zeznu ipak su Jaguarsi imali sve u svojim rukama. Prvo inchi do TDa pa onda ovaj zadnji napad bez smisla. Sami sebi krivi, spasise opet Steelerse 
-
RJ57
#6519 Re: NFL all about
najeba se arthur smith cijele familije dennis allena 
- studeni76
- karanana
#6521 Re: NFL all about
iz victory formacije dadose TD. sranje.
serem se na bearse. tanak je fields. izgubio je i magiju trcanja a dodavanje nije jaci od smetlja tipa trubiskog. sve sam tamo-vamo bio s njim i nekako sam mu davao sansu i mislio da ce biti dobar, ali sad ne znam.
mozda ipak probat sa novim QB-om, ali definitivno ne sa onim iz USC-a koji ce otici prvi na draftu. mozda neki trejd prvog draft picka uraditi. ne znam sta se moze ni za fieldsa dobiti, vjerovatno ne moze prvi round pick.
serem se na bearse. tanak je fields. izgubio je i magiju trcanja a dodavanje nije jaci od smetlja tipa trubiskog. sve sam tamo-vamo bio s njim i nekako sam mu davao sansu i mislio da ce biti dobar, ali sad ne znam.
mozda ipak probat sa novim QB-om, ali definitivno ne sa onim iz USC-a koji ce otici prvi na draftu. mozda neki trejd prvog draft picka uraditi. ne znam sta se moze ni za fieldsa dobiti, vjerovatno ne moze prvi round pick.
-
Osmi Socrates
#6522 Re: NFL all about
Kad bih ja birao QB na draftu da mi igra, uzeo bih Bo Nixa iz Oregona. Nije fancy izbor, ali ima nešto hladnokrvno u njemu. Ne pada pod pritiskom. Ako biraš za trejdanje, drugi par cipela.
Naravno, to se neće desiti u prvom krugu, jer Caleb je prvi QB koji će biti izabran. Nixa prognoziraju tek za drugi ili treći krug.
McCarthy iz Michigana, ako bude na draftu, je 'nako. Michigan više ubija trčanjem nego dodavanjem. Ali je McCarthy vođa.
Večeras Michigan - Washington za prvaka u college fudbalu.
Naravno, to se neće desiti u prvom krugu, jer Caleb je prvi QB koji će biti izabran. Nixa prognoziraju tek za drugi ili treći krug.
McCarthy iz Michigana, ako bude na draftu, je 'nako. Michigan više ubija trčanjem nego dodavanjem. Ali je McCarthy vođa.
Večeras Michigan - Washington za prvaka u college fudbalu.
-
RJ57
#6523 Re: NFL all about
da, noćas se mora gledati
i inače je ovo najbolja sezona koledža ikad, potpuna suprotnost NFLu gdje je sezona iznimno interesantna ali kvalitet jako loš
i inače je ovo najbolja sezona koledža ikad, potpuna suprotnost NFLu gdje je sezona iznimno interesantna ali kvalitet jako loš
-
Osmi Socrates
#6524 Re: NFL all about
Edwards i Corum pretrčali Washington. Pregazili. Michigan fizički superioran. Klasični Harbaugh. Bilo koji Harbaugh.
Ostaje da se vidi da li će se i Jim vratiti u NFL, ili će prihvatiti ugovor koji mu je Michigan ponudio da nastavi karijeru u college fudbalu.
Ostaje da se vidi da li će se i Jim vratiti u NFL, ili će prihvatiti ugovor koji mu je Michigan ponudio da nastavi karijeru u college fudbalu.
-
RJ57
#6525 Re: NFL all about
ma nisu ih samo pregazili nego su ih dobili u svakom elementu igre
u drugom poluvremenu je washington imao tri puta zaredom drive za izjednačenje i ne samo da nisu mogli ništa napraviti nego nisu bili ni blizu
po meni highlight dana pitanje na intervjuu mccarthy-ja poslije utakmice kada ga glupača pita o izjavi nekog od njegovih trenera da je on najbolji QB koji je ikada igrao u michiganu

kod harbaugha imam žestok osjećaj da ide u NFL
u drugom poluvremenu je washington imao tri puta zaredom drive za izjednačenje i ne samo da nisu mogli ništa napraviti nego nisu bili ni blizu
po meni highlight dana pitanje na intervjuu mccarthy-ja poslije utakmice kada ga glupača pita o izjavi nekog od njegovih trenera da je on najbolji QB koji je ikada igrao u michiganu
kod harbaugha imam žestok osjećaj da ide u NFL